Vizualizezi oferta circuit Iordania, vacanta Iordania.

Circuit avion Iordania

Circuit Iordania
  • Tari: Iordania
  • Orase tranzitate: Amman

Descriere

Ziua 1. Bucuresti – Amman
Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne îmbarcăm pentru zborul de Amman la ora 00:30*. Aterizăm la ora 03:10* şi ne îmbarcam în microbuzul de transfer, ce ne va duce la hotelul nostru din Amman. Formalitatile de cazare vor începe după ora 09.00. Program liber. Seara cină la hotel.
 Ziua 2. Amman – Jerash – Ajloun
Un melanj al vestigiilor incluse în Patrimoniul UNESCO, al orașelor săpate în stâncă roșiatică și a dunelor șerpuite de nisip, Iordania este o oază de liniște și pace. Hai să o descoperim împreună! De dimineață, pornim în explorarea Iordaniei, cu tot ce are mai fermecător și impresionant. Facem un tur panoramic al orașului Amman, trecem pe lângă Citadelă, fost teatru roman, apoi mergem spre nord și ajungem în Jerash, unde vizităm cel mai bine conservat oraș roman, Decapolis. Admirăm Oval Plaza, Templul lui Zeus, Teatrul de Sud și cel de Nord și frumoasa catedrală din secolul al IV-lea Sf. Teodor. Continuăm călătoria cu o vizită în Ajloun, cu a sa impresionantă fortăreață medievală Qala at el-Rabbad, construită acum aproape un veac. Ne întoarcem în Amman pentru cazare și cină la acelasi hotel.
 Ziua 3. Amman – Muntele Nebo – Madaba – Petra
După micul dejun, mergem către Petra, străbătând Autostrada Regelui, o șosea folosită continuu mai bine de 5.000 de ani și considerată una dintre cele mai vechi din lume. Ne oprim la Muntele Nebo, unde se crede că este îngropat Moise și unde se află o bisericuță franciscană din secolul al IV-lea. Ne îndreptăm către “Orașul Mozaicului” – Madaba, unde principala atracție este Biserica Greco – Ordodoxă Sf. Gheorghe și harta din mozaic a Ierusalimului și a Pământului Făgăduinței: reprezentarea grafică conține două milioane de bucăți viu colorate ce ilustrează dealuri, văi, oraşe dar și Delta Nilului.
Ajungem în Petra, cinăm și ne retragem la hotel.
 Ziua 4. Petra – Mica Petra – Wadi Rum
Avem toată ziua la dispoziție să descoperim comorile din Petra, faimoasa capitala a regatului Nabateenilor, a cărui populaţie a dispărut misterios. Parcurgem drumul care şerpuieşte prin canionul îngust şi ni se dezvăluie incredibilul oraş antic sculptat în stâncă trandafirie acum 2.000 de ani și votat una dintre cele șapte noi minuni ale lumii. Vedem Mormântul Obelisc, apoi străbatem îngustul canion Siq pentru a ajunge la cel mai impresionant monument din zonă, Tezaurul. Se numește așa datorită confuziei
beduinilor, care credeau că este tezaur, însă este mormântul maiestuos al Regelui Aretas al III-lea. Admirăm teatrul, mormintele regale și, pentru fotografii de neuitat, putem urca pe uriașul monument al Mănăstirii, care oferă, după spusele localnicilor, cea mai bună panoramă din zonă. În 1985, Petra a fost inclusă pe lista monumentelor universale UNESCO şi a fost descris drept „una dintre cele mai prețioase moșteniri culturale ale omenirii”. Ne continuăm programul şi mergem la unul dintre cele mai importante situri arheologice din regiune, unde se găsesc ruine din perioada neolitică, unele având chiar
9.000 de ani vechime. Vizităm Beidha și Siq el-Barid, numită și Mica Petra, datorită asemănării arhitecturale dintre ele și multitudinii de monumente și construcții săpate în stâncă. De aici, plecăm spre sud și ne oprim la Wadi Rum Cazare şi cină în tabara de Wadi Rum, supranumit de localnici Valea Lunii, locul oferă prijelul de a ne plimba prin deșert cu o mașină de teren și a admira peisajul selenar. La finalul periplului de două ore, beduinii ne vor aștepta cu ceai proaspăt și plin de arome. După aventura în deşert vom descoperi o altă latură surprinzătoare a Iordaniei. Plecăm la Aqaba, aflată în însoritul golf al Mării Roșii, unde clima este tot timpul blândă. Orașul ncârcat de istorie oferă o priveliște de vis, cu munți pitorești și mare azur și îmbie anual o mulțime de turiști. Este destinația perfectă pentru cei dornici să facă plajă, să practice sporturi nautice sau să exploreze apele Mării Roșii, populate cu sute de specii de corali, bureți și pești multicolori. După o zi plină de surprize, ne retragem la hotel pentru odihnă.
Cazare şi cină.
 Ziua 6. Aqaba – Marea Moarta Program liber în Aqaba. După amiază plecăm spre nord şi ne oprim într-una dintre staţiunile de la Marea Moartă. Cazare la hotel. Program liber. Cină.
 Ziua 7. Marea Moarta – El-Maghtas – Amman
Program liber la dispoziţie pentru plajă şi relaxare. După amiază plecare spre El-Maghtas locul unde a fost botezat Iisus Hristos. Se află pe malul râului Iordan și are semnificație majoră în trei religii: iudaică, creștină și islamică, fiind locul unde Profetul Ilie s-a ridicat la ceruri. După ce ne încărcăm cu spiritualitate ne îndreptăm spre Amman. Transfer la aeroportul din Amman se face in jurul orei 22:30* pentru zborul de Bucuresti ce are loc la ora 03:55*

ziua 1. bucuresti – amman
călătoria noastră începe din aeroportul otopeni de unde ne îmbarcăm pentru zborul de amman la ora 00:30*. aterizăm la ora 03:10* şi ne îmbarcam în microbuzul de transfer, ce ne va duce la hotelul nostru din amman. formalitatile de cazare vor începe după ora 09.00. program liber. seara cină la hotel.
 ziua 2. amman – jerash – ajloun
un melanj al vestigiilor incluse în patrimoniul unesco, al orașelor săpate în stâncă roșiatică și a dunelor șerpuite de nisip, iordania este o oază de liniște și pace. hai să o descoperim împreună! de dimineață, pornim în explorarea iordaniei, cu tot ce are mai fermecător și impresionant. facem un tur panoramic al orașului amman, trecem pe lângă citadelă, fost teatru roman, apoi mergem spre nord și ajungem în jerash, unde vizităm cel mai bine conservat oraș roman, decapolis. admirăm oval plaza, templul lui zeus, teatrul de sud și cel de nord și frumoasa catedrală din secolul al iv-lea sf. teodor. continuăm călătoria cu o vizită în ajloun, cu a sa impresionantă fortăreață medievală qala at el-rabbad, construită acum aproape un veac. ne întoarcem în amman pentru cazare și cină la acelasi hotel.
 ziua 3. amman – muntele nebo – madaba – petra
după micul dejun, mergem către petra, străbătând autostrada regelui, o șosea folosită continuu mai bine de 5.000 de ani și considerată una dintre cele mai vechi din lume. ne oprim la muntele nebo, unde se crede că este îngropat moise și unde se află o bisericuță franciscană din secolul al iv-lea. ne îndreptăm către “orașul mozaicului” – madaba, unde principala atracție este biserica greco – ordodoxă sf. gheorghe și harta din mozaic a ierusalimului și a pământului făgăduinței: reprezentarea grafică conține două milioane de bucăți viu colorate ce ilustrează dealuri, văi, oraşe dar și delta nilului.
ajungem în petra, cinăm și ne retragem la hotel.
 ziua 4. petra – mica petra – wadi rum
avem toată ziua la dispoziție să descoperim comorile din petra, faimoasa capitala a regatului nabateenilor, a cărui populaţie a dispărut misterios. parcurgem drumul care şerpuieşte prin canionul îngust şi ni se dezvăluie incredibilul oraş antic sculptat în stâncă trandafirie acum 2.000 de ani și votat una dintre cele șapte noi minuni ale lumii. vedem mormântul obelisc, apoi străbatem îngustul canion siq pentru a ajunge la cel mai impresionant monument din zonă, tezaurul. se numește așa datorită confuziei
beduinilor, care credeau că este tezaur, însă este mormântul maiestuos al regelui aretas al iii-lea. admirăm teatrul, mormintele regale și, pentru fotografii de neuitat, putem urca pe uriașul monument al mănăstirii, care oferă, după spusele localnicilor, cea mai bună panoramă din zonă. În 1985, petra a fost inclusă pe lista monumentelor universale unesco şi a fost descris drept „una dintre cele mai prețioase moșteniri culturale ale omenirii”. ne continuăm programul şi mergem la unul dintre cele mai importante situri arheologice din regiune, unde se găsesc ruine din perioada neolitică, unele având chiar
9.000 de ani vechime. vizităm beidha și siq el-barid, numită și mica petra, datorită asemănării arhitecturale dintre ele și multitudinii de monumente și construcții săpate în stâncă. de aici, plecăm spre sud și ne oprim la wadi rum cazare şi cină în tabara de wadi rum, supranumit de localnici valea lunii, locul oferă prijelul de a ne plimba prin deșert cu o mașină de teren și a admira peisajul selenar. la finalul periplului de două ore, beduinii ne vor aștepta cu ceai proaspăt și plin de arome. după aventura în deşert vom descoperi o altă latură surprinzătoare a iordaniei. plecăm la aqaba, aflată în însoritul golf al mării roșii, unde clima este tot timpul blândă. orașul ncârcat de istorie oferă o priveliște de vis, cu munți pitorești și mare azur și îmbie anual o mulțime de turiști. este destinația perfectă pentru cei dornici să facă plajă, să practice sporturi nautice sau să exploreze apele mării roșii, populate cu sute de specii de corali, bureți și pești multicolori. după o zi plină de surprize, ne retragem la hotel pentru odihnă.
cazare şi cină.
 ziua 6. aqaba – marea moarta program liber în aqaba. după amiază plecăm spre nord şi ne oprim într-una dintre staţiunile de la marea moartă. cazare la hotel. program liber. cină.
 ziua 7. marea moarta – el-maghtas – amman
program liber la dispoziţie pentru plajă şi relaxare. după amiază plecare spre el-maghtas locul unde a fost botezat iisus hristos. se află pe malul râului iordan și are semnificație majoră în trei religii: iudaică, creștină și islamică, fiind locul unde profetul ilie s-a ridicat la ceruri. după ce ne încărcăm cu spiritualitate ne îndreptăm spre amman. transfer la aeroportul din amman se face in jurul orei 22:30* pentru zborul de bucuresti ce are loc la ora 03:55*

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 7 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
25 Martie 2020 748 €
Data plecare Tarif
22 Aprilie 2020 748 €
Data plecare Tarif
13 Mai 2020 748 €
27 Mai 2020 748 €
Data plecare Tarif
16 Septembrie 2020 748 €
23 Septembrie 2020 748 €
Data plecare Tarif
14 Octombrie 2020 748 €
Data plecare Tarif
11 Noiembrie 2020 748 €

tarife incepand de la 748 €

Servicii incluse

P R E Ţ U L I N C L U D E
• Bilet de avion Bucuresti – Amman si retur;
• transport cu autocar/minibus local modern dotat cu aer conditionat pentru tot traseul;
• 6 nopți cazare: 2 nopti in Amman la hotel 4*, 1 noapte în Petra la hotel 3*, 1 noapte în tabără în deşertul Wadi Rum, 1 noapte în Aqaba la hotel 4*, 1 noapte la Marea Moarta hotel 4*
• 6 mic dejun;
• 6 cine la hoteluri conform programului
• vizitele si excursiile prevăzute în program: Amman, Madaba, Muntele Nebo, Petra, Mica Petra, plimbare cu jeepul in desertul Wadi Rum, Marea Rosie, Marea Moarta;
• plimbare cu măgăruşii la Petra
• ghid local;

Servicii neincluse

N U S U N T I N C L U S E Î N P R E Ţ
• Excursiile opţionale;
• Alte taxe şi cheltuieli personale;
• Alte mese decât cele menţionate în program;
• Băuturile la mese;
• Asigurarea medicală şi asigurarea storno;
• Bacşişurile pentru şoferi şi ghizi locali (recomandat, aprox. 6 USD/ persoană/ zi).
S U P L I M E N T E & R E D U C E R I
• Supliment de single 195 €

Observatii

✓ Ofertă valabilă pentru ultimele locuri în autocar;
✓ Nu se cumulează cu alte reduceri;
✓ ATENŢIE! LOCURI LIMITATE!

Modificari şi anulări:
• Preţul este calculat pentru un grup minim de 20 de persoane.
• Pentru grupuri de peste 35 de persoane se vor folosi autocare clasificate.
• Pentru grupuri mai mici de 35 de persoane se pot folosi si minibusuri adapatate ȋn funcţie de numărul final de participanţi.
• Pentru neȋntrunirea numărului minim de participanţi, agenţia oferă celor ȋnscrişi, ȋn caz de anulare, variante pentru mutarea pe o altă dată de plecare a aceluiaşi program sau pe un alt program disponibil ȋn portofoliul său, cu o dată de plecare apropiată. Această informare referitoare la ȋntrunirea / neȋntrunirea grupului, va fi comunică cu cel putin 21 de zile inainte de data călătoriei efective.
• Ȋn cazul reprogramării pe un alt program sau altă dată de plecare, agenţia garantează rezervările pe noua variantă pentru un interval de 72 de ore. După acest termen, locurile vor fi eliberate automat de către sistem. Recomandăm confirmarea ȋn scris pentru această modificare, ȋn termenul menţionat.
• Ȋn caz de reprogramare, alocarea numerelor de ordine ȋn autovehicul se va face ȋn funcţie de disponibilitatea pe noul program / data de plecare


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Anima Holidays