Vizualizezi oferta circuit Romania, vacanta Romania.

Circuit autocar Romania

Circuit Romania
  • Tari: Romania
  • Orase tranzitate: Sibiu, Medias, Sighisoara, Bazna, Brasov, Predeal, Sinaia

Descriere

Ziua 1 . Bucuresti – Sibiu – Bazna

Plecare din Bucuresti catre Sibiu pe ruta Pitesti – Ramnicu Valcea. Oprire pe drum pentru vizita la Manastirea Cozia. Tur de oras pietonal in Sibiu si vizitarea pietei de Craciun. Seara, cazare in Bazna la Pensiunea Casa Bazna 3*, sau similar.

Ziua 2. Medias, Biertan si Sighisoara*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Medias, Biertan si Sighisoara. Plecare din Bazna in cursul diminetii catre Sighisoara. Sosire in Sighisoara si vizitearea cetatii medievale. Timp liber la dispozitie pentru pranz. Plecare catre Biertan, unde se viziteaza biserica evanghelica fortificata, construita in secolul al XII-lea. Plecare mai departe catre Medias unde se organizeaza un tur al centrului istoric si se viziteaza Biserica fortificata Sfânta Margareta*. Seara, cazare in Bazna la Pensiunea Casa Bazna 3*, sau similar.

Ziua 3. Bazna – Brasov – Predeal

Mic dejun. Dimineata, plecare catre Brasov si oprire pe drum pentru vizitarea bisericii evanghelice fortificate din Crit. Sosire in Brasov unde se organizeaza un tur de oras cu vizitarea pietei de Craciun. Seara, cazare in Predeal, la Hotel Piemonte 4*, sau similar.
Ziua 4. Predeal – Bran – Sinaia- Bucuresti

Mic dejun. Dimineata, plecare catre Bucuresti. Pe drum, oprire pentru vizitarea castelului Bran si a castelului Peles din Sinaia. Timp liber la dispozitie in Sinaia pentru pranz. Sosire in cursul serii in Bucuresti.

ziua 1 . bucuresti – sibiu – bazna

plecare din bucuresti catre sibiu pe ruta pitesti – ramnicu valcea. oprire pe drum pentru vizita la manastirea cozia. tur de oras pietonal in sibiu si vizitarea pietei de craciun. seara, cazare in bazna la pensiunea casa bazna 3*, sau similar.

2. medias, biertan si sighisoara*

mic dejun. timp liber la dispozitie sau excursie optionala la medias, biertan si sighisoara. plecare din bazna in cursul diminetii catre sighisoara. sosire in sighisoara si vizitearea cetatii medievale. timp liber la dispozitie pentru pranz. plecare catre biertan, unde se viziteaza biserica evanghelica fortificata, construita in secolul al xii-lea. plecare mai departe catre medias unde se organizeaza un tur al centrului istoric si se viziteaza biserica fortificata sfânta margareta*. seara, cazare in bazna la pensiunea casa bazna 3*, sau similar.

3. bazna – brasov – predeal

mic dejun. dimineata, plecare catre brasov si oprire pe drum pentru vizitarea bisericii evanghelice fortificate din crit. sosire in brasov unde se organizeaza un tur de oras cu vizitarea pietei de craciun. seara, cazare in predeal, la hotel piemonte 4*, sau similar.

4. predeal – bran – sinaia- bucuresti

mic dejun. dimineata, plecare catre bucuresti. pe drum, oprire pentru vizitarea castelului bran si a castelului peles din sinaia. timp liber la dispozitie in sinaia pentru pranz. sosire in cursul serii in bucuresti.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 4 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
30 Noiembrie 2020 149 €

tarife incepand de la 149 €

Servicii incluse

Cazare 2 nopti in pensiune de 3*
Cazare 1 noapte in hotel de 4*
Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului
Mic dejun
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

-asigurare medicala si/sau storno

-intrarile la obiectivele turistice din program

Observatii

Alte servicii:
Supliment Demipesiune (3 cine) – 29 Euro – 29.00 EUR
Excursie Optionala Medias, Biertan & Sighisoara – 25 Euro – 25.00 EUR
Pachet Demipensiune + excursie optionala – 49 Euro/ Pers – 49.00 EUR
Intrarile la obiectivele turistice din progam (neinclus)


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour