Vizualizezi oferta circuit Turcia, vacanta Turcia.

Circuit autocar Turcia

Circuit Turcia
  • Tari: Turcia
  • Orase tranzitate:

Descriere

ZIUA 1. SUCEAVA / BUCUREȘTI – ANTALYA
Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti / aeroportul din Suceava pentru imbarcare pe zborul spre Antalya. Odata ajunsi pe aeroportul din Antalya, vom avea transfer spre hotel 5*. Cocktail de bun venit si cazare.

ZIUA 2. MYRA- BISERICA SF. NICOLAE
Mic dejun. Pornim pe drumul de coasta, de-a lungul Marii Mediterane. Parcurgem un traseu superb plin de paduri de pin in care vom admira varfurile stancoase ale Muntilor Taurus. Ajungem in Myra, unde vom vizita celebrele morminte de piatra, unele din cele mai fascinante obiective turistice din intreaga Turcia. Datand din secolul IV i.Hr, vestigiile fostului Regat Lycia fascineaza si astazi atat turistii, cat si cercetatorii. In apropiere vizitam si Biserica Sfantului Nicolae, important lacas de cult care aduce aminte de perioada in care crestinii traiau in aceste locuri. Seara, cazare in zona Mugla.

ZIUA 3. LYCIADALYANKUSADASI
Mic dejun. Incepem ziua cu o croaziera in Delta Dalyan, urmand ca la final sa ajungem in zona Plajei Testoaselor, accesibila exclusiv de pe mare. Timp liber pentru plaja si baie, urmat de drumul spre Kusadasi. Ajungem in frumoasa statiune de la Marea Egee pentru cazare.

ZIUA 4. EFESCASA FECIOAREI MARIASIRINCE
Dupa micul dejun incepem explorarea fascinantelor obiective din zona Kusadasi: Efes, Casa Fecioarei Maria, Sirince. Incepem cu orasul antic Efes, al treilea port ca marime al Imperiului Roman, cu vestigii admirabil pastrate, printre care se detaseaza celebra Biblioteca a lui Celsus, refacuta de catre arheologii austrieci. Starea de conservare a cetatii este incredibila. Urmeaza sa vizitam Agora, templul Domițian, izvoarele termale, celebrul amfiteatru cu o capacitate de 25.000 de locuri, aleea din marmura Arkadia și biblioteca lui Celsus. Continuam, optional cu Casa Fecioarei Maria si cu satul Sirince, locuit odinioara de greci. Cazare la acelasi hotel din Kusadasi.

ZIUA 5. PAMUKKALE
Mic dejun, urmat de drumul spre Pamukkale, supranumit drept “Castelul de Bumbac”. Cunoscut si “Perla Turciei”, adevarat amfiteatru de calcar alb si fenomen geologic foarte rar, exploatat turistic inca de pe vremea romanilor. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, înca din Antichitate. Sosire in Pamukkale, timp liber pentru baie in apele termale de la hotelul unde ne vom caza.

ZIUA 6. HIERAPOLIS
Mic dejun. In apropiere de Pamukkale se afla si ruinele orasului antic Hierapolis, unde vom putea admira Piscina Cleopatrei. Ruinele magnificului oras, care a inflorit in perioada Imperiului Roman, se intind deasupra teraselor de travertin. Aici vom vedea Templul lui Apollo (sec II), dar si impunătorul si somptuosul Teatru Roman. Drumul nostru continua spre Antalya, parcurgand zona Muntilor Taurus. Pe traseu, vizita la un atelier de tesatorie, unde vom vedea cum materia prima, ca matasea, bumbacul sau lana, ajung produs finit pentru comercializare. Sosire si cazare in zona Antalya.

ZIUA 7. ANTALYACASCADA KARPUZKALDIRAN
Mic dejun. Tur de oras in Antalya, emblematicul oras de pe Riviera turceasca a Marii Mediterane. Vom vizita portul, centrul vechi si faimosul minaret – simbolul orașului, Yivli Minare. Timp liber pentru cumparaturi la un magazin de bijuterii, dar si la unul cu articole din piele. Continuam, apoi, cu impresionanta cascada Karpuzkaldiran. Seara, cazare la acelasi hotel din zona Antalya.

ZIUA 8. ANTALYA – BUCUREŞTI / SUCEAVA
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur spre Bucuresti / Suceava.

ziua 1. suceava / bucureȘti – antalya
intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul henri coanda din bucuresti / aeroportul din suceava pentru imbarcare pe zborul spre antalya. odata ajunsi pe aeroportul din antalya, vom avea transfer spre hotel 5*. cocktail de bun venit si cazare.

2. myra- biserica sf. nicolae
mic dejun. pornim pe drumul de coasta, de-a lungul marii mediterane. parcurgem un traseu superb plin de paduri de pin in care vom admira varfurile stancoase ale muntilor taurus. ajungem in myra, unde vom vizita celebrele morminte de piatra, unele din cele mai fascinante obiective turistice din intreaga turcia. datand din secolul iv i.hr, vestigiile fostului regat lycia fascineaza si astazi atat turistii, cat si cercetatorii. in apropiere vizitam si biserica sfantului nicolae, important lacas de cult care aduce aminte de perioada in care crestinii traiau in aceste locuri. seara, cazare in zona mugla.

3. lycia – dalyan – kusadasi
mic dejun. incepem ziua cu o croaziera in delta dalyan, urmand ca la final sa ajungem in zona plajei testoaselor, accesibila exclusiv de pe mare. timp liber pentru plaja si baie, urmat de drumul spre kusadasi. ajungem in frumoasa statiune de la marea egee pentru cazare.

4. efes – casa fecioarei maria – sirince
dupa micul dejun incepem explorarea fascinantelor obiective din zona kusadasi: efes, casa fecioarei maria, sirince. incepem cu orasul antic efes, al treilea port ca marime al imperiului roman, cu vestigii admirabil pastrate, printre care se detaseaza celebra biblioteca a lui celsus, refacuta de catre arheologii austrieci. starea de conservare a cetatii este incredibila. urmeaza sa vizitam agora, templul domițian, izvoarele termale, celebrul amfiteatru cu o capacitate de 25.000 de locuri, aleea din marmura arkadia și biblioteca lui celsus. continuam, optional cu casa fecioarei maria si cu satul sirince, locuit odinioara de greci. cazare la acelasi hotel din kusadasi.

5. pamukkale
mic dejun, urmat de drumul spre pamukkale, supranumit drept “castelul de bumbac”. cunoscut si “perla turciei”, adevarat amfiteatru de calcar alb si fenomen geologic foarte rar, exploatat turistic inca de pe vremea romanilor. acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, înca din antichitate. sosire in pamukkale, timp liber pentru baie in apele termale de la hotelul unde ne vom caza.

6. hierapolis
mic dejun. in apropiere de pamukkale se afla si ruinele orasului antic hierapolis, unde vom putea admira piscina cleopatrei. ruinele magnificului oras, care a inflorit in perioada imperiului roman, se intind deasupra teraselor de travertin. aici vom vedea templul lui apollo (sec ii), dar si impunătorul si somptuosul teatru roman. drumul nostru continua spre antalya, parcurgand zona muntilor taurus. pe traseu, vizita la un atelier de tesatorie, unde vom vedea cum materia prima, ca matasea, bumbacul sau lana, ajung produs finit pentru comercializare. sosire si cazare in zona antalya.

7. antalya – cascada karpuzkaldiran
mic dejun. tur de oras in antalya, emblematicul oras de pe riviera turceasca a marii mediterane. vom vizita portul, centrul vechi si faimosul minaret – simbolul orașului, yivli minare. timp liber pentru cumparaturi la un magazin de bijuterii, dar si la unul cu articole din piele. continuam, apoi, cu impresionanta cascada karpuzkaldiran. seara, cazare la acelasi hotel din zona antalya.

8. antalya – bucureŞti / suceava
mic dejun. transfer la aeroport pentru zborul de retur spre bucuresti / suceava.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 4,5
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
05 Martie 2021 89 €
12 Martie 2021 109 €
19 Martie 2021 119 €
26 Martie 2021 129 €
Data plecare Tarif
02 Aprilie 2021 139 €
09 Aprilie 2021 149 €
16 Aprilie 2021 149 €
23 Aprilie 2021 149 €
30 Aprilie 2021 169 €
Data plecare Tarif
07 Mai 2021 169 €
14 Mai 2021 169 €
21 Mai 2021 169 €
28 Mai 2021 189 €
Data plecare Tarif
04 Iunie 2021 189 €
11 Iunie 2021 189 €
18 Iunie 2021 189 €
25 Iunie 2021 189 €
Data plecare Tarif
03 Septembrie 2021 199 €
10 Septembrie 2021 199 €
17 Septembrie 2021 199 €
24 Septembrie 2021 199 €
Data plecare Tarif
01 Octombrie 2021 189 €
08 Octombrie 2021 179 €
15 Octombrie 2021 169 €
22 Octombrie 2021 149 €
29 Octombrie 2021 139 €
Data plecare Tarif
05 Noiembrie 2021 129 €
12 Noiembrie 2021 119 €
19 Noiembrie 2021 99 €
26 Noiembrie 2021 79 €

tarife incepand de la 79 €

Servicii incluse

- Zbor Suceava / Bucuresti – Antalya si retur, BAGAJ de CALA inclus
- Transport cu autocar
- Cocktail de bun-venit
- Ghid insotitor, vorbitor de limba romana
- 7 cazari cu mic dejun in hoteluri 4-5* (standarde locale)
- Deplasare pentru vizite la: Antalya, Myra, Lycia, Dalyan, Kusadasi, Efes, Pamukkale, Hierapolis

Pretul afisat este per persoana in camera dubla / circuit

Servicii neincluse

- Asigurare medicala + storno
- Pachetul Cina & Cultura (7 cine, toate taxele de intrare la obiectivele din program, Croaziera pe Dalyan, ghizi locali) = 129 euro/pers (se poate achita din agentie)

  • Taxe Aeroport + transfer Aeroport-Hotel-Aeroport 95 €

Observatii

Excursii Optionale (se achizitioneaza la fata locului)
• Zilele 3,5,6: Pachet 3 mese de pranz – 45€/pers.
• Ziua 7: Vizita Acvariul Antalya – 30€/pers.
• Ziua 2: Croaziera la Orasul scufundat Demre si masa de pranz inclusa – 45€/pers.
• Ziua 4: Excursie la Casa Fecioarei Maria si Sirince – 50€/pers
IN CAZUL IN CARE SE ACHIZIONEAZA TOATE EXCURSIILE OPTIONALE, PACHETUL COSTA 140 EURO/PERS

OFERTA SAFE PRICE (TARIF STANDARD):
Pentru achitarea unui avans de 30% din TARIFUL STANDARD la inscriere, diferenta de plata cu pana la 40 zile inainte de plecare. In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice, respectiv:
a) 25 Euro/persoana-taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 60 de zile inainte de plecare/intrare).
b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (in intervalul 59-30 de zile inainte de plecare/intrare).
c) 50% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.
d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15-0 zile inainte de plecare/intrare.
In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs din portofoliul agentiei organizatoare. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour