Vizualizezi oferta circuit Israel, vacanta Israel.

Circuit avion Israel

Circuit Israel
  • Tari: Israel
  • Orase tranzitate: Tel Aviv, Bet Leẖem HaGelilit, Ierusalim

Descriere

ZIUA 1: SIBIUTEL AVIVJAFFALUD (LIDA) – BETHLEEM (~107 km)
Intalnire la ora 04:10 pe Aeroportul International din Sibiu cu insotitorul roman de grup. Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa directa WIZZ AIR cu destinatia Tel Aviv cu decolare la ora 06:10. Aterizare pe aeroportul Ben Gurion la ora 09:05. Scurt tur auto al orasului Tel Aviv – Jaffa, cel mai mare si mai cosmopolit oras din Israel. Vizita in cetatea Jaffa. Ne indreptam spre Lud, antica Lida, unde vom vizita Biserica Sfantul Gheorghe Biruitorul (unde se afla Moastele Sfantului si Braul cu care a fost legat). Deplasare la Ein Karem, patria Sfantului Ioan Botezatorul, unde vom vizita Biserica Sfantul Ioan, ridicata pe locul nasterii Sfantului Ioan Botezatorul. Transfer la Bethleem. Cina si cazare la hotel Ararat 4*
standard local sau similar in Bethleem.
ZIUA 2: BETHLEEMIERUSALIM (~40 km)
Mic dejun. In Bethleem, vom vizita Biserica Ortodoxa a Nativitatii, Cripta unde s-a nascut Domnul, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina si Grota Laptelui sau “Grota pruncilor”. Transfer cu microbuze arabe in desertul Iudeii (pret informativ: 5 EURO/persoana, se achita la fata locului), pentru vizitarea Manastiriior Sfantul Teodosie (secolul V) si Sfantul Sava cel Sfintit (secolul IV). Deplasare cu autocarul spre Ierusalim – vizita pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul Cina cea de Taina, Mormantul Regelui David, Zidul Plangerii. Cina si cazare la hotel in Bethleem.
ZIUA 3: BETHLEEMIERUSALIM (~10 km)
Mic dejun. Incepem o noua zi de pelerinaj la Ierusalim urcand mai intai pe Muntele Scopus. Vizita la Biserica Pater Noster (Tatal nostru) si Biserica Dintr-o Lacrima, la Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, continuam cu Biserica Mormantul Maicii Domnului. Vom intra in Sfanta Cetate prin poarta Sfantului Stefan. Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii în care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la Biserica si Caminul romanesc din Ierusalim. Cina si cazare la hotel in Betleem.
ZIUA 4: IERUSALIMHOZEVAIERIHONMAREA MOARTAQUMRANBETHLEEM (~130 km)
Mic dejun. Ne deplasam pe valea Hozevei – vizitarea Manastirii Sfantul Gheorghe cu Moastele Sfantului Ioan Romanul de la Neamt. Intrare in orasul Ierihon – cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica greco-ortodoxa cu Dudul lui Zacheu.
Vom aprine o lumanare la Biserica Romaneasca din Ierihon. Perspectiva vizuala spre Muntele Carantania, unde Mantuitorul a fost ispitit de Diavol. Continuam cu Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob. Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice la Qumran (vechiul Centru al Esenienilor) si la restaurant cu autoservire. Scurta oprire la Marea Moarta (45 minute). Cina si cazare la hotel in Betleem.
ZIUA 5: BETHLEEMTEL AVIVSIBIU (~67 km)
Plecare matinala spre Aeroportul International ”Ben Gourion” din Tel Aviv pentru formalitatile de intoarcere in tara.
Imbarcare pe cursa WIZZ AIR din Tel Aviv la ora 09:55. Aterizare la Sibiu la ora 13:00.

ziua 1: sibiu – tel aviv – jaffa – lud (lida) – bethleem (~107 km)
intalnire la ora 04:10 pe aeroportul international din sibiu cu insotitorul roman de grup. dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa directa wizz air cu destinatia tel aviv cu decolare la ora 06:10. aterizare pe aeroportul ben gurion la ora 09:05. scurt tur auto al orasului tel aviv – jaffa, cel mai mare si mai cosmopolit oras din israel. vizita in cetatea jaffa. ne indreptam spre lud, antica lida, unde vom vizita biserica sfantul gheorghe biruitorul (unde se afla moastele sfantului si braul cu care a fost legat). deplasare la ein karem, patria sfantului ioan botezatorul, unde vom vizita biserica sfantul ioan, ridicata pe locul nasterii sfantului ioan botezatorul. transfer la bethleem. cina si cazare la hotel ararat 4*
standard local sau similar in bethleem.

2: bethleem – ierusalim (~40 km)
mic dejun. in bethleem, vom vizita biserica ortodoxa a nativitatii, cripta unde s-a nascut domnul, biserica catolica sfanta ecaterina si grota laptelui sau “grota pruncilor”. transfer cu microbuze arabe in desertul iudeii (pret informativ: 5 euro/persoana, se achita la fata locului), pentru vizitarea manastiriior sfantul teodosie (secolul v) si sfantul sava cel sfintit (secolul iv). deplasare cu autocarul spre ierusalim – vizita pe muntele sionului la biserica adormirii maicii domnului, foisorul cina cea de taina, mormantul regelui david, zidul plangerii. cina si cazare la hotel in bethleem.

3: bethleem – ierusalim (~10 km)
mic dejun. incepem o noua zi de pelerinaj la ierusalim urcand mai intai pe muntele scopus. vizita la biserica pater noster (tatal nostru) si biserica dintr-o lacrima, la gradina getsimani cu biserica natiunilor, continuam cu biserica mormantul maicii domnului. vom intra in sfanta cetate prin poarta sfantului stefan. vizitarea casei in care a locuit maria in cetatea antonia. parcurgerea pe jos a viei dolorosa cu cele 14 statii în care s-a oprit domnul pana la sfantul mormant. urcare pe golgota, piatra ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. vizita la biserica si caminul romanesc din ierusalim. cina si cazare la hotel in betleem.

4: ierusalim – hozeva – ierihon – marea moarta – qumran – bethleem (~130 km)
mic dejun. ne deplasam pe valea hozevei – vizitarea manastirii sfantul gheorghe cu moastele sfantului ioan romanul de la neamt. intrare in orasul ierihon – cel mai vechi oras din lume. vizita la biserica greco-ortodoxa cu dudul lui zacheu.
vom aprine o lumanare la biserica romaneasca din ierihon. perspectiva vizuala spre muntele carantania, unde mantuitorul a fost ispitit de diavol. continuam cu marea moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob. scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice la qumran (vechiul centru al esenienilor) si la restaurant cu autoservire. scurta oprire la marea moarta (45 minute). cina si cazare la hotel in betleem.

5: bethleem – tel aviv – sibiu (~67 km)
plecare matinala spre aeroportul international ”ben gourion” din tel aviv pentru formalitatile de intoarcere in tara.
imbarcare pe cursa wizz air din tel aviv la ora 09:55. aterizare la sibiu la ora 13:00.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 5 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Sibiu, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
18 Februarie 2020 505 €

tarife incepand de la 505 €

Servicii incluse

transport cu avionul Sibiu – Tel Aviv – Sibiu cu compania WIZZ AIR (zbor direct);
• 1 bagaj de cala de maxim 20 Kg /persoana;
• 1 bagaj de mana mic (cabina)/persoana (dimensiuni maxime: 40 cm x 30 cm x 20 cm);
• check-in gratuit in aeroport;
• asistenta pe aeroportul din Tel Aviv, la sosire;
• 4 nopti cazare cu demipensiune (bufet) la hotel categoria turist, echivalent 4* standard local (camere cu aer
conditionat, telefon, TV) in Bethleem;
• transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
• ghid vorbitor de limba romana pe tot parcusrsul programului;
• vizita la Hozeva;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Servicii neincluse

catering pe timpul zborului;
• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in
pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisurile pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 25 EURO/persoana – se practica in Israel, se achita la
sosire;
• bauturile racoritoare si alcoolice la mesele incluse in program;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu