Vizualizezi oferta circuit Italia, vacanta Italia.

Circuit avion Italia

Circuit Italia
  • Tari: Italia
  • Orase tranzitate: Napoli, Amalfi, Positano

Descriere

Ziua 1: București – Napoli
Întâlnire pe aeroportul Henri Coandă cu reprezentantul J’Info Tours pentru zborul către Napoli. Sosire și transfer la Hotel Panorama Palace 4*.

Ziua 2: Tur Coasta Amalfi
Tur pe Coasta Amalfitană. Începem cu Positano, ce este poziționat pe un ax vertical, un oraș cu grădini luxuriante care coboară în trepte către mare. Positano este una dintre cele mai renumite stațiuni de pe coasta. Continuăm cu Amalfi, un oraș cu un aspect spaniol cu magnifica catedrală Sf. Andrea și Piazza del Duomo.

Ziua 3: Napoli
Excursie opțională – Turul orașului Napoli (4 ore), ce include: Castel Nuovo, cea mai cunoscută construcție a orașului, o fortăreața ridicată sub comanda regelui Carol I, Teatrul San Carlo, Galeriile Umberto I, Piazza del Plebiscito. Turul continuă cu Palatul Regal, construit de Domenico Fontana, pe locul vechiului palat viceregal, la începutul secolului XVIII, Basilica San Francesco di Paola, o biserică situată în Piazza Plebiscito, vizavi de Palatul Regal.

Ziua 4: Vezuviu & Pompei
Excursie opțională la Vulcanul Vezuviu devenit cunoscut după ce a erupt, devastând prosperele orașe romane Pompei și Herculaneum. Vulcanul Vezuviu se află la altitudinea de 1200 m. Vom putea ajunge chiar pe craterul vulcanului. Continuăm cu Pompei – orașul mort. Obiective turistice de văzut în Pompei: Casa dei Vettii – casa negustorilor bogați, Casa Faunului, Forumul – piața publică; Teatrul Mare, Casa Misterelor, Grădina Fugarilor.

Ziua 5: Insula Capri
Excursie opțională în legendara Insulă Capri, apreciata pentru frumusețea ei încă din timpul împăraților Augustus și Tiberius. Se vizitează: celebra Piazzetta, Grădinile Auguste, Vila San Michele din Anacapri. Exista posibilitatea de a vizita și Grota Albastră, în funcție de vreme. Vizitarea ei se face doar în bărci speciale, care pot fi închiriate din micul port din apropiere. Grotta Azzura poate fi vizitată doar atunci când marea este foarte liniștită, pe timpul refluxului.

Ziua 6: Roma și Vatican
Excursie opțională la Roma și Vatican – reședința teritorială a Sfântului Scaun, entitate instituțională reprezentată de Papă și prin urmare principala reședință ecleziastică a Bisericii Catolice. După-amiaza, timp liber în Roma pentru a vizita centrul anticei capitale a Imperiului Roman: Colosseum-ul, Forumul, Via del Corso (principala arteră comercială a Romei), Piazza Navona, Panteonul, Piazza Spagna, Piazza del Popolo.

Ziua 7: Palatul Regal Caserta
Excursie opțională la Caserta, renumită pentru încântătorul Palat Regal și grădinile sale cu fântâni spectaculoase. Palatul Regal din Caserta -La Reggia -se află pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Construcția a fost realizată în secolul XVIII, de către arhitectul italian Luigi Vanvitelli, ca reședință pentru regii de Bourbon ai Siciliei și Napoli. Planul palatului are o formă dreptunghiulară. Grădina din jurul palatului se întinde pe 120 de hectare și este inspirată de grădinile palatului Versailles. Parcul începe de la fațada posterioară și flanchează alei cu cascade și fântâni artificiale.

Ziua 8: Napoli – București
Transfer la aeroport pentru zborul înapoi spre București.

ziua 1: bucurești – napoli
Întâlnire pe aeroportul henri coandă cu reprezentantul j’info tours pentru zborul către napoli. sosire și transfer la hotel panorama palace 4*.

2: tur coasta amalfi
tur pe coasta amalfitană. Începem cu positano, ce este poziționat pe un ax vertical, un oraș cu grădini luxuriante care coboară în trepte către mare. positano este una dintre cele mai renumite stațiuni de pe coasta. continuăm cu amalfi, un oraș cu un aspect spaniol cu magnifica catedrală sf. andrea și piazza del duomo.

3: napoli
excursie opțională – turul orașului napoli (4 ore), ce include: castel nuovo, cea mai cunoscută construcție a orașului, o fortăreața ridicată sub comanda regelui carol i, teatrul san carlo, galeriile umberto i, piazza del plebiscito. turul continuă cu palatul regal, construit de domenico fontana, pe locul vechiului palat viceregal, la începutul secolului xviii, basilica san francesco di paola, o biserică situată în piazza plebiscito, vizavi de palatul regal.

4: vezuviu & pompei
excursie opțională la vulcanul vezuviu devenit cunoscut după ce a erupt, devastând prosperele orașe romane pompei și herculaneum. vulcanul vezuviu se află la altitudinea de 1200 m. vom putea ajunge chiar pe craterul vulcanului. continuăm cu pompei – orașul mort. obiective turistice de văzut în pompei: casa dei vettii – casa negustorilor bogați, casa faunului, forumul – piața publică; teatrul mare, casa misterelor, grădina fugarilor.

5: insula capri
excursie opțională în legendara insulă capri, apreciata pentru frumusețea ei încă din timpul împăraților augustus și tiberius. se vizitează: celebra piazzetta, grădinile auguste, vila san michele din anacapri. exista posibilitatea de a vizita și grota albastră, în funcție de vreme. vizitarea ei se face doar în bărci speciale, care pot fi închiriate din micul port din apropiere. grotta azzura poate fi vizitată doar atunci când marea este foarte liniștită, pe timpul refluxului.

6: roma și vatican
excursie opțională la roma și vatican – reședința teritorială a sfântului scaun, entitate instituțională reprezentată de papă și prin urmare principala reședință ecleziastică a bisericii catolice. după-amiaza, timp liber în roma pentru a vizita centrul anticei capitale a imperiului roman: colosseum-ul, forumul, via del corso (principala arteră comercială a romei), piazza navona, panteonul, piazza spagna, piazza del popolo.

7: palatul regal caserta
excursie opțională la caserta, renumită pentru încântătorul palat regal și grădinile sale cu fântâni spectaculoase. palatul regal din caserta -la reggia -se află pe lista patrimoniului mondial unesco. construcția a fost realizată în secolul xviii, de către arhitectul italian luigi vanvitelli, ca reședință pentru regii de bourbon ai siciliei și napoli. planul palatului are o formă dreptunghiulară. grădina din jurul palatului se întinde pe 120 de hectare și este inspirată de grădinile palatului versailles. parcul începe de la fațada posterioară și flanchează alei cu cascade și fântâni artificiale.

8: napoli – bucurești
transfer la aeroport pentru zborul înapoi spre bucurești.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
07 Septembrie 2021 390 €
12 Septembrie 2021 390 €

tarife incepand de la 390 €

Servicii incluse

Bilete de avion București – Napoli – București
7 nopți cazare în zona Napoli
Mic dejun și cină
Transferuri aeroport-hotel-aeroport
Tur Coasta Amalfitană: Positano-Amalfi-Ravello și vizite conform program
Asistență turistică în limba română

Servicii neincluse

Taxe de aeroport 165 euro/persoană

Bagaj de cală

Taxă de oraș

Taxe de intrare la obiective

Asigurare medicală

Excursii opționale

Alte servicii neincluse în program

Supliment plecare septembrie 99 euro/persoană

Observatii

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

Tarifele excursiilor opţionale sunt calculate pentru un grup de 30 de persoane. Pentru un număr mai mic de persoane, tariful se va recalcula.

Grup minim 30 pers.

Excursiile opţionale sunt nerambursabile.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours