Vizualizezi oferta circuit Spania, vacanta Spania.

Circuit avion Spania

Circuit Spania
  • Tari: Spania
  • Orase tranzitate: Malaga, Sevilla, Granada, Cordoba

Descriere

Ziua 1 (29.12.2019): BUCURESTIMALAGA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:30. Plecare spre Malaga, cursa directa a companiei BLUEAIR. Sosire in Malaga la ora locala 10:45. Vom continua ziua cu un tur al orasului Malaga. In afara de a fi un oras comercial, Malaga are de asemenea un patrimoniu foarte bogat în monumente istorice, unele din cele mai vechi si importante fiind amfiteatrul roman, muzeul Picasso si Catedrala. Intre celebritatile nascute aici amintim ii amintim pe Pablo Picasso si Antonio Banderas. Oferta gastronomica este nelimitata si foarte apreciata: tapas – obicei specific andaluz si vinul dulce Malaga. Timp liber pentru masa si plimbari. O plimbare prin vegetatia luxurianta care aproape ca acopera ca o bolta Alameda Principal (bulevardul principal din Malaga) si Paseo del Parque completeaza programul zilei.
Acolo poti vedea un numar impresionant de palmieri, cactusi, lamai, portocali si alte plante adaptate climatului mediteranean. Transfer catre renumita zona de litoral Costa del Sol. Cazare in statiunea Benalmadena, la hotel Best Triton 4* (sau similar). Cina la restaurantul hotelului.
Ziua 2 (30.12.2019): GIBRALTAR (excursie optionala)
Mic dejun. Va propunem excursie optionala de o zi in Gibraltar, renumita stanca teritoriu britanic ce margineste stramtoarea cu acelasi nume.
Excursia include transport cu autocarul pana la Linea de la Conception,trecerea de frontiera cu Gibraltarul, transport cu microbuz local pentru
turul panoramic al insulei care cuprinde Catalan Bay, scurta oprire pentru fotografii la Europa Point de unde, daca este senin, putem vedea Marocul, Rezervatia Naturala Upper Rock, Pestera Sf Mihail si Barlogul Maimutelor.
Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi, Gibraltarul fiind un „paradis fiscal”. Seara ne intoarcem la hotel pentru cina si cazare.
Ziua 3 (31.12.2019): RONDA (excursie optionala)
Mic dejun. Va propunem excursie optionala in orasul Ronda, una dintre cele mai vechi asezari din Europa, situata in zona muntoasa Serrania de Ronda, intr-un loc fermecator, pe marginea unei pante abrupte. Orasul este situat la o altitudine de circa 723 de metri, localitatea fiind strabatuta de raul Guadalevin care formeaza un canion superb. De-a lungul istoriei sale, orasul a fost locuit de catre celti, greci, romani, mauri si creștini, fiecare lasandu-si amprenta asupra acestei asezari pitoresti. Una dintre principalele atractii este Arena de Toros, cea mai veche arena de corida din Spania. Dupa amiaza ne intoarcem la hotel pentru cazare si ne pregatim pentru cina festiva.
Ziua 4 (01.01.2020): LA MULTI ANI 2020!
Mic dejun. Timp liber pentru odihna si pentru plimbari in Benalmadena si Torremolinos. Punctele de atractie sunt plajele si bulevardul pietonal Calle San Miguel, pe care sunt aliniate magazine si care se intinde din centru pana spre plaja.
Mergand de-a lungul plajei din Benalmadena ajungem in Puerto Marina, portul de iahturi, unde putem admira frumoasele iahturi ancorate la tarm. Puerto Marina este, dupa parerea multora, unul dintre cele mai frumoase locuri de promenada, iar magazinele de tot felul fac plimbarea si mai placuta. Cina si cazare.
Ziua 5 (02.01.2020): SEVILLA (excursie optionala)
Mic dejun. Va propunem excursie optionala de o zi in Sevilla, cel mai mare oras din sudul Spaniei. Tur panoramic pe parcursul caruia se pot admira cele mai frumoase obiective: Turnul de Aur, Turnul de Platina, La Giralda, Aleea de Portocali, zona Triana, zidurile Macarena si El Alcázar (Cetatea). In continuare, tur pietonal prin gradinile Murillo si prin cartierul evreiesc, Santa Cruz, pentru a admira casutele pictate in alb cu ferestre din fier forjat. Optional, vizita la catedrala din Sevilla, cea mai mare biserica in stil gotic din lume ce gazduieste numeroase valori ale Spaniei (inclusiv mormantul marelui Cristofor Columb si picturi de Murillo si Goya). Seara ne intoarcem la hotel pentru cina si cazare.
Ziua 6 (03.01.2020): GRANADA (excursie optionala)
Mic dejun. Va propunem excursie optionala in Granada. „Giuvaerul din coroana maura” este un oras plin de istorie, cu o arhitectura magnifica. Excursia cuprinde transport cu autocarul, insotitor roman de grup, tur panoramic al orasului si vizita palatului arab Alhambra. Acesta este o opera de arta desprinsa parca din „1001 de nopti”, un mix de traditie spaniola si miraj. Seara ne intoarcem la hotel pentru cina si cazare.
Ziua 7 (04.01.2020): CORDOBA (excursie optionala)
Mic dejun. Va propunem o excursie optionala in Cordoba. Orasul a fost inclus in patrimoniul mondial UNESCO. Centrul istoric al orasului este o aglomerare de stradute, alei, piete si cladiri varuite, dispuse in jurul catedralei – moschee La Mezquita. Putine locuri din lume se pot lauda ca au fost capitala Hispaniei, apoi in timpul Imperiului roman si capitala califatului Umayyad. Orasul este sinonim cu arta si cultura, datorita numeroaselor evenimente culturale care se organizeaza aici pe parcursul anului – festivaluri de flamenco, concerte, balet si alte activitati care vin in completarea muzeelor si a vietii de noapte animate. Seara ne intoarcem la hotel pentru cina si cazare.
Ziua 8 (05.01.2020): MALAGABUCURESTI
Mic dejun. Vom face check-out-ul si vom pleca catre aeroport pentru imbarcare pe cursa Malaga – Bucuresti a companiei BLUEAIR. Plecare din Malaga la ora locala 11:30 si vom ajunge in Bucuresti la ora 16:20.

ziua 1 (29.12.2019): bucuresti – malaga
intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul henri coanda (otopeni) la ora 06:30. plecare spre malaga, cursa directa a companiei blueair. sosire in malaga la ora locala 10:45. vom continua ziua cu un tur al orasului malaga. in afara de a fi un oras comercial, malaga are de asemenea un patrimoniu foarte bogat în monumente istorice, unele din cele mai vechi si importante fiind amfiteatrul roman, muzeul picasso si catedrala. intre celebritatile nascute aici amintim ii amintim pe pablo picasso si antonio banderas. oferta gastronomica este nelimitata si foarte apreciata: tapas – obicei specific andaluz si vinul dulce malaga. timp liber pentru masa si plimbari. o plimbare prin vegetatia luxurianta care aproape ca acopera ca o bolta alameda principal (bulevardul principal din malaga) si paseo del parque completeaza programul zilei.
acolo poti vedea un numar impresionant de palmieri, cactusi, lamai, portocali si alte plante adaptate climatului mediteranean. transfer catre renumita zona de litoral costa del sol. cazare in statiunea benalmadena, la hotel best triton 4* (sau similar). cina la restaurantul hotelului.

2 (30.12.2019): gibraltar (excursie optionala)
mic dejun. va propunem excursie optionala de o zi in gibraltar, renumita stanca teritoriu britanic ce margineste stramtoarea cu acelasi nume.
excursia include transport cu autocarul pana la linea de la conception,trecerea de frontiera cu gibraltarul, transport cu microbuz local pentru
turul panoramic al insulei care cuprinde catalan bay, scurta oprire pentru fotografii la europa point de unde, daca este senin, putem vedea marocul, rezervatia naturala upper rock, pestera sf mihail si barlogul maimutelor.
dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi, gibraltarul fiind un „paradis fiscal”. seara ne intoarcem la hotel pentru cina si cazare.

3 (31.12.2019): ronda (excursie optionala)
mic dejun. va propunem excursie optionala in orasul ronda, una dintre cele mai vechi asezari din europa, situata in zona muntoasa serrania de ronda, intr-un loc fermecator, pe marginea unei pante abrupte. orasul este situat la o altitudine de circa 723 de metri, localitatea fiind strabatuta de raul guadalevin care formeaza un canion superb. de-a lungul istoriei sale, orasul a fost locuit de catre celti, greci, romani, mauri si creștini, fiecare lasandu-si amprenta asupra acestei asezari pitoresti. una dintre principalele atractii este arena de toros, cea mai veche arena de corida din spania. dupa amiaza ne intoarcem la hotel pentru cazare si ne pregatim pentru cina festiva.

4 (01.01.2020): la multi ani 2020!
mic dejun. timp liber pentru odihna si pentru plimbari in benalmadena si torremolinos. punctele de atractie sunt plajele si bulevardul pietonal calle san miguel, pe care sunt aliniate magazine si care se intinde din centru pana spre plaja.
mergand de-a lungul plajei din benalmadena ajungem in puerto marina, portul de iahturi, unde putem admira frumoasele iahturi ancorate la tarm. puerto marina este, dupa parerea multora, unul dintre cele mai frumoase locuri de promenada, iar magazinele de tot felul fac plimbarea si mai placuta. cina si cazare.

5 (02.01.2020): sevilla (excursie optionala)
mic dejun. va propunem excursie optionala de o zi in sevilla, cel mai mare oras din sudul spaniei. tur panoramic pe parcursul caruia se pot admira cele mai frumoase obiective: turnul de aur, turnul de platina, la giralda, aleea de portocali, zona triana, zidurile macarena si el alcázar (cetatea). in continuare, tur pietonal prin gradinile murillo si prin cartierul evreiesc, santa cruz, pentru a admira casutele pictate in alb cu ferestre din fier forjat. optional, vizita la catedrala din sevilla, cea mai mare biserica in stil gotic din lume ce gazduieste numeroase valori ale spaniei (inclusiv mormantul marelui cristofor columb si picturi de murillo si goya). seara ne intoarcem la hotel pentru cina si cazare.

6 (03.01.2020): granada (excursie optionala)
mic dejun. va propunem excursie optionala in granada. „giuvaerul din coroana maura” este un oras plin de istorie, cu o arhitectura magnifica. excursia cuprinde transport cu autocarul, insotitor roman de grup, tur panoramic al orasului si vizita palatului arab alhambra. acesta este o opera de arta desprinsa parca din „1001 de nopti”, un mix de traditie spaniola si miraj. seara ne intoarcem la hotel pentru cina si cazare.

7 (04.01.2020): cordoba (excursie optionala)
mic dejun. va propunem o excursie optionala in cordoba. orasul a fost inclus in patrimoniul mondial unesco. centrul istoric al orasului este o aglomerare de stradute, alei, piete si cladiri varuite, dispuse in jurul catedralei – moschee la mezquita. putine locuri din lume se pot lauda ca au fost capitala hispaniei, apoi in timpul imperiului roman si capitala califatului umayyad. orasul este sinonim cu arta si cultura, datorita numeroaselor evenimente culturale care se organizeaza aici pe parcursul anului – festivaluri de flamenco, concerte, balet si alte activitati care vin in completarea muzeelor si a vietii de noapte animate. seara ne intoarcem la hotel pentru cina si cazare.

8 (05.01.2020): malaga – bucuresti
mic dejun. vom face check-out-ul si vom pleca catre aeroport pentru imbarcare pe cursa malaga – bucuresti a companiei blueair. plecare din malaga la ora locala 11:30 si vom ajunge in bucuresti la ora 16:20.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
29 Decembrie 2019 860 € Rezerva

tarife incepand de la 860 €

Servicii incluse

transport cu avionul Bucuresti – Malaga – Bucuresti cu compania BLUEAIR (zbor direct), bagaj de cala inclus;

• 7 nopti cazare in Benalmadena la hotel Best Triton 4* sau similar;
• demipensiune (mic dejun si cina);
• cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport cu autocarul;
• tur panoramic de oras de jumatate de zi in Malaga;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Servicii neincluse

cateringul in timpul zborului;
• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,
in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 20 EURO/persoana – se practica in Spania, se achita la sosirea
in tara de destinatie;
• excursiile optionale, intrarile la obiectivele turistice;
• bauturile racoritoare si alcoolice la mesele incluse in program.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu