Vizualizezi oferta circuit Portugalia, vacanta Portugalia.

Circuit avion Portugalia

Circuit Portugalia
  • Tari: Portugalia
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1 / 05.09.2020: Bucureşti – Munchen – Funchal
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:00 (în faţa ghişeului de check-in al companiei Lufthansa). Plecare spre Munchen cu compania Lufthansa, zbor LH 1655 (06:10 / 07:20) de unde se va pleca spre Funchal, capitala Insulei Madeira, cu zborul LH 1790 (08:50 / 12:10). După sosirea în Insula Madeira, întâlnire cu ghidul local pentru un tur pietonal de o jumătate de zi al capitalei insulei Madeira, Funchal, oraş splendid, situat într-un minunat golf înconjurat de munţi. Actuala capitală a insulei, a cărei denumire provine de la “funcho” (fenicul), plantă care creştea din abundenţă în zonă, a fost întemeiată în anul 1421, pe vremea primelor încercări de colonizare ale portughezilor. Prima oprire va fi la Grădina Botanică unde vom admira speciile endemice de flori din Insula Madeira şi alte plante exotice. A doua oprire va fi la piaţa locală „Mercado dos Lavradores”, unde vom admira femeile îmbrăcate în costume tradiţionale, care vând flori exotice culese din grădinile de pe insulă şi impresionanta piaţă de peşte, unde vom remarca peştele spadă, cel mai popular peşte din zonă. Următoarea oprire va fi la o fabrică de broderie, unde vom putea observa diversele etape ale procesului de fabricaţie a celebrelor broderii madeirene. În încheierea turului vom vizita o cramă şi vom participa la o degustare a diferitelor soiuri din renumitul vin de Madeira. Cazare la Hotel Four Views Monumental 4* (sau similar 4*).
Ziua 2 / 06.09.2020: Funchal – Eira do Serrado & Monte – Funchal
Mic dejun. Opţional, excursie de o jumătate de zi cu ghid local la Eira do Serrado & Monte. Veţi merge spre punctul de observaţie Eira do Serrado, de unde veţi admira frumoasele peisaje din interiorul insulei. Vă veţi opri în satul Monte, situat pe vârful unui deal, deasupra oraşului Funchal, care se mândreşte cu o frumoasă biserică în interiorul căreia se află mormântul lui Carol I, ultimul împărat al imperiului Austro-Ungar. La întoarcere veţi putea avea parte de o experienţă inedită coborând dealul până la Livramento cu o “sanie”, o combinaţie ciudată între un coş împletit de răchită şi sanie (coborârea nu este inclusă în tarif). Sania este manevrată de doi carreiros (cărăuşi) pe o distanţă de aprox. 2 km şi poate atinge uneori o viteză de 50 km/h. Acest mijloc de transport datează din anul 1850, de pe vremea când pe acest deal nu era construit funicularul care funcţionează astăzi. După-amiază timp liber pentru activități individuale. Cazare la Hotel Four Views Monumental 4* (sau similar 4*).
Ziua 3 / 07.09.2020: Funchal – Camacha – Santana – Funchal
Mic dejun. Opţional, excursie de o zi la Camacha & Santana cu ghid local şi dejun inclus. Prima oprire va fi în Camacha, una dintre cele mai mari aşezări din interiorul insulei, cunoscută ca centru de producţie al obiectelor din răchită, o destinaţie populară şi datorită faptului că aici s-a ţinut primul meci de fotbal din Portugalia, în anul 1875. În continuare veţi urca spre Pico do Arieiro, al doilea vârf ca înălţime de pe insulă, cu 1810 m în cel mai înalt punct, de unde veţi putea admira priveliştile impresionante asupra insulei. Următoarea oprire va fi la Ribeiro Frio pentru a vedea o crescătorie de păstrăvi, după care veţi pleca către Santana, situat în partea de nord a insulei, probabil cel mai tipic sat de pe insulă, unde veţi putea vedea casele tradiţionale vesel colorate cu acoperişuri de paie. Dejun. La întoarcerea spre Funchal veţi face o oprire în Machico, oraş construit între mare şi munte, locul unde au debarcat primii navigatori portughezi care au ajuns pe insulă în anul 1419. Cazare la Hotel Four Views Monumental 4* (sau similar 4*).
Ziua 4 / 08.09.2020: Funchal
Mic dejun. Timp liber pentru activități individuale. După-amiază, veți putea participa individual la festivităţile dedicate Festivalului Florilor şi anume Parada Copiilor şi Ceremonia Zidului Speranţei (transportul până în/din centrul orașului nu este inclus). În această zi sute de copii costumaţi se adună în Praca do Municipio şi iau parte la construirea unei picturi murale din flori, numită Zidul Speranţei, simbol al speranţei pentru o lume mai bună şi pace. Cazare la Hotel Four Views Monumental 4* (sau similar 4*).
Ziua 5 / 09.09.2020: Funchal
Mic dejun. Timp liber pentru activități individuale. După-amiază, împreună cu însoţitorul de grup veți participa la festivităţile dedicate Festivalului Florilor şi anume Parada Carelor Alegorice (transportul până în/din centrul orașului nu este inclus). Încă din anul 1979 zeci de care alegorice decorate cu mii de flori defilează pe principalele străzi ale oraşului Funchal într-o atmosferă autentică care marchează sosirea primăverii. Veți admira cum artiştii locali construiesc covoare florale, pe care apoi le expun pe străzile oraşului, veți asculta şi admira muzica şi dansurile tradiţionale ale insulei. Cazare Hotel Four Views Monumental 4* (sau similar 4*).
Ziua 6 / 10.09.2020: Funchal – Ribeira Brava – Porto Moniz – Funchal
Mic dejun. Opţional, excursie de o zi la Porto Moniz cu ghid local şi dejun inclus. Prima oprire va fi la Camara de Lobos, un pitoresc sat pescăresc situat în apropierea oraşului Funchal, care a fost imortalizat şi de Winston Churchill în timpul şederii sale în Madeira. Aceasta este şi cea mai importantă zonă viticolă din Madeira. Pe măsură ce veţi urca spre zonele mai înalte, veţi observa că plantaţiile cu viţă-de-vie sunt înlocuite de cele de bananieri. Veţi urca până la punctul panoramic Cabo Girao (580 m), cel mai înalt promontoriu din Europa, după care veţi continua de-a lungul coastei sudice a insulei către Ribeira Brava – cea mai veche localitate de pe insulă, înfiinţată în anul 1440. Veți trece prin satul Sao Vicente, Centrul Vulcanismului, unde se află şi peşterile în stâncă. În continuarea zilei veţi ajunge la Porto Moniz, un mic sat situat pe coasta de nord renumit pentru piscinele naturale formate în rocile vulcanice şi pentru uimitoarele cascade. Dejun. Veţi pleca apoi spre “Laurisilva”, cea mai mare pădure de dafini din lume înscrisă pe lista Patrimoniului Natural Mondial UNESCO, după care veţi coborî spre Funchal prin valea Serra de Aqua. Cazare la Hotel Four Views Monumental 4* (sau similar 4*).
Ziua 7 / 11.09.2020: Funchal
Mic dejun. Timp liber sau opţional, croazieră cu catamaranul (aprox. 3 ore). Din Funchal catamaranul va pleca spre Cabo Girao, trecând pe lângă ţărmul oraşului Funchal cu zona Lido, Praia Formosa şi Camara de Lobos. La întoarcerea spre Funchal este foarte posibil să vedeţi delfinii care s-ar putea să vă urmeze în timpul călătoriei. După-amiază timp liber pentru activități individuale. Seara, opţional veţi putea participa la “Seara Tradiţională Espetada cu program folcloric”. Vă invităm la un tradiţional restaurant madeiran, unde veţi descoperi nu numai mâncarea tradiţională, ci şi ospitalitatea călduroasă a localnicilor. Atmosfera este întreţinută de cântăreţi şi de grupul folcloric căruia vă puteţi alătura. Cina cuprinde vin la sosire, fel principal ”Espetada” (frigărui din carne de vită cu ierburi aromatice), salată mixtă, pâine fierbinte de ţară, vin, salată de fructe proaspete şi cafea. Cazare la Hotel Four Views Monumental 4* (sau similar 4*).
Ziua 8 / 12.09.2020: Funchal – Munchen – Bucureşti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Munchen cu compania Lufthansa, zbor LH 1791 (13:00 / 18:05), de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul LH 1654 (21:45 / 00:45).
Ziua 9 / 13.09.2020: Bucureşti
Sosire la Bucureşti la ora 00:45.

ziua 1 / 05.09.2020: bucureşti – munchen – funchal
Întâlnire cu conducătorul de grup la aeroportul henri coandă, la ora 04:00 (în faţa ghişeului de check-in al companiei lufthansa). plecare spre munchen cu compania lufthansa, zbor lh 1655 (06:10 / 07:20) de unde se va pleca spre funchal, capitala insulei madeira, cu zborul lh 1790 (08:50 / 12:10). după sosirea în insula madeira, întâlnire cu ghidul local pentru un tur pietonal de o jumătate de zi al capitalei insulei madeira, funchal, oraş splendid, situat într-un minunat golf înconjurat de munţi. actuala capitală a insulei, a cărei denumire provine de la “funcho” (fenicul), plantă care creştea din abundenţă în zonă, a fost întemeiată în anul 1421, pe vremea primelor încercări de colonizare ale portughezilor. prima oprire va fi la grădina botanică unde vom admira speciile endemice de flori din insula madeira şi alte plante exotice. a doua oprire va fi la piaţa locală „mercado dos lavradores”, unde vom admira femeile îmbrăcate în costume tradiţionale, care vând flori exotice culese din grădinile de pe insulă şi impresionanta piaţă de peşte, unde vom remarca peştele spadă, cel mai popular peşte din zonă. următoarea oprire va fi la o fabrică de broderie, unde vom putea observa diversele etape ale procesului de fabricaţie a celebrelor broderii madeirene. În încheierea turului vom vizita o cramă şi vom participa la o degustare a diferitelor soiuri din renumitul vin de madeira. cazare la hotel four views monumental 4* (sau similar 4*).

2 / 06.09.2020: funchal – eira do serrado & monte – funchal
mic dejun. opţional, excursie de o jumătate de zi cu ghid local la eira do serrado & monte. veţi merge spre punctul de observaţie eira do serrado, de unde veţi admira frumoasele peisaje din interiorul insulei. vă veţi opri în satul monte, situat pe vârful unui deal, deasupra oraşului funchal, care se mândreşte cu o frumoasă biserică în interiorul căreia se află mormântul lui carol i, ultimul împărat al imperiului austro-ungar. la întoarcere veţi putea avea parte de o experienţă inedită coborând dealul până la livramento cu o “sanie”, o combinaţie ciudată între un coş împletit de răchită şi sanie (coborârea nu este inclusă în tarif). sania este manevrată de doi carreiros (cărăuşi) pe o distanţă de aprox. 2 km şi poate atinge uneori o viteză de 50 km/h. acest mijloc de transport datează din anul 1850, de pe vremea când pe acest deal nu era construit funicularul care funcţionează astăzi. după-amiază timp liber pentru activități individuale. cazare la hotel four views monumental 4* (sau similar 4*).

3 / 07.09.2020: funchal – camacha – santana – funchal
mic dejun. opţional, excursie de o zi la camacha & santana cu ghid local şi dejun inclus. prima oprire va fi în camacha, una dintre cele mai mari aşezări din interiorul insulei, cunoscută ca centru de producţie al obiectelor din răchită, o destinaţie populară şi datorită faptului că aici s-a ţinut primul meci de fotbal din portugalia, în anul 1875. În continuare veţi urca spre pico do arieiro, al doilea vârf ca înălţime de pe insulă, cu 1810 m în cel mai înalt punct, de unde veţi putea admira priveliştile impresionante asupra insulei. următoarea oprire va fi la ribeiro frio pentru a vedea o crescătorie de păstrăvi, după care veţi pleca către santana, situat în partea de nord a insulei, probabil cel mai tipic sat de pe insulă, unde veţi putea vedea casele tradiţionale vesel colorate cu acoperişuri de paie. dejun. la întoarcerea spre funchal veţi face o oprire în machico, oraş construit între mare şi munte, locul unde au debarcat primii navigatori portughezi care au ajuns pe insulă în anul 1419. cazare la hotel four views monumental 4* (sau similar 4*).

4 / 08.09.2020: funchal
mic dejun. timp liber pentru activități individuale. după-amiază, veți putea participa individual la festivităţile dedicate festivalului florilor şi anume parada copiilor şi ceremonia zidului speranţei (transportul până în/din centrul orașului nu este inclus). În această zi sute de copii costumaţi se adună în praca do municipio şi iau parte la construirea unei picturi murale din flori, numită zidul speranţei, simbol al speranţei pentru o lume mai bună şi pace. cazare la hotel four views monumental 4* (sau similar 4*).

5 / 09.09.2020: funchal
mic dejun. timp liber pentru activități individuale. după-amiază, împreună cu însoţitorul de grup veți participa la festivităţile dedicate festivalului florilor şi anume parada carelor alegorice (transportul până în/din centrul orașului nu este inclus). Încă din anul 1979 zeci de care alegorice decorate cu mii de flori defilează pe principalele străzi ale oraşului funchal într-o atmosferă autentică care marchează sosirea primăverii. veți admira cum artiştii locali construiesc covoare florale, pe care apoi le expun pe străzile oraşului, veți asculta şi admira muzica şi dansurile tradiţionale ale insulei. cazare hotel four views monumental 4* (sau similar 4*).

6 / 10.09.2020: funchal – ribeira brava – porto moniz – funchal
mic dejun. opţional, excursie de o zi la porto moniz cu ghid local şi dejun inclus. prima oprire va fi la camara de lobos, un pitoresc sat pescăresc situat în apropierea oraşului funchal, care a fost imortalizat şi de winston churchill în timpul şederii sale în madeira. aceasta este şi cea mai importantă zonă viticolă din madeira. pe măsură ce veţi urca spre zonele mai înalte, veţi observa că plantaţiile cu viţă-de-vie sunt înlocuite de cele de bananieri. veţi urca până la punctul panoramic cabo girao (580 m), cel mai înalt promontoriu din europa, după care veţi continua de-a lungul coastei sudice a insulei către ribeira brava – cea mai veche localitate de pe insulă, înfiinţată în anul 1440. veți trece prin satul sao vicente, centrul vulcanismului, unde se află şi peşterile în stâncă. În continuarea zilei veţi ajunge la porto moniz, un mic sat situat pe coasta de nord renumit pentru piscinele naturale formate în rocile vulcanice şi pentru uimitoarele cascade. dejun. veţi pleca apoi spre “laurisilva”, cea mai mare pădure de dafini din lume înscrisă pe lista patrimoniului natural mondial unesco, după care veţi coborî spre funchal prin valea serra de aqua. cazare la hotel four views monumental 4* (sau similar 4*).

7 / 11.09.2020: funchal
mic dejun. timp liber sau opţional, croazieră cu catamaranul (aprox. 3 ore). din funchal catamaranul va pleca spre cabo girao, trecând pe lângă ţărmul oraşului funchal cu zona lido, praia formosa şi camara de lobos. la întoarcerea spre funchal este foarte posibil să vedeţi delfinii care s-ar putea să vă urmeze în timpul călătoriei. după-amiază timp liber pentru activități individuale. seara, opţional veţi putea participa la “seara tradiţională espetada cu program folcloric”. vă invităm la un tradiţional restaurant madeiran, unde veţi descoperi nu numai mâncarea tradiţională, ci şi ospitalitatea călduroasă a localnicilor. atmosfera este întreţinută de cântăreţi şi de grupul folcloric căruia vă puteţi alătura. cina cuprinde vin la sosire, fel principal ”espetada” (frigărui din carne de vită cu ierburi aromatice), salată mixtă, pâine fierbinte de ţară, vin, salată de fructe proaspete şi cafea. cazare la hotel four views monumental 4* (sau similar 4*).

8 / 12.09.2020: funchal – munchen – bucureşti
mic dejun. transfer la aeroport pentru zborul spre munchen cu compania lufthansa, zbor lh 1791 (13:00 / 18:05), de unde se va pleca spre bucureşti cu zborul lh 1654 (21:45 / 00:45).

9 / 13.09.2020: bucureşti
sosire la bucureşti la ora 00:45.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 9 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
05 Septembrie 2020 980 €

tarife incepand de la 980 €

Servicii incluse

- transport continental cu avionul pe ruta: Bucureşti – Munchen – Funchal şi retur cu compania Lufthansa
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 7 nopţi cazare cu mic dejun în Insula Madeira în hotel de 4*
- ½ zi tur panoramic și pietonal de oraş Funchal cu ghid local
- intrare şi degustare de vin la cramă în Funchal
- transferurile, tururile, excursiile menţionate în program
- vizitele şi intrările la obiectivele menţionate în program
- BONUS: intrare la Grădina Botanică
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 50.000 euro/pers. (cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, însă care nu este menită a acoperi complicațiile sau recidivele bolilor/afecțiunilor de care dumneavoastră suferiți anterior începerii călătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 2000 euro/persoană (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei; se poate încheia turiștilor cu vârsta maximă de 79 ani împliniți

Servicii neincluse

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile continentale: aprox. 290 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de compania aeriană, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxele de oraş (unde se percep) se achită la recepţia hotelurilor
- bacşişuri: 15 euro/pers. pentru şoferi, mai puţin pentru bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- excursiile opţionale, care se rezervă şi se achită din ţară, tarifele acestora fiind valabile pentru un grup de 15 persoane; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerii locali
• excursie de o jumătate de zi cu ghid local la Eira do Serrado & Monte: aprox: 30 euro/pers.
• excursie 1 zi la Porto Moniz cu ghid local şi dejun inclus: aprox. 55 euro/pers.
• excursie 1 zi la Camacha & Santana cu ghid local şi dejun inclus: aprox. 55 euro/pers.
• seară Tradiţională Espetada cu program folcloric care include: vin la sosire, fel principal ”Espetada” (frigărui din carne de vită cu ierburi aromatice), salată mixtă, pâine fierbinte de ţară, vin, salată de fructe proaspete şi cafea: aprox. 50 euro/pers.

Observatii

ACTE NECESARE:
- paşaportul sau cartea de identitate în curs de valabilitate

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans minim de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 %, se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

DAL Travel