Vizualizezi oferta circuit Italia, vacanta Italia.

Circuit avion Italia

Circuit Italia
  • Tari: Italia
  • Orase tranzitate: Bari, Monopoli, Brindisi

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Bari
Intalnire in aeroportul Otopeni cu ghidul insotitor pentru zborul Bucuresti-Bari. Sosire in Italia in Regiunea Puglia. Preluare de la aeroport si transfer in Bari pentru vizita orasului – tur pietonal, cu bisericile antice si centrul istoric exceptional, unul dintre cele mai importante orase din sudul Italiei din punct de vedere economic si comercial, important port la Marea Adriatica. Bari mai este numit si “orasul Sfantului Nicolae” datorita faptului ca aici se afla moastele Sfantului, aduse din Turcia in sec al XI-lea.

Pentru a adaposti moastele Sf. Nicolae a fost construita in sec al XII-lea Bazilica Sfantului Nicolae in stil romanesc. La scurta distanta, in zona veche a orasului se afla Catedrala Sf. Sabino construita de asemenea in sec al XII-lea si fortareata Castello Svevo. Centrul vechi este o retea de strazi cu exemple de arhitectura remarcabila aranjat in jurul portului, cu numeroase baruri, restaurante si cafenele.

Catedrala este un exemplu splendid de arhitectura romanesca. In apropierea catedralei se afla castelul Imparatului Frederick al II-lea din sec al XIII-lea. Transfer la hotel. Cazare la Park Hotel Elizabeth 4* (SP89 Mariotto-Mellitto, Km 11+300, 70032 Mariotto BA) sau similar.

De ce sa vizitezi Puglia? Vezi aici
Ziua 2: Polignano a Mare – Monopoli
Mic dejun. Excursie optionala la Polignano a Mare si Monopoli.

Polignano a Mare este un mic orășel medieval de la Marea Adriatică, construit în piatră, chiar deasupra mării cu străduțe mici, înguste cu case albe, tipice, cu mici balcoane și ferestre încărcate de flori colorate, strâns legate între ele, pline de tot felul de magazine, unele bizare, dar și de cafenele fermecătoare și te conduc către apă unde găsești balcoane suspendate deasupra mării.

Continuam excursia cu vizitarea orasului Monopoli. Denumirea orașului vine din grecescul „monos poli”, care înseamnă „orașul unic”. Monopoli este unic prin frumusețe și prin facilități, deoarece așezarea la malul mării a constituit un avantaj. Sat pescăresc, devine un înfloritor port comercial. Lombarzi, bizantini, venețieni își pun amprenta pe istoria orașului. Pentru a se apăra de desele atacuri ale piraților, locuitorii vor ridica ziduri de apărare.

Ziua 3: Alberobello – Matera
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau Excursie optionala la Alberobello (tinutul caselor trulli) si Matera. Dimineata vom vizita Alberobello, probabil cel mai faimos loc din Puglia datorita caselor “trulli”, unice in Italia si in lume. Intreg satul este alcatuit din case ‘trulli’, construite din blocuri de calcar, deosebite prin faptul ca sunt constructii de tipul zidarie uscata cu acoperis conic.

Dupa amiaza vom face un tur pietonal in partea inalta a orasului Matera, cel mai bine pastrat exemplu de asezare troglodita din arealul mediteranean, declarata Patrimoniu Universal de catre UNESCO. Orasul antic Sassi di Matera (Pietrele din Matera) este considerat ca fiind una dintre primele asezari omenesti din Italia, avandu-si originea intr-un asezamant troglodit din perioada preistorica. Orasul este vestit in intreaga lume pentru casele si bisericile sapate in roca vulcanica. Cazare in zona Bari.

Ziua 4: Lacurile Pugliei
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau Excursie Optionala de 1 zi la cele mai frumoase lacuri din Puglia: Lago di Varano, Lago di Lesina, Vieste.

Ziua 5: Brindisi
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau Excursie Optionala de 1 zi la BRINDISI, capitala acestei regiuni. Tur pietonal in care se vor cuprinde principale obiective turistice: Castelul Argones, alcătuit din două părţi distincte: Castelul Roşu, denumit astfel datorită culorii cărămidei din care este construit, şi Fortăreaţa; Castelul Swabian, construit în vremea lui Frederico al II-lea, în 1227, din materiale obţinute din vechile ziduri ale oraşului; Coloanele portului, coloane romane, ce au fost întotdeauna considerate ca un simbol al oraşului Brindisi; Monumentul marinarului italian – în memoria marinarilor căzuţi la datorie în cele două războaie mondiale.

În 1954 a fost pusă în vârful monumentului o statuie în marmură a Madonei; centrul oraşului cu Turnul St. Giacomo, Porta Mesagne şi Porta Lecce, faleza, unde se poate vedea piaţa Vittorio Emanuele, cu Fântâna Delfinilor şi Monumentul lui Vergiliu, Fântâna Tancredi.

Ziua 6: Bari – Bucuresti
Mic dejun. Transfer aeroport pentru zborul de retur catre Bucuresti.

ziua 1: bucuresti – bari
intalnire in aeroportul otopeni cu ghidul insotitor pentru zborul bucuresti-bari. sosire in italia in regiunea puglia. preluare de la aeroport si transfer in bari pentru vizita orasului – tur pietonal, cu bisericile antice si centrul istoric exceptional, unul dintre cele mai importante orase din sudul italiei din punct de vedere economic si comercial, important port la marea adriatica. bari mai este numit si “orasul sfantului nicolae” datorita faptului ca aici se afla moastele sfantului, aduse din turcia in sec al xi-lea.

pentru a adaposti moastele sf. nicolae a fost construita in sec al xii-lea bazilica sfantului nicolae in stil romanesc. la scurta distanta, in zona veche a orasului se afla catedrala sf. sabino construita de asemenea in sec al xii-lea si fortareata castello svevo. centrul vechi este o retea de strazi cu exemple de arhitectura remarcabila aranjat in jurul portului, cu numeroase baruri, restaurante si cafenele.

catedrala este un exemplu splendid de arhitectura romanesca. in apropierea catedralei se afla castelul imparatului frederick al ii-lea din sec al xiii-lea. transfer la hotel. cazare la park hotel elizabeth 4* (sp89 mariotto-mellitto, km 11+300, 70032 mariotto ba) sau similar.

de ce sa vizitezi puglia? vezi aici

2: polignano a mare – monopoli
mic dejun. excursie optionala la polignano a mare si monopoli.

polignano a mare este un mic orășel medieval de la marea adriatică, construit în piatră, chiar deasupra mării cu străduțe mici, înguste cu case albe, tipice, cu mici balcoane și ferestre încărcate de flori colorate, strâns legate între ele, pline de tot felul de magazine, unele bizare, dar și de cafenele fermecătoare și te conduc către apă unde găsești balcoane suspendate deasupra mării.

continuam excursia cu vizitarea orasului monopoli. denumirea orașului vine din grecescul „monos poli”, care înseamnă „orașul unic”. monopoli este unic prin frumusețe și prin facilități, deoarece așezarea la malul mării a constituit un avantaj. sat pescăresc, devine un înfloritor port comercial. lombarzi, bizantini, venețieni își pun amprenta pe istoria orașului. pentru a se apăra de desele atacuri ale piraților, locuitorii vor ridica ziduri de apărare.

3: alberobello – matera
mic dejun. timp liber pentru plaja si relaxare sau excursie optionala la alberobello (tinutul caselor trulli) si matera. dimineata vom vizita alberobello, probabil cel mai faimos loc din puglia datorita caselor “trulli”, unice in italia si in lume. intreg satul este alcatuit din case ‘trulli’, construite din blocuri de calcar, deosebite prin faptul ca sunt constructii de tipul zidarie uscata cu acoperis conic.

dupa amiaza vom face un tur pietonal in partea inalta a orasului matera, cel mai bine pastrat exemplu de asezare troglodita din arealul mediteranean, declarata patrimoniu universal de catre unesco. orasul antic sassi di matera (pietrele din matera) este considerat ca fiind una dintre primele asezari omenesti din italia, avandu-si originea intr-un asezamant troglodit din perioada preistorica. orasul este vestit in intreaga lume pentru casele si bisericile sapate in roca vulcanica. cazare in zona bari.

4: lacurile pugliei
mic dejun. timp liber pentru plaja si relaxare sau excursie optionala de 1 zi la cele mai frumoase lacuri din puglia: lago di varano, lago di lesina, vieste.

5: brindisi
mic dejun. timp liber pentru plaja si relaxare sau excursie optionala de 1 zi la brindisi, capitala acestei regiuni. tur pietonal in care se vor cuprinde principale obiective turistice: castelul argones, alcătuit din două părţi distincte: castelul roşu, denumit astfel datorită culorii cărămidei din care este construit, şi fortăreaţa; castelul swabian, construit în vremea lui frederico al ii-lea, în 1227, din materiale obţinute din vechile ziduri ale oraşului; coloanele portului, coloane romane, ce au fost întotdeauna considerate ca un simbol al oraşului brindisi; monumentul marinarului italian – în memoria marinarilor căzuţi la datorie în cele două războaie mondiale.

În 1954 a fost pusă în vârful monumentului o statuie în marmură a madonei; centrul oraşului cu turnul st. giacomo, porta mesagne şi porta lecce, faleza, unde se poate vedea piaţa vittorio emanuele, cu fântâna delfinilor şi monumentul lui vergiliu, fântâna tancredi.

6: bari – bucuresti
mic dejun. transfer aeroport pentru zborul de retur catre bucuresti.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
05 Aprilie 2019 345 €
Data plecare Tarif
19 Mai 2019 345 €
Data plecare Tarif
03 Septembrie 2019 345 €
Data plecare Tarif
11 Octombrie 2019 345 €

tarife incepand de la 345 €

Servicii incluse

-bilet de avion compania Wizz Air Bucuresti – Bari – Bucuresti
-transfer aeroport – hotel – aeroport
-bagaj de mana mic
-5 nopti cazare la Park Hotel Elizabeth 4*
-demipensiune
-Tur pietonal Bari
-asistenta turistica

Servicii neincluse

-taxe de aeroport 145 euro/persoana
-asigurare medicala de calatorie si asigurare storno
-bagaj de cala
-intrarile la obiectivele turistice
-alte cheltuieli personale
-excursii optionale

Observatii

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours