Vizualizezi oferta circuit India, vacanta India.

Circuit avion India

Circuit India
  • Tari: India
  • Orase tranzitate: New Delhi, Agra, Jaipur, Haridwar, Panaji

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Delhi
Intalnire pe aeroportul Henri Coanda, cu insotitorul de grup si imbarcare pentru zborul spre Delhi. Se calatoreste pe timpul noptii.

Ziua 2: Delhi (1 noapte)
Sosire in Delhi. Timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel The Muse Sarovar Portico 4*, A 1 Chirag Enclave, Greater Kailash 1, Nehru place, New Delhi, Delhi 110048. Mese incluse: cina.

Ziua 3: Delhi – Agra (260 Km) (1 noapte)
Transfer cu autocarul in Agra. Transfer la hotel. Dupa-amiaza, vizita la Taj Mahal, „un vis de marmura, iubire si suferinta”, considerat a opta minune a lumii. Simbol al Indiei, mausoleul a fost construit in 1630 de imparatul mogul Shah Jahan pentru sotia lui, Mumtaz.
Cazare Hotel Crystal Inn 3*, Fatehbad Road, Behind TDI Mall, Taj Nagari Phase – 1, Telipara, Agra, Uttar Pradesh 282001. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 4: Agra – Jaipur (250 Km) (2 nopti)
Vizita Fortului Rosu, un adevarat tezaur al arhitecturii mogule, capitala lui Akbar. Deplasare spre Jaipur cu oprire la Fatepur Sikri, Orasul Fantoma. Vizita orasului construit pe o stanca de Akbar. Cina si cazare la Park Prime Hotel 4*, No.C-59, Prithviraj Road, C-Scheme, Jaipur, Rajasthan 302001. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 5: Jaipur
Dimineata devreme, vizita palatului fortificat Amber, construit pe o stanca. Optional, plimbare cu elefantul catre Fortul Amber. O scurta oprire la un atelier de bijuterii (diamante, safire, rubine).
Dupa-amiaza, vizita orasului vechi Jaipur, capitala Rajasthanului, Orasul Roz cu Palatul Vanturilor si City Palace, palatul maharajahului. Seara, optional – spectacol de sunet si lumina la Fortul Amber din Jaipur. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 6: Jaipur – Delhi (263 Km) (2 nopti)
Plecare spre Delhi. Sosire in capitala Indiei. Tur panoramic New Delhi, Poarta Indiei (monumentul memorial construit de britanici, cel mai vizitat din tara), Raisina Hill, centrul politic si administrativ cu Palatul presedintelui, Parlamentul. Cina traditionala la un restaurant local. Cazare in zona Delhi la Hotel Golden Tulip Vasundhara 3*, C-5 , Sector 18, Vasundhara, Ghaziabad, Uttar Pradesh 201012. Mese incluse: mic dejun si cina.
Citeste despre credintele religioase ale indienilor, aici

Ziua 7: Delhi
Vizita in orasul vechi: Qutub Minar, constructie de 72 m din secolul XII, inspirata de minaretul unei moschei din Afganistan, Marea moschee Jama Masjid (Moscheea Vineri), cartierul Chandi Chowk si Memorialul Mahatma Ghandi, pe malul raului Yamuna. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie.
Seara, optional – spectacolul Zangoora, cel mai mare spectacol de Bollywood cu peste 60 de artisti, efecte de lumina, apa si foc in cea mai mare sala din tara.
Cina si cazare in zona Delhi. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 8: Delhi – Haridwar (241 Km) (2 nopti)
Plecare spre Haridwar, ”Orasul Sfant de pe Gange”, unul dintre cele sapte locuri sfinte ale hindusilor, loc de pelerinaj pentru milioane de oameni. Haridwar este unul dintre cele patru locuri unde au cazut picaturi din elixirul nemuririi, purtat de pasarea cerului Garuda. Cazare hotel, iar dupa-amiaza vizita orasului.
Cina si cazare in zona Haridwar la Hotel Regenta Central 4*, NH-58 Rishikesh – Haridwar Road, Motichur Haripur Kala, Uttarakhand. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 9: Haridwar
Timp liber sau excursie optionala de o zi la Rishikesh, orasul de pe Gange la poalele Muntilor Himalaya, capitala mondiala a centrelor yoga, ashramurilor, loc vizitat de trupa Beatles, care a gasit aici inspiratie pentru multe cantece de pe White Album. Se viziteaza cel mai vechi templu din Rishikesh, Bharat Mandir (transport inclus cu ricsa, jeepuri si barca).
Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Intoarcere in Haridwar. Cina si cazare in zona Haridwar. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 10: Haridwar – Delhi (241 Km) (1 noapte)
Plecare spre Delhi. Sosire in Delhi. Optional – vizita templelor din Delhi: Templul Bahai, cel mai mare dintre cele sapte din lume, templul Laxami Naravan, marele templu hindus din marmura si caramida rosie, cu decoruri si bijuterii din aur masiv cu pietre pretioase. Cina si cazare la Hotel The Muse Sarovar Portico 4*, A 1 Chirag Enclave, Greater Kailash 1, Nehru place, New Delhi, Delhi 110048. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 11: Delhi – Bucuresti sau Optional Sejur in Goa/Kerala
Transfer la aeroport pentru imbarcare zbor retur catre Bucuresti.
OPTIONALSEJUR 5 nopti in GOA/KERALA.
Mese incluse: mic dejun.

Zilele 11-15 Delhi – Goa/Kerala – Plaja si relaxare (5 nopti)
GOA – tarmul de smarald. Goa a fost colonie portugheza din sec. XVI pana in sec. XX. Goa este sinonimul plajelor tropicale indiene. Capitala celui mai mic stat indian este orasul Panaji.
Regiunea este considerata cea mai bogata, avand cel mai mare PIB datorita turismului si in mod special al cazinourilor. Goa primeste 2 milioane de turisti anual, pe o plaja lunga de 125 km. UNESCO a inclus-o pe lista patrimoniului universal, aceasta si datorita bisericilor orasului, o dovada a evenghelizarii Asiei. Cazare la hotel 4* pentru 5 nopti. Hotel Citrus 4, Umta Vadoo, Bardez, 403516 Calangute, India. Mese incluse: mic dejun si cina.
Kerala – simfonia tropicala, cunoscut ca nume istoric – Keralam, este un stat indian din sudul Indiei, pe coasta Malabar. Acesta a fost format la 1 noiembrie anul 1956 in urma Actului Statelor Reorganizate prin combinarea regiunilor vorbitoare de limba malayalam. Raspandit pe 38.863 kmp, este marginit de Karnataka la nord si nord-est, Tamil Nadu la est si sud, si Marea Lakshadweep la vest.
Cu 33.387.677 locuitori, Kerala este al treisprezecelea cel mai mare stat al Indiei si este imparțit in 14 districte, capitala fiind Thiruvananthapuram. Malayalam este cea mai vorbita limba si este, de asemenea, limba oficiala a statului.

Ziua 16: Goa/Kerala – Delhi
Transfer la aeroport pentru zborul catre Delhi. Sosire in Delhi si transfer la Hotel The Muse Sarovar Portico 4*, A 1 Chirag Enclave, Greater Kailash 1, Nehru place, New Delhi, Delhi 110048. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 17: Delhi – Bucuresti
Mic dejun.Transfer la aeroport pentru imbarcare zbor retur catre Bucuresti.

ziua 1: bucuresti – delhi
intalnire pe aeroportul henri coanda, cu insotitorul de grup si imbarcare pentru zborul spre delhi. se calatoreste pe timpul noptii.

2: delhi (1 noapte)
sosire in delhi. timp liber la dispozitie. cazare la hotel the muse sarovar portico 4*, a 1 chirag enclave, greater kailash 1, nehru place, new delhi, delhi 110048. mese incluse: cina.

3: delhi – agra (260 km) (1 noapte)
transfer cu autocarul in agra. transfer la hotel. dupa-amiaza, vizita la taj mahal, „un vis de marmura, iubire si suferinta”, considerat a opta minune a lumii. simbol al indiei, mausoleul a fost construit in 1630 de imparatul mogul shah jahan pentru sotia lui, mumtaz.
cazare hotel crystal inn 3*, fatehbad road, behind tdi mall, taj nagari phase – 1, telipara, agra, uttar pradesh 282001. mese incluse: mic dejun si cina.

4: agra – jaipur (250 km) (2 nopti)
vizita fortului rosu, un adevarat tezaur al arhitecturii mogule, capitala lui akbar. deplasare spre jaipur cu oprire la fatepur sikri, orasul fantoma. vizita orasului construit pe o stanca de akbar. cina si cazare la park prime hotel 4*, no.c-59, prithviraj road, c-scheme, jaipur, rajasthan 302001. mese incluse: mic dejun si cina.

5: jaipur
dimineata devreme, vizita palatului fortificat amber, construit pe o stanca. optional, plimbare cu elefantul catre fortul amber. o scurta oprire la un atelier de bijuterii (diamante, safire, rubine).
dupa-amiaza, vizita orasului vechi jaipur, capitala rajasthanului, orasul roz cu palatul vanturilor si city palace, palatul maharajahului. seara, optional – spectacol de sunet si lumina la fortul amber din jaipur. mese incluse: mic dejun si cina.

6: jaipur – delhi (263 km) (2 nopti)
plecare spre delhi. sosire in capitala indiei. tur panoramic new delhi, poarta indiei (monumentul memorial construit de britanici, cel mai vizitat din tara), raisina hill, centrul politic si administrativ cu palatul presedintelui, parlamentul. cina traditionala la un restaurant local. cazare in zona delhi la hotel golden tulip vasundhara 3*, c-5 , sector 18, vasundhara, ghaziabad, uttar pradesh 201012. mese incluse: mic dejun si cina.
citeste despre credintele religioase ale indienilor, aici

7: delhi
vizita in orasul vechi: qutub minar, constructie de 72 m din secolul xii, inspirata de minaretul unei moschei din afganistan, marea moschee jama masjid (moscheea vineri), cartierul chandi chowk si memorialul mahatma ghandi, pe malul raului yamuna. dupa amiaza, timp liber la dispozitie.
seara, optional – spectacolul zangoora, cel mai mare spectacol de bollywood cu peste 60 de artisti, efecte de lumina, apa si foc in cea mai mare sala din tara.
cina si cazare in zona delhi. mese incluse: mic dejun si cina.

8: delhi – haridwar (241 km) (2 nopti)
plecare spre haridwar, ”orasul sfant de pe gange”, unul dintre cele sapte locuri sfinte ale hindusilor, loc de pelerinaj pentru milioane de oameni. haridwar este unul dintre cele patru locuri unde au cazut picaturi din elixirul nemuririi, purtat de pasarea cerului garuda. cazare hotel, iar dupa-amiaza vizita orasului.
cina si cazare in zona haridwar la hotel regenta central 4*, nh-58 rishikesh – haridwar road, motichur haripur kala, uttarakhand. mese incluse: mic dejun si cina.

9: haridwar
timp liber sau excursie optionala de o zi la rishikesh, orasul de pe gange la poalele muntilor himalaya, capitala mondiala a centrelor yoga, ashramurilor, loc vizitat de trupa beatles, care a gasit aici inspiratie pentru multe cantece de pe white album. se viziteaza cel mai vechi templu din rishikesh, bharat mandir (transport inclus cu ricsa, jeepuri si barca).
timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. intoarcere in haridwar. cina si cazare in zona haridwar. mese incluse: mic dejun si cina.

10: haridwar – delhi (241 km) (1 noapte)
plecare spre delhi. sosire in delhi. optional – vizita templelor din delhi: templul bahai, cel mai mare dintre cele sapte din lume, templul laxami naravan, marele templu hindus din marmura si caramida rosie, cu decoruri si bijuterii din aur masiv cu pietre pretioase. cina si cazare la hotel the muse sarovar portico 4*, a 1 chirag enclave, greater kailash 1, nehru place, new delhi, delhi 110048. mese incluse: mic dejun si cina.

11: delhi – bucuresti sau optional sejur in goa/kerala
transfer la aeroport pentru imbarcare zbor retur catre bucuresti.
optional – sejur 5 nopti in goa/kerala.
mese incluse: mic dejun.

zilele 11-15 delhi – goa/kerala – plaja si relaxare (5 nopti)
goa – tarmul de smarald. goa a fost colonie portugheza din sec. xvi pana in sec. xx. goa este sinonimul plajelor tropicale indiene. capitala celui mai mic stat indian este orasul panaji.
regiunea este considerata cea mai bogata, avand cel mai mare pib datorita turismului si in mod special al cazinourilor. goa primeste 2 milioane de turisti anual, pe o plaja lunga de 125 km. unesco a inclus-o pe lista patrimoniului universal, aceasta si datorita bisericilor orasului, o dovada a evenghelizarii asiei. cazare la hotel 4* pentru 5 nopti. hotel citrus 4, umta vadoo, bardez, 403516 calangute, india. mese incluse: mic dejun si cina.
kerala – simfonia tropicala, cunoscut ca nume istoric – keralam, este un stat indian din sudul indiei, pe coasta malabar. acesta a fost format la 1 noiembrie anul 1956 in urma actului statelor reorganizate prin combinarea regiunilor vorbitoare de limba malayalam. raspandit pe 38.863 kmp, este marginit de karnataka la nord si nord-est, tamil nadu la est si sud, si marea lakshadweep la vest.
cu 33.387.677 locuitori, kerala este al treisprezecelea cel mai mare stat al indiei si este imparțit in 14 districte, capitala fiind thiruvananthapuram. malayalam este cea mai vorbita limba si este, de asemenea, limba oficiala a statului.

16: goa/kerala – delhi
transfer la aeroport pentru zborul catre delhi. sosire in delhi si transfer la hotel the muse sarovar portico 4*, a 1 chirag enclave, greater kailash 1, nehru place, new delhi, delhi 110048. mese incluse: mic dejun si cina.

17: delhi – bucuresti
mic dejun.transfer la aeroport pentru imbarcare zbor retur catre bucuresti.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 17 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
20 Aprilie 2019 999 € Rezerva
Data plecare Tarif
05 Septembrie 2019 999 € Rezerva
Data plecare Tarif
05 Octombrie 2019 999 € Rezerva
Data plecare Tarif
05 Noiembrie 2019 999 € Rezerva
Data plecare Tarif
27 Decembrie 2019 999 € Rezerva

tarife incepand de la 999 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – New Delhi – Bucuresti
9 nopti de cazare cu mic dejun si cina la hoteluri de 3*/4*
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Mesele specificate in program
Servicii ghid local
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport (460 euro/persoana)
Cina si supliment plecarea de Revelion 239 euro/persoana
Supliment plecare Paste: 239 euro/pers
Taxa viza India (60 euro)
Supliment Sejur optional in Goa/5 nopti – 850 euro / pers ( hotel de 5* cu demipensiune)
Supliment Hoteluri 5*: 296 euro
Excursiile optionale
Intrarile la obiectivele turistice si taxele locale
Asigurarea medicala
Asigurarea storno

Observatii

Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului
*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours