Vizualizezi oferta circuit Emiratele Arabe Unite, vacanta Emiratele Arabe Unite.

Circuit avion Emiratele Arabe Unite

Circuit Emiratele Arabe Unite
  • Tari: Emiratele Arabe Unite
  • Orase tranzitate: Dubai, Abu Dhabi

Descriere

Ziua 1: Zbor spre Dubai. Excursie Dubai tradițional (inclus)

Plecarea din București și întâlnirea cu ghidul la sosirea din aeroportul din Dubai. Apoi veți participa la o excursie de o jumătate de zi pentru a face cunoştinţă cu Dubai-ul tradiţional. Veți admira Moscheea Jumeirah construită în 1978. Construcţia este deosebită, deoarece este din piatră albă şi este poziţionată în apropierea plajei cu nisip alb Jumeirah.Veţi putea să aflaţi informaţii despre arhitectura sa şi însemnătatea religioasă în timp ce o puteţi fotografia. Mai apoi vă veţi opri la FORT-ul AL FAHIDI. Aici regăsiţi și muzeul din Dubai care păstrează trecutul orașului, împreună cu toate etapele dezvoltării sale înaintea descoperirii petrolului. Veţi continua excursia cu o ABRA – barcă tradițională, pentru a traversa către Deira, unde veţi vizita un bazar de condimente și bijuterii la prețuri mai mici decât în Europa. Veţi mai vizita un magazin de piele şi unul de aur, de unde vă puteţi achiziţiona lucruri deosebite. Veți fi cazați la hotelul Hampton By Hilton Dubai Airport 3*.

Ziua 2: Timp liber sau excursie opţională Dubai Modern

Mic-dejun. Puteţi participa la o excursie de jumătate de zi prin Dubai-ul modern. Pentru a înțelege evoluția Dubai-ului, veţi face o călătorie pentru a descoperi tot ce înconjoară acest însorit oraș futurist. Prima vizită va fi la bazarul Madinat Jumeirah, apoi veţi face o oprire pentru a fotografia Burj Al Arab, cel mai luxos hotel din lume. Apoi veţi continua către Dubai Marina, un oraș-canal sofisticat și elegant în același timp, construit pe țărmul Golfului Arabic. Excursia va continua către Burj Khalifa – cea mai înaltă clădire din lume (urcați la etajul 124 al clădirii – bilet inclus), după care veți face o plimbare prin Dubai Mall. Cazare la acelaşi hotel din Dubai.

Ziua 3: Abu Dhabi (inclus)

Mic-dejun. Veţi pleca către Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite și reședința Consiliului Național Federal. Veți vizita grandioasa Moschee Albă, care este considerată una dintre cele mai mari din lume. Apoi veţi merge de-a lungul falezei Corniche pentru a ajunge în Heritage Village, special conceput de Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan ca amintire a trecutului pentru tânăra generație. Apoi vom trece pe lângă hotelul Emirates Palace, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume. În continuare veți vizita o fabrică de covoare pentru a vă familiariza cu procesul de producție al acestora. Cazare la acelaşi hotel din Dubai.

Ziua 4: Timp liber sau excursie opţională Sharjah şi Ajman + cina pe croazieră

Mic-dejun. Excursia va începe cu Sharjah – capitala culturală a Emiratelor Arabe Unite, un oraș tradițional plin de fructe, plin de artefacte fascinante la fiecare colț. Veţi vizita frumosul oraş restaurat, în cadrul căruia se găsesc multe muzee. Vă veţi opri la Bazarul Albastru pentru a-i admira arhitectura şi pentru a face cumpărături în peste 500 de magazine. Apoi veţi vizita Muzeul Islamic al Civilizaţiilor. Veţi continua excurisa către frumoasa faleză Ajman. Seara veți avea ocazia să participați la cina pe croazieră. O seară romantică vă aşteaptă pe una dintre bărcile tradiţionale arabe – dhow.Veţi fi întâmpinaţi de ospitalitatea arabilor şi răsfăţaţi cu o varietate de mâncăruri delicioase în timp ce veţi admira superba privelişte a oraşului Dubai pe timp de noapte. Cazare la acelaşi hotel din Dubai.

Ziua 5: Excursie opţională Atlantis + Safari în deşert cu cina inclusă

Mic-dejun. Puteţi participa la excurisa opţională Atlantis. Primele opriri ale acestei excursii vor fi dedicate fotografierii faimosului Burj Al Arab şi a Moscheei Jumeirah. Apoi veţi avea timp liber pentru cumpărături în bazarul Madinat Jumeirah. Veţi merge pe şoseaua şeicului Zayed pentru a ajunge la hotelul Altantis The Palm pentru a vizita acvariul Lost Chamber. După-amiaza puteţi participa la excursia opţională – Safari în deșert (cină inclusă). Veţi străbate dunele de nisip cu ajutorul unor jeep-uri pentru a ajunge în campingul nostru beduin decorat special pentru a crea atmosfera tipic arabă. Aici veți avea ocazia să călăriţi cămile, să vă pictați cu henna, să purtați haine locale şi să admiraţi dansuri specifice arăbeşti. În acest decor perfect cina servită sub stele va fi un grătar delicios. Cazare la acelaşi hotel din Dubai.

Ziua 6 Timb liber sau excursie opţională Miracle Garden. Zbor de întoarcere Bucureşti

Mic dejun. După efectuarea check-out-ului veţi avea timp liber sau puteţi participa la excursia opţională Miracle Garden (deschisă anual de la jumătatea lunii noiembrie până la jumătatea lunii mai). Se întinde pe o suprafaţă de 72.000 mp şi are peste 150 milioane de flori aşezate in diverse forme, arcade şi modele. În anul deschiderii 2013, i-a fost recunoscut primul record de către Guiness Book pentru cea mai înaltă grădină verticală din lume şi în 2016 cel de-al doilea record pentru cea mai mare sculptură de flori din lume sub forma unui Airbus A380. După vizitarea Miracle Garden, veţi fi transferaţi la aeroport pentru zborul de întoarcere către Bucureşti.

  • Programul circuitului poate suferi modificări în funcție de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstanțe externe. Exemplu hotel (denumirea hotelului este informativa şi poate suferi modificări): Dubai – Hotel Hampton by Hilton 3* sau similar
ziua 1: zbor spre dubai. excursie dubai tradițional (inclus)

plecarea din bucurești și întâlnirea cu ghidul la sosirea din aeroportul din dubai. apoi veți participa la o excursie de o jumătate de zi pentru a face cunoştinţă cu dubai-ul tradiţional. veți admira moscheea jumeirah construită în 1978. construcţia este deosebită, deoarece este din piatră albă şi este poziţionată în apropierea plajei cu nisip alb jumeirah.veţi putea să aflaţi informaţii despre arhitectura sa şi însemnătatea religioasă în timp ce o puteţi fotografia. mai apoi vă veţi opri la fort-ul al fahidi. aici regăsiţi și muzeul din dubai care păstrează trecutul orașului, împreună cu toate etapele dezvoltării sale înaintea descoperirii petrolului. veţi continua excursia cu o abra – barcă tradițională, pentru a traversa către deira, unde veţi vizita un bazar de condimente și bijuterii la prețuri mai mici decât în europa. veţi mai vizita un magazin de piele şi unul de aur, de unde vă puteţi achiziţiona lucruri deosebite. veți fi cazați la hotelul hampton by hilton dubai airport 3*.

2: timp liber sau excursie opţională dubai modern

mic-dejun. puteţi participa la o excursie de jumătate de zi prin dubai-ul modern. pentru a înțelege evoluția dubai-ului, veţi face o călătorie pentru a descoperi tot ce înconjoară acest însorit oraș futurist. prima vizită va fi la bazarul madinat jumeirah, apoi veţi face o oprire pentru a fotografia burj al arab, cel mai luxos hotel din lume. apoi veţi continua către dubai marina, un oraș-canal sofisticat și elegant în același timp, construit pe țărmul golfului arabic. excursia va continua către burj khalifa – cea mai înaltă clădire din lume (urcați la etajul 124 al clădirii – bilet inclus), după care veți face o plimbare prin dubai mall. cazare la acelaşi hotel din dubai.

3: abu dhabi (inclus)

mic-dejun. veţi pleca către abu dhabi, capitala emiratelor arabe unite și reședința consiliului național federal. veți vizita grandioasa moschee albă, care este considerată una dintre cele mai mari din lume. apoi veţi merge de-a lungul falezei corniche pentru a ajunge în heritage village, special conceput de sheikh zayed bin sultan al nahyan ca amintire a trecutului pentru tânăra generație. apoi vom trece pe lângă hotelul emirates palace, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume. În continuare veți vizita o fabrică de covoare pentru a vă familiariza cu procesul de producție al acestora. cazare la acelaşi hotel din dubai.

4: timp liber sau excursie opţională sharjah şi ajman + cina pe croazieră

mic-dejun. excursia va începe cu sharjah – capitala culturală a emiratelor arabe unite, un oraș tradițional plin de fructe, plin de artefacte fascinante la fiecare colț. veţi vizita frumosul oraş restaurat, în cadrul căruia se găsesc multe muzee. vă veţi opri la bazarul albastru pentru a-i admira arhitectura şi pentru a face cumpărături în peste 500 de magazine. apoi veţi vizita muzeul islamic al civilizaţiilor. veţi continua excurisa către frumoasa faleză ajman. seara veți avea ocazia să participați la cina pe croazieră. o seară romantică vă aşteaptă pe una dintre bărcile tradiţionale arabe – dhow.veţi fi întâmpinaţi de ospitalitatea arabilor şi răsfăţaţi cu o varietate de mâncăruri delicioase în timp ce veţi admira superba privelişte a oraşului dubai pe timp de noapte. cazare la acelaşi hotel din dubai.

5: excursie opţională atlantis + safari în deşert cu cina inclusă

mic-dejun. puteţi participa la excurisa opţională atlantis. primele opriri ale acestei excursii vor fi dedicate fotografierii faimosului burj al arab şi a moscheei jumeirah. apoi veţi avea timp liber pentru cumpărături în bazarul madinat jumeirah. veţi merge pe şoseaua şeicului zayed pentru a ajunge la hotelul altantis the palm pentru a vizita acvariul lost chamber. după-amiaza puteţi participa la excursia opţională – safari în deșert (cină inclusă). veţi străbate dunele de nisip cu ajutorul unor jeep-uri pentru a ajunge în campingul nostru beduin decorat special pentru a crea atmosfera tipic arabă. aici veți avea ocazia să călăriţi cămile, să vă pictați cu henna, să purtați haine locale şi să admiraţi dansuri specifice arăbeşti. În acest decor perfect cina servită sub stele va fi un grătar delicios. cazare la acelaşi hotel din dubai.

6 timb liber sau excursie opţională miracle garden. zbor de întoarcere bucureşti

mic dejun. după efectuarea check-out-ului veţi avea timp liber sau puteţi participa la excursia opţională miracle garden (deschisă anual de la jumătatea lunii noiembrie până la jumătatea lunii mai). se întinde pe o suprafaţă de 72.000 mp şi are peste 150 milioane de flori aşezate in diverse forme, arcade şi modele. În anul deschiderii 2013, i-a fost recunoscut primul record de către guiness book pentru cea mai înaltă grădină verticală din lume şi în 2016 cel de-al doilea record pentru cea mai mare sculptură de flori din lume sub forma unui airbus a380. după vizitarea miracle garden, veţi fi transferaţi la aeroport pentru zborul de întoarcere către bucureşti.

  • programul circuitului poate suferi modificări în funcție de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstanțe externe. exemplu hotel (denumirea hotelului este informativa şi poate suferi modificări): dubai – hotel hampton by hilton 3* sau similar
Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 4,5
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
13 Februarie 2021 499 €
20 Februarie 2021 499 €
Data plecare Tarif
05 Martie 2021 469 €
11 Martie 2021 449 €
13 Martie 2021 449 €
20 Martie 2021 429 €
24 Martie 2021 399 €
26 Martie 2021 399 €
Data plecare Tarif
02 Aprilie 2021 379 €
Data plecare Tarif
27 Mai 2021 339 €
Data plecare Tarif
02 Iunie 2021 299 €
11 Iunie 2021 299 €
17 Iunie 2021 279 €
25 Iunie 2021 279 €
Data plecare Tarif
01 Iulie 2021 249 €

tarife incepand de la 249 €

Servicii incluse

Zbor dus-întors Bucureşti-Dubai cu o companie aeriană cu renume cu bagaj de cală şi de mână

Transfer aeroport-hotel-aeroport

Cazare la hotel de 3 stele cu mic dejun tip bufet sau a la carte

Ghid vorbitor de limba română

Excursie DUBAI TRADITIONAL

Excursie TURUL ABU DHABI

Servicii neincluse

- Taxa de aeroport si servicii: 195 €/pers.

- Taxa de turist în Dubai: 15 dirhami/noapte (3€/camera/noapte).Se plateste la hotel.

- Pachet excursii optionale: 179 €/pers.

o Tur Dubai modern

o Burj Khalifa

o Safari in desert cu cina

o Sharjah si Ajman tour

- Pachet cine: 3 x Cina la hotel + 1 cina pe croaziera (cine tip bufet sau a la carte): 139 €/pers.

- Suprataxa pentru camera single: 169 €/pers.

- Taxa de turist în Dubai: 15 dirhami/noapte (3€/camera/noapte). Se plătește la hotel.

- Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-65 ani: 22 euro/pers

- Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 66-80 ani: 24 euro/pers

- Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 80-99 ani: 40 euro/pers

*Asigurarea medicala se poate lua si separat. Asigurarea storno se ia doar la pachet cu cea medicala

Observatii

ACTE NECESARE:

• Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii. Paşaportul nu trebuie sa fie temporar!

CONDITII DE PLATA:

- La inscriere se achita un avans minim 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei

CONDITII DE ANULARE:

- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare

- 100% penalizare pentru anularea cu 44 – 0 zile inainte de plecare sau no show

Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour