Vizualizezi oferta circuit Romania, vacanta Romania.

Circuit autocar Romania

Circuit Romania
  • Tari: Romania
  • Orase tranzitate: Sighisoara, Curtea de Arges, Brasov

Descriere

Ziua 1 – Joi | Iași – Sighișoara
Întâlnire la ora 06:45 în fața magazinului Market fostul magazin Billa (gară), plecare la ora 07:00. Plecare pe traseul Iași –Piatra Neamț – Sighișoara. După check-in, vizităm cetatea din Sighișoara cu faimosul turn cu ceas, biserica evanghelică, prima școală din Sighisoara și turnurile cetății. Cazare la hotel Imperial Sighișoara 3* sau similar.
Ziua 2 – Vineri | Sighișoara – Curtea de Argeș via Transfăgărășan
Mic dejun. Vizităm Castelul de lut – Valea Zânelor, un loc parcă desprins din povești. Continuăm excursia către Transfăgărășan, drumul printre crestele Făgărașului, lung de 152 km, care face legătura între cele două provincii istorice Muntenia și Transilvania. Ajungem la Bâlea Lac, unde vom face o pauză pentru admirarea peisajelor și pauză de masă. Continuăm traseul către Curtea de Argeș, veche capitală a Țării Românești, cunoscută astăzi mai mult datorită
mănăstirii cu același nume, ridicată în 1517 de către Neagoe Basarab, dar și pentru monumentele de arhitectură și artă. Cazare la hotel Posada 3* sau similar.
Ziua 3 – Sâmbătă | Curtea de Argeș – Brasov
După micul dejun, ne deplasăm spre Curtea de Argeș unde vom vizita atât mănăstirea contruită în secolul XVI de Neagoe Basarab, unul dintre cele mai celebre monumente de arhitectură din Țara Românească cât și noua catedrală episcopală și regală. Continuăm excursia către Brașov prin pasul Rucăr – Bran iar pe traseu vom vizita faimosul castel
Bran și cetatea Râșnov. Următorul popas îl vom face în Poiana Brașov, o plimbare prin stațiune. Spre seară, ne îndreptăm spre Brașov. Cazare la hotel Ave Lux 3* sau similar.
Ziua 4 – Duminică | Brașov – Iași
Mic dejun. Dimineață ne deplasăm către centrul Brașovului. De sub Tâmpa, de lângă zidurile cetății, începem să descoperim Brașovul prin Strada Sforii, o stradă care are o lățime de doar 123 cm și este catalogată drept cea mai îngustă stradă din Europa. Continuăm către Poarta Schei, Casa Sfatului și Piața Sfatului. Ultimul obiectiv pe care îl vom vizita este faimoasa Biserică Neagră. Plecare spre Iași, unde vom ajunge în cursul serii.

ziua 1 – joi | iași – sighișoara
Întâlnire la ora 06:45 în fața magazinului market fostul magazin billa (gară), plecare la ora 07:00. plecare pe traseul iași –piatra neamț – sighișoara. după check-in, vizităm cetatea din sighișoara cu faimosul turn cu ceas, biserica evanghelică, prima școală din sighisoara și turnurile cetății. cazare la hotel imperial sighișoara 3* sau similar.

2 – vineri | sighișoara – curtea de argeș via transfăgărășan
mic dejun. vizităm castelul de lut – valea zânelor, un loc parcă desprins din povești. continuăm excursia către transfăgărășan, drumul printre crestele făgărașului, lung de 152 km, care face legătura între cele două provincii istorice muntenia și transilvania. ajungem la bâlea lac, unde vom face o pauză pentru admirarea peisajelor și pauză de masă. continuăm traseul către curtea de argeș, veche capitală a Țării românești, cunoscută astăzi mai mult datorită
mănăstirii cu același nume, ridicată în 1517 de către neagoe basarab, dar și pentru monumentele de arhitectură și artă. cazare la hotel posada 3* sau similar.

3 – sâmbătă | curtea de argeș – brasov
după micul dejun, ne deplasăm spre curtea de argeș unde vom vizita atât mănăstirea contruită în secolul xvi de neagoe basarab, unul dintre cele mai celebre monumente de arhitectură din Țara românească cât și noua catedrală episcopală și regală. continuăm excursia către brașov prin pasul rucăr – bran iar pe traseu vom vizita faimosul castel
bran și cetatea râșnov. următorul popas îl vom face în poiana brașov, o plimbare prin stațiune. spre seară, ne îndreptăm spre brașov. cazare la hotel ave lux 3* sau similar.

4 – duminică | brașov – iași
mic dejun. dimineață ne deplasăm către centrul brașovului. de sub tâmpa, de lângă zidurile cetății, începem să descoperim brașovul prin strada sforii, o stradă care are o lățime de doar 123 cm și este catalogată drept cea mai îngustă stradă din europa. continuăm către poarta schei, casa sfatului și piața sfatului. ultimul obiectiv pe care îl vom vizita este faimoasa biserică neagră. plecare spre iași, unde vom ajunge în cursul serii.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 4 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
16 Iulie 2020 650 RON
Data plecare Tarif
13 August 2020 650 RON
Data plecare Tarif
10 Septembrie 2020 650 RON

tarife incepand de la 650 RON

Servicii incluse

Tariful include:
- 3 nopți de cazare la hoteluri de 3* cu mic dejun
- Transport autocar
- Însoțitor de grup

.Adult în cameră dublă 690 lei
Adult în cameră single 920 lei
Al 3-lea adult în cameră dublă cu pat suplimentar 690 lei
Copil < 12 ani cu 2 adulți în cameră fără pat suplimentar 540 lei
Tarif Early Booking: pentru înscriere până la data de
31.03.2020.
Se aplică o reducere de 40
lei/persoană

Servicii neincluse

Tariful nu include:
- Intrările la obiectivele turistice
- Ghizi locali în Sighișoara și Brașov

Observatii

Informații suplimentare:
Selectarea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierilor.
Condiții de plată:
- 150 lei la înscriere
- 300 lei cu 60 de zile înainte de plecare
- Restul de plata cu 15 zile înainte de plecare
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Anima Holidays