Vizualizezi oferta circuit Romania, vacanta Romania.

Circuit microbuz Romania

Circuit Romania
  • Tari: Romania
  • Orase tranzitate: Bucuresti, Ramnicu Valcea

Descriere

Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 05:30, in parcarea Academiei Militare Romane (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), iar plecarea la ora 06:00, pe traseul Bucuresti -Ramnicu Valcea.

Ne indreptam spre Manastirea Horezu (ctirorie a lui C-tin. Brancoveanu) si vizitam aceasta bijuteriile arhitectonica a artei brancovenesti, care din 1995 a fost inclusa in Patrimoniul UNESCO. Strabatem apoi Transalpina, cel mai inalt drum rutier din Romania (2.145 m altitudine), ce traverseaza Muntii Parang. Drumul este supranumit “Drumul Regelui” pentru ca regele Carol al II-lea, reconstruind vechiul drum roman, l-a inaugurat in 1938 (si l-a parcurs impreuna cu familia sa). Coboram in Transilvania catre Sebes si pornim spre Sibiu – Ramnicu Valcea. Pe traseu vizitam Manastirea Cozia (sec. XIV), ctitorie a lui Mircea cel Batran, care pastreaza in pronaos fragmente din pictura originala de sec. al XIV-lea. Sosire in Bucuresti seara, dupa ora 22:00, in functie de trafic si conditiile meteo.

Grup minim 25 pers.

intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 05:30, in parcarea academiei militare romane (universitatea nationala de aparare carol i), iar plecarea la ora 06:00, pe traseul bucuresti -ramnicu valcea.

ne indreptam spre manastirea horezu (ctirorie a lui c-tin. brancoveanu) si vizitam aceasta bijuteriile arhitectonica a artei brancovenesti, care din 1995 a fost inclusa in patrimoniul unesco. strabatem apoi transalpina, cel mai inalt drum rutier din romania (2.145 m altitudine), ce traverseaza muntii parang. drumul este supranumit “drumul regelui” pentru ca regele carol al ii-lea, reconstruind vechiul drum roman, l-a inaugurat in 1938 (si l-a parcurs impreuna cu familia sa). coboram in transilvania catre sebes si pornim spre sibiu – ramnicu valcea. pe traseu vizitam manastirea cozia (sec. xiv), ctitorie a lui mircea cel batran, care pastreaza in pronaos fragmente din pictura originala de sec. al xiv-lea. sosire in bucuresti seara, dupa ora 22:00, in functie de trafic si conditiile meteo.

grup minim 25 pers.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 1 zi
  • Categorie hoteluri: 0
  • Transport: Microbuz

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
10 Iulie 2021 169 RON Rezerva
Data plecare Tarif
21 August 2021 169 RON Rezerva

tarife incepand de la 169 RON

Servicii incluse

- Transport cu autocar clasificat;
- Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);
- Insotitor de grup din partea agentiei.

Servicii neincluse

- Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
- Masa de pranz;
- Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) – 20 Lei/pers;
- Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.

Observatii

ATENTIE:

  • In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
  • In cazul unui grup mai mic de 25 pers. (19- 24 persoane) se va achita un supliment de 29 Lei/pers;
  • Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;
  • Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura

Condiţii de plata/anulare – Excursii de 1 zi, sezon 2021

» Avans 50% la înscriere, diferența cu 30 zile înainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.

» Plata 100% la inscriere in cazul ofertelor speciale/early booking/tarif senior +55/student/tarif unic; penalizare 100% in caz de anulare.

Prezentul program este parte integrantă a contractului de comercializare a pachetului turistic.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour