Vizualizezi oferta circuit Irlanda, vacanta Irlanda.

Circuit avion Irlanda

Circuit Irlanda
  • Tari: Irlanda
  • Orase tranzitate: Dublin, Belfast

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Dublin (3 nopti)
Intalnire cu reprezentantul agentiei J’Info Tours pentru zborul Bucuresti – Dublin. Sosire si transfer la hotel. Cazare la Ibis Hotel Dublin 2*, Red Cow Roundabout, Monastery Road , Off Naas Road, Clondalkin, DUBLIN, Co. Kildare, D22 WY43.

Ziua 2: Dublin
Tur panoramic de oras ce include: Castelul Dublin (fosta resedinta regala), Catedrala Christ Church, inchisoarea Kilmainham Gaol, Book of Kells, Distileria Jameson si Beraria Guinness – cea mai vestita berarie din lume. Se viziteaza Catedrala Christ Church. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 3: Dublin
Optional, excursie la Clonmacnoise, una din cele mai vechi asezari monahice, situata in comitatul Offaly, pe malul raului Shannon. Fondata in sec. al VI-lea de catre Sf. Ciran, devine in timp, cel mai prestigios sit religios al Irlandei. Complexul cuprinde ruinele unei vechi catedrale, 7 biserici (sec. 10-13), 3 cruci inalte si cea mai mare colectie de gravelaburi din Europa.
Vom avea prilejul sa vizitam Templul Finghin, Templul Connor si Crucea Scripturilor, realizata din piatra (4 m inaltime, cea mai frumoasa cruce decorata din Irlanda). Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 4: Dublin – Belfast (170 Km) (2 nopti)
Plecare catre Belfast, pe drum vom face o oprire pentru a admira Malahide Castle, o capodopera a sec. 12. Sosire in Belfast, tur panoramic de oras ce include: Santierele Titanicului, Biblioteca centrala, Castelul Belfast, Donegall Square, Turnul cu ceas, catedrala Sf. Ana si Waterfront Hall, Muzeul de Arta, Gradina Botanica, Cafeneaua Victoriana. Cazare la hotel Ibis Belfast Queens Quarter 3*, 75 University Street, Belfast. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 5: Belfast – Giant’s Causeway (120 Km)
Excursie optionala la Giant’s Causeway – rezervatie naturala pe malul marii cu 40.000 coloane de bazalt interconectate, care s-au format in urma unei eruptii vulcanice. Oprire la lacul Lough. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 6: Belfast – Dublin (2 nopti)
Plecare catre Dublin. Optional – cina traditionala irlandeza la taverna Abbey, cea mai veche din Dublin. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 7: Dublin
Mic dejun. Optional vizita la Old Jameson Distillery – situata in inima vechiului Dublin. Pe vremuri a fost cel mai important centru de distilare din Irlanda. Renovat in anul 1998, acum gazduieste un adevarat “Muzeu al Whisky-ului” unde va vor fi dezvaluite secretele whisky-ului irlandez. Un adevarat spectacol audio-vizual va va introduce in istoria acestui adevarat “spirit” irlandez. Totul culmineaza cu o vizita in “Jameson Bar”, unde veti fi invitati sa degustati un pahar de Jameson Whisky. Inainte de plecare, scurt popas la magazinul de suveniruri.
Optional, vizitarea fabricii de bere Guinness. Celebra fabrica este cea mai mare din Europa si a fost inaugurata in anul 1904. Astazi gazduieste o expozitie dedicata berii Guinness. Veti fi martorii intregului proces de fabricatie a berii. Expozitia prezinta si strategia de marketing prin care berea a ajuns sa fie vanduta in prezent in peste 150 de tari. Turul se termina la etajul 7 in “Gravity Bar”, unde veti degusta un pahar de bere Guinness. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 8: Dublin – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre Bucuresti. Mese incluse: Mic dejun la hotel.

ziua 1: bucuresti – dublin (3 nopti)
intalnire cu reprezentantul agentiei j’info tours pentru zborul bucuresti – dublin. sosire si transfer la hotel. cazare la ibis hotel dublin 2*, red cow roundabout, monastery road , off naas road, clondalkin, dublin, co. kildare, d22 wy43.

2: dublin
tur panoramic de oras ce include: castelul dublin (fosta resedinta regala), catedrala christ church, inchisoarea kilmainham gaol, book of kells, distileria jameson si beraria guinness – cea mai vestita berarie din lume. se viziteaza catedrala christ church. mese incluse: mic dejun.

3: dublin
optional, excursie la clonmacnoise, una din cele mai vechi asezari monahice, situata in comitatul offaly, pe malul raului shannon. fondata in sec. al vi-lea de catre sf. ciran, devine in timp, cel mai prestigios sit religios al irlandei. complexul cuprinde ruinele unei vechi catedrale, 7 biserici (sec. 10-13), 3 cruci inalte si cea mai mare colectie de gravelaburi din europa.
vom avea prilejul sa vizitam templul finghin, templul connor si crucea scripturilor, realizata din piatra (4 m inaltime, cea mai frumoasa cruce decorata din irlanda). mese incluse: mic dejun.

4: dublin – belfast (170 km) (2 nopti)
plecare catre belfast, pe drum vom face o oprire pentru a admira malahide castle, o capodopera a sec. 12. sosire in belfast, tur panoramic de oras ce include: santierele titanicului, biblioteca centrala, castelul belfast, donegall square, turnul cu ceas, catedrala sf. ana si waterfront hall, muzeul de arta, gradina botanica, cafeneaua victoriana. cazare la hotel ibis belfast queens quarter 3*, 75 university street, belfast. mese incluse: mic dejun.

5: belfast – giant’s causeway (120 km)
excursie optionala la giant’s causeway – rezervatie naturala pe malul marii cu 40.000 coloane de bazalt interconectate, care s-au format in urma unei eruptii vulcanice. oprire la lacul lough. mese incluse: mic dejun.

6: belfast – dublin (2 nopti)
plecare catre dublin. optional – cina traditionala irlandeza la taverna abbey, cea mai veche din dublin. mese incluse: mic dejun.

7: dublin
mic dejun. optional vizita la old jameson distillery – situata in inima vechiului dublin. pe vremuri a fost cel mai important centru de distilare din irlanda. renovat in anul 1998, acum gazduieste un adevarat “muzeu al whisky-ului” unde va vor fi dezvaluite secretele whisky-ului irlandez. un adevarat spectacol audio-vizual va va introduce in istoria acestui adevarat “spirit” irlandez. totul culmineaza cu o vizita in “jameson bar”, unde veti fi invitati sa degustati un pahar de jameson whisky. inainte de plecare, scurt popas la magazinul de suveniruri.
optional, vizitarea fabricii de bere guinness. celebra fabrica este cea mai mare din europa si a fost inaugurata in anul 1904. astazi gazduieste o expozitie dedicata berii guinness. veti fi martorii intregului proces de fabricatie a berii. expozitia prezinta si strategia de marketing prin care berea a ajuns sa fie vanduta in prezent in peste 150 de tari. turul se termina la etajul 7 in “gravity bar”, unde veti degusta un pahar de bere guinness. mese incluse: mic dejun.

8: dublin – bucuresti
transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre bucuresti. mese incluse: mic dejun la hotel.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 2,3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
27 Aprilie 2019 629 €
Data plecare Tarif
19 Mai 2019 629 €
Data plecare Tarif
01 Iulie 2019 629 €
Data plecare Tarif
01 August 2019 629 €

tarife incepand de la 629 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Dublin – Bucuresti
7 nopti cazare cu mic dejun conform cu itinerariul programului la hotel 2*/3*
Asistenta turistica locala in limba romana
Tur panoramic de Dublin
Transport cu autocarul/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei

Servicii neincluse

Taxele de aeroport 229 Euro/persoana
Supliment Hotel 4* 199 euro/persoana
Supliment obligatoriu plecare Paste 169 euro/persoana
Asigurarea medicala
Asigurare storno
Excursiile optionale propuse
Intrarile la obiectivele turistice

Observatii

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.
Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours