Vizualizezi oferta circuit Romania, vacanta Romania.

Circuit autocar Romania

Circuit Romania
  • Tari: Romania
  • Orase tranzitate: Curtea de Arges

Descriere

Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 05:30, in parcarea Academiei Militare Romane (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), iar plecarea la ora 06:00, pe traseul Bucuresti – Curtea de Arges – Balea Lac. In Curtea de Arges vizitam doua monumente istorice: Biserica Domneasca Sf. Nicolae (ctitorie a lui Basarab I din sec. XIV) unul dintre cele mai reprezentative monumente ale arhitecturii romanesti medievale si Manastirea Curtea de Arges (ctitorie a lui Neagoe Basarab din sec. XVI), ce se impune prin arhitectura sa deosebita, adapostind in interior mormintele familiei regale a Romaniei. Urmam Transfagarasanul, una din cele mai spectaculase sosele din lume, cu o altitudine maxima de 2045 m si cel mai lung tunel rutier din Romania (887 m). Ne deplasam apoi spre Barajul Vidraru, trecand pe langa Cetatea Poenari (sec. XIV) construita de Negru Voda si extinsa de Vlad Tepes. Facem o pauza pentru fotografii la Barajul Vidraru construit in 1965, intr-o zona de o frumusete uimitoare, apoi ne indreptam spre Balea Lac (46.508 mp si 11.35 m adancime), unul din cele mai mari si mai frumoase lacuri glaciare din tara. Trecem pe langa Cabana Balea Cascada, iar daca si conditiile meteo permit, vom putea admira din autocar Cascada Balea (cea mai mare cascada in trepte din Romania) situata intre Vf. Moldoveanu si Vf. Negoiu. Continuam spre Carta si vizitam Abatia Cisterciana (monument istoric), infiintata in sec. XIII, avand un rol major in introducerea stilului gotic la noi in tara. Desfiintata de Matei Corvin in sec. XV, vechea abatie mai pastreaza o capela ce apartine comunitatii evanghelice sasesti. Pe drumul de intoarcere vizitam Manastirea Cozia (sec. XIV) ctitorie a lui Mircea cel Batran, care pastreaza in pronaos fragmente din pictura originala de sec.XIV. Sosire in Bucuresti seara, dupa ora 22:00, in functie de trafic si conditiile meteo. Grup minim 40 pers.
intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 05:30, in parcarea academiei militare romane (universitatea nationala de aparare carol i), iar plecarea la ora 06:00, pe traseul bucuresti – curtea de arges – balea lac. in curtea de arges vizitam doua monumente istorice: biserica domneasca sf. nicolae (ctitorie a lui basarab i din sec. xiv) unul dintre cele mai reprezentative monumente ale arhitecturii romanesti medievale si manastirea curtea de arges (ctitorie a lui neagoe basarab din sec. xvi), ce se impune prin arhitectura sa deosebita, adapostind in interior mormintele familiei regale a romaniei. urmam transfagarasanul, una din cele mai spectaculase sosele din lume, cu o altitudine maxima de 2045 m si cel mai lung tunel rutier din romania (887 m). ne deplasam apoi spre barajul vidraru, trecand pe langa cetatea poenari (sec. xiv) construita de negru voda si extinsa de vlad tepes. facem o pauza pentru fotografii la barajul vidraru construit in 1965, intr-o zona de o frumusete uimitoare, apoi ne indreptam spre balea lac (46.508 mp si 11.35 m adancime), unul din cele mai mari si mai frumoase lacuri glaciare din tara. trecem pe langa cabana balea cascada, iar daca si conditiile meteo permit, vom putea admira din autocar cascada balea (cea mai mare cascada in trepte din romania) situata intre vf. moldoveanu si vf. negoiu. continuam spre carta si vizitam abatia cisterciana (monument istoric), infiintata in sec. xiii, avand un rol major in introducerea stilului gotic la noi in tara. desfiintata de matei corvin in sec. xv, vechea abatie mai pastreaza o capela ce apartine comunitatii evanghelice sasesti. pe drumul de intoarcere vizitam manastirea cozia (sec. xiv) ctitorie a lui mircea cel batran, care pastreaza in pronaos fragmente din pictura originala de sec.xiv. sosire in bucuresti seara, dupa ora 22:00, in functie de trafic si conditiile meteo. grup minim 40 pers.
Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 1 zi
  • Categorie hoteluri: 0
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
25 Iulie 2021 169 RON
Data plecare Tarif
29 August 2021 169 RON

tarife incepand de la 169 RON

Servicii incluse

- Transport cu autocar clasificat;

- Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);

- Insotitor de grup din partea agentiei.

Servicii neincluse

- Transport cu autocar clasificat;

- Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);

- Insotitor de grup din partea agentiei.

Observatii

ATENTIE:

  • In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
  • Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;
  • Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;

Condiţii de plata/anulare – Excursii de 1 zi, sezon 2021

» Avans 50% la înscriere, diferența cu 30 zile înainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.

» Plata 100% la inscriere in cazul ofertelor speciale/early booking/tarif senior +55/student/tarif unic; penalizare 100% in caz de anulare.

Prezentul program este parte integrantă a contractului de comercializare a pachetului turistic.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour