Vizualizezi oferta circuit Franta, circuit Monaco, circuit Italia, vacanta Franta, vacanta Monaco, vacanta Italia.

Circuit avion Franta, Monaco, Italia

Circuit Franta
  • Tari: Franta, Monaco, Italia
  • Orase tranzitate: Nisa, Eze, Monte Carlo, Sanremo, Antibes, Cannes, Saint-Tropez, Marsilia, Grasse

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Nisa (7 nopti)
Intalnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul J’Info Tours pentru zbor catre Nisa. Sosire la Nisa si transfer la hotel. Cazare in zona Nisa la Ibis Nice Centre Gare 3* (14 Avenue Thiers, 06000 Nice). Mese incluse: cina.

Ziua 2: Nisa
Astazi vom vizita pe indelete Nisa, “bijuteria Coastei de Azur” si unul dintre cele mai frumoase orase ale Frantei. Oraşul francez este un adevărat caleidoscop al istoriei şi culturii, numele fiind moştenire de la vechii greci, care au denumit locul Nikaia – Oraşul Victoriei.
Artiştii impresionişti sau aristocraţii englezi au dorit de-a lungul timpului să revendice frumosul oraş de pe Riviera Franceză, de aici provenind denumirea falezei Promenade des Anglais.
Tur pietonal ce include principale obiective turistice: Vieux Nice (centrul vechi), Piata de flori, zona comerciala Rue de France, Catedrala rusa Sf. Nicolae, Hotel Negresco. Mese incluse:mic dejun si cina.

Ziua 3: Eze, Monaco, San Remo
Excursie optionala la Eze, Monaco si San Remo. Vom face prima oprire in Eze, orasel construit in intregime din piatra, care se inalta la 427 m deasupra marii si vorbeste lumii despre timpuri apuse cand locuitorii isi observau inamicii venind pe mare si se refugiau aici pentru a scapa de pericol. Eze isi dezvaluie farmecul la fiecare pas, pe stradute inguste, povarnite, umbrite de casele vechi de piatra cu acoperisuri de teracota care adapostesc ateliere ale artistilor, magazine cu produse locale si cafenele.
Urmatoarea vizita este in Monaco, oprire obligatorie pentru oricine viziteaza Coasta de Azur. Monaco are o suprafata de 2 kmp si este al doilea cel mai mic stat din lume dupa Vatican, un adevarat paradis al luxului. Turul include: Palatul Princiar din Monaco Ville, construit in stil renascentist, Muzeul Oceanografic, Gradina exotica si Gradina japoneza, Cazinoul din Monte Carlo, La Condamine.
Inainte de a ne intoarce la Nisa, vom trece granita si in Italia pentru o scurta vizita a statiunii San Remo, unde va recomandam sa nu ratati un gelato delicios si tipic italian. Mese incluse:mic dejun si cina.

Ziua 4: Antibes si Cannes
Excursie optionala la Antibes si Cannes. În urmă cu 2000 de ani, grecii au fost cei care au fondat orașul Antibes, ce avea pe atunci numele de Antipolis. Grecii au trăit liniștiți în Antibes până când locația a fost descoperită de pirați.
Orasul poate fi caracterizat ca fiind locul perfect unde poți avea parte de peisaje splendide, restaurante în aer liber, străduțe înguste perfecte pentru plimbări. Cannes este una dintre cele mai renumite statiuni de pe Coasta de Azur. Printre obiectivele turistice majore ale orasului se numără cheiul La Croisette, muzeul Castre (în incinta castelului medieval), bastionul Sainte Marguerite (sec. XI, locul întemnitarii “Măstii de Fier”), mănăstirea Saint Honorat (sec. IV, situată pe insula cu același nume). Mese incluse:mic dejun si cina.

Ziua 5: St Tropez si Marsilia
Excursie optionala la St Tropez si Marsilia. Orasul de suflet al celei mai mari dive a cinema-ului francez, Brigitte Bardot, Saint Tropez este astazi faimos prin varietatea celebritatilor si bogatasilor care l-au ales drept resedinta. Inca de la sfarsitul secolului XIX, oraselul a fost destinat drept unul dintre locurile de etalare a bogatiei, clasei si fastului aristocratiei europene.
Plecare catre Marsilia, al doilea oras ca marime al Frantei dupa Paris, destinația cultural-istorică nr. 1 de pe coasta franceză a Mediteranei si centrul economic al regiunii Provence-Alpes-Côte d’Azur. Tur panoramic al celui mai vechi oras al Frantei ce include: cladirea Primariei, cartierul Panier (zona veche a orasului) cu Piata Lenche, Teatrul Lenche si Grec, biserica St-Laurent, Fortul Sfantul Jean si Sfantul Nicolae, manastirea Sf.Victor. Seara, retur la Nisa. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 6: Grasse – capitala mondiala a parfumurilor
Excursie optionala la Grasse. Mică localitate din Alpii Maritimi, Grasse este o destinatie pe care iubitorii de parfumuri și-ar dori să o vada măcar o dată în viață. Vom colinda la pas toate străzile din Centrul Vechi si veti putea face cumparaturi la cele mai renumite parfumerii din Franța: Fragonard, Galimard, Molinard sau în buticurile mici ale parfumierilor autentici.
De asemenea, ne vom testa mirosul si gustul în piețele cu fructe și flori si va recomandam sa vizitati unul dintre muzeele locale interesante: Muzeul International al Parfumului, Muzeul Provensal al Hainelor si Bijuteriilor sau Muzeul de Arta si Istorie Provence. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 7: Nisa
Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau vizite individuale. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 8: Nisa – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun.

ziua 1: bucuresti – nisa (7 nopti)
intalnire pe aeroportul otopeni cu reprezentantul j’info tours pentru zbor catre nisa. sosire la nisa si transfer la hotel. cazare in zona nisa la ibis nice centre gare 3* (14 avenue thiers, 06000 nice). mese incluse: cina.

2: nisa
astazi vom vizita pe indelete nisa, “bijuteria coastei de azur” si unul dintre cele mai frumoase orase ale frantei. oraşul francez este un adevărat caleidoscop al istoriei şi culturii, numele fiind moştenire de la vechii greci, care au denumit locul nikaia – oraşul victoriei.
artiştii impresionişti sau aristocraţii englezi au dorit de-a lungul timpului să revendice frumosul oraş de pe riviera franceză, de aici provenind denumirea falezei promenade des anglais.
tur pietonal ce include principale obiective turistice: vieux nice (centrul vechi), piata de flori, zona comerciala rue de france, catedrala rusa sf. nicolae, hotel negresco. mese incluse:mic dejun si cina.

3: eze, monaco, san remo
excursie optionala la eze, monaco si san remo. vom face prima oprire in eze, orasel construit in intregime din piatra, care se inalta la 427 m deasupra marii si vorbeste lumii despre timpuri apuse cand locuitorii isi observau inamicii venind pe mare si se refugiau aici pentru a scapa de pericol. eze isi dezvaluie farmecul la fiecare pas, pe stradute inguste, povarnite, umbrite de casele vechi de piatra cu acoperisuri de teracota care adapostesc ateliere ale artistilor, magazine cu produse locale si cafenele.
urmatoarea vizita este in monaco, oprire obligatorie pentru oricine viziteaza coasta de azur. monaco are o suprafata de 2 kmp si este al doilea cel mai mic stat din lume dupa vatican, un adevarat paradis al luxului. turul include: palatul princiar din monaco ville, construit in stil renascentist, muzeul oceanografic, gradina exotica si gradina japoneza, cazinoul din monte carlo, la condamine.
inainte de a ne intoarce la nisa, vom trece granita si in italia pentru o scurta vizita a statiunii san remo, unde va recomandam sa nu ratati un gelato delicios si tipic italian. mese incluse:mic dejun si cina.

4: antibes si cannes
excursie optionala la antibes si cannes. În urmă cu 2000 de ani, grecii au fost cei care au fondat orașul antibes, ce avea pe atunci numele de antipolis. grecii au trăit liniștiți în antibes până când locația a fost descoperită de pirați.
orasul poate fi caracterizat ca fiind locul perfect unde poți avea parte de peisaje splendide, restaurante în aer liber, străduțe înguste perfecte pentru plimbări. cannes este una dintre cele mai renumite statiuni de pe coasta de azur. printre obiectivele turistice majore ale orasului se numără cheiul la croisette, muzeul castre (în incinta castelului medieval), bastionul sainte marguerite (sec. xi, locul întemnitarii “măstii de fier”), mănăstirea saint honorat (sec. iv, situată pe insula cu același nume). mese incluse:mic dejun si cina.

5: st tropez si marsilia
excursie optionala la st tropez si marsilia. orasul de suflet al celei mai mari dive a cinema-ului francez, brigitte bardot, saint tropez este astazi faimos prin varietatea celebritatilor si bogatasilor care l-au ales drept resedinta. inca de la sfarsitul secolului xix, oraselul a fost destinat drept unul dintre locurile de etalare a bogatiei, clasei si fastului aristocratiei europene.
plecare catre marsilia, al doilea oras ca marime al frantei dupa paris, destinația cultural-istorică nr. 1 de pe coasta franceză a mediteranei si centrul economic al regiunii provence-alpes-côte d’azur. tur panoramic al celui mai vechi oras al frantei ce include: cladirea primariei, cartierul panier (zona veche a orasului) cu piata lenche, teatrul lenche si grec, biserica st-laurent, fortul sfantul jean si sfantul nicolae, manastirea sf.victor. seara, retur la nisa. mese incluse: mic dejun si cina.

6: grasse – capitala mondiala a parfumurilor
excursie optionala la grasse. mică localitate din alpii maritimi, grasse este o destinatie pe care iubitorii de parfumuri și-ar dori să o vada măcar o dată în viață. vom colinda la pas toate străzile din centrul vechi si veti putea face cumparaturi la cele mai renumite parfumerii din franța: fragonard, galimard, molinard sau în buticurile mici ale parfumierilor autentici.
de asemenea, ne vom testa mirosul si gustul în piețele cu fructe și flori si va recomandam sa vizitati unul dintre muzeele locale interesante: muzeul international al parfumului, muzeul provensal al hainelor si bijuteriilor sau muzeul de arta si istorie provence. mese incluse: mic dejun si cina.

7: nisa
timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau vizite individuale. mese incluse: mic dejun si cina.

8: nisa – bucuresti
transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre bucuresti. mese incluse: mic dejun.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
02 Aprilie 2019 635 €
Data plecare Tarif
07 Mai 2019 635 €
Data plecare Tarif
01 Iunie 2019 635 €
Data plecare Tarif
16 Iulie 2019 635 €
Data plecare Tarif
24 August 2019 635 €
Data plecare Tarif
06 Septembrie 2019 635 €

tarife incepand de la 635 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti –Nisa -Bucuresti
7 nopti de cazare in zona Nisa la hotel de 3*
Demipensiune
Transferuri aeroport
Tur pietonal Nisa
Asistenta turística limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport 189 Euro / persoana
Asigurarea medicala
Asigurare storno
Excursiile optionale propuse
Intrari la obiectivele turistice

Observatii

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.
Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours