Vizualizezi oferta circuit Estonia, circuit Letonia, circuit Lituania, vacanta Estonia, vacanta Letonia, vacanta Lituania.

Circuit avion Estonia, Letonia, Lituania

Circuit Estonia
  • Tari: Estonia, Letonia, Lituania
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1 / 12.12.2020: Bucureşti – Munchen – Tallinn
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Munchen cu compania Lufthansa, zbor LH 1655 (06:00 / 07:10), de unde se va pleca spre Tallinn cu zborul LH 2404 (09:25 / 12:50). Sosire în Tallinn, denumit “perla medievală a ţărilor baltice”. Oraşul plin de viaţă, cu străduţe înguste, înţesate cu magazine, terase, baruri şi restaurante, se remarcă prin clădirile minunate ale foştilor negustori, care exemplifică cel mai bine stilul arhitectural gotic şi care păstrează încă aerul vechi, medieval, unele datând din sec. al XIII-lea. Oraşul în ansamblu având o unitate arhitecturală rar întâlnită, a fost inclus din anul 1997 pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Transfer pentru cazare la Hotel Hestia Europa 4* (sau similar 4*).
Ziua 2 / 13.12.2020: Tallinn
Mic dejun. Însoţiţi de ghidul local vom face un tur panoramic al orașului care va include Parcul Kadriorg, un nume sinonim cu belşugul, natura şi liniştea. Bijuteria parcului este însă Palatul Baroc Kadriorg, monument al extravaganței imperiale, construit de Petru cel Mare în anul 1719 pentru soţia sa, Catherine I. Clădirea, o capodoperă a arhitecturii baroce, găzduieşte un Muzeu de Artă. Tot aici se află Palatul Prezidenţial şi o casă în care a locuit Petru în perioada în care palatul era în construcţie. Vom continua cu un tur pietonal în partea veche a oraşului Raekoja Plats, piaţa centrală, care găzduieşte Clădirea Primăriei din sec. al XIV-lea şi care oferă numeroase alte atracţii turistice. Orașul Vechi este magic tot anul, dar cel mai bun moment de a îl vizita este în perioada de Crăciun, când magia se face simțită la fiecare colț. Vom putea admira Castelul Toompea, care datează din anul 1773 (intrarea nu este inclusă), Turnul Pikk Hermann – simbolul puterii politice estoniene şi Biserica Sf. Nicolas, care adăposteşte şi un muzeu de artă medievală. După-amiază timp liber pentru vizite individuale și cumpărături în Piaţa de Crăciun din faţa Primăriei, una dintre cele mai fermecătoare şi accesibile din Europa. Legenda spune că primul pom de Crăciun a fost adus la Tallinn în anul 1441, de către Frăția Blackheads, o asociație de comercianți livonieni. Dacă este adevărat, acest lucru înseamnă că ar fi primul pom de Crăciun așezat într-o piață din Europa, o revendicare cerută de orașul Riga, unde o tradiție similară a fost inițiată de Frăția Blackheads, chiar în același timp. Ceremonia de a duce bradul în inima orașului Tallinn a devenit o adevărată afacere de-a lungul timpului, atrăgând marii nobili și împărați precum Petru cel Mare al Rusiei, care a participat la acest eveniment în anul 1711. Printr-un concurs anual, se decide care este cel mai frumos molid din toată Estonia pentru a fi adus în centrul pieței. Cazare la Hotel Hestia Europa 4* (sau similar 4*).
Ziua 3 / 14.12.2020: Tallinn – Parnu – Sigulda – Riga
Mic dejun. Plecare spre Parnu, o superbă staţiune pe malul mării care datează de la începutul sec. al XIX-lea, considerată “capitala de vară” a Estoniei, celebră pentru spa-urile sale. Vom fi încântaţi de oraşul vechi cu străduţele sale întortocheate, cu clădiri vechi, cafenele şi biserici din sec. al XVIII-lea, precum Sf. Ecaterina, un conglomerat ortodox sau Sf. Elisabeta, o biserică austeră luterană. Itinerariul zilei ne va conduce apoi spre Sigulda, un orăşel pitoresc situat la numai 50 km distanţă faţă de Riga, locul în care letonii din Riga îşi puteau descoperi rădăcinile rurale. Adesea numit şi “Elveţia letonă”, Sigulda este situată în valea râului Gauja, în cadrul parcului naţional cu acelaşi nume, emanând aerul autentic al Evului Mediu, cu castele şi legende romantice. Vom vizita Castelul Turaida, care în traducere înseamnă “Grădina lui Dumnezeu” şi ne vom putea bucura de priveliştile minunate ale împrejurimilor. Plecare spre Riga unde ne vom caza la Hotel Ibis Riga Centre 3* (sau similar 3*).
Ziua 4 / 15.12.2020: Riga
Mic dejun. Zi dedicată explorării oraşului Riga, Capitala Culturală Europeană a anului 2014, situat pe malul Mării Baltice la gura de vărsare a râului Daugava, „râul destinului”, oraş căruia i se spune “Parisul Nordului” şi nu doar datorită Turnului de Televiziune ce aduce cu Turnul Eiffel ci şi datorită frumuseţii arhitecturale a clădirilor sale, un mix de stiluri: medieval, classic şi Art Nouveau. Însoţiţi de ghidul local vom face un tur al oraşului medieval, prilej cu care vom afla de ce Riga este considerată emblematică pentru stilul arhitectural Art Nouveau. Turul panoramic va include Catedrala Sf. Petru, Catedrala Dome, care deţine una dintre cele mai mari orgi din lume, Poarta Suedeză, Biserica Sf. Jacob, Monumentul Libertăţii, Parlamentul, Teatrul Naţional, Opera şi Universitatea. După-amiază, timp liber pentru vizite individuale la Piaţa de Crăciun, situată în Piața Catedralei, unde puteţi cumpăra sfeșnice fabricate din lemn leton sau alte decorațiuni din chihlimbar sau puteţi savura o cană cu vin fiert însoţită de migdale glazurate. Cazare la Hotel Ibis Riga Centre 3* (sau similar 3*).
Ziua 5 / 16.12.2020: Riga – Vilnius
Mic dejun. Plecare spre Vilnius, capitala Lituaniei situată pe malurile râurilor Neris şi Vilnia, nu departe de graniţa cu Belarus, al doilea cel mai mare oraş din Ţările Baltice, după Riga, capitala Letoniei. Însoţiţi de ghidul local vom face un tur al oraşului medieval, atestat încă din anul 1323, unul dintre cele mai mari şi mai frumoase vechi centre medievale din Europa, inclus de UNESCO în anul 1994 pe lista Patrimoniului Cultural Mondial, ca recunoaştere a originalităţii şi valorii sale universale. Turul panoramic va include Biserica gotică Sfânta Ana, Catedrala gotică Vilnius construită în anul 1387, Biserica Sfinţii Petru şi Pavel, decorată de maeştrii italieni Giovanni Pietro Perti şi Giovanni Maria Galli, Turnul Televiziunii, simbol al luptei pentru independenţă şi democraţie, unde au avut loc luptele sângeroase de la începutul anilor ’90, Universitatea din Vilnius, fondată în anul 1579, complex în stil renascentist, cu numeroase curţi interioare care aproape formează un oraş în interiorul altui oraş. Mai putin cunoscută, dar tot cu o istorie îndelungată, este şi Piaţa de Crăciun din Vilnius. În această perioadă Turnul Televiziunii din Vilnius, înalt de aproape 168 m, este transformat în brad de Crăciun, fiind ornat cu peste 70.000 de becuri luminoase. Ultima seară o vom petrece la Piaţa de Crăciun unde vom savura vinul fiert “Karstas Vynas”şi vom mânca tortul cu seminţe de mac “raguolis” într-o patiserie tipic lituaniană. Cazare la Hotel Comfort LT 3* (sau similar 3*).
Ziua 6 / 17.12.2020: Vilnius – Viena – Bucureşti
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Vilnius pentru plecarea spre Viena cu compania Austrian Airlines, zbor OS 834 (13:30 / 14:20) de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul OS 787 (17:35 / 20:10).

ziua 1 / 12.12.2020: bucureşti – munchen – tallinn
Întâlnire cu conducătorul de grup la aeroportul henri coandă, la ora 04:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei lufthansa). plecare spre munchen cu compania lufthansa, zbor lh 1655 (06:00 / 07:10), de unde se va pleca spre tallinn cu zborul lh 2404 (09:25 / 12:50). sosire în tallinn, denumit “perla medievală a ţărilor baltice”. oraşul plin de viaţă, cu străduţe înguste, înţesate cu magazine, terase, baruri şi restaurante, se remarcă prin clădirile minunate ale foştilor negustori, care exemplifică cel mai bine stilul arhitectural gotic şi care păstrează încă aerul vechi, medieval, unele datând din sec. al xiii-lea. oraşul în ansamblu având o unitate arhitecturală rar întâlnită, a fost inclus din anul 1997 pe lista patrimoniului mondial unesco. transfer pentru cazare la hotel hestia europa 4* (sau similar 4*).

2 / 13.12.2020: tallinn
mic dejun. Însoţiţi de ghidul local vom face un tur panoramic al orașului care va include parcul kadriorg, un nume sinonim cu belşugul, natura şi liniştea. bijuteria parcului este însă palatul baroc kadriorg, monument al extravaganței imperiale, construit de petru cel mare în anul 1719 pentru soţia sa, catherine i. clădirea, o capodoperă a arhitecturii baroce, găzduieşte un muzeu de artă. tot aici se află palatul prezidenţial şi o casă în care a locuit petru în perioada în care palatul era în construcţie. vom continua cu un tur pietonal în partea veche a oraşului raekoja plats, piaţa centrală, care găzduieşte clădirea primăriei din sec. al xiv-lea şi care oferă numeroase alte atracţii turistice. orașul vechi este magic tot anul, dar cel mai bun moment de a îl vizita este în perioada de crăciun, când magia se face simțită la fiecare colț. vom putea admira castelul toompea, care datează din anul 1773 (intrarea nu este inclusă), turnul pikk hermann – simbolul puterii politice estoniene şi biserica sf. nicolas, care adăposteşte şi un muzeu de artă medievală. după-amiază timp liber pentru vizite individuale și cumpărături în piaţa de crăciun din faţa primăriei, una dintre cele mai fermecătoare şi accesibile din europa. legenda spune că primul pom de crăciun a fost adus la tallinn în anul 1441, de către frăția blackheads, o asociație de comercianți livonieni. dacă este adevărat, acest lucru înseamnă că ar fi primul pom de crăciun așezat într-o piață din europa, o revendicare cerută de orașul riga, unde o tradiție similară a fost inițiată de frăția blackheads, chiar în același timp. ceremonia de a duce bradul în inima orașului tallinn a devenit o adevărată afacere de-a lungul timpului, atrăgând marii nobili și împărați precum petru cel mare al rusiei, care a participat la acest eveniment în anul 1711. printr-un concurs anual, se decide care este cel mai frumos molid din toată estonia pentru a fi adus în centrul pieței. cazare la hotel hestia europa 4* (sau similar 4*).

3 / 14.12.2020: tallinn – parnu – sigulda – riga
mic dejun. plecare spre parnu, o superbă staţiune pe malul mării care datează de la începutul sec. al xix-lea, considerată “capitala de vară” a estoniei, celebră pentru spa-urile sale. vom fi încântaţi de oraşul vechi cu străduţele sale întortocheate, cu clădiri vechi, cafenele şi biserici din sec. al xviii-lea, precum sf. ecaterina, un conglomerat ortodox sau sf. elisabeta, o biserică austeră luterană. itinerariul zilei ne va conduce apoi spre sigulda, un orăşel pitoresc situat la numai 50 km distanţă faţă de riga, locul în care letonii din riga îşi puteau descoperi rădăcinile rurale. adesea numit şi “elveţia letonă”, sigulda este situată în valea râului gauja, în cadrul parcului naţional cu acelaşi nume, emanând aerul autentic al evului mediu, cu castele şi legende romantice. vom vizita castelul turaida, care în traducere înseamnă “grădina lui dumnezeu” şi ne vom putea bucura de priveliştile minunate ale împrejurimilor. plecare spre riga unde ne vom caza la hotel ibis riga centre 3* (sau similar 3*).

4 / 15.12.2020: riga
mic dejun. zi dedicată explorării oraşului riga, capitala culturală europeană a anului 2014, situat pe malul mării baltice la gura de vărsare a râului daugava, „râul destinului”, oraş căruia i se spune “parisul nordului” şi nu doar datorită turnului de televiziune ce aduce cu turnul eiffel ci şi datorită frumuseţii arhitecturale a clădirilor sale, un mix de stiluri: medieval, classic şi art nouveau. Însoţiţi de ghidul local vom face un tur al oraşului medieval, prilej cu care vom afla de ce riga este considerată emblematică pentru stilul arhitectural art nouveau. turul panoramic va include catedrala sf. petru, catedrala dome, care deţine una dintre cele mai mari orgi din lume, poarta suedeză, biserica sf. jacob, monumentul libertăţii, parlamentul, teatrul naţional, opera şi universitatea. după-amiază, timp liber pentru vizite individuale la piaţa de crăciun, situată în piața catedralei, unde puteţi cumpăra sfeșnice fabricate din lemn leton sau alte decorațiuni din chihlimbar sau puteţi savura o cană cu vin fiert însoţită de migdale glazurate. cazare la hotel ibis riga centre 3* (sau similar 3*).

5 / 16.12.2020: riga – vilnius
mic dejun. plecare spre vilnius, capitala lituaniei situată pe malurile râurilor neris şi vilnia, nu departe de graniţa cu belarus, al doilea cel mai mare oraş din Ţările baltice, după riga, capitala letoniei. Însoţiţi de ghidul local vom face un tur al oraşului medieval, atestat încă din anul 1323, unul dintre cele mai mari şi mai frumoase vechi centre medievale din europa, inclus de unesco în anul 1994 pe lista patrimoniului cultural mondial, ca recunoaştere a originalităţii şi valorii sale universale. turul panoramic va include biserica gotică sfânta ana, catedrala gotică vilnius construită în anul 1387, biserica sfinţii petru şi pavel, decorată de maeştrii italieni giovanni pietro perti şi giovanni maria galli, turnul televiziunii, simbol al luptei pentru independenţă şi democraţie, unde au avut loc luptele sângeroase de la începutul anilor ’90, universitatea din vilnius, fondată în anul 1579, complex în stil renascentist, cu numeroase curţi interioare care aproape formează un oraş în interiorul altui oraş. mai putin cunoscută, dar tot cu o istorie îndelungată, este şi piaţa de crăciun din vilnius. În această perioadă turnul televiziunii din vilnius, înalt de aproape 168 m, este transformat în brad de crăciun, fiind ornat cu peste 70.000 de becuri luminoase. ultima seară o vom petrece la piaţa de crăciun unde vom savura vinul fiert “karstas vynas”şi vom mânca tortul cu seminţe de mac “raguolis” într-o patiserie tipic lituaniană. cazare la hotel comfort lt 3* (sau similar 3*).

6 / 17.12.2020: vilnius – viena – bucureşti
mic dejun. transfer la aeroportul din vilnius pentru plecarea spre viena cu compania austrian airlines, zbor os 834 (13:30 / 14:20) de unde se va pleca spre bucureşti cu zborul os 787 (17:35 / 20:10).

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 4,3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
12 Decembrie 2020 399 € Rezerva

tarife incepand de la 399 €

Servicii incluse

- transport continental cu avionul pe ruta: Bucureşti – Munchen – Tallinn cu compania Lufthansa
- transport continental cu avionul pe ruta: Vilnius – Viena – Bucureşti cu compania Austrian Airlines
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 5 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 4* şi 3*
- taxe parcare, taxe de autostradă etc.
- transferurile, tururile, excursiile menţionate în program
- tur de oraş cu ghid local în Tallinn
- tur de oraş cu ghid local în Riga
- tur de oraş cu ghid local în Vilnius
- intrare la Castelul Turaida cu ghid de limba engleză
- vizitarea Pieţelor de Crăciun din Tallinn, Riga şi Vilnius
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 50.000 euro/pers. (cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, însă care nu este menită a acoperi complicațiile sau recidivele bolilor/afecțiunilor de care dumneavoastră suferiți anterior începerii călătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 2000 euro/persoană (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei; se poate încheia turiștilor cu vârsta maximă de 79 ani împliniți

Servicii neincluse

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile continentale: aprox. 260 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, numai dacă se aplică
- taxele de oraș care se plătesc individual la recepția hotelurilor
- taxele de intrare la obiectivele din program
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi
- bacşişuri pentru şoferi şi ghizi locali, mai puţin pentru bagajişti: 25 euro/pers.; bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, anunţat de partenerul local, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local

Observatii

ACTE NECESARE:
- paşaportul sau cartea de identitate în curs de valabilitate

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor – diferenţa de 50% se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

DAL Travel