Vizualizezi oferta circuit Moldova, circuit Ucraina, vacanta Moldova, vacanta Ucraina.

Circuit autocar Moldova, Ucraina

Circuit Moldova
  • Tari: Moldova, Ucraina
  • Orase tranzitate: Chisinau, Odessa

Descriere

Ziua 1 – Joi, 30 aprilie | Iași – Purcari – Odessa
Întâlnire la ora 06:45 în fața magazinului Market fostul magazin Billa (gară), plecare la ora 07:00. Ieșire din ţară pe la vama Albiţa. Se trece prin orașele Hâncești, Cimișlia și Căușeni. Oprire la celebra Cramă Purcari pentru prânz și degustare de vinuri. Cazare în Odessa la Hotel Marlin 4* sau similar.
Ziua 2 – Vineri, 01 mai | Odessa
După micul dejun începem turul pietonal și apoi cu autocarul al orașului. Vom admira Opera, Palatul Voronţov, Primăria, bulevardele Primorsky şi Richelievskaya, celebrele Trepte Potemkin (imortalizate în filmul “Crucisatorul Potemkin), Piaţa Ekaterina. Timp liber pe artera pietonală Deribasovskaya. Seara, opţional, spectacol de operă. Cazare
în Odessa la Hotel Marlin 4* sau similar
Ziua 3 – Sâmbătă 02 mai | Odessa – Chișinău
După micul dejun, timp liber pentru plimbare şi achiziţionarea de suveniruri. Părăsim la prânz Odessa și ne îndreptăm către Cetatea Albă, cea mai mare și mai bine întărită fortificaţie defensivă din Moldova. Pe seară ajungem la Chișinău.
Cazare în Chișinău la hotel Jumbo 4* sau similar.
Ziua 4 – Duminică, 03 mai | Chișinău – Iași
După micul dejun vom vizita marile atracții turistice din Chișinău alături de ghidul local. Vom vedea Catedrala Nașterii Domnului, Arcul de Triumf, Piața Marii Adunări, Casa Guvernului, Monumentul lui Ștefan cel Mare,
Parlamentul Republicii Moldova, Teatrul Național de Operă, Aleea Clasicilor, Gara din Chișinău și spre final facem o vizită și la magazinul de desfacere al fabricii de dulciuri Bucuria. În drumul spre casă, vom vizita și Mănăstirea Căpriana.

ziua 1 – joi, 30 aprilie | iași – purcari – odessa
Întâlnire la ora 06:45 în fața magazinului market fostul magazin billa (gară), plecare la ora 07:00. ieșire din ţară pe la vama albiţa. se trece prin orașele hâncești, cimișlia și căușeni. oprire la celebra cramă purcari pentru prânz și degustare de vinuri. cazare în odessa la hotel marlin 4* sau similar.

2 – vineri, 01 mai | odessa
după micul dejun începem turul pietonal și apoi cu autocarul al orașului. vom admira opera, palatul voronţov, primăria, bulevardele primorsky şi richelievskaya, celebrele trepte potemkin (imortalizate în filmul “crucisatorul potemkin), piaţa ekaterina. timp liber pe artera pietonală deribasovskaya. seara, opţional, spectacol de operă. cazare
în odessa la hotel marlin 4* sau similar

3 – sâmbătă 02 mai | odessa – chișinău
după micul dejun, timp liber pentru plimbare şi achiziţionarea de suveniruri. părăsim la prânz odessa și ne îndreptăm către cetatea albă, cea mai mare și mai bine întărită fortificaţie defensivă din moldova. pe seară ajungem la chișinău.
cazare în chișinău la hotel jumbo 4* sau similar.

4 – duminică, 03 mai | chișinău – iași
după micul dejun vom vizita marile atracții turistice din chișinău alături de ghidul local. vom vedea catedrala nașterii domnului, arcul de triumf, piața marii adunări, casa guvernului, monumentul lui Ștefan cel mare,
parlamentul republicii moldova, teatrul național de operă, aleea clasicilor, gara din chișinău și spre final facem o vizită și la magazinul de desfacere al fabricii de dulciuri bucuria. În drumul spre casă, vom vizita și mănăstirea căpriana.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 4 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
30 Aprilie 2020 185 € Rezerva

tarife incepand de la 185 €

Servicii incluse

Tariful include:
- 3 nopți de cazare la hoteluri de 4* cu mic dejun
- Transport autocar
- Ghid local în Chişinău şi Odessa
- Taxele de oraş
- Însoţitor de grup

Servicii neincluse

Tariful nu include:
- Intrările la obiectivele turistice
- Prânz la Crama Purcari – 90 lei (ciorbă, fel principal, plăcintă şi vin 375ml)
- Degustare 3 vinuri şi vizită la Crama Purcari – 70 le

Observatii

Acte Necesare
Pașaport valabil
Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți
Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal
Informații suplimentare:
Selectarea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierilor.
Condiții de plată: 50 euro la înscriere, diferența până pe 15.04.2020.
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Anima Holidays