Vizualizezi oferta circuit Bulgaria, vacanta Bulgaria.

Circuit autocar Bulgaria

Circuit Bulgaria
  • Tari: Bulgaria
  • Orase tranzitate: Balcic

Descriere

Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 05:30 in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), iar plecarea la ora 06:00. Se va urma traseul Bucuresti-Constanta-Vama Veche-Balchik.

Prima oprire o vom face la Cap Kaliakra, un spectaculos promontoriu in Marea Neagra, locul unde apele marii de un albastru ireal se intrepatrund cu stancile de culoare rosiatica, intr-un peisaj de o frumusete rara. Vom vizita vestigiile vechii cetati medievale, micul muzeu arheologic si capela inchinata Sfantului Nicolae. Dupa aprox 30 min sosim in Balchik, al treilea port, ca marime, al Bulgariei, un orasel mic si romantic situat pe coasta Marii Negre, ce combina romantismul strazilor sale abrupte cu frumusetea marii. Aceasta asezare, veche de 2600 de ani, locuita inca din secolul V I.Hr de ionieni, redenumit mai tarziu Dionysopolis, dupa zeul vinului si al sarbatorilor, isi pastreaza si astazi autenticitatea multiculturala, in ciuda afluentei de turisti. Vom vizita Castelul Reginei Maria si Gradina Botanica, obiectivul cel mai interesant din Balchik. A fost construit din dorinta Reginei Maria a Romaniei, in timpul ocupatiei romane a Cadrilaterului. Complexul cuprinde mai multe vile rezidențiale, o capela, construita cu pietre aduse din Creta, o gradina botanica de 35 ha – unica in Europa Centrala si de Est, indeosebi datorita colectiei de cactusi si un palat, al carui parc este o imitatie a faimosului labirint minoic. Timp liber pentru vizitarea imprejurimilor si pauza de pranz.

Dupa pranz, revenim spre casa pe ruta Balchik-Shumen-Razgrad-Ruse-Giurgiu-Bucuresti, unde vom ajunge seara,in functie de trafic si formalitatile vamale.

Grup minim 40 pers.

intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 05:30 in parcarea academiei militare romane (universitatea nationala de aparare carol i), iar plecarea la ora 06:00. se va urma traseul bucuresti-constanta-vama veche-balchik.

prima oprire o vom face la cap kaliakra, un spectaculos promontoriu in marea neagra, locul unde apele marii de un albastru ireal se intrepatrund cu stancile de culoare rosiatica, intr-un peisaj de o frumusete rara. vom vizita vestigiile vechii cetati medievale, micul muzeu arheologic si capela inchinata sfantului nicolae. dupa aprox 30 min sosim in balchik, al treilea port, ca marime, al bulgariei, un orasel mic si romantic situat pe coasta marii negre, ce combina romantismul strazilor sale abrupte cu frumusetea marii. aceasta asezare, veche de 2600 de ani, locuita inca din secolul v i.hr de ionieni, redenumit mai tarziu dionysopolis, dupa zeul vinului si al sarbatorilor, isi pastreaza si astazi autenticitatea multiculturala, in ciuda afluentei de turisti. vom vizita castelul reginei maria si gradina botanica, obiectivul cel mai interesant din balchik. a fost construit din dorinta reginei maria a romaniei, in timpul ocupatiei romane a cadrilaterului. complexul cuprinde mai multe vile rezidențiale, o capela, construita cu pietre aduse din creta, o gradina botanica de 35 ha – unica in europa centrala si de est, indeosebi datorita colectiei de cactusi si un palat, al carui parc este o imitatie a faimosului labirint minoic. timp liber pentru vizitarea imprejurimilor si pauza de pranz.

dupa pranz, revenim spre casa pe ruta balchik-shumen-razgrad-ruse-giurgiu-bucuresti, unde vom ajunge seara,in functie de trafic si formalitatile vamale.

grup minim 40 pers.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 1 zi
  • Categorie hoteluri: 0
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
28 Martie 2021 35 € Rezerva
Data plecare Tarif
25 Aprilie 2021 35 € Rezerva
Data plecare Tarif
16 Mai 2021 35 € Rezerva
Data plecare Tarif
20 Iunie 2021 35 € Rezerva
Data plecare Tarif
01 August 2021 35 € Rezerva
Data plecare Tarif
05 Septembrie 2021 35 € Rezerva
26 Septembrie 2021 35 € Rezerva

tarife incepand de la 35 €

Servicii incluse

- Transport cu autocar clasificat;

- Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);

- Insotitor de grup din partea agentiei.

Servicii neincluse

- Asigurarea medicala (recomandata);

- Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;

- Tarife informative: Castelul si Gradina Botanica Balchik – 14 Leva/adl. (copil 0-7 ani gratuit), Cap Kaliakra – 3 Leva/pers;

- Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) – 5 Euro/pers;

- Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.

Observatii

ATENTIE: Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda nationala – Leva
  • In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
  • Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;
  • Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Condiţii de plata/anulare – Excursii de 1 zi, sezon 2021

» Avans 50% la înscriere, diferența cu 30 zile înainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.

» Plata 100% la inscriere in cazul ofertelor speciale/early booking/tarif senior +55/student/tarif unic; penalizare 100% in caz de anulare.

Prezentul program este parte integrantă a contractului de comercializare a pachetului turistic.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour