Vizualizezi oferta circuit Egipt, vacanta Egipt.

Circuit avion Egipt

Circuit Egipt
  • Tari: Egipt
  • Orase tranzitate: Hurghada, Cairo

Descriere

28.11.2021
Ziua 1. Bucuresti – Hurghada
Calatoria noastra incepe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre Hurgada. Dupa aterizare, imbarcare in microbuzul de transfer la hotelul nostru din Hurghada. Cazare si program liber. Seara, cina la hotel.

29.11.2021
Ziua 2. Hurghada – Luxor – Templul Karnak – Valea Regilor
Dupa micul dejun, mergem spre Luxor, pentru o calatorie in timp, pana in antichitate. Orasul este considerat unul dintre cele mai marete muzee in aer liber din lume si ne convingem si noi de asta. Ne oprim mai intai la Karnak, pentru a vizita “Ipet-Isut” – “Locul Cel Mai Desavarsit” asa cum au numit egiptenii din Antichitatate acest templu. Desi este o ruina, a ramas spectaculos. Este posibil sa fie cel mai mare complex al unui templu construit vreodata. A fost cladit in mai multe etape, de-a lungul a 1.500 de ani, la care au contribuit generatii succesive de faraoni, creand o colectie de sanctuare, chioscuri, piloni si obeliscuri, care constituie o vastp arhiva in aer liber a istoriei scrise in piatra. In epoca de glorie din vremea Regatului Nou, intre 1550 si 1609 i.Hr, Teba era capitala atotputernica a Egiptului, iar Karnak – inima tarii. Fiind mai mult decat un lacas de rugaciune, era salasul faronilor, centru administrativ si adevarata comoara, motorul economiei, care stapanea terenuri mari de pamant, folosind mii si mii de muncitori. Oamenilor de rand nu li se dadea voie sa intre in incinta lui, aici puteau pasii doar preotii si fetele regale. Pana acum in aceasta regiune s-au descoperit 63 de morminte, nu toate de faraoni. Cele mai cunoscute sunt cele ale lui Ramses al VI-lea si cel al lui Tutankhamon. In cursul serii ne reintoarcem in Luxor unde ne imbarcam pe o nava de croaziera pentru a descoperi magia Nilului si a vaii sale pline de viata. Cazare la bordul navei. Cina.

30.11.2021
Ziua 3. Edfu – Kom Ombo
Nilul este autostrada Egiptului Antic. Faraonii isi traversau tinutul pe calea apei, drumul folosit si de negustori si de invadatori. Iar egiptenii din vechime isi luau barcile si in Lumea Cealalta. Dimineata, dupa servirea micului dejun pe vas, debarcam si pornim intr-o noua aventura. Azi vom vizita Tempul lui Horus de la Edfu, de departe cel mai spectaculos monument de pe malul Nilului. Revenim pe vas, unde cinam si innoptam.

01.12.2021
Ziua 4. Relaxare pe Malul Nilului
Continuam croaziera pe minunatul Nil si ajungem in Aswan. Astizi avem program liber pe vas pentru odihna si relaxare. Pranz si cina la bordul vasului.

02.12.2021
Ziua 5. Aswan – Hurghada
Parasim vasul de croaziera si ne indreptam spre barajul spectaculos de la Aswan construit in anii 1960, care i-a protejat pe egipteni de inundatii si le-a oferit ajutor ca sa se dezvolte. Egiptul are o traditie in construirea de baraje. Se crede ca cel mai vechi a fost unul ridicat pe Nil, unde s-ar fi cladit o structura de 15 m, in jurul anului 2500 i. Hr., care sa alimenteze cu apa orasul Memphis, pe atunci capitala. Spre seara ajungem in Hurghada. Cazare si cina la hotel.

03.12.2021
Ziua 6. Plaja si relaxare la Marea Rosie
Program liber la dispozitie pentru plaja si relaxare la Marea Rosie. Regim all inclusive. Cazare la acelasi hotel din Hurghada.

04.12.2021
Ziua 7. Cairo – Misterul Piramidelor
Program liber la dispozitie sau excursie optionala la Cairo, organizata de partenerul local. Ajungem dimineata la Cairo si facem o excursie unica in viata pentru a admira Piramidele de pe platoul Giza – una dintre cele sapte minuni ale lumii antice. Sunt singurele care au supravietuit trecerii timpului, iar pentru turistii moderni, ele continua sa fie mai minunate si mai misterioase decat erau pentru antici. Nu putem pleca mai departe fara a vedea Sfinxul, sculptat dintr-o singura bucata de piatra de var si considerat a fi cel mai vechi monument de sculptura monumentala din Egiptul Antic.
Dupa-amiaza ne continuam vizita noastra prin Cairo si vizitam Muzeul Egiptean. Desi multe muzee din Occident adapostesc colectii impresionante de obiecte stravechi din Egiptul Antic, nici una nu poate rivaliza cu bogatiile expuse in acest muzeu. Dedicat in intregime mostenirii faraonilor, muzeul are peste 120.000 de exponate la dispozitia vizitatorilor, de la podoabe delicat mestesugite, la colosi de granit, ca niste turnuri, infatisand regi. In cursul serii ajungem inapoi in Hurghada. Cina si cazare la acelasi hotel.

05.12.2021
Ziua 8. Hurghada – Bucuresti
Luam avionul din Hurghada cu destinatia Bucuresti, cuceriti iremediabil de frumusetile Egiptului.

28.11.2021

1. bucuresti – hurghada
calatoria noastra incepe din aeroportul otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre hurgada. dupa aterizare, imbarcare in microbuzul de transfer la hotelul nostru din hurghada. cazare si program liber. seara, cina la hotel.

29.11.2021

2. hurghada – luxor – templul karnak – valea regilor
dupa micul dejun, mergem spre luxor, pentru o calatorie in timp, pana in antichitate. orasul este considerat unul dintre cele mai marete muzee in aer liber din lume si ne convingem si noi de asta. ne oprim mai intai la karnak, pentru a vizita “ipet-isut” – “locul cel mai desavarsit” asa cum au numit egiptenii din antichitatate acest templu. desi este o ruina, a ramas spectaculos. este posibil sa fie cel mai mare complex al unui templu construit vreodata. a fost cladit in mai multe etape, de-a lungul a 1.500 de ani, la care au contribuit generatii succesive de faraoni, creand o colectie de sanctuare, chioscuri, piloni si obeliscuri, care constituie o vastp arhiva in aer liber a istoriei scrise in piatra. in epoca de glorie din vremea regatului nou, intre 1550 si 1609 i.hr, teba era capitala atotputernica a egiptului, iar karnak – inima tarii. fiind mai mult decat un lacas de rugaciune, era salasul faronilor, centru administrativ si adevarata comoara, motorul economiei, care stapanea terenuri mari de pamant, folosind mii si mii de muncitori. oamenilor de rand nu li se dadea voie sa intre in incinta lui, aici puteau pasii doar preotii si fetele regale. pana acum in aceasta regiune s-au descoperit 63 de morminte, nu toate de faraoni. cele mai cunoscute sunt cele ale lui ramses al vi-lea si cel al lui tutankhamon. in cursul serii ne reintoarcem in luxor unde ne imbarcam pe o nava de croaziera pentru a descoperi magia nilului si a vaii sale pline de viata. cazare la bordul navei. cina.

30.11.2021

3. edfu – kom ombo
nilul este autostrada egiptului antic. faraonii isi traversau tinutul pe calea apei, drumul folosit si de negustori si de invadatori. iar egiptenii din vechime isi luau barcile si in lumea cealalta. dimineata, dupa servirea micului dejun pe vas, debarcam si pornim intr-o noua aventura. azi vom vizita tempul lui horus de la edfu, de departe cel mai spectaculos monument de pe malul nilului. revenim pe vas, unde cinam si innoptam.

01.12.2021

4. relaxare pe malul nilului
continuam croaziera pe minunatul nil si ajungem in aswan. astizi avem program liber pe vas pentru odihna si relaxare. pranz si cina la bordul vasului.

02.12.2021

5. aswan – hurghada
parasim vasul de croaziera si ne indreptam spre barajul spectaculos de la aswan construit in anii 1960, care i-a protejat pe egipteni de inundatii si le-a oferit ajutor ca sa se dezvolte. egiptul are o traditie in construirea de baraje. se crede ca cel mai vechi a fost unul ridicat pe nil, unde s-ar fi cladit o structura de 15 m, in jurul anului 2500 i. hr., care sa alimenteze cu apa orasul memphis, pe atunci capitala. spre seara ajungem in hurghada. cazare si cina la hotel.

03.12.2021

6. plaja si relaxare la marea rosie
program liber la dispozitie pentru plaja si relaxare la marea rosie. regim all inclusive. cazare la acelasi hotel din hurghada.

04.12.2021

7. cairo – misterul piramidelor
program liber la dispozitie sau excursie optionala la cairo, organizata de partenerul local. ajungem dimineata la cairo si facem o excursie unica in viata pentru a admira piramidele de pe platoul giza – una dintre cele sapte minuni ale lumii antice. sunt singurele care au supravietuit trecerii timpului, iar pentru turistii moderni, ele continua sa fie mai minunate si mai misterioase decat erau pentru antici. nu putem pleca mai departe fara a vedea sfinxul, sculptat dintr-o singura bucata de piatra de var si considerat a fi cel mai vechi monument de sculptura monumentala din egiptul antic.
dupa-amiaza ne continuam vizita noastra prin cairo si vizitam muzeul egiptean. desi multe muzee din occident adapostesc colectii impresionante de obiecte stravechi din egiptul antic, nici una nu poate rivaliza cu bogatiile expuse in acest muzeu. dedicat in intregime mostenirii faraonilor, muzeul are peste 120.000 de exponate la dispozitia vizitatorilor, de la podoabe delicat mestesugite, la colosi de granit, ca niste turnuri, infatisand regi. in cursul serii ajungem inapoi in hurghada. cina si cazare la acelasi hotel.

05.12.2021

8. hurghada – bucuresti
luam avionul din hurghada cu destinatia bucuresti, cuceriti iremediabil de frumusetile egiptului.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 7 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
28 Noiembrie 2021 699 € Rezerva

tarife incepand de la 699 €

Servicii incluse

• Bilet de avion Bucureşti – Hurghada şi retur;
• transport cu autocar – minibus local clasificat;
• transfer aeroport – hotel – aeroport în Hurghada;
• 7 nopți cazare: 4 nopţi în Hurghada la hotel de 4*; 3 nopţi pe vas de croazieră de 5*
• Regim all inclusive în Hurghada;
• Regim pensiune completă pe vas de croaziera (se intră cu prânzul în prima zi şi se iese cu micul dejun în ultima zi);
• ghid local;
• Pachet excursii in valoare de 195 euro/persoana.: Templul Karnak, Valea Regilor,Templul lui Hatsheput, Coloşii lui Memnon, Templul lui Horus din Edfu, Templul lui Sobek de la Kom Ombo;

Servicii neincluse

• Excursiile opţionale, altele decat cele incluse in program;
• Alte taxe şi cheltuieli personale;
• Alte mese decât cele menţionate în program;
• Băuturile la mese (exceptie Hurghada – all inclusive);
• Alte obiective turistice decât cele menţionate;
• Taxa de viză 25 €/persoana (se achită în aeroport).
• Bacşişurile pentru şoferi şi ghizi locali aprox. 20 €/persoană (se achită ghidului însoţitor).
• Asigurare Covid (storno + medicala).


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Donaris Tours