Vizualizezi oferta circuit Romania, vacanta Romania.

Circuit autocar Romania

Circuit Romania
  • Tari: Romania
  • Orase tranzitate: Curtea de Arges

Descriere

Întâlnire cu însoțitorul de grup la ora 06:30 în parcarea din fața ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor, plecare ora 07:00 pe traseul Bucuresti – Targoviste – Curtea de Arges. Prima oprire o vom face in orasul Targoviste unde vom vizita Turnul Chindiei – cea mai importantă atracţie turistică din oraş şi totodată simbolul oraşului. Turnul a fost construit de către domnitorul Vlad Ţepeş, în timpul celei de-a doua domnii, iniţial pentru scopuri militare, clădirea servind drept punct de pază, foişor de foc, dar şi pentru stocarea tezaurului. Actualmente, clădirea măsoară 27 de metri în înălţime şi 9 metri în diametru. Între anii 1847 şi 1851, turnul a fost complet restaurat de către domnitorul Gheorghe Bibescu, forma actuală datorându-se acestuia, inclusiv înălţarea sa cu circa 5 metri faţă de construcţia iniţială. Ne continuam traseul spre Curtea de Arges cu vizita Manastirii Curtea de Arges, cel mai celebru monument religios din Tara Romaneasca, transformat in necropola regala. Tot aici, vom descoperi impreuna Legenda Mesterului Manole si a Sfintei Filofteia. Ne continuam ziua cu intalnirea spiridusilor lui Mos Craciun la fabrica de globuri de la Curtea de Arges. Aici vom vedea cum se fabrica globuletele de sticla si alte ornamente pentru Bradul de Craciun. Vom intra in atelierele fabricii si vom vedea cum se picteaza globurile. Cei care doresc pot comanda pe loc globuri personalizate pe care sa scrie numele persoanelor dragi sau un mesaj de Sarbatori. Dupa o zi in spiritul Craciunului, ne intoarcem spre Bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic si conditiile meteo.
Întâlnire cu însoțitorul de grup la ora 06:30 în parcarea din fața academiei militare romÂne (universitatea națională de apărare carol i) – acces dinspre bd eroilor, plecare ora 07:00 pe traseul bucuresti – targoviste – curtea de arges. prima oprire o vom face in orasul targoviste unde vom vizita turnul chindiei – cea mai importantă atracţie turistică din oraş şi totodată simbolul oraşului. turnul a fost construit de către domnitorul vlad Ţepeş, în timpul celei de-a doua domnii, iniţial pentru scopuri militare, clădirea servind drept punct de pază, foişor de foc, dar şi pentru stocarea tezaurului. actualmente, clădirea măsoară 27 de metri în înălţime şi 9 metri în diametru. Între anii 1847 şi 1851, turnul a fost complet restaurat de către domnitorul gheorghe bibescu, forma actuală datorându-se acestuia, inclusiv înălţarea sa cu circa 5 metri faţă de construcţia iniţială. ne continuam traseul spre curtea de arges cu vizita manastirii curtea de arges, cel mai celebru monument religios din tara romaneasca, transformat in necropola regala. tot aici, vom descoperi impreuna legenda mesterului manole si a sfintei filofteia. ne continuam ziua cu intalnirea spiridusilor lui mos craciun la fabrica de globuri de la curtea de arges. aici vom vedea cum se fabrica globuletele de sticla si alte ornamente pentru bradul de craciun. vom intra in atelierele fabricii si vom vedea cum se picteaza globurile. cei care doresc pot comanda pe loc globuri personalizate pe care sa scrie numele persoanelor dragi sau un mesaj de sarbatori. dupa o zi in spiritul craciunului, ne intoarcem spre bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic si conditiile meteo.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 1 zi
  • Categorie hoteluri: 0
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
28 Noiembrie 2020 109 RON Rezerva

tarife incepand de la 109 RON

Servicii incluse

» Transport cu autocar/microbuz clasificat pentru transport turistic

» Vizite la Targoviste, Curtea de Arges, Fabrica de Globuri

» Ghid insotitor din partea agentiei.

Servicii neincluse

» Asigurarea medicală

» Asigurare Travel (medicala+storno)

» Intrările la obiectivele turistice

» Vizitele menționate în program NU includ taxele de intrare la obiectivele turistice.

Observatii

SUPLIMENTE

» Locuri preferențiale in autocar 20 lei/pers.

» Oricare alt loc solicitat de turisti, in afara celor preferențiale se va taxa cu 20 lei/pers

*Important :

Urcarea in autocar se va face in functie de data inscrierii, iar confirmarea locurilor preferentiale se face in limita disponibilitatii. In autocar, copiii cu vârsta până în 14 ani nu pot ocupa locuri pe primul rând de banchete si nici prima bancheta dupa usa a 2-a.

ü Reducerile se aplică numai la pachetul de bază; acestea nu se aplică la alte taxe sau suplimente și nu se cumulează cu alte reduceri.

ü Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări; Penalizare 100% !

Obiectivele marcate prin caractere îngroşate şi înclinate (Bold-Italic) se vor vizita doar pe exterior.

Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

ATENŢIE: Grup minim 35 pers.

· În cazul nerealizării numărului minim de participanţi menţionat în program, agenţia îşi rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar;

· Însoţitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fără a afecta însă și structura programului.

· Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări; Penalizare 100% din suma incasata

Condiţii de plata/anulare – Excursii de 1 zi, sezon 2020

» Avans 50% la înscriere, diferența cu 30 zile înainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.

» Plata 100% la inscriere in cazul ofertelor speciale/early booking/tarif senior +55/student/tarif unic; penalizare 100% in caz de anulare.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour