Vizualizezi oferta circuit Bulgaria, vacanta Bulgaria.

Circuit autocar Bulgaria

Circuit Bulgaria
  • Tari: Bulgaria
  • Orase tranzitate: Plevna, Ruse

Descriere

Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 05:30 in Parcarea Academiei Militare (Universitatea Nationala de Aparare Carol I). Plecare la ora 06:00 urmand traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Plevna – Krushuna. Odata ajunsi in Bulgaria vom tine drumul spre Plevna (aprox 2 ore), al III-lea oras ca marime din Bulgaria de nord dupa Varna si Ruse. La Plevna a avut loc cea mai importanta batalie din cadrul Razboiului ruso-turc din 1877-1878, pentru eliberarea Bulgariei de sub jugul turcesc si pentru independenta de stat a Romaniei. Asediul Plevnei, de catre armatele rusesti si romane, a durat 5 luni, iar capitularea cetatii, sub sabia colonelului Mihail Cerchez, in data de 28 noiembrie 1877, este asociata cu victoria si castigarea independentei de stat a Romaniei. Aici vom face o oprire pentru vizitarea Muzeului “Panorama” ce s-a construit in anul 1977 – cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la eliberarea Plevnei. Timp liber pentru masa de pranz in centrul orasului. Ne deplasam apoi, spre Pestera Devetashka, o pestera care te va impresiona si te va coplesi cu maretia ei. Se spune ca aceasta ar fi fost locuita de oameni inca din Paleolitic, acum 70.000 de ani. Chiar este unul dintre cele mai spectaculoase locuri ale Bulgariei si a carui imagine care te va urmari mult timp dupa ce te intorci acasa. Calatoria continua catre zona satului Krushuna unde vom avea timp liber pentru vizita faimoaselor cascade din Parcul Natural Maarata, Pornim spre Ruse, al V-lea mare oras din Bulgaria si important port dunarean. Orasul a fost fondat de imparatul roman Vespasian in perioada anilor 69-79 sub denumirea de Sexaginta Prista (“Portul celor saizeci de nave”). In Evul Mediu regiunea Ruse a fost printre zonele cele mai dezvoltate ale statului bulgar. Ne vom opri sa vizitam Catedrala ortodoxă „Sfanta Treime”, construită în anul 1632 si despre care se presupune că este o catacombă din secolul al V-lea sau o biserică medievală, inclusă mai târziu în biserica de astăzi. Timp liber pentru cumparaturi. In cursul dupa amiezii ne vom deplasa spre Romania urmand traseul Ruse – Giurgiu – Bucuresti. Sosire in Bucuresti seara, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Grup minim 40 pers.

intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 05:30 in parcarea academiei militare (universitatea nationala de aparare carol i). plecare la ora 06:00 urmand traseul bucuresti – giurgiu – ruse – plevna – krushuna. odata ajunsi in bulgaria vom tine drumul spre plevna (aprox 2 ore), al iii-lea oras ca marime din bulgaria de nord dupa varna si ruse. la plevna a avut loc cea mai importanta batalie din cadrul razboiului ruso-turc din 1877-1878, pentru eliberarea bulgariei de sub jugul turcesc si pentru independenta de stat a romaniei. asediul plevnei, de catre armatele rusesti si romane, a durat 5 luni, iar capitularea cetatii, sub sabia colonelului mihail cerchez, in data de 28 noiembrie 1877, este asociata cu victoria si castigarea independentei de stat a romaniei. aici vom face o oprire pentru vizitarea muzeului “panorama” ce s-a construit in anul 1977 – cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la eliberarea plevnei. timp liber pentru masa de pranz in centrul orasului. ne deplasam apoi, spre pestera devetashka, o pestera care te va impresiona si te va coplesi cu maretia ei. se spune ca aceasta ar fi fost locuita de oameni inca din paleolitic, acum 70.000 de ani. chiar este unul dintre cele mai spectaculoase locuri ale bulgariei si a carui imagine care te va urmari mult timp dupa ce te intorci acasa. calatoria continua catre zona satului krushuna unde vom avea timp liber pentru vizita faimoaselor cascade din parcul natural maarata, pornim spre ruse, al v-lea mare oras din bulgaria si important port dunarean. orasul a fost fondat de imparatul roman vespasian in perioada anilor 69-79 sub denumirea de sexaginta prista (“portul celor saizeci de nave”). in evul mediu regiunea ruse a fost printre zonele cele mai dezvoltate ale statului bulgar. ne vom opri sa vizitam catedrala ortodoxă „sfanta treime”, construită în anul 1632 si despre care se presupune că este o catacombă din secolul al v-lea sau o biserică medievală, inclusă mai târziu în biserica de astăzi. timp liber pentru cumparaturi. in cursul dupa amiezii ne vom deplasa spre romania urmand traseul ruse – giurgiu – bucuresti. sosire in bucuresti seara, in functie de trafic si formalitatile vamale.

grup minim 40 pers.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 1 zi
  • Categorie hoteluri: 0
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
04 Aprilie 2021 29 € Rezerva
Data plecare Tarif
18 Iulie 2021 29 € Rezerva
Data plecare Tarif
12 Septembrie 2021 29 € Rezerva
Data plecare Tarif
10 Octombrie 2021 29 € Rezerva

tarife incepand de la 29 €

Servicii incluse

- Transport cu autocar clasificat;
- Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);
- Insotitor de grup din partea agentiei.

Servicii neincluse

- Asigurarea medicala (recomandata);
- Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
- Tarife informative: Muzeul Panorama ~ 6 Leva/pers, Parcul Natural Maarata – 3 Leva/pers, Pestera Devetashka – 3 Leva/ pers;
– Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) – 5 Euro/pers;
- Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.

Observatii

ATENTIE: Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda nationala – Leva
  • In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
  • Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;
  • Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Condiţii de plata/anulare – Excursii de 1 zi, sezon 2021

» Avans 50% la înscriere, diferența cu 30 zile înainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
» Plata 100% la inscriere in cazul ofertelor speciale/early booking/tarif senior +55/student/tarif unic; penalizare 100% in caz de anulare.

Prezentul program este parte integrantă a contractului de comercializare a pachetului turistic.

Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour