Vizualizezi oferta circuit Etiopia, vacanta Etiopia.

Circuit transport la cerere Etiopia

Circuit Etiopia
  • Tari: Etiopia
  • Orase tranzitate: Addis Abeba

Descriere

Ziua 1: Bucureşti-Addis Ababa
Întâlnire cu ghidul în aeroportul din Addis Ababa. Transfer cu microbuzul de la aeroport la hotel. Cazare la Hotel Global 4* sau similar.

Ziua 2: Addis Ababa-Adadi Mariam-Tiya-Lacul Langano
După micul dejun, ne îndreptăm spre valea lacului Langano. Vizităm biserica de piatră din Adadi Mariam, despre care se crede că este cea mai sudică biserică construită de Regele Lalibela, situl arheologic preistoric de la Melka Kunture dar şi câmpul cu pietre sculptate de la Tiya (monument UNESCO). Facem pauză la Lacul Langano pentru a admira panorama, pelicanii, păsările flamingo sau pentru a înota.
Cazare la Sabana Beach Resort sau similar.

Ziua 3: Lacul Langano-Arba Minch
După micul dejun ne îndreptăm spre sud, către Arba Minch (300 km), trecând prin numeroase sate din regiunea Wolayta. Vizităm populaţia tribului Alaba care este recunoscută pentru frumuseţea caselor pictate, tribul Wolita (cunoscut pentru cultivarea plantei Enset sau banana falsă) şi tribul Dorze (recunoscut pentru pălăriile uriaşe şi îmbrăcămintea frumos colorată).
Cazare la Paradise Lodge sau similar.

Ziua 4: Parcul Naţional Nech Ser
După micul dejun vizităm Parcul Naţional Nech Ser, sanctuarul antilopelor Swaynes Hartebeest, al zebrelor Burchell, al gazelelor Grant dar şi al speciilor endemice de păsări ca: ibis (Bostrychia carunculata), corbul cu cioc gros (Corvus crassirostris) sau caprimulg (Caprimulgus solala).
După-amiaza mergem într-o croazieră pe Lacul Chamo, pentru a vedea pelicani, hipopotami dar şi crocodili cu o lungime de până la 6 metri.
Cazare la Paradise Lodge sau similar.

Ziua 5: Jinka
Mic dejun. Astăzi vom călători 275 km până la Jinka, pentru a admira satele populaţiei Konso, recunoscută pentru îmbrăcămintea frumos colorată, ţesută manual şi terasele de piatră.
Cazare la Jinka Resort Hotel sau similar.

Ziua 6: Parcul Naţional Mago
Mic dejun. După micul dejun intrăm în Parcul Naţional Mago pentru a vizita populaţia şi satele Mursi. Femeile Mursi sunt recunoscute pentru farfuriile de lut pentru buze-privite ca un semn de frumuseţe; cu cât farfuria este mai mare cu atât mai frumoasă este purtătoarea acesteia.
Ne întoarcem la Jinka pentru a vizita Muzeul Cultural al populaţiei din valea inferioară Omo.
Cazare la Jinka Resort Hotel sau similar.

Ziua 7: Jinka-Turmi
Mic dejun. Plecăm spre Turmi-satul populaţiei Hamer. Aici, femeile sunt cunoscute pentru coafurile unice si pentru fustele de piele iar bărbaţii sunt cunoscuţi pentru ceremonia “Săritura Taurului”. În cadrul acestei ceremonii, băieţii sar pe taurii care sunt aliniaţi, pentru a arăta comunităţii că sunt suficienţi de maturi pentru a se căsători.
Cazare la Buska Lodge sau similar.
Ziua 8: Turmi
Dimineaţa vom face o excursie cu barca la Omo Rate, situat la est de Râul Omo. În Omo Rate vom vizita populaţia Dasenech-cea mai sudică populaţie din Etiopia, cunoscută pentru sacrificiile pe care le fac.
Facem pauză pentru masa de prânz (lunch-box) la Murelle, apoi călătorim spre Korcho-satul populaţiei Karo.
Cazare la Buska Lodge sau similar.
Ziua 9: Turmi-Yabello
Mic dejun. Astăzi părăsim valea inferioară a râului Omo şi ne îndreptăm spre Yabello cu o pauză la satele populaţiei nomade Erbore.
Cazare la Yabello Motel.
Ziua 10: Wondo Genet
Mic dejun. Astăzi conducem 380 km nord, spre Wondo Genet, pe autostrada care merge în Kenia. În timpul călătoriei vizităm populaţia Sidama (cunoscută pentru cultivarea plantei enset) dar şi Lacul Awasa, ajungem la izvoarele naturale cu apă caldă din Wondo Genet, unde putem înota pentru a beneficia de valoarea medicinală a acestor ape.
Cazare la Hotel Wabishebele sau similar.
Ziua 11: Addis Ababa
Mic dejun. Ne întoarcem la Addis Ababa, însă pe drum facem pauză pentru a admira lacurile craterului Bishoftu şi pentru a vizita populaţia Oromo-cel mai mare grup etnic din Etiopia (30% din totalul populaţiei etiopiene).
După prânz continuăm ziua cu un tur panoramic al oraşului Adddis Ababa. Vizităm Muzeul Naţional de Arheologie (aici se găseşte Lucy-cea mai veche fosilă umanoidă din lume, veche de 3,25 milioane de ani) dar şi Merkato-cea mai mare piaţă în aer liber din Africa. Conducem spre Mt. Entoto pentru o vedere panoramică a Addis Ababa, la 1200 m deasupra mării.
Ultima seară în Etiopia vom avea parte de o cină tradiţională cu dansuri folclorice şi după cină vom fi transferaţi la aeroport pentru zborul spre România.

Tarife:
- pentru grup de 10 =2703 USD/pers
- pentru grup de 9 = 2757 USD/pers
- pentru grup de 8 = 2524 USD/pers
- pentru grup de 7 = 3514 USD/pers
- pentru grup de 6 = 3642 USD/pers
- pentru grup de 5 = 3820 USD/pers
- pentru grup de 4 = 4088 USD/pers
*Grupul minim pentru organizarea acestui program: 4 persoane.

Servicii neincluse:
• Bilet de avion București-Addis Ababa-București
• Mese nespecificate la servicii incluse (prânz și cină în Addis Ababa, cu excepția cinei festive)
• Băuturile alcoolice la mese
• Taxa de viză (aprox. 90 euro)
• Bacșișuri (50 euro/persoană)

ziua 1: bucureşti-addis ababa
Întâlnire cu ghidul în aeroportul din addis ababa. transfer cu microbuzul de la aeroport la hotel. cazare la hotel global 4* sau similar.

2: addis ababa-adadi mariam-tiya-lacul langano
după micul dejun, ne îndreptăm spre valea lacului langano. vizităm biserica de piatră din adadi mariam, despre care se crede că este cea mai sudică biserică construită de regele lalibela, situl arheologic preistoric de la melka kunture dar şi câmpul cu pietre sculptate de la tiya (monument unesco). facem pauză la lacul langano pentru a admira panorama, pelicanii, păsările flamingo sau pentru a înota.
cazare la sabana beach resort sau similar.

3: lacul langano-arba minch
după micul dejun ne îndreptăm spre sud, către arba minch (300 km), trecând prin numeroase sate din regiunea wolayta. vizităm populaţia tribului alaba care este recunoscută pentru frumuseţea caselor pictate, tribul wolita (cunoscut pentru cultivarea plantei enset sau banana falsă) şi tribul dorze (recunoscut pentru pălăriile uriaşe şi îmbrăcămintea frumos colorată).
cazare la paradise lodge sau similar.

4: parcul naţional nech ser
după micul dejun vizităm parcul naţional nech ser, sanctuarul antilopelor swaynes hartebeest, al zebrelor burchell, al gazelelor grant dar şi al speciilor endemice de păsări ca: ibis (bostrychia carunculata), corbul cu cioc gros (corvus crassirostris) sau caprimulg (caprimulgus solala).
după-amiaza mergem într-o croazieră pe lacul chamo, pentru a vedea pelicani, hipopotami dar şi crocodili cu o lungime de până la 6 metri.
cazare la paradise lodge sau similar.

5: jinka
mic dejun. astăzi vom călători 275 km până la jinka, pentru a admira satele populaţiei konso, recunoscută pentru îmbrăcămintea frumos colorată, ţesută manual şi terasele de piatră.
cazare la jinka resort hotel sau similar.

6: parcul naţional mago
mic dejun. după micul dejun intrăm în parcul naţional mago pentru a vizita populaţia şi satele mursi. femeile mursi sunt recunoscute pentru farfuriile de lut pentru buze-privite ca un semn de frumuseţe; cu cât farfuria este mai mare cu atât mai frumoasă este purtătoarea acesteia.
ne întoarcem la jinka pentru a vizita muzeul cultural al populaţiei din valea inferioară omo.
cazare la jinka resort hotel sau similar.

7: jinka-turmi
mic dejun. plecăm spre turmi-satul populaţiei hamer. aici, femeile sunt cunoscute pentru coafurile unice si pentru fustele de piele iar bărbaţii sunt cunoscuţi pentru ceremonia “săritura taurului”. În cadrul acestei ceremonii, băieţii sar pe taurii care sunt aliniaţi, pentru a arăta comunităţii că sunt suficienţi de maturi pentru a se căsători.
cazare la buska lodge sau similar.

8: turmi
dimineaţa vom face o excursie cu barca la omo rate, situat la est de râul omo. În omo rate vom vizita populaţia dasenech-cea mai sudică populaţie din etiopia, cunoscută pentru sacrificiile pe care le fac.
facem pauză pentru masa de prânz (lunch-box) la murelle, apoi călătorim spre korcho-satul populaţiei karo.
cazare la buska lodge sau similar.

9: turmi-yabello
mic dejun. astăzi părăsim valea inferioară a râului omo şi ne îndreptăm spre yabello cu o pauză la satele populaţiei nomade erbore.
cazare la yabello motel.

10: wondo genet
mic dejun. astăzi conducem 380 km nord, spre wondo genet, pe autostrada care merge în kenia. În timpul călătoriei vizităm populaţia sidama (cunoscută pentru cultivarea plantei enset) dar şi lacul awasa, ajungem la izvoarele naturale cu apă caldă din wondo genet, unde putem înota pentru a beneficia de valoarea medicinală a acestor ape.
cazare la hotel wabishebele sau similar.

11: addis ababa
mic dejun. ne întoarcem la addis ababa, însă pe drum facem pauză pentru a admira lacurile craterului bishoftu şi pentru a vizita populaţia oromo-cel mai mare grup etnic din etiopia (30% din totalul populaţiei etiopiene).
după prânz continuăm ziua cu un tur panoramic al oraşului adddis ababa. vizităm muzeul naţional de arheologie (aici se găseşte lucy-cea mai veche fosilă umanoidă din lume, veche de 3,25 milioane de ani) dar şi merkato-cea mai mare piaţă în aer liber din africa. conducem spre mt. entoto pentru o vedere panoramică a addis ababa, la 1200 m deasupra mării.
ultima seară în etiopia vom avea parte de o cină tradiţională cu dansuri folclorice şi după cină vom fi transferaţi la aeroport pentru zborul spre românia.

tarife:
- pentru grup de 10 =2703 usd/pers
- pentru grup de 9 = 2757 usd/pers
- pentru grup de 8 = 2524 usd/pers
- pentru grup de 7 = 3514 usd/pers
- pentru grup de 6 = 3642 usd/pers
- pentru grup de 5 = 3820 usd/pers
- pentru grup de 4 = 4088 usd/pers
*grupul minim pentru organizarea acestui program: 4 persoane.

servicii neincluse:
• bilet de avion bucurești-addis ababa-bucurești
• mese nespecificate la servicii incluse (prânz și cină în addis ababa, cu excepția cinei festive)
• băuturile alcoolice la mese
• taxa de viză (aprox. 90 euro)
• bacșișuri (50 euro/persoană)

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 11 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Transport la cerere

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
29 Septembrie 2018 2,703 $

tarife incepand de la 2,703 $

Servicii incluse

transport cu microbuzul pe toată perioada circuitului iar în zonele din sud transportul va fi cu Toyota Land Cruiser 4WD cu capacitate de 4 persoane pe autovehicul.
• 1 noapte cazare cu mic dejun la hotel 4* în Addis Ababa
• 1 noapte cazare cu pensiune completă la Sabana Beach Resort sau similar în Langano
• 2 nopți cazare cu pensiune completă la Paradise Lodge sau similar în Arba Minch
• 2 nopți cazare cu pensiune completă la Jinka Resort Hotel sau similar în Jinka
• 2 nopți cazare cu pensiune completă la Buska Lodge sau similar în Turmi
• 1 noapte cazare cu pensiune completă la Yabello Motel
• 1 noapte cazare cu pensiune completă la Hotel Wabishebele în Wondo Genet
• Croazieră pe Lacul Chamo
• Cina festivă în Addis Ababa în ultima zi
• Ghid local vorbitor de limba engleză
• Ghid român

Servicii neincluse

• Bilet de avion București-Addis Ababa-București
• Mese nespecificate la servicii incluse (prânz și cină în Addis Ababa, cu excepția cinei festive)
• Băuturile alcoolice la mese
• Taxa de viză (aprox. 90 euro)
• Bacșișuri (50 euro/persoană)

Observatii

Tarife:
- pentru grup de 10 =2703 USD/pers
- pentru grup de 9 = 2757 USD/pers
- pentru grup de 8 = 2524 USD/pers
- pentru grup de 7 = 3514 USD/pers
- pentru grup de 6 = 3642 USD/pers
- pentru grup de 5 = 3820 USD/pers
- pentru grup de 4 = 4088 USD/pers
*Grupul minim pentru organizarea acestui program: 4 persoane.

NOTA :
Preturile sunt valabile in momentul editaraii / postarii acestor oferte.
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Platile se pot realiza in euro sau lei (curs BNR din ziua platii + 2% coeficient de risc valutar) conform ofertei turistice astfel: • in agentie (cash sau prin POS) • prin depunere numerar la banca in conturile SC GE-COST 2001 SRL prin agentia de turism Neotour deschise la Banca Transilvania, Brd Groupe Societe Generale. • prin transfer bancar, in conturile SC GE-COST 2001 SRL prin agentia de turism Neotour deschise la Banca Transilvania, Brd Groupe Societe Generale.
Nu se accepta plata cu cardul online sau la sediul agentiei prin POS doar pentru achizitionarea BILETELOR DE AVION/AUTOCAR
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.
In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara anunt in prealabil.
Informatii si inscrieri:
Agentia de turism NEOTOUR Telefon: 021.250.15.63 Mobil: 0756.716.668 / 0723.424.646 Fax: 021.250.55.50 Email: [email protected] Web: http://www.neo-tour.ro Facebook: Agentia de Turism Neotour


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour