Vizualizezi oferta circuit Islanda, vacanta Islanda.

Circuit avion Islanda

Circuit Islanda
  • Tari: Islanda
  • Orase tranzitate: Reykjavik

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Reykjavik (6 nopti)
Intalnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul J’Info Tours pentru zborul spre capitala Islandei. Sosire Reykjavik – capitala cea mai nordica din Europa, un oras ingrijit cu cladiri albe din lemn si biserici modeste de fier. Inima orasului este centrul vechi, unde veti gasi o serie de muzee printre care se numara si Muzeul National, care ofera o imagine fascinanta a istoriei si culturii Islandei.
Transfer la hotel. Cazare in zona Reykjavik la Hotel Smari 3* (Hlíðasmári 13, 201 Kópavogur, Islanda).

Ziua 2: Reykjavik
Tur panoramic de oras Reykjavik ce include principalele atractii turistice: Centrul Vechi, Perlan (punct de belvedere), Catedrala Nationala, Casa Hofdi (unde s-au intalnit Ronald Reagan si Mihail Gorbaciov la sfarsitul razboiului rece), Primaria, Lacul Tjornin, Parlamentul, Muzeul National al Islandei, resedinta prezidentiala, vechiul port, Biserica luterana Hallgrimskirkja (cea mai inalta biserica din Islanda – 75 metri), Muzeul Saga, sala de concerte Harpa.
Se poate vizita si Muzeul de Sculptura Asmundur Sveinsson (intrarea nu este inclusa). Mese incluse: mic dejun.

Ziua 3: Laguna Albastra (50 km)
Dimineata, Excursie optionala la Pestera de Lava Raufarhólshellir, situata la 40 km est de Reykjavik. In cadrul acestei excursii vom pasi pe urmele valului de lava care a curs la eruptia Leitahraun din urma cu 5200 ani. Pestera are o latime maxima de 30 metri si o inaltime de pana la 10 metri si o vom explora impreuna cu un ghid local, de la care vom afla lucruri deosebit de interesante. Aici s-au filmat cateva scene din filmul Noah cu Anthony Hopkins.
Seara, vom face o incursiune in lumea apelor, la Laguna Albastra, un complex spa geotermal situat la aproximativ 30 de minute in afara orasului. Laguna se afla in Peninsula Reykjanes, geoparc UNESCO situat in zona de rift dintre placile tectonice eurasiatica si nord-americana.
Principalul obiectiv turistic al acestei zone este Laguna Albastra, una dintre marile atractii ale Islandei. Vom avea prilejul sa facem baie in apa care clocoteste din campuri de lava suprarealiste.
Datorita bogatiei in minerale, Laguna Albastra functioneaza si ca un centru curativ, cu efecte terapeutice miraculoase asupra pielii. Frumusetea acestei ape va va uimi de la departare, avand o culoare albastra asemenea unei zile senine de vara. In urma unei bai in laguna, va veti simti revigorati, efectele benefice ale apei geotermale fiind confirmate de-a lungul vremii de catre specialisti.
Se spune ca baia si tratamentele cu namol din Laguna intineresc pielea barbatilor cu pana la 4 ani si pe cea a femeilor cu pana la 10 ani. Mese incluse: mic dejun.
Tarif informativ excursie Pestera de Lava – 108 euro/persoana

Ziua 4: Cercul de Aur (115 km)

Excursie optionala – Cercul de Aur, cel mai popular traseu al Islandei, care cuprinde cel mai mare gheizer si cea mai inalta cascada. Geysir este marele izvor termal care a dat nastere termenului folosit acum in intreaga lume pentru acest fenomen.
Zona geotermala Geysir se afla langa lacul Laugarvatn, iar in prezent cea mai mare atractie de aici o reprezinta gheizerul Strokkur care, la interval de cateva minute, arunca in aer o coloana de apa fierbinte inalta de 30 metri. Gullfoss este una dintre cele mai cunoscute cascade din Islanda, se afla pe raul Hvita si cade in trei trepte intr-un canion adanc de 62 metri.
In continuare, vom face o incursiune in Parcul National Thingvellir – patrimoniu UNESCO, unul dintre putinele locuri unde putem admira Dorsala Atlantica deasupra nivelului marii. Placile tectonice eurasiatica si nord-americana se afla intr-o continua miscare si, prin departarea lor una de alta, maresc teritoriul Islandei cu cativa cm in fiecare an. Tot in Parcul Thingvellir a fost fondat in anul 930 primul parlament din lume – Althing. Mese incluse: mic dejun.
Tarif informativ: 115 euro/persoana

Ziua 5: Coasta sudica – Laguna glaciara Jokulsarlon (350 km)
Excursie optionala de o zi intreaga (07:30-22:00) pe coasta sudica, catre Laguna glaciara Jokulsarlon. Cu iceberg-urile sale uriase care se desprind din ghetarul Vatnajokull si cad in apa, Jokulsarlon este o atractie unica in Europa, de neratat pentru oricine viziteaza Islanda. Laguna are o suprafata de 18 kmp si adancimea maxima de 248 metri.
Aici s-au turnat scene din filme celebre, precum Batman Begins, Tomb Raider si doua filme din seria James Bond. Excursia include opriri la Lava Centre, cascadele Skogafoss si Seljalandfoss, plaja Diamond Beach cu nisip negru, satul Vik i Myrdal (cea mai sudica asezare islandeza, cu o populatie de 300 locuitori), coloanele bazaltice Reynisdrangar.
Pe drum vom putea admira cel mai inalt varf din Islanda (Hvannadalshnjúkur – 2110 m altitudine) si numerosi vulcani, dintre care Hekla, Katla sau Eyjafjallajokull – vulcanul ce a cauzat inchiderea temporara a spatiului aerian european in anul 2010. Optional, ne putem imbarca apoi pe un vaporas pentru o minunata plimbare prin laguna, navigand printre banchize si iceberg-uri. Mese incluse: mic dejun.
Tarif informativ: 195 euro/persoana
Supliment croaziera pe laguna: 82 euro/persoana

Ziua 6: Safari pentru observarea balenelor
Excursie optionala – Safari pentru observarea balenelor. Transfer in port si imbarcare la bordul unui vaporas elegant care ne va duce in largul coastei, unde vom intalni numeroase specii de balene, avand ocazia unica de a le urmari in habitatul lor natural. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Mese incluse: mic dejun.
Tarif informativ: 142 euro/persoana

Ziua 7: Reykjavik – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul de retur catre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun.

ziua 1: bucuresti – reykjavik (6 nopti)
intalnire pe aeroportul otopeni cu reprezentantul j’info tours pentru zborul spre capitala islandei. sosire reykjavik – capitala cea mai nordica din europa, un oras ingrijit cu cladiri albe din lemn si biserici modeste de fier. inima orasului este centrul vechi, unde veti gasi o serie de muzee printre care se numara si muzeul national, care ofera o imagine fascinanta a istoriei si culturii islandei.
transfer la hotel. cazare in zona reykjavik la hotel smari 3* (hlíðasmári 13, 201 kópavogur, islanda).

2: reykjavik
tur panoramic de oras reykjavik ce include principalele atractii turistice: centrul vechi, perlan (punct de belvedere), catedrala nationala, casa hofdi (unde s-au intalnit ronald reagan si mihail gorbaciov la sfarsitul razboiului rece), primaria, lacul tjornin, parlamentul, muzeul national al islandei, resedinta prezidentiala, vechiul port, biserica luterana hallgrimskirkja (cea mai inalta biserica din islanda – 75 metri), muzeul saga, sala de concerte harpa.
se poate vizita si muzeul de sculptura asmundur sveinsson (intrarea nu este inclusa). mese incluse: mic dejun.

3: laguna albastra (50 km)
dimineata, excursie optionala la pestera de lava raufarhólshellir, situata la 40 km est de reykjavik. in cadrul acestei excursii vom pasi pe urmele valului de lava care a curs la eruptia leitahraun din urma cu 5200 ani. pestera are o latime maxima de 30 metri si o inaltime de pana la 10 metri si o vom explora impreuna cu un ghid local, de la care vom afla lucruri deosebit de interesante. aici s-au filmat cateva scene din filmul noah cu anthony hopkins.
seara, vom face o incursiune in lumea apelor, la laguna albastra, un complex spa geotermal situat la aproximativ 30 de minute in afara orasului. laguna se afla in peninsula reykjanes, geoparc unesco situat in zona de rift dintre placile tectonice eurasiatica si nord-americana.
principalul obiectiv turistic al acestei zone este laguna albastra, una dintre marile atractii ale islandei. vom avea prilejul sa facem baie in apa care clocoteste din campuri de lava suprarealiste.
datorita bogatiei in minerale, laguna albastra functioneaza si ca un centru curativ, cu efecte terapeutice miraculoase asupra pielii. frumusetea acestei ape va va uimi de la departare, avand o culoare albastra asemenea unei zile senine de vara. in urma unei bai in laguna, va veti simti revigorati, efectele benefice ale apei geotermale fiind confirmate de-a lungul vremii de catre specialisti.
se spune ca baia si tratamentele cu namol din laguna intineresc pielea barbatilor cu pana la 4 ani si pe cea a femeilor cu pana la 10 ani. mese incluse: mic dejun.
tarif informativ excursie pestera de lava – 108 euro/persoana

ziua 4: cercul de aur (115 km)

excursie optionala – cercul de aur, cel mai popular traseu al islandei, care cuprinde cel mai mare gheizer si cea mai inalta cascada. geysir este marele izvor termal care a dat nastere termenului folosit acum in intreaga lume pentru acest fenomen.
zona geotermala geysir se afla langa lacul laugarvatn, iar in prezent cea mai mare atractie de aici o reprezinta gheizerul strokkur care, la interval de cateva minute, arunca in aer o coloana de apa fierbinte inalta de 30 metri. gullfoss este una dintre cele mai cunoscute cascade din islanda, se afla pe raul hvita si cade in trei trepte intr-un canion adanc de 62 metri.
in continuare, vom face o incursiune in parcul national thingvellir – patrimoniu unesco, unul dintre putinele locuri unde putem admira dorsala atlantica deasupra nivelului marii. placile tectonice eurasiatica si nord-americana se afla intr-o continua miscare si, prin departarea lor una de alta, maresc teritoriul islandei cu cativa cm in fiecare an. tot in parcul thingvellir a fost fondat in anul 930 primul parlament din lume – althing. mese incluse: mic dejun.
tarif informativ: 115 euro/persoana

5: coasta sudica – laguna glaciara jokulsarlon (350 km)
excursie optionala de o zi intreaga (07:30-22:00) pe coasta sudica, catre laguna glaciara jokulsarlon. cu iceberg-urile sale uriase care se desprind din ghetarul vatnajokull si cad in apa, jokulsarlon este o atractie unica in europa, de neratat pentru oricine viziteaza islanda. laguna are o suprafata de 18 kmp si adancimea maxima de 248 metri.
aici s-au turnat scene din filme celebre, precum batman begins, tomb raider si doua filme din seria james bond. excursia include opriri la lava centre, cascadele skogafoss si seljalandfoss, plaja diamond beach cu nisip negru, satul vik i myrdal (cea mai sudica asezare islandeza, cu o populatie de 300 locuitori), coloanele bazaltice reynisdrangar.
pe drum vom putea admira cel mai inalt varf din islanda (hvannadalshnjúkur – 2110 m altitudine) si numerosi vulcani, dintre care hekla, katla sau eyjafjallajokull – vulcanul ce a cauzat inchiderea temporara a spatiului aerian european in anul 2010. optional, ne putem imbarca apoi pe un vaporas pentru o minunata plimbare prin laguna, navigand printre banchize si iceberg-uri. mese incluse: mic dejun.
tarif informativ: 195 euro/persoana
supliment croaziera pe laguna: 82 euro/persoana

6: safari pentru observarea balenelor
excursie optionala – safari pentru observarea balenelor. transfer in port si imbarcare la bordul unui vaporas elegant care ne va duce in largul coastei, unde vom intalni numeroase specii de balene, avand ocazia unica de a le urmari in habitatul lor natural. timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. mese incluse: mic dejun.
tarif informativ: 142 euro/persoana

7: reykjavik – bucuresti
transfer la aeroport pentru zborul de retur catre bucuresti. mese incluse: mic dejun.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 7 zile
  • Categorie hoteluri: 2,3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
19 Mai 2019 1,099 € Rezerva
Data plecare Tarif
18 Iunie 2019 1,099 € Rezerva
Data plecare Tarif
02 Iulie 2019 1,099 € Rezerva
Data plecare Tarif
01 August 2019 1,099 € Rezerva
20 August 2019 1,099 € Rezerva

tarife incepand de la 1,099 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Reykjavik – Bucuresti
6 nopti cazare cu mic dejun conform program la hotel de 2-3*
Asistenta turistica locala in limba romana
Transport cu autocarul/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Tur panoramic de Reykjavik
Excursie la Laguna Albastra

Servicii neincluse

Taxele de aeroport 369 Euro/persoana
Supliment obligatoriu plecare Paste 145 euro/persoana
Supliment obligatoriu plecari iulie-august 165 euro/persoana
Supliment hoteluri 4* 495 euro/persoana
Asigurarea medicala
Asigurare storno
Excursiile optionale propuse
Intrarile la obiectivele turistice

Observatii

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.
Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours