Vizualizezi oferta circuit Turcia, circuit Grecia, vacanta Turcia, vacanta Grecia.

Circuit avion Turcia, Grecia

Circuit Turcia
  • Tari: Turcia, Grecia
  • Orase tranzitate: Antalya Town, Demre, Fethiye

Descriere

Ziua 1. București – Antalya

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinaţia Antalya. Transfer şi cazare la hotel în zona Antalya.

Ziua 2. Antalya – Demre – Myra – Insula Kekova* – Dalyan

Mic dejun. Plecare de-a lungul spectaculoasei regiuni de coastă spre Demre, orașul natal al Sfântului Nicolae, cel care a dat naștere legendei lui Moș Crăciun. Se vizitează ruinele orașului grec antic, Myra, și Biserica Sf. Nicolae, construită în sec. al VI-lea. Călătorie cu barca spre Simena, orașul scufundat de pe Insula Kekova*. Plecare spre Fethiye. Seara, cazare la hotel în zona Fethyie.

Ziua 3. Fethyie – Rhodos*

Mic dejun. Plecare cu feribotul spre Insula Rhodos. Timp liber la dispoziție sau, opțional, tur de oraș cu ghidul, pe parcursul căruia se vizitează impresionantul castel situat pe cel mai înalt punct al cetății medievale din Rhodos și Moscheea lui Suleyman, Palatul Marelui Maestru (exterior). Turul se încheie cu o plimbare în centrul vechi și oprire pentru cumpărături de suveniruri la bazar*. Seara, cazare la hotel în Rhodos.

Ziua 4. Rhodos – Lindos*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională într-un sat tradițional, Lindos, pentru a descoperi stilul de viață al localnicilor*. Seara, cazare în Rhodos.

Ziua 5. Rhodos – Fethyie

Mic dejun. Dimineața, timp liber la dispoziție pentru plimbare pe insulă. După-amiaza, călătorie cu feribotul spre Fethyie. Seara, cazare la hotel în zona Fethyie.

Ziua 6. Fethyie – Antalya

Mic dejun. Plecare spre Antalya. Traversarea unei regiuni pitorești, cu peisaje asupra Munților Taurus, a pădurilor de pin și a mării. Vizită la o manufactura de covoare orientale pentru a afla mai multe informații despre arta țesătoriei tradiționale. Seara, cazare la hotel în Antalya la hotel.

Ziua 7. Antalya

Mic dejun. Tur de oraș în Antalya, emblematicul oraș de pe Riviera Turcească. Se vizitează: portul de yachturi, centrul vechi și Poarta lui Hadrian. Oprire pentru cumpărături la bazarul principal, renumit pentru delicatese turcești, bijuterii și produsele din piele. Seara, cazare la hotel în zona Antalya.

Ziua 8. Antalya – Bucureşti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

ziua 1. bucurești – antalya

check-in și îmbarcare pe aeroportul din bucurești otopeni cu destinaţia antalya. transfer şi cazare la hotel în zona antalya.

2. antalya – demre – myra – insula kekova* – dalyan

mic dejun. plecare de-a lungul spectaculoasei regiuni de coastă spre demre, orașul natal al sfântului nicolae, cel care a dat naștere legendei lui moș crăciun. se vizitează ruinele orașului grec antic, myra, și biserica sf. nicolae, construită în sec. al vi-lea. călătorie cu barca spre simena, orașul scufundat de pe insula kekova*. plecare spre fethiye. seara, cazare la hotel în zona fethyie.

3. fethyie – rhodos*

mic dejun. plecare cu feribotul spre insula rhodos. timp liber la dispoziție sau, opțional, tur de oraș cu ghidul, pe parcursul căruia se vizitează impresionantul castel situat pe cel mai înalt punct al cetății medievale din rhodos și moscheea lui suleyman, palatul marelui maestru (exterior). turul se încheie cu o plimbare în centrul vechi și oprire pentru cumpărături de suveniruri la bazar*. seara, cazare la hotel în rhodos.

4. rhodos – lindos*

mic dejun. timp liber la dispoziție sau excursie opțională într-un sat tradițional, lindos, pentru a descoperi stilul de viață al localnicilor*. seara, cazare în rhodos.

5. rhodos – fethyie

mic dejun. dimineața, timp liber la dispoziție pentru plimbare pe insulă. după-amiaza, călătorie cu feribotul spre fethyie. seara, cazare la hotel în zona fethyie.

6. fethyie – antalya

mic dejun. plecare spre antalya. traversarea unei regiuni pitorești, cu peisaje asupra munților taurus, a pădurilor de pin și a mării. vizită la o manufactura de covoare orientale pentru a afla mai multe informații despre arta țesătoriei tradiționale. seara, cazare la hotel în antalya la hotel.

7. antalya

mic dejun. tur de oraș în antalya, emblematicul oraș de pe riviera turcească. se vizitează: portul de yachturi, centrul vechi și poarta lui hadrian. oprire pentru cumpărături la bazarul principal, renumit pentru delicatese turcești, bijuterii și produsele din piele. seara, cazare la hotel în zona antalya.

8. antalya – bucureşti

mic dejun. transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația bucurești otopeni.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
13 Septembrie 2019 469 €
20 Septembrie 2019 409 €
28 Septembrie 2019 408 €
Data plecare Tarif
05 Octombrie 2019 349 €
12 Octombrie 2019 349 €
19 Octombrie 2019 329 €
Data plecare Tarif
02 Noiembrie 2019 289 €
16 Noiembrie 2019 239 €

tarife incepand de la 239 €

Servicii incluse

Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta București – Antalya – București
- 1 bagaj de cală de 20 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 7 kg/ persoană
- Taxe de aeroport
- Cazare 7 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 4 stele
- Mic dejun
- Transport cu autocar modern pe toată perioada circuitului
- Bilet de feribot Marmaris – Rhodos – Marmaris
- Asistență turistică în limba română

Servicii neincluse

Servicii neincluse:
- Supliment demipensiune (7 cine, din care o cină festivă grecească): 139 Euro/ persoană (optional)
- Pachet PREMIUM (4 prânzuri, intrări la obiectivele turistice din program, excursie cu barca la orașul scufundat Simena, tur de oraș în Rhodos, excursie în satul grecesc Lindos): 159 Euro/ persoană (optional)
- Asigurare medicală/ storno (neinclus)
- Intrări la obiectivele turistice (neinclus)
- Taxe portuare pentru feribot Turcia-Grecia-Turcia (aprox 3 €/ persoană) (neinclus)

Observatii

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Supliment demipensiune (7 cine, din care o cină festivă grecească): 139 Euro/ persoană

• Pachet PREMIUM (4 prânzuri, intrări la obiectivele turistice din program, excursie cu barca la orașul scufundat Simena, tur de oraș în Rhodos, excursie în satul grecesc Lindos): 159 Euro/ persoană

Grup minim de participanti: 30 de persoane*

*Pentru un grup de 25-29 persoane, tariful se majoreaza cu 50 euro/persoana.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Q Travel Confort