Vizualizezi oferta circuit Turcia, vacanta Turcia.

Circuit autocar Turcia

Circuit Turcia
  • Tari: Turcia
  • Orase tranzitate: Istanbul, Antalya Town, Pamukkale

Descriere

Ziua 1. București – Istanbul

Întâlnire cu grupul în București și plecare cu autocarul pe traseul: București – Giurgiu – Istanbul. Traversarea Bulgariei. Întâlnire cu ghidul în recepția hotelului și cocktail de bun – venit. Cazare în Istanbul la hotel La Quinta by Wyndham 5* sau similar.

Ziua 2. Istanbul

Mic dejun. Tur de oraș: se vizitează Piața Hipodromului, Catedrala Sfânta Sofia, Obeliscul, Coloana Șerpuită, Fântana germană, Moscheea albastră, Palatul Topkapi. Opțional, croazieră pe Bosfor. Cazare în Istanbul la hotel La Quinta by Wyndham 5* sau similar.

Ziua 3. Istanbul – Cappadocia

Mic dejun. Deplasare la Ankara, unde se vizitează Mausoleul lui Atatürk. Continuarea traseului către Cappadocia. Cazare în zona Cappadocia la hotel Dinler Nevsehir 4* sau similar.

Ziua 4. Cappadocia

Mic dejun. La Goreme (cel mai renumit loc de pelerinaj) se vizitează bisericile creștine, pictate și cioplite în stâncă. Oprire pentru fotografii: Uchisar – panoramă asupra văii plină de formațiuni vulcanice de impresionante și felurite forme și peisajul stâncos Zelve. Se continuă vizitele cu oprire la o cramă regională, inclusiv degustare de vinuri și la un atelier tradițional pentru a cunoaște arta și lucrarea manuală a țesăturii de covoare. Cazare în zona Cappadocia la hotel Dinler Nevsehir 4* sau similar.

Ziua 5. Cappadocia – Antalya

Mic dejun. Pe traseu, oprire pe Valea Konya – se vizitează impozantul caravanserai Selgiuc, construit în secolul al XIII-lea în onoarea sultanului Alaeddin Keykubad. Cazare în zona Antalya la hotel Grand Park Lara 4* sau similar.

Ziua 6. Antalya – Pamukkale

Mic dejun. În Antalya se vizitează Portul Marin și orașul vechi. Timp liber pentru cumpărături în bazarul principal, renumit pentru bijuterii și produsele din piele. Deplasare pentru vizită la celebra cascadă Karpuzkaldiran. Cazare în zona Pamukkale la hotel Tripolis 4* sau similar.

Ziua 7. Pamukkale – Canakkale

Mic dejun. În Pamukkale se vizitează terasele de calcar, adevărate piscine de apă termală. și orașul antic Hierapolis. Cazare în zona Canakkale la hotel Ida Kale Resort 4* sau similar.

Ziua 8. Canakkale – București

Mic dejun. Plecare către București. Traversarea Bulgariei – Ruse – Giurgiu. Sosire seara în București.

ziua 1. bucurești – istanbul

Întâlnire cu grupul în bucurești și plecare cu autocarul pe traseul: bucurești – giurgiu – istanbul. traversarea bulgariei. Întâlnire cu ghidul în recepția hotelului și cocktail de bun – venit. cazare în istanbul la hotel la quinta by wyndham 5* sau similar.

2. istanbul

mic dejun. tur de oraș: se vizitează piața hipodromului, catedrala sfânta sofia, obeliscul, coloana Șerpuită, fântana germană, moscheea albastră, palatul topkapi. opțional, croazieră pe bosfor. cazare în istanbul la hotel la quinta by wyndham 5* sau similar.

3. istanbul – cappadocia

mic dejun. deplasare la ankara, unde se vizitează mausoleul lui atatürk. continuarea traseului către cappadocia. cazare în zona cappadocia la hotel dinler nevsehir 4* sau similar.

4. cappadocia

mic dejun. la goreme (cel mai renumit loc de pelerinaj) se vizitează bisericile creștine, pictate și cioplite în stâncă. oprire pentru fotografii: uchisar – panoramă asupra văii plină de formațiuni vulcanice de impresionante și felurite forme și peisajul stâncos zelve. se continuă vizitele cu oprire la o cramă regională, inclusiv degustare de vinuri și la un atelier tradițional pentru a cunoaște arta și lucrarea manuală a țesăturii de covoare. cazare în zona cappadocia la hotel dinler nevsehir 4* sau similar.

5. cappadocia – antalya

mic dejun. pe traseu, oprire pe valea konya – se vizitează impozantul caravanserai selgiuc, construit în secolul al xiii-lea în onoarea sultanului alaeddin keykubad. cazare în zona antalya la hotel grand park lara 4* sau similar.

6. antalya – pamukkale

mic dejun. În antalya se vizitează portul marin și orașul vechi. timp liber pentru cumpărături în bazarul principal, renumit pentru bijuterii și produsele din piele. deplasare pentru vizită la celebra cascadă karpuzkaldiran. cazare în zona pamukkale la hotel tripolis 4* sau similar.

7. pamukkale – canakkale

mic dejun. În pamukkale se vizitează terasele de calcar, adevărate piscine de apă termală. și orașul antic hierapolis. cazare în zona canakkale la hotel ida kale resort 4* sau similar.

8. canakkale – bucurești

mic dejun. plecare către bucurești. traversarea bulgariei – ruse – giurgiu. sosire seara în bucurești.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
17 Noiembrie 2020 139 €

tarife incepand de la 139 €

Servicii incluse

Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4*
Asistenta turistica in limba romana
Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4*
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Zbor cu balonul cu aer cald in Cappadocia (se poate rezerva doar la fata locului si se organizeaza in functie de conditiile meteo): aprox 195 Euro/ persoana
Asigurare medicala si asigurare storno
Taxe de oras
Intrari la obiectivele turistice
Bacsisuri pentru ghidul si soferul local

Observatii

Servicii Optionale
Pachet 6 cine (zilele 2,3,4,5,6,7): 109 Eur/ persoana /sejur
Croaziera pe Bosfor – 39.00EUR /pers /sejur
Pachet Premium (taxe de oras, croaziera pe Bosfor, seara turceasca, 3 pranzuri – zilele 4,5,6, toate intrarile la obiective precum si ghizii locali la acestea): 139 Eur/ persoana/sejur

COD OFERTA: JAKKK
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SUNT DISPONIBILE IN MOMENTUL POSTARII.
VA RUGAM VERIFICATI IMPREUNA CU AGENTIA TARIFUL AFISAT!!!TARIFUL SI LOCURILE TREBUIE RECONFIRMATE DE CATRE COMPANIA DE ZBOR


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

ROJU.ro