Vizualizezi oferta circuit Romania, vacanta Romania.

Circuit autocar Romania

Circuit Romania
  • Tari: Romania
  • Orase tranzitate: Murighiol

Descriere

Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 05:30 in Parcarea Academiei Militare (Universitatea de Aparare Carol I) – acces din Bdul Eroilor, iar plecarea la ora 06:00, pe traseul Bucuresti-Tulcea-Murighiol.

Sosire la Murighiol. Imbarcare pe salupele rapide pentru o croaziera de neuitat in care vom face cunostinta cu cele mai frumoase lacuri si cele mai pitoresti canale dintre bratele Sf. Gheorghe si Sulina. Parcurgem sate pescaresti traditionale, admiram peisaje deosebite si observam contrastul izbitor dintre pensiunile moderne care isi asteapta turistii si cherhanalele si casele vechi cu stuf, unde pescarii si oamenii deltei isi petrec cea mai mare parte a timpului.

Croaziera in paradisul florilor si al pasarilor dureaza aproximativ 3 ore, fiecare barcuta avand un insotitor specializat pe flora si fauna, care va completa peisajele uimitoare cu povesti si informatii pretioase.

Revenim la Murighiol, dupa plimbarea cu salupele, unde vom servi (optional) un pranz pescaresc traditional intr-un restaurant autentic dobrogean. Dupa masa de pranz timp liber pentru relaxare.

In drumul spre casa ne oprim sa vizitam Centrul Muzeal Ecoturistic “Delta Dunării” din Tulcea, din care face parte si unul dintre cele mai moderne acvarii din Europa, aici putand fi vazute specii foarte rare din Delta, dar si foarte multi pesti de apa dulce si apa sarata.

Plecare spre casa si sosire la Bucuresti in cursul serii.

Grup minim 40 pers.

intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 05:30 in parcarea academiei militare (universitatea de aparare carol i) – acces din bdul eroilor, iar plecarea la ora 06:00, pe traseul bucuresti-tulcea-murighiol.

sosire la murighiol. imbarcare pe salupele rapide pentru o croaziera de neuitat in care vom face cunostinta cu cele mai frumoase lacuri si cele mai pitoresti canale dintre bratele sf. gheorghe si sulina. parcurgem sate pescaresti traditionale, admiram peisaje deosebite si observam contrastul izbitor dintre pensiunile moderne care isi asteapta turistii si cherhanalele si casele vechi cu stuf, unde pescarii si oamenii deltei isi petrec cea mai mare parte a timpului.

croaziera in paradisul florilor si al pasarilor dureaza aproximativ 3 ore, fiecare barcuta avand un insotitor specializat pe flora si fauna, care va completa peisajele uimitoare cu povesti si informatii pretioase.

revenim la murighiol, dupa plimbarea cu salupele, unde vom servi (optional) un pranz pescaresc traditional intr-un restaurant autentic dobrogean. dupa masa de pranz timp liber pentru relaxare.

in drumul spre casa ne oprim sa vizitam centrul muzeal ecoturistic “delta dunării” din tulcea, din care face parte si unul dintre cele mai moderne acvarii din europa, aici putand fi vazute specii foarte rare din delta, dar si foarte multi pesti de apa dulce si apa sarata.

plecare spre casa si sosire la bucuresti in cursul serii.

grup minim 40 pers.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 1 zi
  • Categorie hoteluri: 0
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
15 Mai 2021 189 RON
Data plecare Tarif
19 Iunie 2021 189 RON
Data plecare Tarif
17 Iulie 2021 189 RON
Data plecare Tarif
01 August 2021 189 RON
Data plecare Tarif
04 Septembrie 2021 189 RON
25 Septembrie 2021 189 RON

tarife incepand de la 189 RON

Servicii incluse

- Transport cu autocar clasificat;

- Croaziera pe lacuri si canale (aprox.3 ore);

- Insotitor local specializat pe flora si fauna pentru fiecare salupa;

- Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);

- Insotitor de grup din partea agentiei.

Servicii neincluse

- Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;

- Tarife informative: Centrul Muzeal Ecoturistic “Delta Dunarii”–15 Lei/pers;

- Masa de pranz – servita la un restaurant in Murighiol (aproximativ 50 Lei/pers-meniu complet de peste/pui, apa, vin);

- Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) – 20 Lei/pers;

- Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.

Observatii

ATENTIE:

  • In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
  • Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;
  • Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
  • Pentru persoanele care nu servesc peste, exista variante de meniu alternative: meniu de pui/porc, meniu vegetarian.

Condiţii de plata/anulare – Excursii de 1 zi, sezon 2021

» Avans 50% la înscriere, diferența cu 30 zile înainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.

» Plata 100% la inscriere in cazul ofertelor speciale/early booking/tarif senior +55/student/tarif unic; penalizare 100% in caz de anulare.

Prezentul program este parte integrantă a contractului de comercializare a pachetului turistic.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour