Vizualizezi oferta circuit Insulele Virgine Britanice, vacanta Insulele Virgine Britanice.

Circuit avion Insulele Virgine Britanice

Circuit Insulele Virgine Britanice
  • Tari: Insulele Virgine Britanice
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1 / 12.02.2020:  Bucuresti – Paris – Pointe a Pitre (Guadeloupe)

Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 04:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 1089 (06:05 / 08:30). Transfer cu shuttle-bus spre Aeroportul Paris Orly de unde se va pleca spre Pointe a Pitre cu zborul AF 766 (14:55 / 18:45). Transfer pentru cazare la hotel. Ziua 2 / 13.02.2020:  Pointe a Pitre
Mic dejun. Timp liber pentru activitati individuale sau posibilitatea de a va bucura de soare si de facilitatile hotelului. Cazare la hotel. Ziua 3 / 14.02.2020:  Pointe a Pitre – imbarcare pe vasul de croaziera Costa Magica
Mic dejun. Timp liber pentru activitati individuale pana la ora transferului in port pentru imbarcarea pe vasul de croaziera Costa Magica, al companiei Costa Crociere. Plecare din port la ora 23:00 intr-o croaziera fascinanta, unde timp de doua saptamani, veti fi captivati de frumusetea peisajelor oferite de Marea Caraibilor si de apele cand albastre, cand turcoaz si va veti rasfata la bordul vasului, bucurandu-va de numeroasele facilitati oferite. Seara va veti putea delecta cu spectacole de teatru, animaţie şi muzică live. Cina si cazare la bord. Ziua 4 / 15.02.2020:  Navigare
Timp liber pentru relaxare la bordul vasului de lux, prilej de a va familiariza cu zonele de rasfat ale acestuia: piscine, solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, sauna si tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale si numeroase baruri. Seara veti putea asista la spectacole de teatru, veti putea asculta muzica live sau veti putea dansa la discoteca. Pensiune completa. Cazare la bord. Ziua 5 / 16.02.2020:  Tortola (Insulele Virgine Britanice)
Mic dejun. La ora 07:30 vasul va ajunge in Insula Tortola, parte a insulelor Virgine Britanice. Traditia locala povesteste despre Christopher Columb ca a numit insula Tortola, “porumbelul” in limba spaniola. De fapt, Columb a numit insula Santa Ana. Colonistii olandezi l-au numit Ter Tholen si ulterior, numele a evoluat spre Tortola. In a doua calatorie pentru coroana spaniola catre Insulele Caraibe sau Indiile de Vest, Christopher Columb a reperat ceea ce numim astazi Insulele Virgine Britanice si Americane. El a numit arhipelagul dupa cele 11.000 de fecioare ale mucenitei crestine din secolul al V-lea, Sf. Ursula. Insula va putea fi explorata in cadrul excursiilor optionale, achizitionate de pe vas. Navigarea se va relua la ora 18:00. Pensiune completa si cazare la bord. Ziua 6 / 17.02.2020:  St. Maarten (Antile)
Mic dejun. La ora 07:30 vasul va ajunge in Insula St. Maarten, una dintre cele mai mici insule din zona caraibiana. Cei 87 km2  ai insulei sunt impartiti intre doua tari, Franta si Olanda, inca din anul 1648. Intreaga zona are dovezi interesante ale etapelor colonizarii, atat in partea franceza, Saint Martin, cat si in cea olandeza, Saint Maarten. Fie ca veti alege sa va relaxati la plaja Grand Case, una dintre cele mai frumoase si mai linistite plaje ale insulei, fie ca veti degusta romul local produs din „guavaberry” sau veti opta pentru o sesiune de shopping in bazarul din Marigot, cu siguranta va veti simti extraordinar in St. Marteen. Pentru o priveliste de ansamblu asupra insulei si imprejurimilor, Cole Bay Hill, in partea olandeza ofera un peisaj de poveste care isi va gasi un loc de cinste in albumul de calatorie. Vasul va ramane in port pana la ora 17:30, timp in care veti putea descoperi atractiile insulei prin excursiile optionale achizitionate de pe vas. Pensiune completa si cazare la bord. Ziua 7 / 18.02.2020:  Antigua (Antile)
Mic dejun. La ora 07:30 nava va ajunge in Insula Antigua, descoperita in anul 1493 de Cristofor Columb, care a denumit-o dupa numele bisericii „Santa Maria La Antigua” din Sevilla. Ocupata in anul 1632 de englezi, isi va obtine independenta in anul 1981. In sudul insulei se afla un golf unde s-a intemeiat localitatea English Harbour, care a oferit adapost navelor engleze contra taifunurilor din Marea Caraibilor. Astazi English Harbour si satul invecinat Falmouth sunt cunoscute ca importante centre de navigatie pentru cei care doresc sa invete acest sport. In timpul Saptamanii Navigatiei, o regata anuala care se tine in Antigua la sfarsitul lunii aprilie si inceputul lunii mai, sosesc pe insula un numar impresionant de yachturi si marinari practicanti ai acestui sport. Puteti opta pentru excursiile organizate de pe vasul de croaziera sau puteti explora singuri pitorescul oras. Devenit centru administrativ inca din anul 1632 cand zona a fost colonizata, St. John a fost desemnat capitala a Antiguei dupa obtinerea independentei in anul 1981. Iubitorii de arta vor fi incantati sa decopere minunatele galerii de arta, dar si magazinele unor faimosi designeri de bijuterii, plus numeroasele mall-uri cu haine haute-couture. Nu este de ratat nici distileria The Antigua Rum, singura de pe insula. La ora 18:00 vasul va ridica ancora. Pensiune completa si cazare la bord. Ziua 8 / 19.02.2020:  Kingstown (Saint Vincent & Grenadine)
Mic dejun. Sosire la ora 08:30 in Kingstown, capitala si principalul port al tarii Sf. Vincent si Grenadine. Kingstown este situat pe Insula Sf. Vicent, numita Hairouna – “Pamantul celor binecuvantati” de catre nativii caraibieni. Incepand din anul 1719, colonistii francezi au obtinut controlul asupra insulei si au inceput cultivarea de cafea, tutun, indigo, bumbac si trestie de zahar. Insula va putea fi explorata in cadrul excursiilor optionale, achizitionate de pe vas. La ora 18:00 se va relua navigarea. Pensiune completa si cazare la bord. Ziua 9 / 20.02.2020:  Martinica (Antile)
Mic dejun. Vasul va ancora in Insula Martinica la ora 08:00. Insula este situata in arhipelagul Antilelor Mici, intre Insula Dominica la nord si Insula Sfanta Lucia la sud. Relieful este accidentat, insula fiind de origine vulcanica. Partea din nordul insulei este o zona umeda cu o vegetatie luxurianta si cu un relief abrupt, Muntele Pelée, cu o altitudine de 1.397 m, fiind situat in mijlocul acestei zone. Acesta este un vulcan activ, ultima eruptie avand loc in 1902. Veti avea ocazia sa optati pentru turul panoramic al orasului Fort de France, cu principalele sale atractii: Biblioteca Schoelcher, construita in stil baroc, Catedrala Saint-Louis, cu impresionantul sau turn cu clopot, inalt de 59 m, Fortul Saint-Louis, si unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume. Veti ajunge la Saint-Pierre, supranumit “Micul Pompei al Caraibilor”, dupa eruptia vulcanului Mount Pelée in anul 1902, cand a fost distrus in totalitate, unde se viziteaza Muzeul Vulcanologic. Posibilitati de excursii optionale organizate de vas. Navigarea se va relua la ora 18:00. Pensiune completa si cazare la bord.   Ziua 10 / 21.02.2020:  Guadeloupe (Antile)
Mic dejun. La ora 08:00 vasul va ancora in Guadeloupe, unde va ramane pana seara tarziu, la ora 23:00. Insula a fost descoperita de catre europeni in cea de a doua expeditie a lui Cristofor Columb in anul 1493 si botezata Santa Maria de Guadalupe de Extremadura, dupa Fecioara Maria venerata la o manastire regala spaniola din Guadeloupe. Vazuta de sus, Guadelupe arata ca aripile de smarald ale unui fluture. Situata in semiluna inferioara a arhipelagului din Caraibe, intre insulele Montserrat si Dominica, aceasta este formata din doua insule gemene, Grande-Terre si Basse-Terre si un mic grup de insulite satelit. Pe langa plajele spectaculoase cu nisip alb, in Guadeloupe veti putea admira cascade, va veti putea plimba prin paduri tropicale montane sau veti putea afla numeroase informatii interesante vizitind institutiile culturale dedicate popoarelor pre-hispanice ale insulelor si comertului cu sclavi. Insula va putea fi explorata in cadrul excursiilor optionale, achizitionate de pe vas. Pensiune completa si cazare la bord. Ziua 11 / 22.02.2020:  Navigare
Mic dejun. O zi in care vom naviga in apele superb colorate ale Marii Caraibilor si in care ne vom bucura de soare si de o gama variata de servicii la bordul vasului de croaziera. Pensiune completa si cazare la bord. Ziua 12 / 23.02.2020:  Tobago Scarborough (Trinidad & Tobago)
Mic dejun. Sosire in Tobago la ora 08:00. Insula Tobago a fost sub dominatie spaniola, engleza, franceza si olandeza, de mai multe ori decat oricare alta insula din Caraibe, iar Insula Trinidad a fost initial colonie spaniola dupa sosirea lui Cristofor Columb si ulterior a trecut sub dominatie engleza. In anul 1889 cele 2 insulele s-au unit, formand o tara, iar in anul 1962 a reusit sa-si obtina independenta. Urmarea acestei istorii a rezultat comunitatea multi-culturala prezenta astazi pe aceste insule, dominante fiind 2 grupe: negrii, urmasi ai sclavilor adusi sa lucreze pe plantatiile de bumbac si zahar si indienii, ai caror stramosi au fost muncitorii care au emigrat din subcontinentul indian ca lucratori pe plantatii. Scarborough, capitala insulei Tobago, are aprox. 20.000 de oameni, fiind situata pe pantele unui deal, un mozaic de acoperisuri rosii si strazi inguste si alpine, infloritoare si plina de viata. Veti gasi aici un centru administrativ, cu magazine tipice din Caraibe si obiective de interes istoric: in partea de sus a dealului se afla Fortul George (construit de britanici la sfarsitul anilor 1700), cu o inchisoare, cazarma, multe tunuri si un muzeu al istoriei Tobago. Complexul istoric reprezinta mandria orasului si merita vizitat. Fostul spital militar este acum Centrul National de Arte Frumoase si gazduieste o colectie de pictura si artizanat din Tobago. Veti putea opta pentru una dintre excursiile organizate de vasul de croaziera. Navigarea se va relua la ora 18:00. Pensiune completa si cazare la bord. Ziua 13 / 24.02.20120:  Grenada (Antile)
Mic dejun. La ora 08:00 vasul va ancora in Grenada unde va ramane pana la ora 18:00. Grenada,
considerata savoarea Caraibelor este a doua dintre cele mai mici tari din emisfera vestica, dupa Saint Kitts si Nevis, avand capitala la Saint George. Faimoasa pentru condimentele sale precum nucsoara, Grenade si insulele sale Carriacou si Petit Martinique va invita la explorare culinara, degustare de rom in distilerii premiate sau degustare de ciocolata organica rafinata in fabricile unde este produsa. Va veti putea scufunda in apele turcoaz pentru a descoperi primul parc de sculptura subacvatica din lume sau veti putea admira peisajul luxuriant intr-un tur cu masinile de teren. Beneficiind de un climat cald tot timpul anului, insula a devenit o oprire clasica pentru vasele de croaziera. Excursiile optionale le veti putea achizitiona de pe vas sau va veti putea relaxa la bordul acestuia, la piscine si restaurante. Pensiune completa si cazare la bord. Ziua 14 / 25.02.20120:  Barbados (Antile)
Mic dejun. La ora 08:00 vasul va ajunge in Barbados, cea mai estica insula a arhipelagului Antilele Mici din Oceanul Atlantic. Spre deosebire de celelalte insule vecine, Barbados nu este de origine vulcanica, ci o iesire la suprafata marii a unor munti calcarosi, submarini. Punctul cel mai inalt al insulei este Mount Hillaby cu o altitudine de 336 m. De Barbados apartine si insulita din apropiere, Culpepper Island. In trecut toata insula era acoperita de paduri tropicale, astazi insa mai sunt doar cateva regiuni impadurite in Turner’s Hall Wood, restul fiind in mare parte destinat culturilor agricole de trestie de zahar. Vasul va ancora in Golful Carlisle, de unde veti putea vizita orasul Bridgetown si imprejurimile sale. Intemeiat de englezi in anul 1628, Bridgetown este capitala si cel mai mare oras din Barbados. Populatia Arawak care a trait aici disparuse cand englezii au ajuns pentru prima data pe insula, dar urme ale acestei civilizatii au fost descoperite in zona centrala a orasului. Orasul este un centru financiar si turistic important, vasele de croaziera care acosteaza aici aducand numerosi turisti dornici sa descopere frumusetile Indiilor de Vest. Centrul vechi, care pastreaza urme ale vechii civilizatii Arawak este plin de case viu colorate, care impreuna cu Garnizoana orasului au fost incluse in anul 2011 pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Strada Broad este principala destinatie a turistilor dornici de cumparaturi sau de momente de relaxare la restaurantele cu meniuri caraibiene. Vasul va pleca din port la ora 18:00. Pensiune completa si cazare la bord. Ziua 15 / 26.02.2020:  St. Lucia (Antile)
Mic dejun. La ora 08:00 vasul va ancora in Insula St. Lucia unde va ramane pana la ora 18:00. Plajele fine, luxuriantele paduri tropicale, cele doua conuri vulcanice de pe coasta de sud-est a insulei, Gros Piton, cu o inaltime de 797 metri si Petit Piton, de 750 metri sunt principalele puncte de interes din St. Lucia. Climatul tropical atrage in timpul sezonului uscat turistii. Insula a fost descoperita de Cristofor Columb in cea de-a patra calatorie a sa spre Lumea Noua. Insulei i s-a dat numele Sfintei din ziua cand a fost descoperita. In anul 1814 devine colonie britanica, iar in anul 1979 isi proclama independenta in cadrul Commonwealth-ului, fiind al 40-lea stat-membru. Vasul va ancora in Castries, capitala Insulei St. Lucia, de unde vom putea porni in excursiile organizate de pe vas sau vom putea vizita pe cont propriu zecile de magazine de artizanat si suveniruri, pietele frumos colorate si pline de fructe exotice si flori, dar si Catedrala Imaculatei Conceptii sau Piata Derek Walcott, numita dupa poetul din St. Lucia care a castigat Premiul Nobel in anul 1992. Un punct de interes al zonei, pe care nu trebuie sa il ratati este Mome Fortune (Dealul Norocului), de unde veti putea admira panorama splendida a golfului. Vasul va pleca din port la ora 18:00. Pensiune completa si cazare la bord. Ziua 16 / 27.02.2020:  Martinica (Antile)
Mic dejun. La ora 08:00 vasul va ancora in Martinica, unde va ramane pana la ora 18:00. Cu plaje minunate de nisip alb si o cultura cu „aroma” frantuzeasca, Insula Martinica se afla intr-o zona semitropicala, avand Caraibile la vest si Atlanticul la est. Numita si “Insula florilor”, datorita vegetatiei luxuriante, va va invalui in miresme de hibiscus si poinsettia, oferindu-va prilejul de a savura nuci de cocos si cele mai bune mango, la umbra palmierilor. Martinica sta sub semnul veseliei si al bunei dispozitii, muzica antileza, un element important al culturii locale, fiind nelipsita. Numeroase optiuni de vizitare a insulei va vor fi oferite de vasul de croaziera. Pensiune completa si cazare la bord. Ziua 17 / 28.02.2019:  Guadeloupe (Antile) – Paris
Mic dejun. Vasul va ancora la ora 08:00 in Guadeloupe, iar dupa debarcare, vom face o excursie in care ne vom bucura de natura si atractiile din Basse Terre, partea de sud a insulei, o zona muntoasa si umeda, care contrasteaza cu Grande Terre, cealalta parte a insulei.  Vom incepe cu un tur panoramic al orasului Pointe a Pitre care va cuprinde zona portului, cladirea Primariei, Piata Victoriei si Biserica Sf. Petru si Pavel. Ne vom opri apoi la Templul Hindu de la Changy, cel mai important loc de cult din insula. Ghidul local ne va vorbi despre ceremoniile si valorile hindu. Ne vom indrepta in continuarea zilei catre Parcul National, unde intr-o drumetie usoara, inconjurati de vegetatia luxurianta a padurii tropicale, vom avea ocazia sa admiram Cascada Carbet, o cadere de apa spectaculoasa de 110 m. La pranz, vom ajunge in Piata din Basse Terre, unde vom fi vrajiti de amestecul de mirosuri, arome si culoare locala. Dupa dejun vom traversa celebra Allee Dumanoir, 1 km de drum flancat de 400 de palmieri regali, declarat monument istoric si vom incheia excursia cu o vizita la o distilerie de rom. Seara, transfer catre aeroport pentru plecarea spre Paris cu zborul companiei Air France, AF 797 (21:10 / 10:15). Ziua 18 / 29.02.2019:  Paris – Bucuresti  
Sosire in Paris Orly la ora 10:15, de unde se va pleca spre Bucuresti din Paris Charles du Gaulle cu zborul AF 1088 (18:20 / 22:10).

ziua 1 / 12.02.2020:  bucuresti – paris – pointe a pitre (guadeloupe)

intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul henri coanda, la ora 04:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei air france). plecare spre paris cu compania air france, zbor af 1089 (06:05 / 08:30). transfer cu shuttle-bus spre aeroportul paris orly de unde se va pleca spre pointe a pitre cu zborul af 766 (14:55 / 18:45). transfer pentru cazare la hotel. ziua 2 / 13.02.2020:  pointe a pitre
mic dejun. timp liber pentru activitati individuale sau posibilitatea de a va bucura de soare si de facilitatile hotelului. cazare la hotel. ziua 3 / 14.02.2020:  pointe a pitre – imbarcare pe vasul de croaziera costa magica
mic dejun. timp liber pentru activitati individuale pana la ora transferului in port pentru imbarcarea pe vasul de croaziera costa magica, al companiei costa crociere. plecare din port la ora 23:00 intr-o croaziera fascinanta, unde timp de doua saptamani, veti fi captivati de frumusetea peisajelor oferite de marea caraibilor si de apele cand albastre, cand turcoaz si va veti rasfata la bordul vasului, bucurandu-va de numeroasele facilitati oferite. seara va veti putea delecta cu spectacole de teatru, animaţie şi muzică live. cina si cazare la bord. ziua 4 / 15.02.2020:  navigare
timp liber pentru relaxare la bordul vasului de lux, prilej de a va familiariza cu zonele de rasfat ale acestuia: piscine, solarium, centru spa cu saloane de masaj, jacuzzi, sauna si tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale si numeroase baruri. seara veti putea asista la spectacole de teatru, veti putea asculta muzica live sau veti putea dansa la discoteca. pensiune completa. cazare la bord. ziua 5 / 16.02.2020:  tortola (insulele virgine britanice)
mic dejun. la ora 07:30 vasul va ajunge in insula tortola, parte a insulelor virgine britanice. traditia locala povesteste despre christopher columb ca a numit insula tortola, “porumbelul” in limba spaniola. de fapt, columb a numit insula santa ana. colonistii olandezi l-au numit ter tholen si ulterior, numele a evoluat spre tortola. in a doua calatorie pentru coroana spaniola catre insulele caraibe sau indiile de vest, christopher columb a reperat ceea ce numim astazi insulele virgine britanice si americane. el a numit arhipelagul dupa cele 11.000 de fecioare ale mucenitei crestine din secolul al v-lea, sf. ursula. insula va putea fi explorata in cadrul excursiilor optionale, achizitionate de pe vas. navigarea se va relua la ora 18:00. pensiune completa si cazare la bord. ziua 6 / 17.02.2020:  st. maarten (antile)
mic dejun. la ora 07:30 vasul va ajunge in insula st. maarten, una dintre cele mai mici insule din zona caraibiana. cei 87 km2  ai insulei sunt impartiti intre doua tari, franta si olanda, inca din anul 1648. intreaga zona are dovezi interesante ale etapelor colonizarii, atat in partea franceza, saint martin, cat si in cea olandeza, saint maarten. fie ca veti alege sa va relaxati la plaja grand case, una dintre cele mai frumoase si mai linistite plaje ale insulei, fie ca veti degusta romul local produs din „guavaberry” sau veti opta pentru o sesiune de shopping in bazarul din marigot, cu siguranta va veti simti extraordinar in st. marteen. pentru o priveliste de ansamblu asupra insulei si imprejurimilor, cole bay hill, in partea olandeza ofera un peisaj de poveste care isi va gasi un loc de cinste in albumul de calatorie. vasul va ramane in port pana la ora 17:30, timp in care veti putea descoperi atractiile insulei prin excursiile optionale achizitionate de pe vas. pensiune completa si cazare la bord. ziua 7 / 18.02.2020:  antigua (antile)
mic dejun. la ora 07:30 nava va ajunge in insula antigua, descoperita in anul 1493 de cristofor columb, care a denumit-o dupa numele bisericii „santa maria la antigua” din sevilla. ocupata in anul 1632 de englezi, isi va obtine independenta in anul 1981. in sudul insulei se afla un golf unde s-a intemeiat localitatea english harbour, care a oferit adapost navelor engleze contra taifunurilor din marea caraibilor. astazi english harbour si satul invecinat falmouth sunt cunoscute ca importante centre de navigatie pentru cei care doresc sa invete acest sport. in timpul saptamanii navigatiei, o regata anuala care se tine in antigua la sfarsitul lunii aprilie si inceputul lunii mai, sosesc pe insula un numar impresionant de yachturi si marinari practicanti ai acestui sport. puteti opta pentru excursiile organizate de pe vasul de croaziera sau puteti explora singuri pitorescul oras. devenit centru administrativ inca din anul 1632 cand zona a fost colonizata, st. john a fost desemnat capitala a antiguei dupa obtinerea independentei in anul 1981. iubitorii de arta vor fi incantati sa decopere minunatele galerii de arta, dar si magazinele unor faimosi designeri de bijuterii, plus numeroasele mall-uri cu haine haute-couture. nu este de ratat nici distileria the antigua rum, singura de pe insula. la ora 18:00 vasul va ridica ancora. pensiune completa si cazare la bord. ziua 8 / 19.02.2020:  kingstown (saint vincent & grenadine)
mic dejun. sosire la ora 08:30 in kingstown, capitala si principalul port al tarii sf. vincent si grenadine. kingstown este situat pe insula sf. vicent, numita hairouna – “pamantul celor binecuvantati” de catre nativii caraibieni. incepand din anul 1719, colonistii francezi au obtinut controlul asupra insulei si au inceput cultivarea de cafea, tutun, indigo, bumbac si trestie de zahar. insula va putea fi explorata in cadrul excursiilor optionale, achizitionate de pe vas. la ora 18:00 se va relua navigarea. pensiune completa si cazare la bord. ziua 9 / 20.02.2020:  martinica (antile)
mic dejun. vasul va ancora in insula martinica la ora 08:00. insula este situata in arhipelagul antilelor mici, intre insula dominica la nord si insula sfanta lucia la sud. relieful este accidentat, insula fiind de origine vulcanica. partea din nordul insulei este o zona umeda cu o vegetatie luxurianta si cu un relief abrupt, muntele pelée, cu o altitudine de 1.397 m, fiind situat in mijlocul acestei zone. acesta este un vulcan activ, ultima eruptie avand loc in 1902. veti avea ocazia sa optati pentru turul panoramic al orasului fort de france, cu principalele sale atractii: biblioteca schoelcher, construita in stil baroc, catedrala saint-louis, cu impresionantul sau turn cu clopot, inalt de 59 m, fortul saint-louis, si unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume. veti ajunge la saint-pierre, supranumit “micul pompei al caraibilor”, dupa eruptia vulcanului mount pelée in anul 1902, cand a fost distrus in totalitate, unde se viziteaza muzeul vulcanologic. posibilitati de excursii optionale organizate de vas. navigarea se va relua la ora 18:00. pensiune completa si cazare la bord.   ziua 10 / 21.02.2020:  guadeloupe (antile)
mic dejun. la ora 08:00 vasul va ancora in guadeloupe, unde va ramane pana seara tarziu, la ora 23:00. insula a fost descoperita de catre europeni in cea de a doua expeditie a lui cristofor columb in anul 1493 si botezata santa maria de guadalupe de extremadura, dupa fecioara maria venerata la o manastire regala spaniola din guadeloupe. vazuta de sus, guadelupe arata ca aripile de smarald ale unui fluture. situata in semiluna inferioara a arhipelagului din caraibe, intre insulele montserrat si dominica, aceasta este formata din doua insule gemene, grande-terre si basse-terre si un mic grup de insulite satelit. pe langa plajele spectaculoase cu nisip alb, in guadeloupe veti putea admira cascade, va veti putea plimba prin paduri tropicale montane sau veti putea afla numeroase informatii interesante vizitind institutiile culturale dedicate popoarelor pre-hispanice ale insulelor si comertului cu sclavi. insula va putea fi explorata in cadrul excursiilor optionale, achizitionate de pe vas. pensiune completa si cazare la bord. ziua 11 / 22.02.2020:  navigare
mic dejun. o zi in care vom naviga in apele superb colorate ale marii caraibilor si in care ne vom bucura de soare si de o gama variata de servicii la bordul vasului de croaziera. pensiune completa si cazare la bord. ziua 12 / 23.02.2020:  tobago scarborough (trinidad & tobago)
mic dejun. sosire in tobago la ora 08:00. insula tobago a fost sub dominatie spaniola, engleza, franceza si olandeza, de mai multe ori decat oricare alta insula din caraibe, iar insula trinidad a fost initial colonie spaniola dupa sosirea lui cristofor columb si ulterior a trecut sub dominatie engleza. in anul 1889 cele 2 insulele s-au unit, formand o tara, iar in anul 1962 a reusit sa-si obtina independenta. urmarea acestei istorii a rezultat comunitatea multi-culturala prezenta astazi pe aceste insule, dominante fiind 2 grupe: negrii, urmasi ai sclavilor adusi sa lucreze pe plantatiile de bumbac si zahar si indienii, ai caror stramosi au fost muncitorii care au emigrat din subcontinentul indian ca lucratori pe plantatii. scarborough, capitala insulei tobago, are aprox. 20.000 de oameni, fiind situata pe pantele unui deal, un mozaic de acoperisuri rosii si strazi inguste si alpine, infloritoare si plina de viata. veti gasi aici un centru administrativ, cu magazine tipice din caraibe si obiective de interes istoric: in partea de sus a dealului se afla fortul george (construit de britanici la sfarsitul anilor 1700), cu o inchisoare, cazarma, multe tunuri si un muzeu al istoriei tobago. complexul istoric reprezinta mandria orasului si merita vizitat. fostul spital militar este acum centrul national de arte frumoase si gazduieste o colectie de pictura si artizanat din tobago. veti putea opta pentru una dintre excursiile organizate de vasul de croaziera. navigarea se va relua la ora 18:00. pensiune completa si cazare la bord. ziua 13 / 24.02.20120:  grenada (antile)
mic dejun. la ora 08:00 vasul va ancora in grenada unde va ramane pana la ora 18:00. grenada,
considerata savoarea caraibelor este a doua dintre cele mai mici tari din emisfera vestica, dupa saint kitts si nevis, avand capitala la saint george. faimoasa pentru condimentele sale precum nucsoara, grenade si insulele sale carriacou si petit martinique va invita la explorare culinara, degustare de rom in distilerii premiate sau degustare de ciocolata organica rafinata in fabricile unde este produsa. va veti putea scufunda in apele turcoaz pentru a descoperi primul parc de sculptura subacvatica din lume sau veti putea admira peisajul luxuriant intr-un tur cu masinile de teren. beneficiind de un climat cald tot timpul anului, insula a devenit o oprire clasica pentru vasele de croaziera. excursiile optionale le veti putea achizitiona de pe vas sau va veti putea relaxa la bordul acestuia, la piscine si restaurante. pensiune completa si cazare la bord. ziua 14 / 25.02.20120:  barbados (antile)
mic dejun. la ora 08:00 vasul va ajunge in barbados, cea mai estica insula a arhipelagului antilele mici din oceanul atlantic. spre deosebire de celelalte insule vecine, barbados nu este de origine vulcanica, ci o iesire la suprafata marii a unor munti calcarosi, submarini. punctul cel mai inalt al insulei este mount hillaby cu o altitudine de 336 m. de barbados apartine si insulita din apropiere, culpepper island. in trecut toata insula era acoperita de paduri tropicale, astazi insa mai sunt doar cateva regiuni impadurite in turner’s hall wood, restul fiind in mare parte destinat culturilor agricole de trestie de zahar. vasul va ancora in golful carlisle, de unde veti putea vizita orasul bridgetown si imprejurimile sale. intemeiat de englezi in anul 1628, bridgetown este capitala si cel mai mare oras din barbados. populatia arawak care a trait aici disparuse cand englezii au ajuns pentru prima data pe insula, dar urme ale acestei civilizatii au fost descoperite in zona centrala a orasului. orasul este un centru financiar si turistic important, vasele de croaziera care acosteaza aici aducand numerosi turisti dornici sa descopere frumusetile indiilor de vest. centrul vechi, care pastreaza urme ale vechii civilizatii arawak este plin de case viu colorate, care impreuna cu garnizoana orasului au fost incluse in anul 2011 pe lista patrimoniului mondial unesco. strada broad este principala destinatie a turistilor dornici de cumparaturi sau de momente de relaxare la restaurantele cu meniuri caraibiene. vasul va pleca din port la ora 18:00. pensiune completa si cazare la bord. ziua 15 / 26.02.2020:  st. lucia (antile)
mic dejun. la ora 08:00 vasul va ancora in insula st. lucia unde va ramane pana la ora 18:00. plajele fine, luxuriantele paduri tropicale, cele doua conuri vulcanice de pe coasta de sud-est a insulei, gros piton, cu o inaltime de 797 metri si petit piton, de 750 metri sunt principalele puncte de interes din st. lucia. climatul tropical atrage in timpul sezonului uscat turistii. insula a fost descoperita de cristofor columb in cea de-a patra calatorie a sa spre lumea noua. insulei i s-a dat numele sfintei din ziua cand a fost descoperita. in anul 1814 devine colonie britanica, iar in anul 1979 isi proclama independenta in cadrul commonwealth-ului, fiind al 40-lea stat-membru. vasul va ancora in castries, capitala insulei st. lucia, de unde vom putea porni in excursiile organizate de pe vas sau vom putea vizita pe cont propriu zecile de magazine de artizanat si suveniruri, pietele frumos colorate si pline de fructe exotice si flori, dar si catedrala imaculatei conceptii sau piata derek walcott, numita dupa poetul din st. lucia care a castigat premiul nobel in anul 1992. un punct de interes al zonei, pe care nu trebuie sa il ratati este mome fortune (dealul norocului), de unde veti putea admira panorama splendida a golfului. vasul va pleca din port la ora 18:00. pensiune completa si cazare la bord. ziua 16 / 27.02.2020:  martinica (antile)
mic dejun. la ora 08:00 vasul va ancora in martinica, unde va ramane pana la ora 18:00. cu plaje minunate de nisip alb si o cultura cu „aroma” frantuzeasca, insula martinica se afla intr-o zona semitropicala, avand caraibile la vest si atlanticul la est. numita si “insula florilor”, datorita vegetatiei luxuriante, va va invalui in miresme de hibiscus si poinsettia, oferindu-va prilejul de a savura nuci de cocos si cele mai bune mango, la umbra palmierilor. martinica sta sub semnul veseliei si al bunei dispozitii, muzica antileza, un element important al culturii locale, fiind nelipsita. numeroase optiuni de vizitare a insulei va vor fi oferite de vasul de croaziera. pensiune completa si cazare la bord. ziua 17 / 28.02.2019:  guadeloupe (antile) – paris
mic dejun. vasul va ancora la ora 08:00 in guadeloupe, iar dupa debarcare, vom face o excursie in care ne vom bucura de natura si atractiile din basse terre, partea de sud a insulei, o zona muntoasa si umeda, care contrasteaza cu grande terre, cealalta parte a insulei.  vom incepe cu un tur panoramic al orasului pointe a pitre care va cuprinde zona portului, cladirea primariei, piata victoriei si biserica sf. petru si pavel. ne vom opri apoi la templul hindu de la changy, cel mai important loc de cult din insula. ghidul local ne va vorbi despre ceremoniile si valorile hindu. ne vom indrepta in continuarea zilei catre parcul national, unde intr-o drumetie usoara, inconjurati de vegetatia luxurianta a padurii tropicale, vom avea ocazia sa admiram cascada carbet, o cadere de apa spectaculoasa de 110 m. la pranz, vom ajunge in piata din basse terre, unde vom fi vrajiti de amestecul de mirosuri, arome si culoare locala. dupa dejun vom traversa celebra allee dumanoir, 1 km de drum flancat de 400 de palmieri regali, declarat monument istoric si vom incheia excursia cu o vizita la o distilerie de rom. seara, transfer catre aeroport pentru plecarea spre paris cu zborul companiei air france, af 797 (21:10 / 10:15). ziua 18 / 29.02.2019:  paris – bucuresti  
sosire in paris orly la ora 10:15, de unde se va pleca spre bucuresti din paris charles du gaulle cu zborul af 1088 (18:20 / 22:10).

Detalii tarife circuit

  • Durata: 18 zile
  • Categorie hoteluri: 4,5
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
12 Februarie 2020 1,990 € (+ 0 €) Rezerva

tarife incepand de la 1,990 €

Servicii incluse

compania Air France

-  transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti
- 2 nopti cazare cu mic dejun in hotel de 3* in Guadeloupe
- 14 nopti cazare cu pensiune completa, bauturi alcoolice si nealcoolice (conform program), pe vasul de croaziera Costa Magica al Companiei Costa Crociere
- activitati de recreere pe vas: piscine, teatru, discoteca, biblioteca, fitness, sauna
- tur panoramic de oras cu ghid local in Guadeloupe
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- conducator roman de grup
- asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism – BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI care include Asigurare medicala, pe intreaga durata a programului, care acopera o suma maxima de 30.000 euro/pers. (cheltuieli medicale de urgenta si/sau repatriere, insa care nu este menita a acoperi complicatiile sau recidivele bolilor/afectiunilor de care dumneavoastra suferiti anterior inceperii calatoriei) si Asigurarea STORNO de calatorie, care acopera pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate, a carei valoare storno acopera tariful total al circuitului (cu fransiza de 10%); acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei; se poate incheia turistilor cu varsta maxima de 74 ani impliniti

Servicii neincluse

- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile intecontinentale: aprox. 495 euro/pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)

- taxe de iesire de pe aeroporturi, in cazul in care se aplica
- taxe si servicii portuare: 200 euro/pers., care se platesc odata cu excursia 
- excursiile optionale care se pot realiza cu un numar minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; in functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
- bacsisuri: 10 usd/pers./zi pentru ghizi si soferi, mai putin pentru bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale
- taxe pentru servicii la bord: 12 usd/zi/pers. (vor fi achitate direct de catre turisti la sfarsitul croazierei odata cu celelalte cheltuieli optionale de pe vas)

Observatii

NOTA:

- alocarea cabinelor se va face in ordinea efectuarii inscrierilor si in limita disponibilitatii
- taxele de port se pot modifica de catre autoritatea portuara – pentru mai multe informatii legate de flota Costa Crociere, descrierea cabinelor, facilitatilor, etc., va rugam sa consultati site-ul oficial al companiei
  IMPORTANT !!!
Documente necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei (nu se accepta pasaport temporar)
O persoana sub 21 de ani nu poate sa rezerve o cabina in croaziera sau sa ocupe singura o cabina, cu exceptia cazului in care este insotita de un parinte, tutore sau o persoana care a implinit deja varsta de 21 de ani.
Orice minor sub 18 ani care nu calatoreste in compania parintilor sai, trebuie sa prezinte, in momentul imbarcarii, o scrisoare notariala (in limba engleza) prin care parintii isi dau acordul cu privire la calatoria minorului si autorizeaza persoana care il insoteste pe minor sa semneze in cazul aplicarii tratamentului de urgenta recomandat de doctorul de la bordul vasului sau in cazul practicarii anumitor activitati sportive la bord; in plus, persoana respectiva trebuie sa aibe si cazier judiciar la iesierea din Romania.
Parintii sau tutorii legali care calatoresc cu un minor cu un nume diferit decat al acestora, sunt obligati sa prezinte un document oficial (certificat de nastere / de divort etc.), pentru a dovedi ca sunt parintii sau tutorii copiilor in cauza.
  CONDITII DE INSCRIERE: – inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
- termen final de plata: 12 Ianuarie 2020
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte
  CONDITII DE ANULARE:
Pentru anulare intre 12 Aprilie 2019 – 08 Noiembrie 2019, se va percepe o penalizare de 50% din valoarea totala
Pentru anulare intre  09 Noiembrie 2019 – 11 Ianuarie 2020, se va percepe o penalizare de 75% din valoarea totala
Pentru anulare incepand cu 12 Ianuarie 2020 – 12 Februarie 2020 sau no-show, se va percepe o penalizare de 100%
  OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
- conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale si la itinerar cu observatia ca nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic
- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este   precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor 
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa detina acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti; d) insotitorii minorului sunt obligati sa aiba certificatul de nastere in original al copilului minor, aditional pasaportului si/sau cartii de identitate
- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual 
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »  


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

DAL Travel