Vizualizezi oferta circuit Hong Kong, circuit Filipine, circuit Malaezia, circuit Vietnam, circuit Thailanda, circuit Singapore, vacanta Hong Kong, vacanta Filipine, vacanta Malaezia, vacanta Vietnam, vacanta Thailanda, vacanta Singapore.

Circuit avion Hong Kong, Filipine, Malaezia, Vietnam, Thailanda, Singapore

Circuit Hong Kong
  • Tari: Hong Kong, Filipine, Malaezia, Vietnam, Thailanda, Singapore
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1 / 06.11.2020: Bucureşti – Doha
Întâlnire cu conducătorul de grup la aeroportul Henri Coandă, la ora 21:30 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 220 (23:30 / 05:05).
Ziua 2 / 07.11.2020: Doha – Hong Kong
Plecare cu zborul companiei Qatar Airways, QR 816 (08:45 / 21:15) spre Hong Kong, fost dominion britanic, care după războiul opiumului din anul 1840, a intrat în componenţa statului chinez în anul 1997 şi dintr-un simplu sat de pescari, a devenit în timp unul dintre cele mai cosmopolite oraşe, unde Estul se întâlneşte cu civilizaţia Vestului. Hong Kong-ul este în prezent mai atrăgător decât Manhattan-ul New York-ului, cu zgârie-norii care parcă răsar din mare, cu relieful său colinar de un farmec aparte. Întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer la hotelul unde ne vom caza. Cazare în Hong Kong la Hotel Eaton 4* (sau similar 4*).

Ziua 3 / 08.11.2020: Hong Kong – Macao – Hong Kong
Mic dejun. Timp liber pentru activităţi individuale, cumpărături sau opţional, excursie de o zi, cu dejun inclus, cu vaporul la Macao, fostă colonie portugheză până în anul 1999. Macao este cea mai veche colonie europeană din Orientul Îndepărtat, datând din anul 1557. Mai mult de 400 de ani de amestec între culturile europenilor şi chinezilor au dat naştere unei culturi proprii a acestei aşezări. “Rădăcinile” europene se regăsesc în arhitectura multor clădiri tipic portugheze, care au fost listate recent în Patrimoniul Mondial UNESCO. Veţi vedea principalele puncte de atracţie turistică din Macao, precum ruinele bisericii romano-catolice St. Paul, devenite emblemă pentru Macao, intrate şi ele pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, Dealul Penha care a dominat orizontul peninsulei Macao mai mult de trei secole, deal pe care se află Biserica Penha construită în anul 1622 și Piaţa Senatului. Veţi trece pe lângă celebrul Turn din Macao, veţi admira monumentul care comemorează revenirea regiunii Macao la China, în anul 1999, numit “Lotus Flower in Full Bloom” şi veţi vizita Templul zeiţei A-Ma, zeiţa navigatorilor. În timpul dejunului, veţi avea ocazia să gustaţi câte ceva din bucătăria “macaneză”, bucătărie în care se regăseşte cultura sa unică. Turul se va încheia cu vizitarea unui faimos cazino din Macao, copie a cazinoului Veneţia din Las Vegas. Întoarcere în Hong Kong pentru cazare la Hotel Eaton 4* (sau similar 4*).
Ziua 4 / 09.11.2020: Hong Kong – îmbarcare pe vasul de croazieră
Mic dejun. Împreună cu ghidul local vom face un tur de o jumătate de zi în Hong Kong, oraş cosmopolit unde diferite culturi se împletesc armonios cu tradiţiile chinezeşti şi cu influenţele exotice. Turul va începe cu o plimbare până în vârful “muntelui” Victoria cunoscut şi sub denumirea de Colina Victoria, care până în anul 1888 se numea “Piscul”, faimoasa zonă rezidenţială de lux, unde de la altitudinea de 554 m vom admira o frumoasă panoramă asupra insulei Hong Kong, a peninsulei Kowloon şi a împrejurimilor. În continuarea zilei vom pleca spre Piața Stanley (Chek Chue), faimoasă pentru vânătoarea de chilipiruri. Turul se va termina în zona Nathan Road, principala stradă comercială din Hong Kong unde vom putea face cumpărături până la ora când vom fi transferaţi spre port, pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră Noordam ce aparține companiei de croaziere Holland America. După formalităţile portuare de predare a bagajelor, control al paşapoartelor şi preluarea cardurilor pentru cabine, vom urca pe vas. Cină şi cazare la bordul vasului.
Ziua 5 / 10.11.2020: Hong Kong – Lantau – Hong Kong
Mic dejun. Excursie opţională cu dejun inclus pe Insula Lantau, pentru a-i descoperi frumuseţile naturale. Veţi descoperi plaje sălbatice, un sat tradiţional de pescari, văi luxuriante, munţi care se ridică spre cer şi nu în ultimul rând, iluminarea spirituală pe una dintre cele mai mari insule din Hong Kong. Excursia va fi precum o întoarcere în timp, la linişte şi pace. Odată ajunşi la Platoul Ngong Ping veţi descoperi cea mai mare statuie din bronz în aer liber, reprezentându-l pe Buddha Sakyamuni, care este aşezată lângă Mănăstirea Po Lin. Turul se va încheia cu o plimbare spectaculoasă cu funicularul, prilej de a vă bucura de priveliştile “ameţitoare” oferite de Marea Chinei de Sud şi de Parcul Natural Lantau Nord Park Country. Întoarcere în Hong Kong la vasul de croazieră care va ridica ancora la ora 17:00. Cină şi cazare la bordul vasului.
Ziua 6 / 11.11.2020: Navigare spre Manila (Filipine)
Această zi va fi una relaxantă pe mare, navigând spre Manila. Timp liber pentru relaxare la bordul vaporului de lux, prilej de a ne familiariza cu facilităţile acestuia: piscine, solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, saună şi tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale şi numeroase baruri. Seara ne vor aștepta diverse spectacole de teatru, animaţie, muzică live şi bineînțeles, discotecă. Pensiune completă şi cazare la bordul vasului.
Ziua 7 / 12.11.2020: Manila (Filipine)
Mic dejun. Vasul va ajunge la Manila la ora 08:00. Excursiile opţionale care sunt oferite de vas, vă vor crea o imagine de ansamblu despre capitala Filipinelor, un oraş grandios în care veţi putea admira Casa Manila, una dintre cele cinci case ale vechiului complex din Piaţa San Luis, clădiri care amintesc prin arhitectura lor de atmosfera colonială a secolelor XVIIXIX, Parcul Rizal cu Monumentul Rizal, ridicat în onoarea euroului naţional Dr. Jose Rizal, Intramuros sau vechiul oraş spaniol care datează din sec. al XVI-lea, locul unde a început istoria capitalei filipineze, Fortul Santiago, un vechi cartier militar, simbol al rezistenţei filipineze împotriva ocupaţiei străine, de unde veți avea o frumoasă panoramă a râului Pasig şi a oraşului, Biserica San Augustin şi Mănăstirea, cele mai vechi structuri din ţară construite de spanioli în anul 1600. Vizitele pot cuprinde un tur prin cartierul Quiapo, un loc pitoresc al comercianţilor, cu piaţa şi biserica ce adăposteşte celebra statuie a lui Iisus “Nazariteanul Negru” şi Cimitirul Chinezesc, unic pentru mausoleele sale moderne ce exprimă marea veneraţie pentru cei defuncţi. Vasul va ridica ancora la ora 18:00. Pensiune completă şi cazare la bordul vasului.
Ziua 8 / 13.11.2020: Boracay (Filipine)
Mic dejun. Vasul va ajunge în Insula Boracay, unde va staționa între orele 08:00 şi 15:00. Numele de Boracay provine din termenul local “borac” (bumbac), care face referire la aspectul plajelor cu nisip alb şi mătăsos. Având doar 7 km lungime, cu plaje însorite şi un climat favorabil destinaţiilor de vacanţă, insula se mândreşte cu două renumite plaje: Bulabog şi White Beach. Începând cu anul 1970, după turnarea filmului Too Late the Hero, Boracay a cunoscut un adevărat boom turistic, iar din anii ’90, insula este considerată una dintre cele mai bune destinaţii turistice din lume. Timp liber pentru plajă, plimbare şi relaxare sau posibilitatea de excursii opţionale care pot fi achiziționate de pe vas. Recomandăm o excursie în Aklan, cu trecere printr-un sat tipic filipinez, cu vizitarea Grotei Pangihan care ascunde printre stalacmite şi stalactite, o specie rară de lilieci care se hrănesc numai cu fructe şi cu Cascada Hawili care are 7 bazine de diverse mărimi şi adâncimi, unde se poate înota. După dejun veţi face o incursiune în pădurea de mangrove din apropiere, care are aproximativ 150 de hectare şi în final, veţi avea prilejul de a cumpăra costume locale create din fibra de ananas. Pensiune completă şi cazare la bordul vasului.
Ziua 9 / 14.11.2020: Puerto Princesa (Filipine)
Mic dejun. Vasul va naviga toată noaptea spre Insula Palawan şi va ajunge în Puerto Princesa la ora 08:00. Legenda spune că numele Puerto Princesa este legat de fantoma unei tinere care bântuie insula în unele nopţi. Alte teorii spun că aşezarea portului este extrem de bună şi oferă avantaje cum ar fi protecţia naturală şi posibilitatea ca orice tip de vas, chiar şi de dimensiuni mari, să poată ancora aici. Emigranţi din alte provincii filipineze sau din alte ţări din regiune s-au aşezat pe insulă şi au contribuit la amestecul inedit de culturi şi tradiţii. Printre populaţiile indigene se numară Tagbanu şi Batak, iar dansurile şi cântecele lor pot fi urmărite în diferitele excursii opţionale ce pot fi achiziționate de pe vas. Ca recomandare, este excursia în Parcul Naţional pentru a vedea marele râu subteran, cel mai mare din lume, o nouă minune a lumii, desemnat de UNESCO Patrimoniu Mondial. Zona are un ecosistem unic şi una dintre cele mai importante păduri din Asia, cu un habitat protejat pentru biodiversitatea sa. Vasul va ridica ancora la ora 23:00. Pensiune completă şi cazare la bordul vasului.
Ziua 10 / 15.11.2020: Navigare
Mic dejun. Puteţi petrece ziua la piscină, sala de fitness, bibliotecă, magazine, baruri, casino sau în sala de spectacole. Pensiune completă şi cazare la bordul vasului.
Ziua 11 / 16.11.2020: Kota Kinabalu (Malaezia)
Mic dejun. Vasul va sosi în Kota Kinabalu sau Api Api cum o numesc localnicii, capitala Sabah-ului, la ora
08:00. Oraşul situat sub atenta supraveghere a impresionantului munte Kinabalu, cu deschidere la Marea Chinei de Sud, este poarta de acces, plină de viaţă şi plină de culoare, în Sabah. Cel mai înalt munte din Asia de Sud-Est, Muntele Kinabalu cu o înălțime de 4.101 m, adăposteşte Parcul Naţional Kota Kinabalu, intrat din anul 2000 în Patrimoniul Mondial UNESCO, datorită faptului că aici există una dintre cele mai bogate flore şi faune din lume, multe plante şi animale fiind endemice. Parcul adăposteşte peste 1500 specii de orhidee, 330 specii de păsări, 26 specii de ferigi, plante pitice, tot aici regăsindu-se şi 5 plante carnivore din totalul celor 30 existente în lume. Reperele oraşului sunt Dealul Signal, Clădirea Sabah Foundation (o clădire unică de 30 de etaje, cu o structură circulară susținută de tije din oţel de mare întindere, o minune a ingineriei şi a arhitecturii, existând doar patru astfel de clădiri în lume), Muzeul Sabah, unde se regăsesc artefacte din trecutul Sabahului şi opere de artă moderne, Moscheea State, impresionantă prin cupolele sale maiestuoase şi motive de aur, locul central de cult pentru populaţia musulmană din Kota Kinabalu. Timp liber pentru plajă, plimbare şi relaxare sau posibilitatea de excursii opţionale ce pot fi achiziționate de pe vas. Recomandăm o excursie opțională în Mari – Mari, un sat cultural situat în mijlocul unei păduri, la 25 de minute distanță față de Kota Kinabalu, unde veţi vedea diverse locuinţe tradiţionale ale comunităţilor etnice Sabahan – Bajau, Lundayeh, Murut, Rungus şi Dusan, construite de descendenţi ai triburilor pe care le reprezintă. Arhitectura unică şi ingenioasă vă va da impresia de întoarcere în timp, la vremurile străvechi din Borneo. Veţi putea intra în contact cu triburile respective, le veţi cunoaşte casele şi cultura bogată şi veţi putea încerca delicatesele tradiţionale Sabahan. Vasul va ridica ancora la ora 18:00. Pensiune completă şi cazare la bordul vasului.
Ziua 12 / 17.11.2020: Navigare
Mic dejun. Ne vom putea bucura de minunatele culori oferite de întinderile oceanului, de plajă la piscină sau vom putea participa la diversele programe de animaţie şi divertisment. Cu siguranță, echipele de animație ne vor pregăti o mulțime de surprize! Pensiune completă şi cazare la bord.
Ziua 13 / 18.11.2020: Phu My (Vietnam)
Mic dejun. La ora 06:00 vasul va acosta în portul din Phu My din Vietnam. Vă recomandăm o excursie opţională care va începe cu o vizită la Tay Ninh, centrul religiei Caodaiste, un amestec de Budism, Taoism, Catolicism şi Islamism, veţi vizita templul principal la ora rugăciunii de prânz, după care veţi continua cu vizitarea unora dintre cele mai semnificative locuri ale istoriei războiului din Vietnam, tunelele de la Cu Chi, veritabil oraş subteran, cu o reţea de peste 250 km de tunele, de unde soldaţii Viet Cong îşi duceau războiul de rezistenţă contra trupelor americane. Aici vă veţi putea plimba şi veţi putea experimenta viaţa subterană a acestui extraordinar complex militar, după care vă veţi întoarce la vasul de croazieră. Pensiune completă şi cazare la bordul vasului.
Ziua 14 / 19.11.2020: Navigare
Mic dejun. Ne vom putea bucura de o altă zi relaxantă, de plajă la piscină sau vom putea participa la diversele programe de animaţie şi divertisment. De-a lungul croazierei au loc expoziţii şi licitaţii pentru diferite picturi și obiecte de artă. Pensiune completă şi cazare la bord.
Ziua 15 / 20.11.2020: Laem Chabang (Bangkok – Thailanda)
Mic dejun. La ora 07:00 vasul va acosta în portul din Laem Chabang situat la o distanță de aprox. 135 km față de Bangkok. Cele şapte milioane de locuitori ai Bangkokului îşi numesc oraşul Krung Thep, ceea ce în traducere înseamnă “Oraşul îngerilor”. În această zi veți avea posibilitatea de a explora capitala Thailandei achiziționând una dintre excursiile opționale propuse de vas. Veți putea vedea piaţa de flori Pak Klong Talat, unde veți avea ocazia să admirați o mulţime de plante şi flori exotice, după care veți ajunge în Chinatown. Veți vizita apoi cele 3 temple emblematice: Wat Traimit, templu situat la intrarea în Cartierul Chinezesc, care adăposteşte o impresionantă statuie din aur a lui Buddha, care are o înălţime de 5 m şi care cântăreşte nu mai puţin de 5,5 t de aur, Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok, care se numeşte astfel datorită statuii gigantice care-l reprezintă pe Buddha Culcat, statuie suflată cu aur, care are o înălţime de 15 m şi o lungime de 46 m, cu tălpi frumos încrustate în sidef, templu care este în acelaşi timp şi cea mai mare mănăstire din Thailanda şi Wat Benjamabopit, o “bijuterie” a arhitecturii thailandeze, un superb templu construit din marmură albă. Seara veți reveni la vasul de croazieră pentru cină şi cazare. Vasul va sta ancorat o noapte în port.
Ziua 16 / 21.11.2020: Laem Chabang (Bangkok – Thailanda)
Mic dejun. Dimineața vom avea timp liber pentru a ne relaxa pe una din plajele din Pattaya sau pentru o sesiune de shopping. Navigarea se va relua la ora 13:00. Pensiune completă și cazare la bord.
Ziua 17 / 22.11.2020: Navigare
Mic dejun. Ne vom bucura din plin de acest timp liber petrecut pe vas în drum spre Singapore pentru a ne reîncărca bateriile, pentru a rememora amintirile plăcute din croazieră sau pentru a descoperi programele BBC Earth cu care compania de croazieră are parteneriat. Pensiune completă şi cazare la bordul vasului.
Ziua 18 / 23.11.2020: Singapore
Mic dejun. Vasul va ajunge la ora 07:00 în Singapore, fondat ca o colonie britanică acum două secole, ce a devenit în zilele noastre unul dintre cele mai prospere state din lume. Arhitectura urbană fascinantă, cu clădiri zgârie-nori care mărginesc bulevardele largi, influenţele chineze, indiene şi malaeziene, clima tropicală, bucătăria delicioasă, mall-urile ultramoderne şi o vibrantă viață de noapte, fac din Singapore o veritabilă “perlă cosmopolită”, oraş situat în topul celor mai vizitate oraşe ale lumii. După debarcare ne vom întâlni cu reprezentantul local pentru un tur panoramic al “Oraşului Grădină”, aşa cum mai este denumit Singapore, prilej cu care vom vedea cartierul colonial, centrul districtului de afaceri Padang, centrul civic unde se află Parlamentul, Curtea Supremă, Primăria, Clubul de Cricket, Esplanade Theatres, clădire situată de-a lungul Golfului Marina Bay, Parcul Merlion care oferă o superbă panoramă a golfului cu iahturi, unde se află statuia Merlion, simbolul oraşului, creatura mitologică cu cap de leu şi trup de peşte, care reprezintă originile umile ale oraşului ca sat pescăresc. Vom vedea în continuare templul Thian Hock Keng, unul dintre cele mai vechi temple budiste, cartierul Chinatown, cartierul Little India, situat pe malul estic al râului Singapore, care ne va întâmpina cu aromele inconfundabile de iasomie și mirodenii, manufacturile de prelucrare a pietrelor prețioase și vom vizita Grădina de Orhidee din cadrul Grădinii Botanice din Singapore, care se mândrește cu peste 60.000 de orhidee, din peste 400 de specii şi cu peste 2.000 de hibrizi. Timp liber la dispoziţie pentru plimbări individuale sau cumpărături. Seara veți avea posibilitatea de a participa opțional la un “Night safari”, o ocazie unică de a vedea animale nocturne într-un mediu natural. Acest safari nocturn a fost primul din lume organizat pe o suprafaţă de peste 40 de hectare de junglă, folosindu-se efecte speciale, care vă vor impresiona cu siguranţă. Călătoria prin junglă se va face în deplină siguranţă, cu un trenuleţ care va trece prin rezervaţii naturale şi habitate care reproduc mediul natural de la poalele munţilor Himalaya, Pădurile din Asia de Sud Est şi din subcontinentul Indian. Cazare la Hotel Rendezvous 4* (sau similar 4*).
Ziua 19 / 24.11.2020: Singapore
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru cumpărături şi alte activităţi individuale. Camerele sunt disponibile pentru late check out până la ora transferului către aeroport. Veți avea posibilitatea de a vizita opțional Insula Sentosa, o oază de linişte şi atracţii special precum: Butterfly Park, unde veţi putea admira cei mai frumoşi fluturi pe care i-aţi văzut vreodată, Insect Kingdom, cu peste 3.000 de specii dintre cele mai frumoase şi rare insecte, Underwater World, cel mai mare oceanarium tropical din Asia, care coboară spre fundul mării printr-un tunel acrilic transparent de 80 m lungime, în care trăiesc peste 2.500 de vietăţi marine, printre care peste zece specii de rechini. În jurul orei 23:00, transfer la aeroport pentru zborul spre Doha.
Ziua 20 / 25.11.2020: Singapore – Doha – Bucureşti
Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 945 (02:00 / 05:30), de unde vom pleca spre Bucureşti cu zborul Qatar Airways, QR 945 (07:15 / 11:20).

ziua 1 / 06.11.2020: bucureşti – doha
Întâlnire cu conducătorul de grup la aeroportul henri coandă, la ora 21:30 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei qatar airways). plecare spre doha cu compania qatar airways, zbor qr 220 (23:30 / 05:05).

2 / 07.11.2020: doha – hong kong
plecare cu zborul companiei qatar airways, qr 816 (08:45 / 21:15) spre hong kong, fost dominion britanic, care după războiul opiumului din anul 1840, a intrat în componenţa statului chinez în anul 1997 şi dintr-un simplu sat de pescari, a devenit în timp unul dintre cele mai cosmopolite oraşe, unde estul se întâlneşte cu civilizaţia vestului. hong kong-ul este în prezent mai atrăgător decât manhattan-ul new york-ului, cu zgârie-norii care parcă răsar din mare, cu relieful său colinar de un farmec aparte. Întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer la hotelul unde ne vom caza. cazare în hong kong la hotel eaton 4* (sau similar 4*).

3 / 08.11.2020: hong kong – macao – hong kong
mic dejun. timp liber pentru activităţi individuale, cumpărături sau opţional, excursie de o zi, cu dejun inclus, cu vaporul la macao, fostă colonie portugheză până în anul 1999. macao este cea mai veche colonie europeană din orientul Îndepărtat, datând din anul 1557. mai mult de 400 de ani de amestec între culturile europenilor şi chinezilor au dat naştere unei culturi proprii a acestei aşezări. “rădăcinile” europene se regăsesc în arhitectura multor clădiri tipic portugheze, care au fost listate recent în patrimoniul mondial unesco. veţi vedea principalele puncte de atracţie turistică din macao, precum ruinele bisericii romano-catolice st. paul, devenite emblemă pentru macao, intrate şi ele pe lista patrimoniului mondial unesco, dealul penha care a dominat orizontul peninsulei macao mai mult de trei secole, deal pe care se află biserica penha construită în anul 1622 și piaţa senatului. veţi trece pe lângă celebrul turn din macao, veţi admira monumentul care comemorează revenirea regiunii macao la china, în anul 1999, numit “lotus flower in full bloom” şi veţi vizita templul zeiţei a-ma, zeiţa navigatorilor. În timpul dejunului, veţi avea ocazia să gustaţi câte ceva din bucătăria “macaneză”, bucătărie în care se regăseşte cultura sa unică. turul se va încheia cu vizitarea unui faimos cazino din macao, copie a cazinoului veneţia din las vegas. Întoarcere în hong kong pentru cazare la hotel eaton 4* (sau similar 4*).

4 / 09.11.2020: hong kong – îmbarcare pe vasul de croazieră
mic dejun. Împreună cu ghidul local vom face un tur de o jumătate de zi în hong kong, oraş cosmopolit unde diferite culturi se împletesc armonios cu tradiţiile chinezeşti şi cu influenţele exotice. turul va începe cu o plimbare până în vârful “muntelui” victoria cunoscut şi sub denumirea de colina victoria, care până în anul 1888 se numea “piscul”, faimoasa zonă rezidenţială de lux, unde de la altitudinea de 554 m vom admira o frumoasă panoramă asupra insulei hong kong, a peninsulei kowloon şi a împrejurimilor. În continuarea zilei vom pleca spre piața stanley (chek chue), faimoasă pentru vânătoarea de chilipiruri. turul se va termina în zona nathan road, principala stradă comercială din hong kong unde vom putea face cumpărături până la ora când vom fi transferaţi spre port, pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră noordam ce aparține companiei de croaziere holland america. după formalităţile portuare de predare a bagajelor, control al paşapoartelor şi preluarea cardurilor pentru cabine, vom urca pe vas. cină şi cazare la bordul vasului.

5 / 10.11.2020: hong kong – lantau – hong kong
mic dejun. excursie opţională cu dejun inclus pe insula lantau, pentru a-i descoperi frumuseţile naturale. veţi descoperi plaje sălbatice, un sat tradiţional de pescari, văi luxuriante, munţi care se ridică spre cer şi nu în ultimul rând, iluminarea spirituală pe una dintre cele mai mari insule din hong kong. excursia va fi precum o întoarcere în timp, la linişte şi pace. odată ajunşi la platoul ngong ping veţi descoperi cea mai mare statuie din bronz în aer liber, reprezentându-l pe buddha sakyamuni, care este aşezată lângă mănăstirea po lin. turul se va încheia cu o plimbare spectaculoasă cu funicularul, prilej de a vă bucura de priveliştile “ameţitoare” oferite de marea chinei de sud şi de parcul natural lantau nord park country. Întoarcere în hong kong la vasul de croazieră care va ridica ancora la ora 17:00. cină şi cazare la bordul vasului.

6 / 11.11.2020: navigare spre manila (filipine)
această zi va fi una relaxantă pe mare, navigând spre manila. timp liber pentru relaxare la bordul vaporului de lux, prilej de a ne familiariza cu facilităţile acestuia: piscine, solarium, centru spa cu saloane de masaj, jacuzzi, saună şi tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale şi numeroase baruri. seara ne vor aștepta diverse spectacole de teatru, animaţie, muzică live şi bineînțeles, discotecă. pensiune completă şi cazare la bordul vasului.

7 / 12.11.2020: manila (filipine)
mic dejun. vasul va ajunge la manila la ora 08:00. excursiile opţionale care sunt oferite de vas, vă vor crea o imagine de ansamblu despre capitala filipinelor, un oraş grandios în care veţi putea admira casa manila, una dintre cele cinci case ale vechiului complex din piaţa san luis, clădiri care amintesc prin arhitectura lor de atmosfera colonială a secolelor xvii – xix, parcul rizal cu monumentul rizal, ridicat în onoarea euroului naţional dr. jose rizal, intramuros sau vechiul oraş spaniol care datează din sec. al xvi-lea, locul unde a început istoria capitalei filipineze, fortul santiago, un vechi cartier militar, simbol al rezistenţei filipineze împotriva ocupaţiei străine, de unde veți avea o frumoasă panoramă a râului pasig şi a oraşului, biserica san augustin şi mănăstirea, cele mai vechi structuri din ţară construite de spanioli în anul 1600. vizitele pot cuprinde un tur prin cartierul quiapo, un loc pitoresc al comercianţilor, cu piaţa şi biserica ce adăposteşte celebra statuie a lui iisus “nazariteanul negru” şi cimitirul chinezesc, unic pentru mausoleele sale moderne ce exprimă marea veneraţie pentru cei defuncţi. vasul va ridica ancora la ora 18:00. pensiune completă şi cazare la bordul vasului.

8 / 13.11.2020: boracay (filipine)
mic dejun. vasul va ajunge în insula boracay, unde va staționa între orele 08:00 şi 15:00. numele de boracay provine din termenul local “borac” (bumbac), care face referire la aspectul plajelor cu nisip alb şi mătăsos. având doar 7 km lungime, cu plaje însorite şi un climat favorabil destinaţiilor de vacanţă, insula se mândreşte cu două renumite plaje: bulabog şi white beach. Începând cu anul 1970, după turnarea filmului too late the hero, boracay a cunoscut un adevărat boom turistic, iar din anii ’90, insula este considerată una dintre cele mai bune destinaţii turistice din lume. timp liber pentru plajă, plimbare şi relaxare sau posibilitatea de excursii opţionale care pot fi achiziționate de pe vas. recomandăm o excursie în aklan, cu trecere printr-un sat tipic filipinez, cu vizitarea grotei pangihan care ascunde printre stalacmite şi stalactite, o specie rară de lilieci care se hrănesc numai cu fructe şi cu cascada hawili care are 7 bazine de diverse mărimi şi adâncimi, unde se poate înota. după dejun veţi face o incursiune în pădurea de mangrove din apropiere, care are aproximativ 150 de hectare şi în final, veţi avea prilejul de a cumpăra costume locale create din fibra de ananas. pensiune completă şi cazare la bordul vasului.

9 / 14.11.2020: puerto princesa (filipine)
mic dejun. vasul va naviga toată noaptea spre insula palawan şi va ajunge în puerto princesa la ora 08:00. legenda spune că numele puerto princesa este legat de fantoma unei tinere care bântuie insula în unele nopţi. alte teorii spun că aşezarea portului este extrem de bună şi oferă avantaje cum ar fi protecţia naturală şi posibilitatea ca orice tip de vas, chiar şi de dimensiuni mari, să poată ancora aici. emigranţi din alte provincii filipineze sau din alte ţări din regiune s-au aşezat pe insulă şi au contribuit la amestecul inedit de culturi şi tradiţii. printre populaţiile indigene se numară tagbanu şi batak, iar dansurile şi cântecele lor pot fi urmărite în diferitele excursii opţionale ce pot fi achiziționate de pe vas. ca recomandare, este excursia în parcul naţional pentru a vedea marele râu subteran, cel mai mare din lume, o nouă minune a lumii, desemnat de unesco patrimoniu mondial. zona are un ecosistem unic şi una dintre cele mai importante păduri din asia, cu un habitat protejat pentru biodiversitatea sa. vasul va ridica ancora la ora 23:00. pensiune completă şi cazare la bordul vasului.

10 / 15.11.2020: navigare
mic dejun. puteţi petrece ziua la piscină, sala de fitness, bibliotecă, magazine, baruri, casino sau în sala de spectacole. pensiune completă şi cazare la bordul vasului.

11 / 16.11.2020: kota kinabalu (malaezia)
mic dejun. vasul va sosi în kota kinabalu sau api api cum o numesc localnicii, capitala sabah-ului, la ora
08:00. oraşul situat sub atenta supraveghere a impresionantului munte kinabalu, cu deschidere la marea chinei de sud, este poarta de acces, plină de viaţă şi plină de culoare, în sabah. cel mai înalt munte din asia de sud-est, muntele kinabalu cu o înălțime de 4.101 m, adăposteşte parcul naţional kota kinabalu, intrat din anul 2000 în patrimoniul mondial unesco, datorită faptului că aici există una dintre cele mai bogate flore şi faune din lume, multe plante şi animale fiind endemice. parcul adăposteşte peste 1500 specii de orhidee, 330 specii de păsări, 26 specii de ferigi, plante pitice, tot aici regăsindu-se şi 5 plante carnivore din totalul celor 30 existente în lume. reperele oraşului sunt dealul signal, clădirea sabah foundation (o clădire unică de 30 de etaje, cu o structură circulară susținută de tije din oţel de mare întindere, o minune a ingineriei şi a arhitecturii, existând doar patru astfel de clădiri în lume), muzeul sabah, unde se regăsesc artefacte din trecutul sabahului şi opere de artă moderne, moscheea state, impresionantă prin cupolele sale maiestuoase şi motive de aur, locul central de cult pentru populaţia musulmană din kota kinabalu. timp liber pentru plajă, plimbare şi relaxare sau posibilitatea de excursii opţionale ce pot fi achiziționate de pe vas. recomandăm o excursie opțională în mari – mari, un sat cultural situat în mijlocul unei păduri, la 25 de minute distanță față de kota kinabalu, unde veţi vedea diverse locuinţe tradiţionale ale comunităţilor etnice sabahan – bajau, lundayeh, murut, rungus şi dusan, construite de descendenţi ai triburilor pe care le reprezintă. arhitectura unică şi ingenioasă vă va da impresia de întoarcere în timp, la vremurile străvechi din borneo. veţi putea intra în contact cu triburile respective, le veţi cunoaşte casele şi cultura bogată şi veţi putea încerca delicatesele tradiţionale sabahan. vasul va ridica ancora la ora 18:00. pensiune completă şi cazare la bordul vasului.

12 / 17.11.2020: navigare
mic dejun. ne vom putea bucura de minunatele culori oferite de întinderile oceanului, de plajă la piscină sau vom putea participa la diversele programe de animaţie şi divertisment. cu siguranță, echipele de animație ne vor pregăti o mulțime de surprize! pensiune completă şi cazare la bord.

13 / 18.11.2020: phu my (vietnam)
mic dejun. la ora 06:00 vasul va acosta în portul din phu my din vietnam. vă recomandăm o excursie opţională care va începe cu o vizită la tay ninh, centrul religiei caodaiste, un amestec de budism, taoism, catolicism şi islamism, veţi vizita templul principal la ora rugăciunii de prânz, după care veţi continua cu vizitarea unora dintre cele mai semnificative locuri ale istoriei războiului din vietnam, tunelele de la cu chi, veritabil oraş subteran, cu o reţea de peste 250 km de tunele, de unde soldaţii viet cong îşi duceau războiul de rezistenţă contra trupelor americane. aici vă veţi putea plimba şi veţi putea experimenta viaţa subterană a acestui extraordinar complex militar, după care vă veţi întoarce la vasul de croazieră. pensiune completă şi cazare la bordul vasului.

14 / 19.11.2020: navigare
mic dejun. ne vom putea bucura de o altă zi relaxantă, de plajă la piscină sau vom putea participa la diversele programe de animaţie şi divertisment. de-a lungul croazierei au loc expoziţii şi licitaţii pentru diferite picturi și obiecte de artă. pensiune completă şi cazare la bord.

15 / 20.11.2020: laem chabang (bangkok – thailanda)
mic dejun. la ora 07:00 vasul va acosta în portul din laem chabang situat la o distanță de aprox. 135 km față de bangkok. cele şapte milioane de locuitori ai bangkokului îşi numesc oraşul krung thep, ceea ce în traducere înseamnă “oraşul îngerilor”. În această zi veți avea posibilitatea de a explora capitala thailandei achiziționând una dintre excursiile opționale propuse de vas. veți putea vedea piaţa de flori pak klong talat, unde veți avea ocazia să admirați o mulţime de plante şi flori exotice, după care veți ajunge în chinatown. veți vizita apoi cele 3 temple emblematice: wat traimit, templu situat la intrarea în cartierul chinezesc, care adăposteşte o impresionantă statuie din aur a lui buddha, care are o înălţime de 5 m şi care cântăreşte nu mai puţin de 5,5 t de aur, wat pho, cel mai mare templu din bangkok, care se numeşte astfel datorită statuii gigantice care-l reprezintă pe buddha culcat, statuie suflată cu aur, care are o înălţime de 15 m şi o lungime de 46 m, cu tălpi frumos încrustate în sidef, templu care este în acelaşi timp şi cea mai mare mănăstire din thailanda şi wat benjamabopit, o “bijuterie” a arhitecturii thailandeze, un superb templu construit din marmură albă. seara veți reveni la vasul de croazieră pentru cină şi cazare. vasul va sta ancorat o noapte în port.

16 / 21.11.2020: laem chabang (bangkok – thailanda)
mic dejun. dimineața vom avea timp liber pentru a ne relaxa pe una din plajele din pattaya sau pentru o sesiune de shopping. navigarea se va relua la ora 13:00. pensiune completă și cazare la bord.

17 / 22.11.2020: navigare
mic dejun. ne vom bucura din plin de acest timp liber petrecut pe vas în drum spre singapore pentru a ne reîncărca bateriile, pentru a rememora amintirile plăcute din croazieră sau pentru a descoperi programele bbc earth cu care compania de croazieră are parteneriat. pensiune completă şi cazare la bordul vasului.

18 / 23.11.2020: singapore
mic dejun. vasul va ajunge la ora 07:00 în singapore, fondat ca o colonie britanică acum două secole, ce a devenit în zilele noastre unul dintre cele mai prospere state din lume. arhitectura urbană fascinantă, cu clădiri zgârie-nori care mărginesc bulevardele largi, influenţele chineze, indiene şi malaeziene, clima tropicală, bucătăria delicioasă, mall-urile ultramoderne şi o vibrantă viață de noapte, fac din singapore o veritabilă “perlă cosmopolită”, oraş situat în topul celor mai vizitate oraşe ale lumii. după debarcare ne vom întâlni cu reprezentantul local pentru un tur panoramic al “oraşului grădină”, aşa cum mai este denumit singapore, prilej cu care vom vedea cartierul colonial, centrul districtului de afaceri padang, centrul civic unde se află parlamentul, curtea supremă, primăria, clubul de cricket, esplanade theatres, clădire situată de-a lungul golfului marina bay, parcul merlion care oferă o superbă panoramă a golfului cu iahturi, unde se află statuia merlion, simbolul oraşului, creatura mitologică cu cap de leu şi trup de peşte, care reprezintă originile umile ale oraşului ca sat pescăresc. vom vedea în continuare templul thian hock keng, unul dintre cele mai vechi temple budiste, cartierul chinatown, cartierul little india, situat pe malul estic al râului singapore, care ne va întâmpina cu aromele inconfundabile de iasomie și mirodenii, manufacturile de prelucrare a pietrelor prețioase și vom vizita grădina de orhidee din cadrul grădinii botanice din singapore, care se mândrește cu peste 60.000 de orhidee, din peste 400 de specii şi cu peste 2.000 de hibrizi. timp liber la dispoziţie pentru plimbări individuale sau cumpărături. seara veți avea posibilitatea de a participa opțional la un “night safari”, o ocazie unică de a vedea animale nocturne într-un mediu natural. acest safari nocturn a fost primul din lume organizat pe o suprafaţă de peste 40 de hectare de junglă, folosindu-se efecte speciale, care vă vor impresiona cu siguranţă. călătoria prin junglă se va face în deplină siguranţă, cu un trenuleţ care va trece prin rezervaţii naturale şi habitate care reproduc mediul natural de la poalele munţilor himalaya, pădurile din asia de sud est şi din subcontinentul indian. cazare la hotel rendezvous 4* (sau similar 4*).

19 / 24.11.2020: singapore
mic dejun. timp liber la dispoziţie pentru cumpărături şi alte activităţi individuale. camerele sunt disponibile pentru late check out până la ora transferului către aeroport. veți avea posibilitatea de a vizita opțional insula sentosa, o oază de linişte şi atracţii special precum: butterfly park, unde veţi putea admira cei mai frumoşi fluturi pe care i-aţi văzut vreodată, insect kingdom, cu peste 3.000 de specii dintre cele mai frumoase şi rare insecte, underwater world, cel mai mare oceanarium tropical din asia, care coboară spre fundul mării printr-un tunel acrilic transparent de 80 m lungime, în care trăiesc peste 2.500 de vietăţi marine, printre care peste zece specii de rechini. În jurul orei 23:00, transfer la aeroport pentru zborul spre doha.

20 / 25.11.2020: singapore – doha – bucureşti
plecare spre doha cu zborul companiei qatar airways, qr 945 (02:00 / 05:30), de unde vom pleca spre bucureşti cu zborul qatar airways, qr 945 (07:15 / 11:20).

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 19 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
06 Noiembrie 2020 2,690 €

tarife incepand de la 2,690 €

Servicii incluse

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Hong Kong și Singapore – Doha – Bucureşti cu compania Qatar Airways
- 2 nopţi cazare cu mic dejun la Hong Kong în hotel de 4*
- 1 noapte de cazare cu mic dejun la Singapore în hotel de 4*
- late check out până la ora 23:00 la hotelul din Singapore
- 14 nopţi cazare cu pensiune completă inclusiv apă, limonadă, ceai și cafea la dozator, pe vasul de croazieră Noordam
- activități de recreere pe vas: piscină, teatru, discotecă, bibliotecă, fitness, saună
- transferurile aeroport – hotel, hotel – port în Hong Kong
- transferurile port – hotel, hotel – aeroport în Singapore
- tur panoramic cu ghid local în Hong Kong
- tur panoramic cu ghid local în Singapore
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 30.000 euro/pers. (cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, însă care nu este menită a acoperi complicațiile sau recidivele bolilor/afecțiunilor de care dumneavoastră suferiți anterior începerii călătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 2000 euro/persoană (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei; se poate încheia turiștilor cu vârsta maximă de 74 ani împliniți

Servicii neincluse

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 490 euro/pers. care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- taxe şi servicii portuare şi guvernamentale: 445 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi, etc.
- bacșișuri pentru croazieră: 16 USD/pers. (sunt obligatorii şi vor fi achitate direct de către turişti la bordul vasului de croazieră odată cu celelalte cheltuieli opţionale de pe vas)
- bacşişuri: 25 euro/pers. pentru şoferi şi ghizi locali, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita cel mai târziu conducătorului de grup la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
• Excursie opțională la Macao: aprox. 150 euro/pers.

Observatii

NOTĂ:
- alocarea cabinelor se va face în ordinea efectuării înscrierilor şi în limita disponibilităţii
- taxele de port se pot modifica de către autoritatea portuară
- pentru mai multe informaţii legate de flota MSC, descrierea cabinelor, facilitaţilor, etc. vă rugăm să consultaţi site-ul oficial al companiei www.hollandamerica.com

IMPORTANT !!!
Documente necesare: paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei (nu se acceptă paşaport temporar)
O persoană sub 21 de ani nu poate să rezerve o cabină în croazieră sau să ocupe singură o cabină, cu excepţia cazului în care este însoţită de un părinte, tutore sau o persoană care a împlinit deja vârsta de 21 de ani.
Orice minor sub 18 ani care nu călătoreşte în compania părinţilor săi, trebuie să prezinte, în momentul îmbarcării, o scrisoare notarială (în limba engleză) prin care părinţii îşi dau acordul cu privire la călătoria minorului şi autorizează persoana care îl însoţeşte pe minor să semneze în cazul aplicării tratamentului de urgenţă recomandat de doctorul de la bordul vasului sau în cazul practicării anumitor activităţi sportive la bord; în plus, persoana respectivă trebuie să aibe şi cazier judiciar la ieşirea din România.
Părinţii sau tutorii legali care călătoresc cu un minor cu un nume diferit decât al acestora, sunt obligaţi să prezinte un document oficial (certificat de naştere / de divorţ etc.), pentru a dovedi că sunt părinţii sau tutorii copiilor în cauză.

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- termen final de plată: 30 august 2020
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte

CONDIŢII DE ANULARE:
Pentru anularea până în 30 august 2020, se va percepe o penalizare de 30% din valoarea totală
Pentru anularea până în 1 octombrie 2020, se va percepe o penalizare de 50% din valoarea totală
Pentru anularea începând cu 2 octombrie 2020 sau no-show, se va percepe o penalizare de 100%

OBSERVAȚII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acțiunii în anumite condiții obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenția nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenția nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenția nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfășoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situații de urgență, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informații referitoare la excursiile opționale și la itinerar cu observația că nu are calificarea și atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiștilor, precum și eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei țări
- clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din țările vizitate și ca atare respectă standardele locale
- distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu țin de agenție, va fi înlocuit cu un altul de aceeași categorie, așa cum este precizat în program
- agenția își rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenția poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunțurilor promoțiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunțate, agenția va opri promoția fără un anunț prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situații de forță majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din rațiuni politice, greve, condiții meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenția se obligă să depună eforturi pentru depășirea situațiilor ivite. Totodată, agenția nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- așezarea turiștilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenția nu-și asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaționale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii români vor oferi explicații turiștilor doar în afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajați contra cost doar cu acordul turiștilor interesați de ghidajul acestora
- excursiile opționale se efectuează la fața locului cu agenții locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele și pentru agenția DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor opționale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziționate de la recepția hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziție un mijloc de transport care îi va duce și îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei și după caz un ghid local. În tariful excursiilor opționale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenția nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunță la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenția nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă și evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de pașaport individual
- vă rugăm să vă asigurați că documentul de călătorie, PAȘAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranță și sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- c/v excursiei poate fi achitată și în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare