Vizualizezi oferta circuit Emiratele Arabe Unite, vacanta Emiratele Arabe Unite.

Circuit avion Emiratele Arabe Unite

Circuit Emiratele Arabe Unite
  • Tari: Emiratele Arabe Unite
  • Orase tranzitate: Dubai, Abu Dhabi, Sharjah, Ajman

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Dubai (7 nopti)
Imbarcare din aeroportul Otopeni pentru zbor catre Dubai. Sosire si intalnire cu reprezentantul local pentru transferul catre hotelul ales. Cazare in Dubai.

Ziua 2: Tur panoramic de oras Dubai
Vizita care ne ofera o imagine de ansamblu a acestui oras fascinant, traditional si modern in acelasi timp.
Din turul panoramic vom putea admira: Moscheea Jumeirah, World Trade Center, Emirates Towers, Burj al Arab (singurul hotel de 7* din lume), Burh Khalifa (cea mai inalta cladire din lume – 828 m), Dubai Creek (zona veche a orasului, de unde a inceput dezvoltarea ulterioara), Muzeul Dubai din Fortul Al Fahidi (cea mai veche cladire din Dubai, construita in 1787), precum si zona istorica Al Bastakiya, unde inca pot fi admirate vechile case ale negustorilor bogati si turnurile de vant tipice zonelor desertice, ce asigurau o buna ventilatie, precursoarele aparatelor moderne de aer conditionat. Nu vom rata ocazia de a petrece putin timp in piata materialelor textile sau de a face o plimbare pe canal cu “abra” (taxiul pe apa local) spre bazarurile de aur si condimente (Gold Souk si Spice Souk).
Dupa-amiaza, Optional – urcare in Burj Khalifa At The Top pentru o vedere panoramica ce va va taia respiratia, de la etajul 125 si inaltimea de 456 metri. Dupa coborarea din turn si un scurt tur al Dubai Mall, vizita include si vizionarea spectacolului impresionantelor fantani arteziene de la baza Burj Khalifa.
The Dubai Fountain a fost inaugurata in 2009, fiind inspirata de celebrele fantani de la Bellagio din Las Vegas, si ofera in prezent cel mai grandios show cu jeturi de apa din lume. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 3: Dubai – Croaziera pe canalul Dubai in barca Dhow

Timp liber la dispozitie pentru plaja. Dupa-amiaza, Optional – Croaziera pe canalul Dubai. Acest drum istoric pe apa este cel care a intretinut viata in vibrantul oras Dubai. Bucurati-va de o croaziera pe inserat intr-o barca traditionala – Dhow – si in tot acest timp veti fi martorii dezvoltarii la scala impresionanta a Dubaiului. Veti fi spectatori ai arhitecturii traditionale si regionale. Pe masura ce inaintati, arhitectura moderna, reprezentata de cladiri iluminate, remarcabile va va taia respiratia.
Finalul acestei croaziere nu poate sa fie altfel decat unul somptuos, deoarece turul se va incheia cu o masa bufet in stil international si oriental. Totul pe muzica araba, ca sa va reamintiti unde va aflati!
Mese incluse: mic dejun.

Ziua 4: Dubai – Abu Dhabi
Excursie optionala la Abu Dhabi, eleganta capitala a Emiratelor Arabe Unite. Transferul din Dubai dureaza circa 2 ore si de-a lungul autostrazii catre Abu Dhabi pot fi admirati celebrii copaci Acacia. Dintre principalele atractii ale orasului, poate fi vazut Palatul AI Hosn, construit la sfarsitul secolului XVIII. Inainte de pranzul luat la unul dintre cele mai bune restaurante ale zonei, se poate vizita piata locala de covoare. Parcul The Corniche ofera vizitatorului o asemanare perfecta cu Riviera Franceza.
Optional – vizita la Moscheea Sheikh Zayed, una dintre cele mai mari moschei din lume, votata online timp de doi ani consecutiv drept a doua cea mai populara atractie turistica din lume.
Optional – vizita la Louvre Abu Dhabi, cea mai moderna atractie a capitalei E.A.U., muzeu de arta deschis la sfarsitul anului 2017. Numele sau denota asocierea sub licenta cu celebrul Luvru din Paris. Este cel mai mare muzeu de arta din Peninsula Arabiei, iar designul ultramodern il recomanda de asemenea ca pe o experienta de neratat in Abu Dhabi. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 5: Dubai – Sharjah & Ajman
Optional – Vizita Sharjah si Ajman. Pentru a intelege mai mult Emiratele Arabe Unite, trebuie mai intai sa cunoasteti Sharjah si Ajman. Cu siguranta va veti aminti pentru toata viata arhitectura care taie respiratia a Sharjah-ului. Vom continua apoi cu emiratul alaturat al Ajman-ului, vom trece prin oras, iar apoi ne vom intoarce in Sharjah.
Turul se va continua cu Fortul AI Hisn. Putin mai departe este Casa AI Naboodah – muzeu care va va ajuta sa va formati o imagine asupra civilizatiei Emiratelor Arabe. Traditionalul Bazar AI Arsah constituie si el un punct de oprire in tur. Mai tarziu, se poate porni la “vanatoare” dupa cumparaturi prin renumitul Bazar Central. Oprirea finala o vom face langa faimoasa Moschee a Regelui Faisal si la Monumentul “Federatiei Emiratelor”. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 6: Dubai – Safari in Desert
Astazi putem alege o excursie optionala cu jeep-urile printre dune de nisip de diferite culori si inaltimi. Veti vizita o oaza naturala si o ferma de camile. Atunci cand veti ajunge la tabara – un asezamant de cinci stele cu iz traditional arab – veti avea ocazia sa calariti pe camile, sa incercati o shisha (narghilea), sa practicati surfing pe nisip, puteti sa cereti sa vi se faca un tatuaj cu henna sau puteti sa va bucurati de cina (barbeque in stil bufet traditional, salate proaspete si fructe) in compania muzicii orientale care-si accentueaza treptat tempo-ul. Va garantam ca nu veti uita aceasta excursie! Mese incluse: mic dejun.

Ziua 7: Dubai – Shopping
Timp liber la dispozitie. Va recomandam sa faceti turul celor mai importante mall-uri din oras: Dubai Mall se afla in Dubai Downtown si este cel mai modern si mare mall din Dubai si unul dintre cele mai mari din lume. Aici se afla Acvariul din Dubai. Mall of the Emirates se afla in apropierea hotelului Burj al Arab si include Centrul de Ski Dubai, atractie unica prin originalitatea sa.
Deira City Center se afla in zona veche a orasului si ofera peste 250 de magazine si restaurante la preturi mai bune decat in mall-uri cele mai moderne. La Holiday Center se afla Titan Book Store, Bassa Trading, Nutcrackers si Rodeo Drive. Centrul este situat in cadrul Hotelului Crowne Plaza. Lamcy Plaza este unul dintre cele mai mari magazine universale din lume. Aici puteti gasi peste 200 de magazine printre care Paris Gallery, Guess, Shoe Mart, Axara etc. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 8: Dubai – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul de retur. Mese incluse: mic dejun.

ziua 1: bucuresti – dubai (7 nopti)
imbarcare din aeroportul otopeni pentru zbor catre dubai. sosire si intalnire cu reprezentantul local pentru transferul catre hotelul ales. cazare in dubai.

2: tur panoramic de oras dubai
vizita care ne ofera o imagine de ansamblu a acestui oras fascinant, traditional si modern in acelasi timp.
din turul panoramic vom putea admira: moscheea jumeirah, world trade center, emirates towers, burj al arab (singurul hotel de 7* din lume), burh khalifa (cea mai inalta cladire din lume – 828 m), dubai creek (zona veche a orasului, de unde a inceput dezvoltarea ulterioara), muzeul dubai din fortul al fahidi (cea mai veche cladire din dubai, construita in 1787), precum si zona istorica al bastakiya, unde inca pot fi admirate vechile case ale negustorilor bogati si turnurile de vant tipice zonelor desertice, ce asigurau o buna ventilatie, precursoarele aparatelor moderne de aer conditionat. nu vom rata ocazia de a petrece putin timp in piata materialelor textile sau de a face o plimbare pe canal cu “abra” (taxiul pe apa local) spre bazarurile de aur si condimente (gold souk si spice souk).
dupa-amiaza, optional – urcare in burj khalifa at the top pentru o vedere panoramica ce va va taia respiratia, de la etajul 125 si inaltimea de 456 metri. dupa coborarea din turn si un scurt tur al dubai mall, vizita include si vizionarea spectacolului impresionantelor fantani arteziene de la baza burj khalifa.
the dubai fountain a fost inaugurata in 2009, fiind inspirata de celebrele fantani de la bellagio din las vegas, si ofera in prezent cel mai grandios show cu jeturi de apa din lume. mese incluse: mic dejun.

ziua 3: dubai – croaziera pe canalul dubai in barca dhow

timp liber la dispozitie pentru plaja. dupa-amiaza, optional – croaziera pe canalul dubai. acest drum istoric pe apa este cel care a intretinut viata in vibrantul oras dubai. bucurati-va de o croaziera pe inserat intr-o barca traditionala – dhow – si in tot acest timp veti fi martorii dezvoltarii la scala impresionanta a dubaiului. veti fi spectatori ai arhitecturii traditionale si regionale. pe masura ce inaintati, arhitectura moderna, reprezentata de cladiri iluminate, remarcabile va va taia respiratia.
finalul acestei croaziere nu poate sa fie altfel decat unul somptuos, deoarece turul se va incheia cu o masa bufet in stil international si oriental. totul pe muzica araba, ca sa va reamintiti unde va aflati!
mese incluse: mic dejun.

4: dubai – abu dhabi
excursie optionala la abu dhabi, eleganta capitala a emiratelor arabe unite. transferul din dubai dureaza circa 2 ore si de-a lungul autostrazii catre abu dhabi pot fi admirati celebrii copaci acacia. dintre principalele atractii ale orasului, poate fi vazut palatul ai hosn, construit la sfarsitul secolului xviii. inainte de pranzul luat la unul dintre cele mai bune restaurante ale zonei, se poate vizita piata locala de covoare. parcul the corniche ofera vizitatorului o asemanare perfecta cu riviera franceza.
optional – vizita la moscheea sheikh zayed, una dintre cele mai mari moschei din lume, votata online timp de doi ani consecutiv drept a doua cea mai populara atractie turistica din lume.
optional – vizita la louvre abu dhabi, cea mai moderna atractie a capitalei e.a.u., muzeu de arta deschis la sfarsitul anului 2017. numele sau denota asocierea sub licenta cu celebrul luvru din paris. este cel mai mare muzeu de arta din peninsula arabiei, iar designul ultramodern il recomanda de asemenea ca pe o experienta de neratat in abu dhabi. mese incluse: mic dejun.

5: dubai – sharjah & ajman
optional – vizita sharjah si ajman. pentru a intelege mai mult emiratele arabe unite, trebuie mai intai sa cunoasteti sharjah si ajman. cu siguranta va veti aminti pentru toata viata arhitectura care taie respiratia a sharjah-ului. vom continua apoi cu emiratul alaturat al ajman-ului, vom trece prin oras, iar apoi ne vom intoarce in sharjah.
turul se va continua cu fortul ai hisn. putin mai departe este casa ai naboodah – muzeu care va va ajuta sa va formati o imagine asupra civilizatiei emiratelor arabe. traditionalul bazar ai arsah constituie si el un punct de oprire in tur. mai tarziu, se poate porni la “vanatoare” dupa cumparaturi prin renumitul bazar central. oprirea finala o vom face langa faimoasa moschee a regelui faisal si la monumentul “federatiei emiratelor”. mese incluse: mic dejun.

6: dubai – safari in desert
astazi putem alege o excursie optionala cu jeep-urile printre dune de nisip de diferite culori si inaltimi. veti vizita o oaza naturala si o ferma de camile. atunci cand veti ajunge la tabara – un asezamant de cinci stele cu iz traditional arab – veti avea ocazia sa calariti pe camile, sa incercati o shisha (narghilea), sa practicati surfing pe nisip, puteti sa cereti sa vi se faca un tatuaj cu henna sau puteti sa va bucurati de cina (barbeque in stil bufet traditional, salate proaspete si fructe) in compania muzicii orientale care-si accentueaza treptat tempo-ul. va garantam ca nu veti uita aceasta excursie! mese incluse: mic dejun.

7: dubai – shopping
timp liber la dispozitie. va recomandam sa faceti turul celor mai importante mall-uri din oras: dubai mall se afla in dubai downtown si este cel mai modern si mare mall din dubai si unul dintre cele mai mari din lume. aici se afla acvariul din dubai. mall of the emirates se afla in apropierea hotelului burj al arab si include centrul de ski dubai, atractie unica prin originalitatea sa.
deira city center se afla in zona veche a orasului si ofera peste 250 de magazine si restaurante la preturi mai bune decat in mall-uri cele mai moderne. la holiday center se afla titan book store, bassa trading, nutcrackers si rodeo drive. centrul este situat in cadrul hotelului crowne plaza. lamcy plaza este unul dintre cele mai mari magazine universale din lume. aici puteti gasi peste 200 de magazine printre care paris gallery, guess, shoe mart, axara etc. mese incluse: mic dejun.

8: dubai – bucuresti
transfer la aeroport pentru zborul de retur. mese incluse: mic dejun.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4,5
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
01 Septembrie 2019 489 € Rezerva
Data plecare Tarif
01 Octombrie 2019 489 € Rezerva
Data plecare Tarif
01 Noiembrie 2019 489 € Rezerva
Data plecare Tarif
27 Decembrie 2019 489 € Rezerva

tarife incepand de la 489 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Dubai – Bucuresti
7 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*/4*/5* conform oferta
Tur panoramic de oras Dubai
Transfer aeroport – hotel – aeroport
Asistenta turistica

Servicii neincluse

Taxele de aeroport 159 euro/persoana
Supliment demipensiune:
-Citymax Bur Dubai 3*: 115 euro/persoana
-Lavender Hotel Deira by Gloria 3*: 135 euro/persoana
-Grandeur Hotel Al Barsha 4*: 165 euro/persoana
-Canal Central Bussiness Bay 5*: 215 euro/persoana
Excursiile optionale
Intrarile la obiectivele turistice
Taxele de oras
Orice alt serviciu neinclus in program
Supliment obligatoriu plecarea de Revelion si de Paste 199/199/279/329 euro/persoana
Asigurarea medicala
Asigurarea storno

Observatii

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului
*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours