Vizualizezi oferta circuit Romania, vacanta Romania.

Circuit autocar Romania

Circuit Romania
  • Tari: Romania
  • Orase tranzitate: Ocnele Mari

Descriere

Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 6:30 in parcarea Academiei Militare Romane (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), plecare ora 07:00 pe traseul Bucuresti – Costesti – Ocnele Mari – Bujoreni.

Prima oprire o vom face la Mănăstirea Bistriţa, ctitorie a boierilor Craioveşti, ridicată la 1490. Aici s-a instalat prima tiparniţă din Ţara Românească şi o legătorie de cărţi bisericeşti. Tot aici, după opinia unor specialişti, s-a tipărit prima carte din Ţara Românească, în 1508 – Liturghierul slavon al călugărului Macarie. De asemenea, s-a redactat, în limba română primul act bisericesc, Zapisul lui Eftimie, la 1573. Constantin Brâncoveanu a dăruit bisericii un policandru cu ouă de struţ, fabricat la Viena şi un clopot de 800 kg. Plecam din Costesti si ne indreptam catre Ocnele Mari, unde vom vizita renumita salina, apoi vom servi masa. Salina Ocnele Mari reprezintă cea mai importantă zonă de extragere a zăcămintelor de sare din județul Vâlcea. Exploatarea sării de la Ocnele Mari începe pe vremea dacilor și continuă până în zilele noastre. De-a lungul timpului, aici au fost deschise mai multe puțuri. Pe lângă zonele unde încă se fac exploatări de sare, în salină a fost amenajată o zonă turistică, la o adâncime de 225 m față de nivelul mării, ce se întinde pe o suprafață de 10.000 mp. Parcul turistic include un altar, un muzeu, terenuri sportive, spațiu de joacă pentru copii, magazine de suveniruri și locuri de servit masa. Dupa vizita salinei ne indreptam catre Ramnicu Valcea – Bujoreni, unde ne oprim pentru a vizita Muzeul Satului, un periplu prin satul traditional valcean, in universul spiritual unic ce caracterizeaza aceasta zona. Gospodariile care pun in valoare preocuparile locale, mestesugurile, tehnicile populare si constructiile specializate sunt in masura sa va ofere imaginea nealterata a traditiilor din aceasta regiune. Plecam din Bujoreni si ne indreptam catre Bucuresti, unde vom ajunge in cursul serii, in functie de trafic.

Grup minim 40 pers.

intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 6:30 in parcarea academiei militare romane (universitatea nationala de aparare carol i), plecare ora 07:00 pe traseul bucuresti – costesti – ocnele mari – bujoreni.

prima oprire o vom face la mănăstirea bistriţa, ctitorie a boierilor craioveşti, ridicată la 1490. aici s-a instalat prima tiparniţă din Ţara românească şi o legătorie de cărţi bisericeşti. tot aici, după opinia unor specialişti, s-a tipărit prima carte din Ţara românească, în 1508 – liturghierul slavon al călugărului macarie. de asemenea, s-a redactat, în limba română primul act bisericesc, zapisul lui eftimie, la 1573. constantin brâncoveanu a dăruit bisericii un policandru cu ouă de struţ, fabricat la viena şi un clopot de 800 kg. plecam din costesti si ne indreptam catre ocnele mari, unde vom vizita renumita salina, apoi vom servi masa. salina ocnele mari reprezintă cea mai importantă zonă de extragere a zăcămintelor de sare din județul vâlcea. exploatarea sării de la ocnele mari începe pe vremea dacilor și continuă până în zilele noastre. de-a lungul timpului, aici au fost deschise mai multe puțuri. pe lângă zonele unde încă se fac exploatări de sare, în salină a fost amenajată o zonă turistică, la o adâncime de 225 m față de nivelul mării, ce se întinde pe o suprafață de 10.000 mp. parcul turistic include un altar, un muzeu, terenuri sportive, spațiu de joacă pentru copii, magazine de suveniruri și locuri de servit masa. dupa vizita salinei ne indreptam catre ramnicu valcea – bujoreni, unde ne oprim pentru a vizita muzeul satului, un periplu prin satul traditional valcean, in universul spiritual unic ce caracterizeaza aceasta zona. gospodariile care pun in valoare preocuparile locale, mestesugurile, tehnicile populare si constructiile specializate sunt in masura sa va ofere imaginea nealterata a traditiilor din aceasta regiune. plecam din bujoreni si ne indreptam catre bucuresti, unde vom ajunge in cursul serii, in functie de trafic.

grup minim 40 pers.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 1 zi
  • Categorie hoteluri: 0
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
03 Aprilie 2021 109 RON Rezerva
Data plecare Tarif
02 Octombrie 2021 109 RON Rezerva
Data plecare Tarif
06 Noiembrie 2021 109 RON Rezerva

tarife incepand de la 109 RON

Servicii incluse

- Transport cu autocar clasificat;

- Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);

- Insotitor de grup din partea agentiei.

Servicii neincluse

- Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;

- Tarife informative: Salina – 22 Lei/pers; Muzeul Satului – 10 Lei/pers;

- Masa de pranz;

- Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) – 20 Lei/pers;

- Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.

Observatii

ATENTIE:

  • In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
  • Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;
  • Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Condiţii de plata/anulare – Excursii de 1 zi, sezon 2021

» Avans 50% la înscriere, diferența cu 30 zile înainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.

» Plata 100% la inscriere in cazul ofertelor speciale/early booking/tarif senior +55/student/tarif unic; penalizare 100% in caz de anulare.

Prezentul program este parte integrantă a contractului de comercializare a pachetului turistic.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour