Vizualizezi oferta circuit Turcia, vacanta Turcia.

Circuit avion Turcia

Circuit Turcia
  • Tari: Turcia
  • Orase tranzitate: Antalya Town

Descriere

Ziua 1. București – Antalya
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Antalya. Transfer şi cazare în zona Antalya la hotel de 4*.

Ziua 2. Antalya – Cappadocia
Mic dejun. Plecare spre Konya, locul de proveniență al misticilor sufi, denumiți „Derviși Rotitori” datorită faimoasei lor tehnici de rotire ca formă de pomenire a Divinului într-o ceremonie Sama. Se strabate zona pitorească a Munților Taurus și a stepei anatoliene. Seara, cazare în zona Cappadocia la hotel de 4* .

Ziua 3. Cappadocia
Mic dejun. Se vizitează Parcul Național Göreme, inclus în patrimoniul UNESCO și cunoscut pentru formațiunile înalte și peșterile impresionante, fiind unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj ale lumii bizantine. Opțional, se poate vizita și muzeul în aer liber Göreme*. Oprire pentru fotografii la cetatea de piatră naturală din Uçhisar, cel mai înalt punct din Cappadocia și vizită la unul dintre impresionantele „orașe” labirintice subterane, cu biserici și case săpate în piatră. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.

Ziua 4. Cappadocia
Mic dejun. În prima parte a zilei se vizitează o cramă, unde se pot degusta vinuri locale. După-amiaza, vizită la o țesătorie tradițională pentru a descoperi arta meșteșugăritului. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.

Ziua 5. Cappadocia – Antalya
Mic dejun. Plecare spre Antalya. Oprire la impozantul caravanserai Selgiuc din Valea Konya, construit în sec. al Xlll – lea în onoarea sultanului Alaeddin Kayqubad. Seara, cazare în zona Antalya la hotel de 4* .

Ziua 6. Antalya
Mic dejun. Tur de oraș în Antalya, emblematicul oraș de pe Riviera turcească. Se vizitează portul de yachturi, centrul vechi și faimosul minaret – simbol al orașului, Yivli Minare. Vizită la un magazin de bijuterii și la unul de articole din piele. Timp liber pentru cumpărături. După-amiaza, vizită la impresionanta cascadă Karpuzkaldiran. Seara, cazare în zona Antalya la hotel de 4*.

Ziua 7. Antalya – Manavgat*
Mic dejun. Opțional, excursie cu barca pe râul Manavgat*, cu prânz inclus și oprire la o plajă cu nisip fin. Seara, întoarcere la hotel în zona Antalya.

Ziua 8. Antalya – Bucureşti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

ziua 1. bucurești – antalya
check-in și îmbarcare pe aeroportul din bucurești otopeni cu destinația antalya. transfer şi cazare în zona antalya la hotel de 4*.

2. antalya – cappadocia
mic dejun. plecare spre konya, locul de proveniență al misticilor sufi, denumiți „derviși rotitori” datorită faimoasei lor tehnici de rotire ca formă de pomenire a divinului într-o ceremonie sama. se strabate zona pitorească a munților taurus și a stepei anatoliene. seara, cazare în zona cappadocia la hotel de 4* .

3. cappadocia
mic dejun. se vizitează parcul național göreme, inclus în patrimoniul unesco și cunoscut pentru formațiunile înalte și peșterile impresionante, fiind unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj ale lumii bizantine. opțional, se poate vizita și muzeul în aer liber göreme*. oprire pentru fotografii la cetatea de piatră naturală din uçhisar, cel mai înalt punct din cappadocia și vizită la unul dintre impresionantele „orașe” labirintice subterane, cu biserici și case săpate în piatră. seara, întoarcere la hotel în zona cappadocia.

4. cappadocia
mic dejun. În prima parte a zilei se vizitează o cramă, unde se pot degusta vinuri locale. după-amiaza, vizită la o țesătorie tradițională pentru a descoperi arta meșteșugăritului. seara, întoarcere la hotel în zona cappadocia.

5. cappadocia – antalya
mic dejun. plecare spre antalya. oprire la impozantul caravanserai selgiuc din valea konya, construit în sec. al xlll – lea în onoarea sultanului alaeddin kayqubad. seara, cazare în zona antalya la hotel de 4* .

6. antalya
mic dejun. tur de oraș în antalya, emblematicul oraș de pe riviera turcească. se vizitează portul de yachturi, centrul vechi și faimosul minaret – simbol al orașului, yivli minare. vizită la un magazin de bijuterii și la unul de articole din piele. timp liber pentru cumpărături. după-amiaza, vizită la impresionanta cascadă karpuzkaldiran. seara, cazare în zona antalya la hotel de 4*.

7. antalya – manavgat*
mic dejun. opțional, excursie cu barca pe râul manavgat*, cu prânz inclus și oprire la o plajă cu nisip fin. seara, întoarcere la hotel în zona antalya.

8. antalya – bucureşti
mic dejun. transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația bucurești otopeni.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
16 Octombrie 2020 259 €

tarife incepand de la 259 €

Servicii incluse

Mic dejun
Cazare 7 nopti in camera dubla in hoteluri de 4*
Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Antalya – Bucuresti
1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana
Taxe de aeroport
Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Bacsisul pentru ghidul si soferul local: recomandat 5 euro/persona/zi (se achita la fata locului)

Observatii

Servicii Optionale
Supliment Demipensiune (7 cine bufet) – 109 Euro / persoana – 109.00EUR /pers /sejur
Pachet PREMIUM (5 pranzuri, toate intrarile la obiectivele turistice din program, toate excursiile optionale din program, toate taxele de statiune): 99 Euro/ persoana – 99.00EUR /pers /sejur

COD OFERTA:JACKKK
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SUNT DISPONIBILE IN MOMENTUL POSTARII.
VA RUGAM VERIFICATI IMPREUNA CU AGENTIA TARIFUL AFISAT!!!TARIFUL SI LOCURILE TREBUIE RECONFIRMATE DE CATRE COMPANIA DE ZBOR


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

ROJU.ro