Vizualizezi oferta circuit Israel, vacanta Israel.

Circuit avion Israel

Circuit Israel
  • Tari: Israel
  • Orase tranzitate: Tel Aviv, Ierusalim, Bethlehem, Nazareth

Descriere

ZIUA 1 (23.12.2019): BUCURESTITEL AVIVBETHLEEM
Intalnire cu insotitorul roman de grup la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) din Bucuresti la ora 08:00.
Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa EL AL cu destinatia Tel Aviv (decolare la ora 11:00). Aterizare pe aeroportul Ben Gurion la ora 13:30. Dupa indeplinirea formalitatilor de intrare in Israel, ne indreptam spre Lud, antica Lida, unde vom vizita Biserica Sfantului Gheorghe Biruitorul (unde se afla Moastele Sfantului si Braul cu care a fost legat). Deplasare la Ein Karem, patria Sfantului Ioan Botezatorul, unde vom vizita Biserica Sfantul Ioan, ridicata pe locul nasterii Sfantului Ioan Botezatorul. Deplasare la Bethleem. Cina si cazare la hotel Ararat 4* (standard local) sau similar in Bethleem.
ZIUA 2 (24.12.2019): BETHLEEMIERUSALIM
Mic dejun. In Bethleem, vom vizita Biserica Ortodoxa a Nativitatii, Cripta unde s-a nascut Domnul, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina si Grota Laptelui. Transfer cu microbuze arabe in desertul Iudeii (pret informativ: 5 EURO/persoana, se achita la fata locului), pentru vizitarea Manastiriior Sfantul Teodosie (secolul V) si Sfantul Sava cel Sfintit (secolul IV). Ierusalim – vizita pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul Cina cea de Taina, Mormantul Regelui David, Zidul Plangerii. Cina si cazare hotel in Bethleem. La ora 22:30 deplasare la Biserica Sfanta Catherina din Bethleem, unde se oficiaza Sfanta Liturghie, care se transmite de pe platoul din fata Bisericii in intreaga lume pe posturile TV.
ZIUA 3 (25.12.2019): BETHLEEMIERUSALIM
Mic dejun. La ora 09:30 participare la Sfanta Liturghie de la Biserica Romaneasca din Ierusalim. Urcare pe Muntele Scopus pentru vedere panoramica a orasului si a Sfintei Cetati. Incepem pelerinajul nostru (pe jos) cu Muntele Maslinilor, vizitarea Bisericii Pater Noster (Tatal Nostru), a Bisericii Dominus Flevit (Domnul a Plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiuniilor si Biserica Mormantului Maicii Domnului. Vom intra in Cetatea Sfanta prin Poarta Sfantului Arhidiacon si Intai Mucenic Stefan si vom parcurge pe jos Via Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Vizitarea Bisericii Sfantului Mormant – “Centrul Pamantului”. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor
Sfinte. Cina si cazare la hotel in Bethleem.
ZIUA 4 (26.12.2019): IERUSALIMHOZEVAIERIHONMAREA MOARTAQUMRANBETHLEEM
Mic dejun. Ne deplasam pe valea Hozevei – vizitarea Manastirii Sfantul Gheorghe cu Moastele Sfantului Ioan Romanul de la Neamt Intrare in orasul Ierihon – cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco–Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu” si Biserica si Caminul Romanesc de la Ierihon. Privire asupra Muntelui Carantania si Manastirii Sfantului Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice la Qumran si la restaurant cu autoservire. Scurta oprire la Marea Moarta (45 minute). Cina si cazare la hotel in Bethleem.
ZIUA 5 (27.12.2019): BETHLEEMTIBERIASCAANA GALILEIICAPERNAUM
Mic dejun. Ne indreptam spre Galileea (in nordul Israelului), urcand pe Valea Iordanului. Yardenit – vizita la locul amenajat al Botezului. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Grec-Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Deplasare la Capernaum, oras denumit si ”Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Isus a predicat, casa Sfantului Petru. Vom continua cu Tabha, locul unde a fost savarsita minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Apoi, urcare pe Muntele Fericirilor si vizitarea Bisericii. Optional, in functie de timp, scurta croaziera de 45 minute (aproximativ 10 Euro/persoana) pe apele sfinte ale Marii Galileii. Cina si cazare la hotel Royal Plaza 4* (standard local) sau similar in Tiberias.
ZIUA 6 (28.12.2019): NAZARETMUNTELE TABORHAIFATEL AVIVBUCURESTI
Mic dejun. Ne indreptam spre Muntele Tabor. Transfer cu microbuze arabe pentru vizitarea Bisericii Grec-Ortodoxe, aflate pe locul “Schimbarii la Fata”. Deplasare la Nazaret pentru vizitarea Bisericii Ortodoxe “Sfantul Gavril” cu Izvorul Mariei, pictata de fratii Morosanu in anul 1077 si a Bisericii catolice “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Deplasare la Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel, unde vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase – etajate. Continuam cu vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe langa coasta
Mediteranei spre Tel Aviv, scurt tur auto al orasului Tel Aviv – Jaffa, cel mai mare si cosmopolit oras din Israel. Vizita in cetatea Jaffa. Continuam spre Aeroportul International Ben – Gurion. Imbarcare pe zbor cursa EL AL la ora 19:30. Sosirea in Bucuresti este prevazuta la ora 22:15.

ziua 1 (23.12.2019): bucuresti – tel aviv – bethleem
intalnire cu insotitorul roman de grup la aeroportul international henri coanda (otopeni) din bucuresti la ora 08:00.
dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa el al cu destinatia tel aviv (decolare la ora 11:00). aterizare pe aeroportul ben gurion la ora 13:30. dupa indeplinirea formalitatilor de intrare in israel, ne indreptam spre lud, antica lida, unde vom vizita biserica sfantului gheorghe biruitorul (unde se afla moastele sfantului si braul cu care a fost legat). deplasare la ein karem, patria sfantului ioan botezatorul, unde vom vizita biserica sfantul ioan, ridicata pe locul nasterii sfantului ioan botezatorul. deplasare la bethleem. cina si cazare la hotel ararat 4* (standard local) sau similar in bethleem.

2 (24.12.2019): bethleem – ierusalim
mic dejun. in bethleem, vom vizita biserica ortodoxa a nativitatii, cripta unde s-a nascut domnul, biserica catolica sfanta ecaterina si grota laptelui. transfer cu microbuze arabe in desertul iudeii (pret informativ: 5 euro/persoana, se achita la fata locului), pentru vizitarea manastiriior sfantul teodosie (secolul v) si sfantul sava cel sfintit (secolul iv). ierusalim – vizita pe muntele sionului la biserica adormirii maicii domnului, foisorul cina cea de taina, mormantul regelui david, zidul plangerii. cina si cazare hotel in bethleem. la ora 22:30 deplasare la biserica sfanta catherina din bethleem, unde se oficiaza sfanta liturghie, care se transmite de pe platoul din fata bisericii in intreaga lume pe posturile tv.

3 (25.12.2019): bethleem – ierusalim
mic dejun. la ora 09:30 participare la sfanta liturghie de la biserica romaneasca din ierusalim. urcare pe muntele scopus pentru vedere panoramica a orasului si a sfintei cetati. incepem pelerinajul nostru (pe jos) cu muntele maslinilor, vizitarea bisericii pater noster (tatal nostru), a bisericii dominus flevit (domnul a plans), gradina getsimani cu biserica natiuniilor si biserica mormantului maicii domnului. vom intra in cetatea sfanta prin poarta sfantului arhidiacon si intai mucenic stefan si vom parcurge pe jos via dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit domnul pana la sfantul mormant. vizitarea bisericii sfantului mormant – “centrul pamantului”. urcare pe golgota, piatra ungerii, vizitarea paracliselor
sfinte. cina si cazare la hotel in bethleem.

4 (26.12.2019): ierusalim – hozeva – ierihon – marea moarta – qumran – bethleem
mic dejun. ne deplasam pe valea hozevei – vizitarea manastirii sfantul gheorghe cu moastele sfantului ioan romanul de la neamt intrare in orasul ierihon – cel mai vechi oras din lume. vizita la biserica greco–ortodoxa unde se afla “dudul lui zacheu” si biserica si caminul romanesc de la ierihon. privire asupra muntelui carantania si manastirii sfantului gheorghe, unde mantuitorul a fost ispitit de diavol. coboram spre marea moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la qumran (vechiul centru al esenienilor). scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice la qumran si la restaurant cu autoservire. scurta oprire la marea moarta (45 minute). cina si cazare la hotel in bethleem.

5 (27.12.2019): bethleem – tiberias – caana galileii – capernaum
mic dejun. ne indreptam spre galileea (in nordul israelului), urcand pe valea iordanului. yardenit – vizita la locul amenajat al botezului. deplasare la caana, vizita la biserica grec-ortodoxa, aflata pe locul casei lui simion cananitul unde a avut loc prima minune din galileea, transformarea apei in vin. deplasare la capernaum, oras denumit si ”cetatea domnului”, vizitarea vestitului loc unde isus a predicat, casa sfantului petru. vom continua cu tabha, locul unde a fost savarsita minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. apoi, urcare pe muntele fericirilor si vizitarea bisericii. optional, in functie de timp, scurta croaziera de 45 minute (aproximativ 10 euro/persoana) pe apele sfinte ale marii galileii. cina si cazare la hotel royal plaza 4* (standard local) sau similar in tiberias.

6 (28.12.2019): nazaret – muntele tabor – haifa – tel aviv – bucuresti
mic dejun. ne indreptam spre muntele tabor. transfer cu microbuze arabe pentru vizitarea bisericii grec-ortodoxe, aflate pe locul “schimbarii la fata”. deplasare la nazaret pentru vizitarea bisericii ortodoxe “sfantul gavril” cu izvorul mariei, pictata de fratii morosanu in anul 1077 si a bisericii catolice “buna vestire”, cea mai mare constructie de cult din orientul apropiat. deplasare la haifa, splendid oras-port la mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele muntelui carmel, unde vom admira templul cultului bahai cu gradinile pe terase – etajate. continuam cu vizitarea bisericii stela maris (steaua marii) cu grota sfantului prooroc ilie tezviteanul. parasim haifa si ne indreptam pe langa coasta
mediteranei spre tel aviv, scurt tur auto al orasului tel aviv – jaffa, cel mai mare si cosmopolit oras din israel. vizita in cetatea jaffa. continuam spre aeroportul international ben – gurion. imbarcare pe zbor cursa el al la ora 19:30. sosirea in bucuresti este prevazuta la ora 22:15.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
23 Decembrie 2019 725 € Rezerva

tarife incepand de la 725 €

Servicii incluse

transport cu avionul Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti cu compania EL AL;
• 5 nopti cazare cu demipensiune (bufet) la hotel 4* standard local (echivalent 3*superior european), conform
programului: 4 nopti in Bethleem si 1 noapte in Tiberias;
• transport autocar modern (dotat cu aer conditionat), pentru executarea programului;
• intrari la obiectivele precizate in program, inclusiv ;
• ghizi locali vorbitori de limba romana pe tot parcursul programului;
• vizita la manastirea Sfantul Gheorghe din Hozeva;
• transfer munte Tabor;
• insotitor roman de grup;
• asistenta la Tel Aviv in aeroport la sosire;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Servicii neincluse

• asigurarea medicala (optionala);
• asigurarea storno (optionala) se incheie odata cu contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice;
• bauturi, mese optionale care nu sunt incluse in program;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.
• bacsisuri pnetru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 30 EURO/persoana – se practica in Israel, se achita la
sosire

Observatii

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
23.12.2019: Bucuresti 11:00 – Tel Aviv 13:30 durata zborului 2h30min
28.12.2019: Tel Aviv 19:30 – Bucuresti 22:15 durata zborului 2h45min
GRUP MINIM:
35 persoane. Supliment grup 30-34 persoane: 35 EURO/persoana. Supliment grup 25-29 persoane: 60 EURO/persoana;
Supliment grup 24-20 persoane: 85 EURO/persoana; Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza
sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania
aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate
suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si
se supun unor reguli diferite de decomandare.
CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
⚫ 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
⚫ 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30
zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
⚫ 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile – 60 zile inaintea plecarii;
⚫ 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile – 45 zile inaintea plecarii;
⚫ 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile – 30 zile inaintea plecarii;
⚫ 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate
de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara
care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu