Vizualizezi oferta circuit Romania, vacanta Romania.

Circuit autocar Romania

Circuit Romania
  • Tari: Romania
  • Orase tranzitate: Tulcea, Sulina

Descriere

Ziua 1 – Joi, 02 iulie / 03 septembrie | Iasi – Tulcea – Crisan
Intalnire la ora 06:45 in fata magazinului Market (fost Billa) de la gara, plecare la ora 07:00 spre Tulcea pe traseul Iași – Vaslui – Tecuci – Galaţi – Tulcea, unde vom vizita Complexului muzeal ecoturistic Delta Dunării și acvariul.
Continuam traseul spre Ma unde ne vom imbarca in salupe cu destinatia Crisan, pe traseul Canalul Uzlina, Lacul Uzlina, Lacul Isac, Canalul Litcov, Canalul Caraorman, Bratul Sulina. Apus de soare pe lacul Isac. Cazare si cina la Hotel Sunrise 3*.
Ziua 2 – Vineri, 03 iulie / 04 septembrie | Inima Deltei
De dimineata, dupa micul dejun, plecam in excursie. Mergem, impreuna cu ghidul local, pe traseul Bratul Sulina, Dunarea Vehe, Canalul Magearu, pe un traseu frumos plin de nuferi sa vedem si sa invatam despre Padurea Letea, caii salbatici si Satul Letea. Pana in Satul Letea mergem cu barca iar de acolo luam masina sau caruta. Vedem punctele de larg interes, ne plimbam putin prin nisipul fin apoi ne intoarcem la barca si pornim inapoi spre Crisan. Vom reveni la complex unde vom avea pregatita o masa festiva, traditional pescareasca, afara in curte sau in incinta restaurantului (in functie de starea vremii). Terminam seara in jurul unui foc de tabara, cu un vin fiert si voie buna. Cazare si cina la Hotel Sunrise 3*.
Ziua 3 – Sambata, 04 iulie / 05 septembrie | Inima Deltei
Mic dejun. Ziua este destinata relaxarii la piscina, (sezlonguri, umbrele, gratuit) si tot gratuit: tenis de masa, billiard sidarts. Pentru cine doreste se poate initia in navigarea cu barca cu rame si pescuitul sportiv;
Optional se pot face urmatoarele excursii:
1. Hotel – Dunare brat Sulina – Varsarea Dunarii in mare – Oras Sulina – Plaja Sulina – Dunare brat Sulina – Hotel
Tarif: 165 lei/pers. – cu ghid insotitor.
2. Hotel – Dunarea Veche – Canal Bogdaproste – Lac Bogdaproste – Lac La Amiaza – Lac Trei Iezere – Dunarea Veche – Dunare brat Sulina – Hotel.
Tarif: 120 lei/pers.
Cazare, cina si foc de tabara (daca vreme permite), la hotel Sunrise 3*.

  • Traseele specificate pentru transfer si excursii cu barca sunt valabile in conditii climatologice normale. Pe timp nefavorabil sau apa scazuta, acestea se pot modifica pentru a garanta siguranta calatoriei.

ziua 1 – joi, 02 iulie / 03 septembrie | iasi – tulcea – crisan
intalnire la ora 06:45 in fata magazinului market (fost billa) de la gara, plecare la ora 07:00 spre tulcea pe traseul iași – vaslui – tecuci – galaţi – tulcea, unde vom vizita complexului muzeal ecoturistic delta dunării și acvariul.
continuam traseul spre ma unde ne vom imbarca in salupe cu destinatia crisan, pe traseul canalul uzlina, lacul uzlina, lacul isac, canalul litcov, canalul caraorman, bratul sulina. apus de soare pe lacul isac. cazare si cina la hotel sunrise 3*.

2 – vineri, 03 iulie / 04 septembrie | inima deltei
de dimineata, dupa micul dejun, plecam in excursie. mergem, impreuna cu ghidul local, pe traseul bratul sulina, dunarea vehe, canalul magearu, pe un traseu frumos plin de nuferi sa vedem si sa invatam despre padurea letea, caii salbatici si satul letea. pana in satul letea mergem cu barca iar de acolo luam masina sau caruta. vedem punctele de larg interes, ne plimbam putin prin nisipul fin apoi ne intoarcem la barca si pornim inapoi spre crisan. vom reveni la complex unde vom avea pregatita o masa festiva, traditional pescareasca, afara in curte sau in incinta restaurantului (in functie de starea vremii). terminam seara in jurul unui foc de tabara, cu un vin fiert si voie buna. cazare si cina la hotel sunrise 3*.

3 – sambata, 04 iulie / 05 septembrie | inima deltei
mic dejun. ziua este destinata relaxarii la piscina, (sezlonguri, umbrele, gratuit) si tot gratuit: tenis de masa, billiard sidarts. pentru cine doreste se poate initia in navigarea cu barca cu rame si pescuitul sportiv;
optional se pot face urmatoarele excursii:
1. hotel – dunare brat sulina – varsarea dunarii in mare – oras sulina – plaja sulina – dunare brat sulina – hotel
tarif: 165 lei/pers. – cu ghid insotitor.
2. hotel – dunarea veche – canal bogdaproste – lac bogdaproste – lac la amiaza – lac trei iezere – dunarea veche – dunare brat sulina – hotel.
tarif: 120 lei/pers.
cazare, cina si foc de tabara (daca vreme permite), la hotel sunrise 3*.

  • traseele specificate pentru transfer si excursii cu barca sunt valabile in conditii climatologice normale. pe timp nefavorabil sau apa scazuta, acestea se pot modifica pentru a garanta siguranta calatoriei.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 4 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
02 Iulie 2020 1,375 RON Rezerva

tarife incepand de la 1,375 RON

Servicii incluse

Tariful include:
- Transport autocar Iasi – Murighiol – Iasi
- Cazare 3 nopti la hotel Sunrise 3* cu mic dejun si 2 cine
- Transfer salupa Mahmudia – Crisan – Mahmudia
- Bilet de intrare Acvariu Tulcea si Satul Pescaresc Traditional
- Excursia cu salupa si masina/caruta spre Padurea Letea
- Taxa de intrare in padurea Letea
- Prinz pescaresc traditional
- Traversarea Dunarii cu bacul la Galati (sau Braila functie de nivelulul apei)
- Plimbare cu barca cu vasle
- Initiere in pescuitul sportiv
- Foc de tabara
- Taxa intrare in Delta Dunarii

Adult in camera dubla 1450 Lei
Al 3-lea adult in camera dubla, cu fotoliu extensibil 1450 Lei
Adult in camera single 1750 Lei
Copil < 5 ani cu 2 adulti in camera, fara pat 750 Lei
Copil 5…10 ani cu 2 adulti in camera, cu fotoliu extensibil 950 Lei
Copil 10…14 ani cu 2 adulti in camera, cu fotoliu extensibil 1150 Lei
Tarif Early Booking pentru inscriere pana la data de 28.02.2020 – pentru plecare din 02.07.2020 Se aplica o reducere de 75 lei/pers.
Tarif Early Booking pentru inscriere pana la data de 30.04.2020 – pentru plecarea din 03.09.2020 Se aplica o reducere de 75 lei/pers.

Servicii neincluse

Tariful nu include:
- Mesele de pranz
- Excursiile optionale
- Costumele de baie, palariile de soare, solutiile impotriva insectelor si … voia buna !!!

Observatii

Informatii suplimentare:
Selectarea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor.
Conditii de plata: 200 lei la inscriere, 500 lei cu 60 zile inainte de plecare, diferenta cu 15 zile inainte de plecare.
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Anima Holidays