Vizualizezi oferta circuit Elvetia, vacanta Elvetia.

Circuit autocar Elvetia

Circuit Elvetia
  • Tari: Elvetia
  • Orase tranzitate: Zurich

Descriere

ELVETIABAVARIA – 11 ZILE AUTOCAR
Pret: 446 € / persoana /sejur
AVANTAJ CLIENT 55€: GRATUIT excursiile opționale de Linderhof-Neuschwanstein, Chamonix și Seegrotte, pentru plecările din 18.06 și 11.07, pentru inscrierile din tara

1
Ziua 1. BUCURESTIBUDAPESTA (cca. 815 km)
Plecare din Bucuresti, la ora 06:00 din parcarea de la Academia Militara (Universitatea de Aparare Carol I – acces dinspre statia de Metrou Eroilor), spre Sibiu – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii si cazare la Budapesta.
2
Ziua 2. VIENA WACHAUDURNSTEINABATIA MELKTIROL (cca. 695 km)
Mic dejun. Traversam Ungaria spre Austria, unde pt. inceput vom vizita Viena, oras in care nostalgia vechiului imperiu este impletita cu eleganta, stilul si arhitectura sa admirabila. Tur cu autocarul pe Ringstrasse: cladirea fostului Minister de Razboi, cu statuia Maresalului Radeski, Piata Schwarzenberg cu o frumoasa deschidere catre Palatele Belvedere, Opera de Stat, Piata Maria Terezeia, Palatul Hofburg, Parlamantul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea, Biserica Votiva. Continuam deplasarea spre defileului Dunarii din regiunea Wachau (patrimoniu UNESCO), si ruinele Castelului Durnstein, unde regele Angliei Richard
Inima de Leu a fost tinut captiv dupa cruciada III. In apropiere admiram Abatia Benedictina Melk, a fost construita in sec. XI pe o inaltime stancoasa de pe malul Dunarii, si a constituit un important nucleu de cultura. Constructia actuala, un baroc opulent de inceput de sec. XVIII, adaposteste si o faimoasa Biblioteca, cu o colectie impresionanta de manuscrise rare. Cazare in zona Innsbruck.
3
Ziua 3. INNSBRUCKLINDERHOFNEUSCHWANSTEIN (cca. 240 km)
Mic dejun. Dimineata vizitam Innsbruck, oras aflat in inima Alpilor, unde in turul pietonal vom descoperi Centrul Vechi cu o istorie de 8 secole: Teatrul de Stat- Landstheater, Hofkirche- biserica gotica de sec. XVI, Palatul Hofburg, Domul Sf. Jakob- frumoasa biserica baroca din sec. XVIII si Acoperisul de aur- Goldenes Dachl, simbolul orasului, cu 2500 placi de cupru aurite. Continuam traseul pentru cazare in zona Tyrol. Timp liber la dispozitia turistilor sau excursie optionala (20 euro) spre Germania, unde vizitam castelele lui Ludwig II- “regele visator” al Bavariei: in Palatul Linderhof traia retras in lumea fanteziei sale, iar Neuschwanstein cu arhitectura sa extravaganta, in stil romantic renascentist, reflecta pasiunea lui pentru basm si decoruri teatrale, castelul inspirandu-l pe Walt Disney sa creioneze palatul Frumoasei din Padurea Adormita. Cazare in regiunea Tyrol.
4
Ziua 4. ST. MORITZLAGO DI COMOMILANO (cca. 430 km)
Mic dejun. Ne deplasam spre St. Moritz, cea mai veche statiune de lux pentru sporturile de iarna din lume, unde vom face o scurta oprire. Apoi traversand sudul Elvetiei, catre regiunea Lombardia din Italia si vom urma drumul pe malul Lacului Como- cel mai frumos lac din Italia, odinioara refugiul aristocratilor, iar azi o bijuterie cu ape albastre, peisaje superbe si orasele cochete cu vile elegante. Vom vizita Milano, capitala Lombardiei si totodata “capitala modei”, care se impune prin monumentele sale: Castelul Sforzesco, construit in sec. XIV, Domul- cea mai mare catedrala gotica din lume, cu fatada sa impunatoare de marmura alba, Galeriile Vitorio Emanuel- cea mai veche galerie comerciala din lume si Opera Scala- unul dintre cele mai prestigioase teatre lirice ale lumii. Cazare in zona Varese Milano.
5
Ziua 5. ZERMATTMATTERHORNMONTREUXLAUSANNE (cca. 465 km)
Mic dejun. Revenim in Tara Cantoanelor si stabatem zone montane de un pitoresc desavarsit, catre Tasch, pentru a urca urca (contra cost) cu trenuletul cu cremaliera la Zermatt, statiune protejata ecologic, unde vehiculele motorizate sunt interzise. De aici, opţional putem face o ascensiune la cota 3.883 m, la cea mai inalta statie de telecabina din Europa. Matterhorn îți fură pur și simplu privirea cu forma sa de dinte ştirbit, privind solitar cele 38 de vârfuri din Alpi de peste 4.000 de metri care-l înconjoară. Programul contiuna spre eleganta si opulenta statiune Montreux de pe malul Lacului Leman, unde vom putea admira Castelul Chilon (sec. XIII). Incheiem ziua cu o vizita in Lausanne, unde ne deplasam prin centrul istoric spre Catedrala construita in sec. XIII in stil gotic, de pe esplanada careia avem o priveliste larga spre Palatul Rumine, o impresionanata contructie in stilul renasterii Florentine si spre Muzeul de Istorie, gazduit in fostul palat al Episcopului. Cazare in zona Bellegarde.
6
Ziua 6. GENEVACHAMONIXMONT BLANC – VF. AIGUILLE DU MIDI (cca. 275 km)
Mic dejun. Plecam spre Geneva, si admiram trei din atractiile orasului, inainte de a porni in turul pietonal: Jet d`eau
cea mai inalta fantana arteziana din lume (145 m), L’horologe Fleurie Ceasul cu flori, avand limba secundarului de peste 2.5 m (cel mai mare din lume) si Podul Mont Blanc- cel mai mare din oras. Parcurgem pietonal Orasul Vechi, pitoresc asezat in jurul colinei Catedralei St. Pierre- constuita intre sec. XII-XIII cu un interior gotic, simplu dar impresionanat, spre Maison Tavel- care pastreaza arhitectura medievala si ramane cea mai veche cladire din oras. Primaria cu stilul sau renascentist este locul unde s-a semnat prima Conventie a Crucii Rosii, iar Place Neuve, unde incheiem turul, este dominata de cele 3 cladiri dedicate culturii: Conservatorul de Muzica, Grand Theatre si Muzeul Rath. Timp liber in Geneva sau excursie optionala (25€) la Chamonix- Mont Blanc, capitala mondiala sporturilor de iarna, unde putem incerca o experienta de neuitat urcand (daca vremea va permite) cu cea mai moderna telecabina din Europa, catre statia Aiguille du Midi (3.842m), care dispune de o terasa cu deschidere de 360 de grade si putem admira in apropiere varful Mont Blanc- stapanul absolut al Alpilor. Intoarcere la Bellegarde pentru cazare.
7
Ziua 7. BERNAINTERLAKENLIECHTENSTEIN (cca. 495 km)
Dupa micul dejun ne indreptam spre Berna, unde vom vizita centru istoric- monument UNESCO, cu stradute pitoresti flancate cu arcade- Marktgasse si Kramgasse si cu numeroase fantani decorate cu statui. Incepem turul pietonal de la Barengraben- Groapa cu Ursi, simbolul orasului, Primaria, Turnul cu Ceas “Zytglogge” si Catedrala Sf. Vicentiu, construita in stilul goticului tarziu, avand un turn impresionant, cel mai inalt din Elvetia. Urmeaza Interlaken- cea mai populara statiune din Elvetia, amplasata feeric intre 2 lacuri la poalele Alpilor, apoi continuam cu oprire in Vaduz, capitala micului stat Liechtenstein. Cazare in zona Feldkirch- Austria.
8
Ziua 8. SANKT GALLENCASCADA RINULUIZURICHLUCERNA (cca. 345 km)
Mic dejun. Timp liber sau excursie spre Lacul Konstanz- cel mai mare lac din Alpi si ne vom opri la Sankt Gallen pentru a vizita Abatia Benedictina- inclusa in patrimoniul UNESCO. A fost fondată în sec. VII de Sfantul Gallus, misionar irlandez, iar biblioteca sa una din cele mai bogate și mai vechi din lume, pastreaza manuscrise prețioase. Continuam cu oprire la Schaffhausen, unde vom admira spectaculoasa cascada a Rinului, apoi vizitam Zurich capitala economica a Elvetiei, unul dintre cele mai bogate si mai curate orase din intreaga lume: Biserica Mare (Grossmunster), fondată de Carol cel Mare si care a fost locul de pornire al Reformei Protestante in Elvetia, Fraumünster- care impresioneaza cu vitraliile sale realizate de Marc Chagall si Primaria- Rathaus. Pentru iubitorii de shopping recomandam o plimbare pe Bahnhofstrasse- principala artera comerciala a orasului. Încheiem ziua la Lucerna cu un tur de oras: Kappellbrucke, cel mai vechi pod de lemn al Europei si Wasserturm – turnul de apa, St. Peterskapelle in stil Baroc (sec. XVIII), Primaria Veche- Altes Rathaus. Deplasare pentru cazare in regiunea Tyrol.
9
Ziua 9. KITZBUHELZELL AM SEESALZBURG (cca. 390 km)
Mic dejun. Vizitam Centrul Swarovski, unde ne lasam ispititi de bijuteriile unice ale acestui gigant al cristalelor, apoi pornim spre Salzburg, cu opriri in renumitele statiuni pentru sporturi de iarna Kitzbuhel si Zell am See. Seara sosim in Salzburg- “orasul muzicii”, cunoscut pt. gradinile si palatul Mirabell- ridicat de prințul arhiepiscop Wolf Dietrich Raitenau ca reședință pentru amanta sa Salome Alt, Casa lui Mozart- locul in care a copilarit geniul muzicii si Domul in stil baroc, unde acesta a fost botezat. Timp liber pentru o placuta plimbare prin Orasul Vechi protejat de Fortareata Hohensalzburg. Cazare in zona Salzburg.
10
Ziua 10. VIENA -Pestera SEEGROTTEBUDAPESTA (cca. 550 km)
Mic dejun. Pornim spre Viena pentru a participa la o excursie optionala (10 euro) la Pestera Seegrotte, o adevarata lume in adancul pamantulul, locul in care in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial a functionat o fabrica de avione, dar si pestera cu cel mai mare lac subteran din Europa. Aceasta ni se va dezvalui atat printr-o plimbare pietonala, cat si cu barca. Turistii care nu doresc sa participe la excursia optionala vor putea ramane la centrul comercial Shopping City Süd. Pornim spre Ungaria pentru cazare. Optional (25 euro), cina traditionala cu program folcloric la Crama Borkatakomba, un adevarat muzeu al vinului.
11
Ziua 11. BUDAPESTAARADSIBIUBUCURESTI (cca. 815 km)
Mic dejun. Intoarcere in Romania, cu sosire in Bucuresti la Academia Militara in jurul orei 23:30, in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.

Viena -Wachau -Durnstein -Melk -Innsbruck –Linderhof – Neuschwanstein -St. Moritz -Lago di Como -Milano -Zermatt -Matterhorn -Montreux -Lausanne -Geneva –Chamonix –Aiguille du Midi -Berna -Interlaken -Liechtenstein –St. Gallen –Schauffhausen –Zurich -Lucerna -Kitzbuhel -Zell amSee -Salzburg – Pestera Seegrotte -Budapesta

Programele de Elvetia au fost efectuate de 4 ori in anii precedenti. Trei dintre autocarele utilizate au fost de 3* sau 4* stele, an de fabricatie recent – Euro 5 si Euro 6. Hoteluri utilizate in 2018:

Budapesta –H. Millenium 3* si H. Berlin 3*, zona Innsbruck –H. Olympia 3*, regiunea Tyrol –H. Tyrol 3*, zona Varese – H. La Perla, zona Bellegarde – H. Kyriad Bellegarde 3*, zona Feldkirch – H. Sonnblick 3*, zona Salzburg – H. Oekotel 3*

2019 – DATE
de PLECARE

Reducere – 15 % Reducere – 10 % Reducere – 5 % Loc in Cam. DBL Suplim. SGL COPIL
6 – 12 ani

Al 3-lea adult in camera
18.06 446 € 473 € 499 € 525 € 175 € 499 € 509 €
11.07, 01.08 480 € 509 € 537 € 565 € 185 € 539 € 549 €
22.08 463 € 491 € 518 € 545 € 185 € 519 € 529 €

PRETUL INCLUDE: NU SUNT INCLUSE IN PRET:
– Transport cu autocar climatizat, clasificat pentru curse internaţionale
– 10 cazari cu mic dejun in hotel 3* (si ca exceptie 2*)

– Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

– Vizite la Viena, Wachau, Durnstein, Melk, Innsbruck, St. Moritz, Milano, Zermatt, Montreux,Lausanne, Geneva, Berna, Interlaken, Vaduz, St. Gallen, Schauffhausen, Zurich Lucerna, Zell am See,Kitzbuhel, Salzburg.

– Asigurare Travel (medicala + storno)
– Excursiile si vizitele optionale conform program.

– Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali

– Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)

– Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti la receptie)

Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

Grup minim 35 pers., turistii plecati din tara cu autocarul, impreuna cu cei sositi cu avionul.

Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 25 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

In cazul unui grup mai mic de 35 pers. (30-34 persoane) se va achita un supliment de 25 euro/persoana;

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;

Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:

FIRST MINUTE – 7% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 25 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 30% din pretul excursiei pana la data de 15.01.2019. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 16.01.2019 reducerile timpurii continua cu:
EARLY BOOKING – 5% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei intre 16.01.2019 – 15.03.2019. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
CLIENT FIDEL – 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
REDUCERE DE GRUP: la 6 pers.= 3%, la 8 pers.= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT
REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul Locul de intalnire Ora Tarif /pers.
€/sens

PLOIESTI Petrom – Metro 3.45 7.00 6 € /sens
CAMPINA Casa BUCUR
popas Km 92 2.30 -7.30 9 €/sens
BRASOV PETROM Calea Bucuresti 1.00 -9.00 12 €/sens
CONSTANTA Kaufland Bd.I.C.Bratianu 02.00 12 €/sens
CRAIOVA Autogara Nord 1.15 -6.00 12 €/sens
BUZAU Mc Donald’s Unirea 03.00 10 €/sens
BRAILA Parcare Hotel TRAIAN 01.30 10 €/sens
GALATI Mc Donald’s 1.00 10 €/sens
FOCSANI Benzinaria LUKOIL Centru 2.00 12 €/sens
BACAUBRASOV Parcare STADION Municipal 6.00 18 €/sens
PIATRA NEAMTBACAUBRASOV Parcare Hotel CENTRAL 4.30 8 + 18 €/sens
IASIBACAUBRASOV Autogara CODREANU 3.00 5 + 18 €/sens
SUCEAVABACAU BRASOV Parcare Hotel BUCOVINA 3.00 12 + 18 €/sens
BOTOSANIBACAU -BRASOV ROMPETROL-Cal. Nationala 2.00 12 + 18 €/sens
TARGU MURESSIBIU OMV Bd. 1 Dec. 1918 nr. 256, vis a vis de hot. Sandoria 8.00 15 €/sens
SIGHISOARASIBIU Parcare hotel Transilvania, str. Nicolae Filipescu 1A 9.00 12 €/sens
MEDIASSIBIU PETROM Sos. Sibiului nr. 98 9.45 7 €/sens
CLUJ NAPOCASEBES Centrul Comercial SIGMA, str. Republicii 109 9.30 12 €/sens
TURDASEBES Parcare ANAF, Piata Romana 15 10.00 10 €/sens

IMBARCARI GRATUITE DIN TARA

Orasul Locul de intalnire Ora Orasul Locul de intalnire Ora
BUCURESTI ACADEMIA MILITARA 06:00 SEBES ROMPETROL iesire Lancram 11:30
PITESTI PETROM Pitesti Est (Podul Viilor) 07:00 DEVA McDonald’s GARA 14:00
RM. VALCEA PETROM iesirea PASARELA NORD 08:30 TIMISOARA GAZPROM – Dumbravita 15:30
SIBIU Benzinaria MOL – Calea Surii Mari 11:00 ARAD GAZPROM – Calea Timisorii 16:30

*Transferurile din tara se organizeaza (pentru minim 2 pers. care solicita transferul din fiecare oras) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat cu microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2-3 zile inaintea datei plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul Dvs.). Va rugam sa respectati ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie. Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentiade turism la care s-au inscris cu minim 15 zile inainte de data plecarii. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.

– Asistenta turistica se refera la suport oferit de agentia partenera locala pentru ca turistii sa poata comunica mai eficient cu receptia sau restaurantul hotelului, sau in cazuri nedorite in care trebuie sa fie asistati daca necesita spitalizare, daca pierd documentele de identitate ori alte incidente cu Politia locala, etc.

– In unele orase, autoritatile locale solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita cash de catre turisti la receptia hotelurilor.

– Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold-Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.

– Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6-11,99 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.

– Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.

– Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.

– Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.

– Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.

– Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.

– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif/ AC etc.). In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

– Asezarea în autocar se face incepand cu bancheta a patra, in ordinea înscrierilor. Ca exceptie, turistii care achita suplimentul de 5% pentru primele 3 banchete in autocar, vor fi repartizati in limita locurilor disponibile incepand cu a 2-a bancheta.

– Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turisii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.

– Programul este de tip City Break (cu locuri limitate) cu date fixe de plecare si retur, sincronizate cu programele de autocar, al carui ghid va insoti turistii sositi cu avionul impreuna cu cei sositi cu autocarul.

– Pe unele programe, autocarul va prelua turistii sositi cu avionul si pe cei de la Budapesta din/spre orasele prin care se tranziteaza Romania. Locurile repartizate ambelor grupuri (grupul sosit cu autocarul si grupul sosit cu avionul) sunt limitate.

– Pentru calatorie este necesara cartea de identitate sau pasaportul, valabile minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

elvetia – bavaria – 11 zile autocar
pret: 446 € / persoana /sejur
avantaj client 55€: gratuit excursiile opționale de linderhof-neuschwanstein, chamonix și seegrotte, pentru plecările din 18.06 și 11.07, pentru inscrierile din tara

1

1. bucuresti – budapesta (cca. 815 km)
plecare din bucuresti, la ora 06:00 din parcarea de la academia militara (universitatea de aparare carol i – acces dinspre statia de metrou eroilor), spre sibiu – arad – budapesta. sosire in cursul serii si cazare la budapesta.
2

2. viena wachau – durnstein – abatia melk – tirol (cca. 695 km)
mic dejun. traversam ungaria spre austria, unde pt. inceput vom vizita viena, oras in care nostalgia vechiului imperiu este impletita cu eleganta, stilul si arhitectura sa admirabila. tur cu autocarul pe ringstrasse: cladirea fostului minister de razboi, cu statuia maresalului radeski, piata schwarzenberg cu o frumoasa deschidere catre palatele belvedere, opera de stat, piata maria terezeia, palatul hofburg, parlamantul, primaria, burgtheatre, universitatea, biserica votiva. continuam deplasarea spre defileului dunarii din regiunea wachau (patrimoniu unesco), si ruinele castelului durnstein, unde regele angliei richard
inima de leu a fost tinut captiv dupa cruciada iii. in apropiere admiram abatia benedictina melk, a fost construita in sec. xi pe o inaltime stancoasa de pe malul dunarii, si a constituit un important nucleu de cultura. constructia actuala, un baroc opulent de inceput de sec. xviii, adaposteste si o faimoasa biblioteca, cu o colectie impresionanta de manuscrise rare. cazare in zona innsbruck.
3

3. innsbruck – linderhof – neuschwanstein (cca. 240 km)
mic dejun. dimineata vizitam innsbruck, oras aflat in inima alpilor, unde in turul pietonal vom descoperi centrul vechi cu o istorie de 8 secole: teatrul de stat- landstheater, hofkirche- biserica gotica de sec. xvi, palatul hofburg, domul sf. jakob- frumoasa biserica baroca din sec. xviii si acoperisul de aur- goldenes dachl, simbolul orasului, cu 2500 placi de cupru aurite. continuam traseul pentru cazare in zona tyrol. timp liber la dispozitia turistilor sau excursie optionala (20 euro) spre germania, unde vizitam castelele lui ludwig ii- “regele visator” al bavariei: in palatul linderhof traia retras in lumea fanteziei sale, iar neuschwanstein cu arhitectura sa extravaganta, in stil romantic renascentist, reflecta pasiunea lui pentru basm si decoruri teatrale, castelul inspirandu-l pe walt disney sa creioneze palatul frumoasei din padurea adormita. cazare in regiunea tyrol.
4

4. st. moritz – lago di como – milano (cca. 430 km)
mic dejun. ne deplasam spre st. moritz, cea mai veche statiune de lux pentru sporturile de iarna din lume, unde vom face o scurta oprire. apoi traversand sudul elvetiei, catre regiunea lombardia din italia si vom urma drumul pe malul lacului como- cel mai frumos lac din italia, odinioara refugiul aristocratilor, iar azi o bijuterie cu ape albastre, peisaje superbe si orasele cochete cu vile elegante. vom vizita milano, capitala lombardiei si totodata “capitala modei”, care se impune prin monumentele sale: castelul sforzesco, construit in sec. xiv, domul- cea mai mare catedrala gotica din lume, cu fatada sa impunatoare de marmura alba, galeriile vitorio emanuel- cea mai veche galerie comerciala din lume si opera scala- unul dintre cele mai prestigioase teatre lirice ale lumii. cazare in zona varese -milano.
5

5. zermatt – matterhorn – montreux – lausanne (cca. 465 km)
mic dejun. revenim in tara cantoanelor si stabatem zone montane de un pitoresc desavarsit, catre tasch, pentru a urca urca (contra cost) cu trenuletul cu cremaliera la zermatt, statiune protejata ecologic, unde vehiculele motorizate sunt interzise. de aici, opţional putem face o ascensiune la cota 3.883 m, la cea mai inalta statie de telecabina din europa. matterhorn îți fură pur și simplu privirea cu forma sa de dinte ştirbit, privind solitar cele 38 de vârfuri din alpi de peste 4.000 de metri care-l înconjoară. programul contiuna spre eleganta si opulenta statiune montreux de pe malul lacului leman, unde vom putea admira castelul chilon (sec. xiii). incheiem ziua cu o vizita in lausanne, unde ne deplasam prin centrul istoric spre catedrala construita in sec. xiii in stil gotic, de pe esplanada careia avem o priveliste larga spre palatul rumine, o impresionanata contructie in stilul renasterii florentine si spre muzeul de istorie, gazduit in fostul palat al episcopului. cazare in zona bellegarde.
6

6. geneva – chamonix – mont blanc – vf. aiguille du midi (cca. 275 km)
mic dejun. plecam spre geneva, si admiram trei din atractiile orasului, inainte de a porni in turul pietonal: jet d`eau- cea mai inalta fantana arteziana din lume (145 m), l’horologe fleurie ceasul cu flori, avand limba secundarului de peste 2.5 m (cel mai mare din lume) si podul mont blanc- cel mai mare din oras. parcurgem pietonal orasul vechi, pitoresc asezat in jurul colinei catedralei st. pierre- constuita intre sec. xii-xiii cu un interior gotic, simplu dar impresionanat, spre maison tavel- care pastreaza arhitectura medievala si ramane cea mai veche cladire din oras. primaria cu stilul sau renascentist este locul unde s-a semnat prima conventie a crucii rosii, iar place neuve, unde incheiem turul, este dominata de cele 3 cladiri dedicate culturii: conservatorul de muzica, grand theatre si muzeul rath. timp liber in geneva sau excursie optionala (25€) la chamonix- mont blanc, capitala mondiala sporturilor de iarna, unde putem incerca o experienta de neuitat urcand (daca vremea va permite) cu cea mai moderna telecabina din europa, catre statia aiguille du midi (3.842m), care dispune de o terasa cu deschidere de 360 de grade si putem admira in apropiere varful mont blanc- stapanul absolut al alpilor. intoarcere la bellegarde pentru cazare.
7

7. berna – interlaken – liechtenstein (cca. 495 km)
dupa micul dejun ne indreptam spre berna, unde vom vizita centru istoric- monument unesco, cu stradute pitoresti flancate cu arcade- marktgasse si kramgasse si cu numeroase fantani decorate cu statui. incepem turul pietonal de la barengraben- groapa cu ursi, simbolul orasului, primaria, turnul cu ceas “zytglogge” si catedrala sf. vicentiu, construita in stilul goticului tarziu, avand un turn impresionant, cel mai inalt din elvetia. urmeaza interlaken- cea mai populara statiune din elvetia, amplasata feeric intre 2 lacuri la poalele alpilor, apoi continuam cu oprire in vaduz, capitala micului stat liechtenstein. cazare in zona feldkirch- austria.
8

8. sankt gallen – cascada rinului – zurich – lucerna (cca. 345 km)
mic dejun. timp liber sau excursie spre lacul konstanz- cel mai mare lac din alpi si ne vom opri la sankt gallen pentru a vizita abatia benedictina- inclusa in patrimoniul unesco. a fost fondată în sec. vii de sfantul gallus, misionar irlandez, iar biblioteca sa una din cele mai bogate și mai vechi din lume, pastreaza manuscrise prețioase. continuam cu oprire la schaffhausen, unde vom admira spectaculoasa cascada a rinului, apoi vizitam zurich capitala economica a elvetiei, unul dintre cele mai bogate si mai curate orase din intreaga lume: biserica mare (grossmunster), fondată de carol cel mare si care a fost locul de pornire al reformei protestante in elvetia, fraumünster- care impresioneaza cu vitraliile sale realizate de marc chagall si primaria- rathaus. pentru iubitorii de shopping recomandam o plimbare pe bahnhofstrasse- principala artera comerciala a orasului. Încheiem ziua la lucerna cu un tur de oras: kappellbrucke, cel mai vechi pod de lemn al europei si wasserturm – turnul de apa, st. peterskapelle in stil baroc (sec. xviii), primaria veche- altes rathaus. deplasare pentru cazare in regiunea tyrol.
9

9. kitzbuhel – zell am see – salzburg (cca. 390 km)
mic dejun. vizitam centrul swarovski, unde ne lasam ispititi de bijuteriile unice ale acestui gigant al cristalelor, apoi pornim spre salzburg, cu opriri in renumitele statiuni pentru sporturi de iarna kitzbuhel si zell am see. seara sosim in salzburg- “orasul muzicii”, cunoscut pt. gradinile si palatul mirabell- ridicat de prințul arhiepiscop wolf dietrich raitenau ca reședință pentru amanta sa salome alt, casa lui mozart- locul in care a copilarit geniul muzicii si domul in stil baroc, unde acesta a fost botezat. timp liber pentru o placuta plimbare prin orasul vechi protejat de fortareata hohensalzburg. cazare in zona salzburg.
10

10. viena -pestera seegrotte – budapesta (cca. 550 km)
mic dejun. pornim spre viena pentru a participa la o excursie optionala (10 euro) la pestera seegrotte, o adevarata lume in adancul pamantulul, locul in care in timpul celui de-al doilea razboi mondial a functionat o fabrica de avione, dar si pestera cu cel mai mare lac subteran din europa. aceasta ni se va dezvalui atat printr-o plimbare pietonala, cat si cu barca. turistii care nu doresc sa participe la excursia optionala vor putea ramane la centrul comercial shopping city süd. pornim spre ungaria pentru cazare. optional (25 euro), cina traditionala cu program folcloric la crama borkatakomba, un adevarat muzeu al vinului.
11

11. budapesta – arad – sibiu – bucuresti (cca. 815 km)
mic dejun. intoarcere in romania, cu sosire in bucuresti la academia militara in jurul orei 23:30, in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.

viena -wachau -durnstein -melk -innsbruck –linderhof – neuschwanstein -st. moritz -lago di como -milano -zermatt -matterhorn -montreux -lausanne -geneva –chamonix –aiguille du midi -berna -interlaken -liechtenstein –st. gallen –schauffhausen –zurich -lucerna -kitzbuhel -zell amsee -salzburg – pestera seegrotte -budapesta

programele de elvetia au fost efectuate de 4 ori in anii precedenti. trei dintre autocarele utilizate au fost de 3* sau 4* stele, an de fabricatie recent – euro 5 si euro 6. hoteluri utilizate in 2018:

budapesta –h. millenium 3* si h. berlin 3*, zona innsbruck –h. olympia 3*, regiunea tyrol –h. tyrol 3*, zona varese – h. la perla, zona bellegarde – h. kyriad bellegarde 3*, zona feldkirch – h. sonnblick 3*, zona salzburg – h. oekotel 3*

2019 – date
de plecare

reducere – 15 % reducere – 10 % reducere – 5 % loc in cam. dbl suplim. sgl copil
6 – 12 ani

al 3-lea adult in camera
18.06 446 € 473 € 499 € 525 € 175 € 499 € 509 €
11.07, 01.08 480 € 509 € 537 € 565 € 185 € 539 € 549 €
22.08 463 € 491 € 518 € 545 € 185 € 519 € 529 €

pretul include: nu sunt incluse in pret:
– transport cu autocar climatizat, clasificat pentru curse internaţionale
– 10 cazari cu mic dejun in hotel 3* (si ca exceptie 2*)

– ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

– vizite la viena, wachau, durnstein, melk, innsbruck, st. moritz, milano, zermatt, montreux,lausanne, geneva, berna, interlaken, vaduz, st. gallen, schauffhausen, zurich lucerna, zell am see,kitzbuhel, salzburg.

– asigurare travel (medicala + storno)
– excursiile si vizitele optionale conform program.

– intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali

– locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)

– taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti la receptie)

turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.

turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera single, daca agentia nu reuseste sa completeze partajul. eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

grup minim 35 pers., turistii plecati din tara cu autocarul, impreuna cu cei sositi cu avionul.

excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 25 de persoane.

in cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

in cazul unui grup mai mic de 35 pers. (30-34 persoane) se va achita un supliment de 25 euro/persoana;

ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;

pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

reducere de pana la maxim 15% prin cumularea urmatoarelor:

first minute – 7% reducere pentru achitarea unui avans de minim 25 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 30% din pretul excursiei pana la data de 15.01.2019. plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. dupa data de 16.01.2019 reducerile timpurii continua cu:
early booking – 5% reducere pentru achitarea unui avans de minim 50 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei intre 16.01.2019 – 15.03.2019. plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
client fidel – 5% reducere pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
reducere de grup: la 6 pers.= 3%, la 8 pers.= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a gratuit
reducere 5% pentru ultima bancheta din autocar (in limita locurilor disponibile)
reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;

transferuri contra cost din tara

orasul locul de intalnire ora tarif /pers.
€/sens

ploiesti petrom – metro 3.45 7.00 6 € /sens
campina casa bucur
popas km 92 2.30 -7.30 9 €/sens
brasov petrom calea bucuresti 1.00 -9.00 12 €/sens
constanta kaufland bd.i.c.bratianu 02.00 12 €/sens
craiova autogara nord 1.15 -6.00 12 €/sens
buzau mc donald’s unirea 03.00 10 €/sens
braila parcare hotel traian 01.30 10 €/sens
galati mc donald’s 1.00 10 €/sens
focsani benzinaria lukoil centru 2.00 12 €/sens
bacau – brasov parcare stadion municipal 6.00 18 €/sens
piatra neamt – bacau – brasov parcare hotel central 4.30 8 + 18 €/sens
iasi – bacau – brasov autogara codreanu 3.00 5 + 18 €/sens
suceava – bacau brasov parcare hotel bucovina 3.00 12 + 18 €/sens
botosani – bacau -brasov rompetrol-cal. nationala 2.00 12 + 18 €/sens
targu mures – sibiu omv bd. 1 dec. 1918 nr. 256, vis a vis de hot. sandoria 8.00 15 €/sens
sighisoara – sibiu parcare hotel transilvania, str. nicolae filipescu 1a 9.00 12 €/sens
medias – sibiu petrom sos. sibiului nr. 98 9.45 7 €/sens
cluj napoca – sebes centrul comercial sigma, str. republicii 109 9.30 12 €/sens
turda – sebes parcare anaf, piata romana 15 10.00 10 €/sens

imbarcari gratuite din tara

orasul locul de intalnire ora orasul locul de intalnire ora
bucuresti academia militara 06:00 sebes rompetrol iesire lancram 11:30
pitesti petrom pitesti est (podul viilor) 07:00 deva mcdonald’s gara 14:00
rm. valcea petrom iesirea pasarela nord 08:30 timisoara gazprom – dumbravita 15:30
sibiu benzinaria mol – calea surii mari 11:00 arad gazprom – calea timisorii 16:30

*transferurile din tara se organizeaza (pentru minim 2 pers. care solicita transferul din fiecare oras) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat cu microbuz, minibus sau midibus. turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2-3 zile inaintea datei plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dvs.). va rugam sa respectati ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie. daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat din bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentiade turism la care s-au inscris cu minim 15 zile inainte de data plecarii. inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.

– asistenta turistica se refera la suport oferit de agentia partenera locala pentru ca turistii sa poata comunica mai eficient cu receptia sau restaurantul hotelului, sau in cazuri nedorite in care trebuie sa fie asistati daca necesita spitalizare, daca pierd documentele de identitate ori alte incidente cu politia locala, etc.

– in unele orase, autoritatile locale solicita o taxa de genul taxei de statiune. aceasta se va achita cash de catre turisti la receptia hotelurilor.

– obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (bold-italic), se viziteaza doar la exterior. in situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.

– pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6-11,99 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.

– nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.

– pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.

– pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.

– autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.

– categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din romania, fapt neimputabil agentiei de turism. repartizarea camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.

– pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif/ ac etc.). in momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

– asezarea în autocar se face incepand cu bancheta a patra, in ordinea înscrierilor. ca exceptie, turistii care achita suplimentul de 5% pentru primele 3 banchete in autocar, vor fi repartizati in limita locurilor disponibile incepand cu a 2-a bancheta.

– preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turisii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.

– programul este de tip city break (cu locuri limitate) cu date fixe de plecare si retur, sincronizate cu programele de autocar, al carui ghid va insoti turistii sositi cu avionul impreuna cu cei sositi cu autocarul.

– pe unele programe, autocarul va prelua turistii sositi cu avionul si pe cei de la budapesta din/spre orasele prin care se tranziteaza romania. locurile repartizate ambelor grupuri (grupul sosit cu autocarul si grupul sosit cu avionul) sunt limitate.

– pentru calatorie este necesara cartea de identitate sau pasaportul, valabile minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

recomandam incheierea asigurarii travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 11 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
18 Iunie 2019 525 €
Data plecare Tarif
11 Iulie 2019 565 €
Data plecare Tarif
01 August 2019 565 €
22 August 2019 545 €

tarife incepand de la 525 €

Servicii incluse

PRETUL INCLUDE:
– Transport cu autocar climatizat, clasificat pentru curse internaţionale
– 10 cazari cu mic dejun in hotel 3* (si ca exceptie 2*)

– Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

– Vizite la Viena, Wachau, Durnstein, Melk, Innsbruck, St. Moritz, Milano, Zermatt, Montreux,Lausanne, Geneva, Berna, Interlaken, Vaduz, St. Gallen, Schauffhausen, Zurich Lucerna, Zell am See,Kitzbuhel, Salzburg.

Servicii neincluse

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
– Asigurare Travel (medicala + storno)
– Excursiile si vizitele optionale conform program.

– Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali

– Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)

– Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti la receptie)


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Daimon Turism