Vizualizezi oferta circuit Coreea de Sud, vacanta Coreea de Sud.

Circuit avion Coreea de Sud

Circuit Coreea de Sud
  • Tari: Coreea de Sud
  • Orase tranzitate: Seoul, Busan, Gyeongju

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Seul
Intalnire pe Aeroportul International “HENRI COANDA” cu reprezentantul J’INFO TOURS pentru zborul catre Seul.

Ziua 2: Seul (3 nopti)
Bine ati venit in Coreea de Sud! Transfer la hotel. Cazare la Hotel Kobos 3* (9, Gukhoe-daero 72-gil, Yeongdeungpo-gu, Seoul 150-870). Masa la bordul avionului.

Ziua 3: Seul – Muzeul Satului Corean si tur de oras
Dupa micul dejun, transfer la Muzeul Satului Corean, situat in afara orasului, prilej de a ne arunca o privire in cultura si viata traditionala ale Coreei de acum 2 secole.
Intoarcere in Seul. Turul metropolei cu 10 milioane de locuitori ne poarta prin centrul istoric si modern, admirand Palatul Gyeongbok, Casa Albastra (Palatul Prezidentiak), Piata Namdaemun, Turnul, Aleea Isadong, Templul Chogesa. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 4: Seul – DMZ (Zona demilitarizata la granita cu Coreea de Nord)
Excursie optionala de exceptie in zona demilitarizata DMZ, fasie de pamant care desparte Coreea de Sud de cea de Nord, una dintre cele mai mari atractii pentru orice turist ajuns in Seul. Vom vizita Podul Libertatii, Clopotul Pacii, Muzeul Armurilor, Observatorul – prilej de a arunca o scurta privire asupra “Nordului”, Tunelul Infiltrarii, unul dintre cele cateva galerii subterane construite de nord-coreeni ca strategie de invadare. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 5: Seul – Busan (4 nopti)
Dimineata, transfer la aeroport pentru zbor catre Busan, “capitala de vara” a tarii datorita pozitiei pe malul marii. Incepem turul de oras, incluzand: Turnul Busan (simbolul orasului), Yongdusan Park, Piata internationala de peste Jagalchi, Bulevardul Nampodolg, Parcul oceanic Taejongdae, Altarul Chungnyeolsa. Busan este al doilea oras al Coreei de Sud dupa Seul si al 10-lea port din lume.
Cartierul rezidential cu zgarie-nori se numara printre cele mai exclusiviste zona din Asia de Est. Cazare la Ibis Ambassador Busan City Centre 3* (777 Jungang-daero, Busanjin-gu, Busan). Mese incluse: mic dejun.

Ziua 6: Busan – Gyeongju (80 km)
Excursie la Gyeongju, oras istoric din sud-estul tarii care gazduieste numeroase festivitati si sarbatori traditionale. Pe drum, se vor face opriri pentru vizitarea templelor Beomeosa (sec. 7) si Tongdosa, unul din cele mai pretuite temple ale Coreei de Sud, unde, potrivit legendei, se afla diverse relicve ale lui Buddha insusi (o roba, un vas de rugaciune, un os din craniul sau). Tur de oras Gyeongju – vom putea admira Templul Bulguska si Grotele Seokguram, loc de ermitaj apartinand templului, situat pe tarmul marii la 750 m altitudine, ambele intrate in patrimoniul UNESCO datorita sculpturilor exemplare infatisandu-l pe Buddha. In continuare vom vizita Parcul Regal, Observatorul Astronomic si Muzeul National. Intoarcere in Busan. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 7: Busan – Parcul National Gayasan – Songnisan (250 km)
Plecare spre Parcul National Gayasan, acoperind o suprafata de 800.000 kmp, traversat de lantul muntos Sobaek. Vom vizita Templul Haeinsa, faimos datorita statuii imense care il infatiseaza pe Buddha, sculptata in stanca muntelui, intrata de asemenea in patrimoniul mondial UNESCO. Vom continua cu vizitarea Templului Beopju, datand din secolul 7, considerat unul din principalele temple ale budismului corean. Intoarcere in Busan. Mese include: mic dejun.

Ziua 8: Busan
Orasul Busan atrage multi turisti cu cele 6 plaje ale sale, dintre care Haeundae este celebra pentru hotelurile de lux si promenada de pe faleza, unde au loc carnavaluri. Timp liber pentru plaja si cumparaturi. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 9: Busan – Seul (325 km)
Dupa micul dejun, transfer la gara Busan pentru imbarcare in trenul cu destinatia Seul. Orar estimativ: 08:00 Busan – 10:30 Seul. Transfer la aeroport pentru zborul de retur catre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun.

ziua 1: bucuresti – seul
intalnire pe aeroportul international “henri coanda” cu reprezentantul j’info tours pentru zborul catre seul.

2: seul (3 nopti)
bine ati venit in coreea de sud! transfer la hotel. cazare la hotel kobos 3* (9, gukhoe-daero 72-gil, yeongdeungpo-gu, seoul 150-870). masa la bordul avionului.

3: seul – muzeul satului corean si tur de oras
dupa micul dejun, transfer la muzeul satului corean, situat in afara orasului, prilej de a ne arunca o privire in cultura si viata traditionala ale coreei de acum 2 secole.
intoarcere in seul. turul metropolei cu 10 milioane de locuitori ne poarta prin centrul istoric si modern, admirand palatul gyeongbok, casa albastra (palatul prezidentiak), piata namdaemun, turnul, aleea isadong, templul chogesa. mese incluse: mic dejun.

4: seul – dmz (zona demilitarizata la granita cu coreea de nord)
excursie optionala de exceptie in zona demilitarizata dmz, fasie de pamant care desparte coreea de sud de cea de nord, una dintre cele mai mari atractii pentru orice turist ajuns in seul. vom vizita podul libertatii, clopotul pacii, muzeul armurilor, observatorul – prilej de a arunca o scurta privire asupra “nordului”, tunelul infiltrarii, unul dintre cele cateva galerii subterane construite de nord-coreeni ca strategie de invadare. mese incluse: mic dejun.

5: seul – busan (4 nopti)
dimineata, transfer la aeroport pentru zbor catre busan, “capitala de vara” a tarii datorita pozitiei pe malul marii. incepem turul de oras, incluzand: turnul busan (simbolul orasului), yongdusan park, piata internationala de peste jagalchi, bulevardul nampodolg, parcul oceanic taejongdae, altarul chungnyeolsa. busan este al doilea oras al coreei de sud dupa seul si al 10-lea port din lume.
cartierul rezidential cu zgarie-nori se numara printre cele mai exclusiviste zona din asia de est. cazare la ibis ambassador busan city centre 3* (777 jungang-daero, busanjin-gu, busan). mese incluse: mic dejun.

6: busan – gyeongju (80 km)
excursie la gyeongju, oras istoric din sud-estul tarii care gazduieste numeroase festivitati si sarbatori traditionale. pe drum, se vor face opriri pentru vizitarea templelor beomeosa (sec. 7) si tongdosa, unul din cele mai pretuite temple ale coreei de sud, unde, potrivit legendei, se afla diverse relicve ale lui buddha insusi (o roba, un vas de rugaciune, un os din craniul sau). tur de oras gyeongju – vom putea admira templul bulguska si grotele seokguram, loc de ermitaj apartinand templului, situat pe tarmul marii la 750 m altitudine, ambele intrate in patrimoniul unesco datorita sculpturilor exemplare infatisandu-l pe buddha. in continuare vom vizita parcul regal, observatorul astronomic si muzeul national. intoarcere in busan. mese incluse: mic dejun.

7: busan – parcul national gayasan – songnisan (250 km)
plecare spre parcul national gayasan, acoperind o suprafata de 800.000 kmp, traversat de lantul muntos sobaek. vom vizita templul haeinsa, faimos datorita statuii imense care il infatiseaza pe buddha, sculptata in stanca muntelui, intrata de asemenea in patrimoniul mondial unesco. vom continua cu vizitarea templului beopju, datand din secolul 7, considerat unul din principalele temple ale budismului corean. intoarcere in busan. mese include: mic dejun.

8: busan
orasul busan atrage multi turisti cu cele 6 plaje ale sale, dintre care haeundae este celebra pentru hotelurile de lux si promenada de pe faleza, unde au loc carnavaluri. timp liber pentru plaja si cumparaturi. mese incluse: mic dejun.

9: busan – seul (325 km)
dupa micul dejun, transfer la gara busan pentru imbarcare in trenul cu destinatia seul. orar estimativ: 08:00 busan – 10:30 seul. transfer la aeroport pentru zborul de retur catre bucuresti. mese incluse: mic dejun.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 9 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
20 Aprilie 2019 1,950 €
Data plecare Tarif
08 August 2019 1,950 €
Data plecare Tarif
04 Septembrie 2019 1,950 €

tarife incepand de la 1,950 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Seul – Bucuresti
Bilet de avion Seul – Busan
7 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*
Tururi si vizite conform programului
Transport cu tren/autocar/microbuz/cursa locala clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Servicii ghid local
Asistenta turistica locala in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport 480 euro/persoana
Taxele de aeroport zbor intern 60 euro/persoana
Supliment Hoteluri de 4* si 5*: 550 euro/persoana
Supliment obligatoriu plecare Paste 345 euro/persoana
Excursiile optionale propuse
Alte servicii neincluse in program
Taxele de intrare la obiectivele turistice
Asigurarea medicala si asigurarea storno

Observatii

Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului
Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours