Vizualizezi oferta circuit Guatemala, circuit Belize, vacanta Guatemala, vacanta Belize.

Circuit avion Guatemala, Belize

Circuit Guatemala
  • Tari: Guatemala, Belize
  • Orase tranzitate: Guatemala, Belize City, Antigua Guatemala, Chichicastenango

Descriere

Ziua 1: Intalnire in Aeroportul Otopeni cu Reprezentantul J’ Info Tours, pentru imbarcare zbor . Plecare la ora 7.00, prin Madrid. Aterizare in Guatemala City. Transfer si cazare la hotel Colonial.

Ziua 2: Tur de oras Guatemala City, caracterizat prin casele sale cu specific colonial si obiectivele principale: Plaza Mayor, Palacio Nacional, catedrala, Mercado Central (Piața Centrală), Muzeul Fray Francisco Vasquez. Transfer la aeroport pentru zbor la Florel, ora 16.40. Sosire 17.40, transfer la hotel Isla de Flores, pentru cina si cazare.

Ziua 3: Dupa mic dejun, vizitam cateva din cele 3000 de piramide mayașe din padurile tropicale aflate in
Rezervația Arheologică Tikal Park. Paradisul tropical ne dezvaluie, pe langa monumentele de o valoare inestimabila si locuitorii actuali, o diversitate de animale: maimuțe,păsări, păienjeni si chiar jaguari. Incheiem ziua cu privelistea de la Mirador Del Rey.

Ziua 4: Mic dejun, transfer la aeroport pentru zbor la Belize 8.30/9.30. Sosirea in Belize, tur panoramic de oras. Include: Muzeul Maritim, Institutul Bliss, Casa de Cultură (Government House), Insula Păsărilor (Bird Island), Catedrala St. John, Parcul Memorial (Memorial Park. Vom asculta povestea care s-a indragostit atat de tare de Belize si de locuitorii ei. Incat si-a donat toata averea pentru constructia de drumuri, scoli, centre culturale, piețe.Cazare la hotel Radisson Fort George Hotel.

Ziua 5: Mic dejun, timp liber la dispozitie pentru relaxare in Belize City sau excursie optionala la Bariera de Corali (a 2-a din lume ca mărime dupa Marea Barieră de Corali din Australia) și Great BLUE HOLE (Marea Gaură Albastră), un bazin maritim rotund gigant, format prin topirea gheții în urmă cu aproximativ 15.000 de ani, cand nivelul marii a fost foarte scăzut.

Ziua 6:Mic dejun, timp liber pentru plaja si relaxare. Seara, cina.

Ziua 7: Mic dejun, transfer la aeroport pentru zbor ( 16.30/17.45) spre Guatemala City. Sosire , transfer la hotel Colonial pentru cazare si cina.

Ziua 8: Mic dejun, transfer la Antigua. Fondata in 1543 si strajuita de vulcanul Fuego, Antigua a fost capitala Guatemalei timp de 233 de ani. In 1773, dupa ce orasul a fost distrus de eruptia vulcanului, capitala s-a mutat din nou la Guatemala City. Atmosfera medievala a orasului , desprinsa parca din povestile cu conchistadori , este intregita de:Palacio de Los Capitanes , construit in 1543 si care a gazduit guvernul Americii Centrale. Catedrala Santiago, construita in 1542 si in care se odihneste unul dintre primii conchistadori Bernal Diaz del Castillo.Universitatea de San Carlos, fondata in 1676, Casa K’Ojom, infiintata de Samuel Franco Arce, este muzeul muzicii mayase.
Convento Santa Clara si Mercado Central (Piata Centrala) completeaza sirul lung de monumente din aceasta splendid[ asezare aflata la 1530 metri altitudine. Facem o incursiune gastronomica pe strada restaurantelor unde atat mirosurile cat si culorile ne fascineaza , iar gustul este desavarsit. Cazare la hotel Santa Clara.

Ziua 9 : Mic dejun, timp liber la dispozitie sau optional ,excursie la Lacul Atitlan – lac vulcanic cu o adancime de 320 metri, care este inconjurat de vulcanii Atitlan, San Pedro si gazduieste statiunea Panajachel. Facem o plimbare pe lac cu vaporasul, apoi facem o vizita unui șaman, sa ne prezica viitorul. Seara, cina.

Ziua 10: Dupa mic dejun, ne pregatim de, excursie la Chichicastenango, denumit in trecut Chaviar, pe când era un centru important de schimb de marfuri inca dinaintea conchistadorilor. Pentru locuitorii maya, spiritualitatea si credinta sunt elemente esentiale ale vietii cotidiene. Vizităm biserica Santo Tomas, biserica catolica dedicate preotului cu acelasi nume, ridicată si care a fost ridicata pe un templu Maya si unde predică chuchkajaues ( denumirea mayasa pentru preoti/lideri spirituali, care slujesc pe ramasitele vechiului temple. Vizitam colorata piata mayasa, negociem pentru ce dorim să cumpărăm si pariticipăm chiar si la ritualuri stravechi. Seara, cina.

Ziua 11 : Mic dejun, timp liber la dispozitie pentru vizite si relaxare, seara cina.

Ziua 12: Mic dejun, transfer la aeroport in Guatemala City, pentru zborul de intoarcere de la ora 17.40. Se calatoreste in timpul noptii.

Ziua 13/Ziua 14: Sosire la Bucuresti, la ora 00.45.

ziua 1: intalnire in aeroportul otopeni cu reprezentantul j’ info tours, pentru imbarcare zbor . plecare la ora 7.00, prin madrid. aterizare in guatemala city. transfer si cazare la hotel colonial.

2: tur de oras guatemala city, caracterizat prin casele sale cu specific colonial si obiectivele principale: plaza mayor, palacio nacional, catedrala, mercado central (piața centrală), muzeul fray francisco vasquez. transfer la aeroport pentru zbor la florel, ora 16.40. sosire 17.40, transfer la hotel isla de flores, pentru cina si cazare.
3: dupa mic dejun, vizitam cateva din cele 3000 de piramide mayașe din padurile tropicale aflate in

rezervația arheologică tikal park. paradisul tropical ne dezvaluie, pe langa monumentele de o valoare inestimabila si locuitorii actuali, o diversitate de animale: maimuțe,păsări, păienjeni si chiar jaguari. incheiem ziua cu privelistea de la mirador del rey.

4: mic dejun, transfer la aeroport pentru zbor la belize 8.30/9.30. sosirea in belize, tur panoramic de oras. include: muzeul maritim, institutul bliss, casa de cultură (government house), insula păsărilor (bird island), catedrala st. john, parcul memorial (memorial park. vom asculta povestea care s-a indragostit atat de tare de belize si de locuitorii ei. incat si-a donat toata averea pentru constructia de drumuri, scoli, centre culturale, piețe.cazare la hotel radisson fort george hotel.

5: mic dejun, timp liber la dispozitie pentru relaxare in belize city sau excursie optionala la bariera de corali (a 2-a din lume ca mărime dupa marea barieră de corali din australia) și great blue hole (marea gaură albastră), un bazin maritim rotund gigant, format prin topirea gheții în urmă cu aproximativ 15.000 de ani, cand nivelul marii a fost foarte scăzut.

6:mic dejun, timp liber pentru plaja si relaxare. seara, cina.

7: mic dejun, transfer la aeroport pentru zbor ( 16.30/17.45) spre guatemala city. sosire , transfer la hotel colonial pentru cazare si cina.

8: mic dejun, transfer la antigua. fondata in 1543 si strajuita de vulcanul fuego, antigua a fost capitala guatemalei timp de 233 de ani. in 1773, dupa ce orasul a fost distrus de eruptia vulcanului, capitala s-a mutat din nou la guatemala city. atmosfera medievala a orasului , desprinsa parca din povestile cu conchistadori , este intregita de:palacio de los capitanes , construit in 1543 si care a gazduit guvernul americii centrale. catedrala santiago, construita in 1542 si in care se odihneste unul dintre primii conchistadori bernal diaz del castillo.universitatea de san carlos, fondata in 1676, casa k’ojom, infiintata de samuel franco arce, este muzeul muzicii mayase.
convento santa clara si mercado central (piata centrala) completeaza sirul lung de monumente din aceasta splendid[ asezare aflata la 1530 metri altitudine. facem o incursiune gastronomica pe strada restaurantelor unde atat mirosurile cat si culorile ne fascineaza , iar gustul este desavarsit. cazare la hotel santa clara.

9 : mic dejun, timp liber la dispozitie sau optional ,excursie la lacul atitlan – lac vulcanic cu o adancime de 320 metri, care este inconjurat de vulcanii atitlan, san pedro si gazduieste statiunea panajachel. facem o plimbare pe lac cu vaporasul, apoi facem o vizita unui șaman, sa ne prezica viitorul. seara, cina.

10: dupa mic dejun, ne pregatim de, excursie la chichicastenango, denumit in trecut chaviar, pe când era un centru important de schimb de marfuri inca dinaintea conchistadorilor. pentru locuitorii maya, spiritualitatea si credinta sunt elemente esentiale ale vietii cotidiene. vizităm biserica santo tomas, biserica catolica dedicate preotului cu acelasi nume, ridicată si care a fost ridicata pe un templu maya si unde predică chuchkajaues ( denumirea mayasa pentru preoti/lideri spirituali, care slujesc pe ramasitele vechiului temple. vizitam colorata piata mayasa, negociem pentru ce dorim să cumpărăm si pariticipăm chiar si la ritualuri stravechi. seara, cina.

11 : mic dejun, timp liber la dispozitie pentru vizite si relaxare, seara cina.

12: mic dejun, transfer la aeroport in guatemala city, pentru zborul de intoarcere de la ora 17.40. se calatoreste in timpul noptii.

13/ziua 14: sosire la bucuresti, la ora 00.45.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 14 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
25 Septembrie 2021 2,995 €

tarife incepand de la 2,995 €

Servicii incluse

Cazari la hoteluri de 3*/4*, mese si vizite conform programului
Bilete de avion
Insotitor de grup

Servicii neincluse

Taxe de aeroport : 480 euro / pers
Excursii optionale
Asigurare medicala si storno
Alte serviciii care nu au fost precizate ca fiind incluse


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours