Vizualizezi oferta circuit Brazilia, circuit Argentina, circuit Bolivia, circuit Peru, vacanta Brazilia, vacanta Argentina, vacanta Bolivia, vacanta Peru.

Circuit avion Brazilia, Argentina, Bolivia, Peru

Circuit Brazilia
  • Tari: Brazilia, Argentina, Bolivia, Peru
  • Orase tranzitate: Rio de Janeiro, Buenos Aires, La Paz, Puno, Cuzco, Lima

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Rio de Janeiro
Plecare de pe Aeroportul International „Henri Coanda” din Bucuresti pentru zborul catre Rio de Janeiro.

Ziua 2: Rio de Janeiro (3 nopti)
Transfer si cazare in Rio de Janeiro – Majestic Rio 3* (Rua 5 De Julho, 195 Copacabana 195, 22051030 Rio de Janeiro).

Rio de Janeiro este orasul carnavalurilor, este faimos pentru plajele sale. Turul incepe pe celebra plaja Copacabana si apoi Ipanema cu obiective in zona istorica: Biserica Candelaria , Catedrala Metropolitana ,oconstructie modernista, Teatrul Municipal, stadionul Maracana cu cel mai mare numar de locuri din lume – 200.000 persoane, Sambadromul – locul unde se desfasoara carnavalul. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 3: Rio De Janeiro – Corcovado – Sugar Loaf
Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie la Muntele Corcovado, calatorind (cu cremaliera) prin splendida padure subtropicala Tijuca, spre locul cu o fantastica vedere asupra orasului Rio de Janeiro. Pe varful muntelui Corcovado se afla renumita statuie a Mantuitorului Iisus Hristos.

Excursia continua cu Muntele Sugar Loaf (accesul se face cu doua telecabine) – la 400 m inaltime si admiram spectaculoasa panorama de 360 de grade, plajele aurii, padurile verzi si metropola. Dejunul este inclus. Mese incluse: mic dejun si dejun (doar pentru participantii la excursia optionala).

Citeste despre America de SUD
Ziua 4: Rio De Janeiro – Tur Favela
Timp liber pentru plaja in Rio de Janeiro. Optional, Tur Favela – descoperiti unul dintre cele mai mari cartiere de tip “favela” din Brazilia in cadrul unui tur care va prezinta istoria urbana si cultura acestei comunitati. Turul include transport privat pana la favela si apoi tur pietonal cu un ghid local, inclusiv urcarea pe un acoperis de unde se deschisa o panorama deosebita a orasului. Mese incluse: mic dejun

Ziua 5: Rio de Janeiro – Iguazu (1 noapte) – Partea braziliana a cascadei
Transfer la aeroport pentru zborul catre Iguazu. Sosire si transfer catre Parcul National Iguazu. Se va vizita partea braziliana a cascadei (taxele de intrare in Parcul National din Iguazu sunt incluse in program). Transfer la hotel Foz Presidente 3* (Rua Xavier Da Silva 1000, 85851020 Iguazu Falls, Foz Do Iguacu). Mese incluse: mic dejun.

Ziua 6: Iguazu – Partea argentiniana a cascadei – Buenos Aires (3 nopti)
Dimineata transfer catre Parcul National Iguassu. Se va continua vizita in parc, partea argentiniana (taxele de intrare in Parcul National din Iguazu sunt incluse). In cursul serii, transfer la aeroport pentru zbor catre Buenos Aires.
Dupa aterizare in Buenos Aires, transfer si cazare la hotel Vista Sol 4* (Tucuman 451, 1001 Buenos Aires). Mese incluse: mic dejun.

Ziua 7: Buenos Aires
Capitala tangoului si a Evitei Peron, Buenos Aires are un stil de viata fascinant si o diversitate culturala in care oricine isi poate gasi locul. Turul panoramic incepe cu San Telmo, cel mai vechi cartier al orasului, cafenele, si magazine de antichitati, Teatrul Colon, Tango La Ideal, cladire veche cu numeroase sali de dans unde trebuie sa invatati tangoul, dar puteti sa luati masa sau macar o cafea, Plaza de Mayo unde, in fiecare zi de joi, mamele celor disparuti marsaluiesc si tin discursuri, Casa Rosada, Catedrala Metropolitana, Plaza San Martin cu Turnul Englez, de unde puteti avea o priveliste de neuitat, o plimbare pe Calea Florida si La Boca – un cartier colorat si foarte animat, Palacio San Martin, Parcul Palermo si Gradinile Botanice. Continuam cu La Recoleta, cartierul in care se afla cimitirul ce adaposteste mormantul Evitei Peron, Plaza Lavalle.
Seara, Optional – Tango Show cu cina inclusa. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 8: Buenos Aires – Estancia Santa Susana
Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi la o Estancia argentiniana traditionala cu pranz inclus. In cadrul excursiei se viziteaza Estancia Santa Susana (la 2 ore de mers cu autobuzul de oras), unde vom fi intampinati cu o bautura locala de catre Gauchos. Vi se vor explica stilul de viata al Gauchos si va fi vizitata ferma (calare sau cu caruta rustica).

La pranz se va organiza un barbeque (Asado). In continuare va avea loc un spectacol de folclor si dansuri traditionale ale acestor cowboys ai Pampasului. Dupa-amiaza, se va servi cafeaua si ne vom intoarce in Buenos Aires. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 9: Buenos Aires – La Paz (2 nopti)
Transfer la aeroport pentru zbor catre La Paz (Pentru Bolivia se obtine viza turistica la intrare in Bolivia, cost aproximativ 95 USD). Dupa aterizare in La Paz, transfer si cazare la Hotel Panamerican 3 (Calle Mexico 1555, La Paz). Mese incluse: mic dejun.

Ziua 10: La Paz
Tur de oras de jumatate de zi – La Paz, capitala situata la 3600 m altitudine, a fost intemeiata de capitanul Alonzo in 1548 sub numele de La Ciudad de Nuestra Senora de la Paz, iar astazi este centrul administrativ al tarii. Orasul are numeroase cladiri coloniale foarte bine conservate si gazduieste multe targuri indiene. Atractii: Palatul Prezidential, Biserica San Francisco impodobita cu sculpturi in piatra, cladirea impresionanta a Catedralei din Piata Murillo, Muzeul Miniaturilor, Casa de Murillo – erou al luptei de independenta.

Turul se incheie cu o incursiune in Valea Lunii cu relieful sau asemanator celui selenar. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 11: La Paz – Lacul Titicaca – La Paz – Puno (1 noapte)

  • Taxa iesire Bolivia 25 USD, se plateste local de catre turisti. Dimineata devreme plecam din La Paz cu microbuz sau autocar catre Copacabana, de unde vom pleca spre Insula Soarelui; vizita se va efectua pe o barca cu motor. Transfer catre Puno, capitala folclorica a Peru situata pe malul lacului Titicaca, la altitudinea de peste 3800 m.

Cazare Casona Plaza Hotel Centro 3* (787 Jiron Lima Esq Con Jiron Cajamarca, Puno). Mese incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 12: Puno – Cuzco (3 nopti)
Dimineata la prima ora se viziteaza Insulele Uros, dupa care transfer cu autocarul (cursa regulata) spre Cuzco. Pe drum, spre Cuzco, se traverseaza cateva mici orase de munte din Peru (se atinge altitudinea de 4335 m): Andahuaylillas, Rachi, Pucara. Sosire in Cuzco si transfer la hotel. Cazare la San Francisco Cusco Hotel 3* (Ceniza Street 147, 08000, Cuzco).
Mese incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 13: Cuzco – Machu Picchu – Cuzco
Excursie la complexul arheologic Machu Picchu situat la 2350 m altitudine; singurul mijloc de transport spre Machu Picchu este trenul. Transfer la gara pentru a incepe calatoria spre unul dintre cele mai fascinante locuri din lume. Veti descoperi frumusetea vechiului oras Inca admirand vechile piete, terase, temple, centre religioase, Templul Condorului, Templul Celor Trei Ferestre, Palatul Regal si Ceasul Solar – Intiwatana.
Intoarcere cu trenul la Cuzco. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 14: Cuzco
Timp liber sau excursie optionala de o zi pe Valea Sacra a Incasilor pe raul Urubamba – care nu a fost descoperita de spanioli, vizite in pitorescul oras Pisac cu a sa Piata Indiana. Dupa pranzul servit intr-un restaurant traditional de pe valea Urubamba se viziteaza ruinele Ollantaytambo. Intoarcere la Cuzco. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 15: Cuzco – Lima (3 nopti)
Tur panoramic de oras in Cuzco – supranumit si “Buricul Pamantului”, cel mai vechi oras locuit permanent din America de Sud cu Plaza de Armas. Cu aerul sau colonial, Palatul Almirante (Palatul Amiralului) adaposteste Muzeul Inca, vizitarea Catedralei construita in stil renascentist, cu statui interioare din cedru, picturi ale scolii din Cuzco si obiecte din argint. Turul continua cu vizitarea Templului Soarelui (Qurikancha) si a imprejurimilor cu Fortareata Sacsayhuaman, Q’enqo, Pucapucara si Tambo Machay, baile incase.
Zbor catre Lima si transfer la Hotel Stefanos 3* (Esperanza 370, 15074, Lima). Mese incluse: mic dejun.

Ziua 16: Lima – Nazca
Timp liber in Lima sau excursie optionala la Nazca pentru a admira din avion desenele de dimensiuni uriase lasate mostenire de cultura Nazca. Liniile gravate in roca sedimentara formeaza desene de animale si figuri geometrice diverse si se afla pe o suprafata de 500 kmp. Studiile arheologice au aratat ca primele linii dateaza din jurul anului 800 i.Hr. Se pare ca acestea au fost concepute initial pentru a fi parcurse pe jos in cadrul unui ritual initiatic.

Ziua 17: Lima – Orasul Regilor
Tur de oras in Lima – pornim cu Plaza de Armas care a aparut odata cu fondarea orasului in 1535 si faimoasa fantana de bronz (din anul 1650), Palacio de Gobierno in fata caruia dupa-amiaza putem admira schimbarea garzii, Catedrala si Palatul Episcopal, Manastirea San Francisco cu frumoasa chilie si intrare a manastirii, precum si galeriile subterane folosite ca cimitire in perioada coloniala.

Turul continua cu vizitarea cartierelor moderne cu frumoase piete si strazi aglomerate, precum San Isidro si Miraflores, Parcul Dragostei in care se gaseste o mare statuie reprezentand un cuplu de indragostiti andini si de unde se poate vedea o frumoasa panorama asupra Oceanului Pacific.

Dupa-amiaza, vizita optionala la Muzeul Aurului si Muzeul Arheologic, in Monte Rico
Seara, program optional – cina traditionala cu program folcloric in pitorescul cartier Barranco. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 18: Lima – Bucuresti
Timp liber in Lima si seara transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun.

ziua 1: bucuresti – rio de janeiro
plecare de pe aeroportul international „henri coanda” din bucuresti pentru zborul catre rio de janeiro.

2: rio de janeiro (3 nopti)
transfer si cazare in rio de janeiro – majestic rio 3* (rua 5 de julho, 195 copacabana 195, 22051030 rio de janeiro).

rio de janeiro este orasul carnavalurilor, este faimos pentru plajele sale. turul incepe pe celebra plaja copacabana si apoi ipanema cu obiective in zona istorica: biserica candelaria , catedrala metropolitana ,oconstructie modernista, teatrul municipal, stadionul maracana cu cel mai mare numar de locuri din lume – 200.000 persoane, sambadromul – locul unde se desfasoara carnavalul. mese incluse: mic dejun.

3: rio de janeiro – corcovado – sugar loaf
zi libera la dispozitie sau, optional, excursie la muntele corcovado, calatorind (cu cremaliera) prin splendida padure subtropicala tijuca, spre locul cu o fantastica vedere asupra orasului rio de janeiro. pe varful muntelui corcovado se afla renumita statuie a mantuitorului iisus hristos.

excursia continua cu muntele sugar loaf (accesul se face cu doua telecabine) – la 400 m inaltime si admiram spectaculoasa panorama de 360 de grade, plajele aurii, padurile verzi si metropola. dejunul este inclus. mese incluse: mic dejun si dejun (doar pentru participantii la excursia optionala).

citeste despre america de sud

4: rio de janeiro – tur favela
timp liber pentru plaja in rio de janeiro. optional, tur favela – descoperiti unul dintre cele mai mari cartiere de tip “favela” din brazilia in cadrul unui tur care va prezinta istoria urbana si cultura acestei comunitati. turul include transport privat pana la favela si apoi tur pietonal cu un ghid local, inclusiv urcarea pe un acoperis de unde se deschisa o panorama deosebita a orasului. mese incluse: mic dejun

5: rio de janeiro – iguazu (1 noapte) – partea braziliana a cascadei
transfer la aeroport pentru zborul catre iguazu. sosire si transfer catre parcul national iguazu. se va vizita partea braziliana a cascadei (taxele de intrare in parcul national din iguazu sunt incluse in program). transfer la hotel foz presidente 3* (rua xavier da silva 1000, 85851020 iguazu falls, foz do iguacu). mese incluse: mic dejun.

6: iguazu – partea argentiniana a cascadei – buenos aires (3 nopti)
dimineata transfer catre parcul national iguassu. se va continua vizita in parc, partea argentiniana (taxele de intrare in parcul national din iguazu sunt incluse). in cursul serii, transfer la aeroport pentru zbor catre buenos aires.
dupa aterizare in buenos aires, transfer si cazare la hotel vista sol 4* (tucuman 451, 1001 buenos aires). mese incluse: mic dejun.

7: buenos aires
capitala tangoului si a evitei peron, buenos aires are un stil de viata fascinant si o diversitate culturala in care oricine isi poate gasi locul. turul panoramic incepe cu san telmo, cel mai vechi cartier al orasului, cafenele, si magazine de antichitati, teatrul colon, tango la ideal, cladire veche cu numeroase sali de dans unde trebuie sa invatati tangoul, dar puteti sa luati masa sau macar o cafea, plaza de mayo unde, in fiecare zi de joi, mamele celor disparuti marsaluiesc si tin discursuri, casa rosada, catedrala metropolitana, plaza san martin cu turnul englez, de unde puteti avea o priveliste de neuitat, o plimbare pe calea florida si la boca – un cartier colorat si foarte animat, palacio san martin, parcul palermo si gradinile botanice. continuam cu la recoleta, cartierul in care se afla cimitirul ce adaposteste mormantul evitei peron, plaza lavalle.
seara, optional – tango show cu cina inclusa. mese incluse: mic dejun.

8: buenos aires – estancia santa susana
zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi la o estancia argentiniana traditionala cu pranz inclus. in cadrul excursiei se viziteaza estancia santa susana (la 2 ore de mers cu autobuzul de oras), unde vom fi intampinati cu o bautura locala de catre gauchos. vi se vor explica stilul de viata al gauchos si va fi vizitata ferma (calare sau cu caruta rustica).

la pranz se va organiza un barbeque (asado). in continuare va avea loc un spectacol de folclor si dansuri traditionale ale acestor cowboys ai pampasului. dupa-amiaza, se va servi cafeaua si ne vom intoarce in buenos aires. mese incluse: mic dejun.

9: buenos aires – la paz (2 nopti)
transfer la aeroport pentru zbor catre la paz (pentru bolivia se obtine viza turistica la intrare in bolivia, cost aproximativ 95 usd). dupa aterizare in la paz, transfer si cazare la hotel panamerican 3 (calle mexico 1555, la paz). mese incluse: mic dejun.

10: la paz
tur de oras de jumatate de zi – la paz, capitala situata la 3600 m altitudine, a fost intemeiata de capitanul alonzo in 1548 sub numele de la ciudad de nuestra senora de la paz, iar astazi este centrul administrativ al tarii. orasul are numeroase cladiri coloniale foarte bine conservate si gazduieste multe targuri indiene. atractii: palatul prezidential, biserica san francisco impodobita cu sculpturi in piatra, cladirea impresionanta a catedralei din piata murillo, muzeul miniaturilor, casa de murillo – erou al luptei de independenta.

turul se incheie cu o incursiune in valea lunii cu relieful sau asemanator celui selenar. mese incluse: mic dejun.

11: la paz – lacul titicaca – la paz – puno (1 noapte)

  • taxa iesire bolivia 25 usd, se plateste local de catre turisti. dimineata devreme plecam din la paz cu microbuz sau autocar catre copacabana, de unde vom pleca spre insula soarelui; vizita se va efectua pe o barca cu motor. transfer catre puno, capitala folclorica a peru situata pe malul lacului titicaca, la altitudinea de peste 3800 m.

cazare casona plaza hotel centro 3* (787 jiron lima esq con jiron cajamarca, puno). mese incluse: mic dejun si pranz.

12: puno – cuzco (3 nopti)
dimineata la prima ora se viziteaza insulele uros, dupa care transfer cu autocarul (cursa regulata) spre cuzco. pe drum, spre cuzco, se traverseaza cateva mici orase de munte din peru (se atinge altitudinea de 4335 m): andahuaylillas, rachi, pucara. sosire in cuzco si transfer la hotel. cazare la san francisco cusco hotel 3* (ceniza street 147, 08000, cuzco).
mese incluse: mic dejun si pranz.

13: cuzco – machu picchu – cuzco
excursie la complexul arheologic machu picchu situat la 2350 m altitudine; singurul mijloc de transport spre machu picchu este trenul. transfer la gara pentru a incepe calatoria spre unul dintre cele mai fascinante locuri din lume. veti descoperi frumusetea vechiului oras inca admirand vechile piete, terase, temple, centre religioase, templul condorului, templul celor trei ferestre, palatul regal si ceasul solar – intiwatana.
intoarcere cu trenul la cuzco. mese incluse: mic dejun.

14: cuzco
timp liber sau excursie optionala de o zi pe valea sacra a incasilor pe raul urubamba – care nu a fost descoperita de spanioli, vizite in pitorescul oras pisac cu a sa piata indiana. dupa pranzul servit intr-un restaurant traditional de pe valea urubamba se viziteaza ruinele ollantaytambo. intoarcere la cuzco. mese incluse: mic dejun.

15: cuzco – lima (3 nopti)
tur panoramic de oras in cuzco – supranumit si “buricul pamantului”, cel mai vechi oras locuit permanent din america de sud cu plaza de armas. cu aerul sau colonial, palatul almirante (palatul amiralului) adaposteste muzeul inca, vizitarea catedralei construita in stil renascentist, cu statui interioare din cedru, picturi ale scolii din cuzco si obiecte din argint. turul continua cu vizitarea templului soarelui (qurikancha) si a imprejurimilor cu fortareata sacsayhuaman, q’enqo, pucapucara si tambo machay, baile incase.
zbor catre lima si transfer la hotel stefanos 3* (esperanza 370, 15074, lima). mese incluse: mic dejun.

16: lima – nazca
timp liber in lima sau excursie optionala la nazca pentru a admira din avion desenele de dimensiuni uriase lasate mostenire de cultura nazca. liniile gravate in roca sedimentara formeaza desene de animale si figuri geometrice diverse si se afla pe o suprafata de 500 kmp. studiile arheologice au aratat ca primele linii dateaza din jurul anului 800 i.hr. se pare ca acestea au fost concepute initial pentru a fi parcurse pe jos in cadrul unui ritual initiatic.

17: lima – orasul regilor
tur de oras in lima – pornim cu plaza de armas care a aparut odata cu fondarea orasului in 1535 si faimoasa fantana de bronz (din anul 1650), palacio de gobierno in fata caruia dupa-amiaza putem admira schimbarea garzii, catedrala si palatul episcopal, manastirea san francisco cu frumoasa chilie si intrare a manastirii, precum si galeriile subterane folosite ca cimitire in perioada coloniala.

turul continua cu vizitarea cartierelor moderne cu frumoase piete si strazi aglomerate, precum san isidro si miraflores, parcul dragostei in care se gaseste o mare statuie reprezentand un cuplu de indragostiti andini si de unde se poate vedea o frumoasa panorama asupra oceanului pacific.

dupa-amiaza, vizita optionala la muzeul aurului si muzeul arheologic, in monte rico
seara, program optional – cina traditionala cu program folcloric in pitorescul cartier barranco. mese incluse: mic dejun.

18: lima – bucuresti
timp liber in lima si seara transfer la aeroport pentru zborul catre bucuresti. mese incluse: mic dejun.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 18 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
01 August 2019 2,889 € Rezerva
Data plecare Tarif
01 Septembrie 2019 2,889 € Rezerva
Data plecare Tarif
05 Octombrie 2019 2,889 € Rezerva
Data plecare Tarif
29 Decembrie 2019 2,889 € Rezerva

tarife incepand de la 2,889 €

Servicii incluse

-Bilet de avion Bucuresti – Rio de Janeiro/Lima – Bucuresti
-Zboruri interne conform program
-16 nopti cazare cu mic dejun conform cu itinerariul programului la hoteluri 3*
-Asistenta turistica locala in limba romana
-Transport cu autocarul/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
-Vizite si intrari la urmatoarele obiective turistice: Machu Pichu, Cascada Iguazu partea braziliana si argentiniana
-Tur panoramic Lima, Cuzco, La Paz, Buenos Aires, Rio de Janeiro
-Mesele specificate in program

Servicii neincluse

-Taxele de aeroport si securitate 489 Euro/persoana
-Taxe de aeroport zboruri interne 265 Euro/persoana
-Supliment obligatoriu plecare Revelion 389 Euro/persoana
-Supliment Hoteluri 4* 399 euro/persoana
-Taxa viza Bolivia, se achita local de catre turist (Pentru Bolivia se obtine viza turistica la intrare in Bolivia, cost aproximativ 95 USD)
-Taxa iesire Bolivia, se achita local
-Asigurarea medicala si Asigurarea storno
-Excursiile optionale propuse
-Alte intrari la obiectivele turistice care nu au fost mentionate ca fiind incluse
-Bacsisuri ghizi locali si soferi

Observatii

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours