Vizualizezi oferta circuit Turcia, vacanta Turcia.

Circuit avion Turcia

Circuit Turcia
  • Tari: Turcia
  • Orase tranzitate: Antalya Town, Goreme, Sultandagı

Descriere

Ziua 1: Sosire în Antalya

Ghidul dumneavoastră vă va întâmpina la sosire și vă va însoţi la hotel. Cazare la hotel și vom servi un cocktail de bun venit. Veţi petrece noaptea în regiunea Antalya.

Ziua 2: Mânăstirea Mevlana – Cappadocia

Mic-dejun. Excursie la Konya. Konya a fost capitala imperiului Selgiuc în Evul Mediu timpuriu și este și în zilele noastre, un loc de pelerinaj pentru turcii religiosi. Aici se află mormântul lui Mevlana. Veți vizita faimoasa mânăstire Mevlana, locul în care a luat naștere ordinul religios al dervișilor mevleviți, cunoscuți și sub numele de derviși rotitori. Mânăstirea, transformată astăzi într-un muzeu al artelor islamice, găzduiește adevărate comori ale artei și meșteșugurilor turcești. Veți înnopta în regiunea Cappadocia.

Ziua 3: Goreme

Mic-dejun. În Goreme veți vizita superbele fresce ale bisericilor din Parcul National Goreme, ce fac parte din Patrimoniul cultural UNESCO. Acest peisaj impresionant este compus din pereți abrupți, piramide sculptate în tuful calcaros. De aici călătorim către capela Sfântul Simon, care este cunoscut și ca “Valea Călugărilor” sau “Valea Coșurilor de fum”. În cele din urma veți vizita din exterior vârful celui mai înalt con din tuf calcaros din Uchisar. După-amiază vom vizita un atelier de țesut covoare, unde veți cunoaște întregul proces începând cu producerea materialelor: bumbac, mătase și lâna, până la țeserea produsului finit. În cele din urmă vom face o plimbare în frumoasa Avanos, renumită pentru arta ceramicii. Opțional puteți participa la excursia de jumătate de zi la Valea Ihlara și orașul subteran. Veți înnopta în Cappadocia.

Ziua 4: Carierele de tuf calcaros din Cappadocia

Mic-dejun. Regiunea Cappadocia egalează peisajului fantastic selenar, accentuat de conurile bizare de tuf calcaros în interiorul carora sunt încastrate locuințe și biserici. Creatorul acestui peisaj, este un vulcan care a împrăștiat în zonă cantități imense de cenușă de tuf calcaros de-a lungul perioadei sale de activitate. Prin intermediul influențelor climatice straturile au fost despicate și prin eroziune s-au format canioane adânci. Primii locuitori ai acestor meleaguri s-au refugiat în secolul 7. Mai târziu, au urmat călugării, care au ctitorit aici biserici, capele, mânăstiri și schituri, sculptând roca vulcanica. Cazare în zona Cappadocia.

Ziua 5: Sultanhani- Antalya

Mic-dejun. Vom pleca din Cappadocia și vom merge în Sultanhani pentru a vizita faimosul caravanserai Sultan Han din timpul imperiului Selgiuc. Apoi, prin munții Taurus, vom merge înapoi în Antalya, unde vom petrece ultimele 3 nopți. Cazare peste noapte in Antalya.

Ziua 6: Antalya – cascada Karpuzkaldiran

Mic-dejun. Vizitarea unuia dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera turceasca. Protejat de peisajul montan magnic al munților Taurus aici prosperă o vegetație bogată. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minaret. Pe Kalekapisi, „poarta cetății”, se află turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificației. În timpul plimbării în jurul orașului vi se oferă șansa de a face cumpărături, în special bijuterii și articole din piele. Sfârșitul excursiei este încununat de vizita noastră la cascada Karpuzkaldiran.

Ziua 7: Zi liberă pentru relaxare

Mic-dejun. Aveți la dispozitie o zi de relaxare sau oportunitatea de a participa la excursii opționale fascinante. Cazare în zona Antalya.

Ziua 8: Zborul de întoarcere acasă

Mic-dejun. Transfer către aeroport pentru zborul de întoarcere

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative şi pot suferi modificări):

Antalya – Hotel Belek Beach 5* sau similar

Cappadocia – Hotel Altinoz Nevsehir 4* sau similar

ziua 1: sosire în antalya

ghidul dumneavoastră vă va întâmpina la sosire și vă va însoţi la hotel. cazare la hotel și vom servi un cocktail de bun venit. veţi petrece noaptea în regiunea antalya.

2: mânăstirea mevlana – cappadocia

mic-dejun. excursie la konya. konya a fost capitala imperiului selgiuc în evul mediu timpuriu și este și în zilele noastre, un loc de pelerinaj pentru turcii religiosi. aici se află mormântul lui mevlana. veți vizita faimoasa mânăstire mevlana, locul în care a luat naștere ordinul religios al dervișilor mevleviți, cunoscuți și sub numele de derviși rotitori. mânăstirea, transformată astăzi într-un muzeu al artelor islamice, găzduiește adevărate comori ale artei și meșteșugurilor turcești. veți înnopta în regiunea cappadocia.

3: goreme

mic-dejun. În goreme veți vizita superbele fresce ale bisericilor din parcul national goreme, ce fac parte din patrimoniul cultural unesco. acest peisaj impresionant este compus din pereți abrupți, piramide sculptate în tuful calcaros. de aici călătorim către capela sfântul simon, care este cunoscut și ca “valea călugărilor” sau “valea coșurilor de fum”. În cele din urma veți vizita din exterior vârful celui mai înalt con din tuf calcaros din uchisar. după-amiază vom vizita un atelier de țesut covoare, unde veți cunoaște întregul proces începând cu producerea materialelor: bumbac, mătase și lâna, până la țeserea produsului finit. În cele din urmă vom face o plimbare în frumoasa avanos, renumită pentru arta ceramicii. opțional puteți participa la excursia de jumătate de zi la valea ihlara și orașul subteran. veți înnopta în cappadocia.

4: carierele de tuf calcaros din cappadocia

mic-dejun. regiunea cappadocia egalează peisajului fantastic selenar, accentuat de conurile bizare de tuf calcaros în interiorul carora sunt încastrate locuințe și biserici. creatorul acestui peisaj, este un vulcan care a împrăștiat în zonă cantități imense de cenușă de tuf calcaros de-a lungul perioadei sale de activitate. prin intermediul influențelor climatice straturile au fost despicate și prin eroziune s-au format canioane adânci. primii locuitori ai acestor meleaguri s-au refugiat în secolul 7. mai târziu, au urmat călugării, care au ctitorit aici biserici, capele, mânăstiri și schituri, sculptând roca vulcanica. cazare în zona cappadocia.

5: sultanhani- antalya

mic-dejun. vom pleca din cappadocia și vom merge în sultanhani pentru a vizita faimosul caravanserai sultan han din timpul imperiului selgiuc. apoi, prin munții taurus, vom merge înapoi în antalya, unde vom petrece ultimele 3 nopți. cazare peste noapte in antalya.

6: antalya – cascada karpuzkaldiran

mic-dejun. vizitarea unuia dintre cele mai frumoase orașe de pe riviera turceasca. protejat de peisajul montan magnic al munților taurus aici prosperă o vegetație bogată. printre altele, veți vedea simbolul orașului, yivli minaret. pe kalekapisi, „poarta cetății”, se află turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificației. În timpul plimbării în jurul orașului vi se oferă șansa de a face cumpărături, în special bijuterii și articole din piele. sfârșitul excursiei este încununat de vizita noastră la cascada karpuzkaldiran.

7: zi liberă pentru relaxare

mic-dejun. aveți la dispozitie o zi de relaxare sau oportunitatea de a participa la excursii opționale fascinante. cazare în zona antalya.

8: zborul de întoarcere acasă

mic-dejun. transfer către aeroport pentru zborul de întoarcere

exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative şi pot suferi modificări):

antalya – hotel belek beach 5* sau similar

cappadocia – hotel altinoz nevsehir 4* sau similar

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 4,5
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
08 Octombrie 2020 239 € Rezerva
30 Octombrie 2020 169 € Rezerva
Data plecare Tarif
06 Noiembrie 2020 149 € Rezerva
13 Noiembrie 2020 119 € Rezerva
20 Noiembrie 2020 119 € Rezerva
27 Noiembrie 2020 99 € Rezerva
Data plecare Tarif
04 Decembrie 2020 79 € Rezerva
Data plecare Tarif
26 Februarie 2021 79 € Rezerva
Data plecare Tarif
05 Martie 2021 89 € Rezerva
12 Martie 2021 109 € Rezerva
19 Martie 2021 119 € Rezerva
26 Martie 2021 129 € Rezerva
Data plecare Tarif
02 Aprilie 2021 147 € Rezerva
09 Aprilie 2021 159 € Rezerva
16 Aprilie 2021 169 € Rezerva
23 Aprilie 2021 189 € Rezerva
30 Aprilie 2021 199 € Rezerva
Data plecare Tarif
07 Mai 2021 217 € Rezerva
14 Mai 2021 219 € Rezerva
Data plecare Tarif
01 Octombrie 2021 249 € Rezerva
15 Octombrie 2021 229 € Rezerva
22 Octombrie 2021 219 € Rezerva
29 Octombrie 2021 219 € Rezerva
Data plecare Tarif
05 Noiembrie 2021 197 € Rezerva
12 Noiembrie 2021 189 € Rezerva
19 Noiembrie 2021 169 € Rezerva
26 Noiembrie 2021 149 € Rezerva
Data plecare Tarif
03 Decembrie 2021 129 € Rezerva
10 Decembrie 2021 99 € Rezerva

tarife incepand de la 79 €

Servicii incluse

Zbor dus-întors București-Antalya cu bagaj de cală și de mână

Transfer aeroport-hotel-aeroport

Ghid vorbitor de limba română

Cazare 7 nopți la hoteluri de 4* și 5*:

- 1 noapte în regiunea Antalya;

- 3 nopți în regiunea Cappadocia;

- 3 nopți în regiunea Antalya.

Mic dejun în fiecare dimineață tip bufet sau a la carte.

Transportul la obiectivele turistice menționate în program

Servicii neincluse

Taxe de aeroport: 95 €/pers

Pachet cină tip bufet sau a la carte pentru 7 seri+bilete intrare obiective turistice menționate în program: 99 €/pers. (opțional)

Asigurare medicală și de bagaje: 10 €/pers (opțional)

Suprataxă pentru camera single: 109 €/pers.

Excursii opționale informative (pot fi achiziționate doar de la fața locului):

Valea Ihlara și orașul subteran (prânz inclus) – 55 euro/pers sau Ortahisar (Valea Îndrăgostiților) cu orașul subteran (prânz inclus) – 55 euro/pers

Excursie cu barca Manavgat și moscheea Manavgat (prânz inclus) – 45 euro/pers Sau Tur Canionul Verde (prânz inclus) – 55 euro/pers Sau Tur Alanya (prânz inclus) – 55 euro/pers

Sema (dansul dervișilor rotitori) – 20 euro/pers

Zbor cu balonul – 225 euro/pers

Seara turcească – 45 euro/pers

Baia turcească – 35 euro/pers

Observatii

CONDIȚII DE PLATĂ:
- La înscriere se achită un avans minim de 100 lei din valoarea totală a pachetului, nerambursabil în caz de anulare
- Diferența se achită cu cel putin 45 de zile înainte de data începerii excursiei

CONDIȚII DE ANULARE: - 25% penalizare pentru anularea cu mai mult de 40 de zile înainte de plecare

- 35% penalizare pentru anularea cu 39 – 27 de zile înainte de plecare

- 60% penalizare pentru anularea cu 26-15 zile înainte de plecare

- 75% penalizare pentru anularea cu 14-10 zile înainte de plecare

- 100% penalizare pentru anularea cu 0 – 9 zile înainte de plecare sau no show

ACTE NECESARE:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour