Vizualizezi oferta circuit Turcia, vacanta Turcia.

Circuit avion Turcia

Circuit Turcia
  • Tari: Turcia
  • Orase tranzitate: Istanbul

Descriere

30.12.2021
Ziua 1. Bucuresti – Istanbul
Prezentare in Aeroportul Bucuresti Otopeni se face in functie de orarul de zbor. Dupa aterizare, imbarcare in microbuzul de transfer pentru deplasare la hotel. Cazare la hotel de 4*. Program liber la dispozitia turistilor. Seara intalnire cu grupul sosit cu autocarul din Romania

31.12.2021
Ziua 2. Istanbul – Palatul Topkapi, Sf. Sofia, Moscheea Albastra
Günaydın! (Buna dimineata!) Mic dejun. Chemarea muezinului trezeste orasul, pana si cel mai obosit calator uita de confortul cald si pufos al asternutului si incepe sa-si imparta in gand orele pe obiective, muzee si bazaruri de vizitat.
Dupa micul dejun, mergem la pas spre Sultanahmet, vechiul oras Constantinopole, explorand strazile inguste cu ale lor case imbracate in lemn de stejar, pe acoperisurile carora zarim din cand in cand siluetele zvelte ale pisicilor ciacare. Privelistea te fura oriunde te-ai intoarce, palate monumentale, minarete silfide ce brazdeaza norii incita privirea. Vechea resedinta a sultanilor otomani, Palatul Topkapi, (astazi muzeu) este primul obiectiv unde intram. La doar cateva minute de mers, ajungem la Catedrala Sf. Sofia (Aya Sofya) reper istoric, religios si cultural, capodopera arhitecturala ce atrage milioane de vizitatori in fiecare an. In complexul muzeal se afla si mormintele sultanilor Mehmet III, Selim II, Murat III, Ibrahim I si Mustafa I. Ai ocazia sa admiri impunatoarele palate si moschei din Sultanahmet, frumoasele cladiri de pe cele doua maluri si raidul de barci de pescari care ies in larg spre Marea Marmara pentru alte capturi imbelsugate.
Ne intoarcem la hotel. (Cazare in Istanbul). İyi geceler! (Noapte buna!)

01.01.2022
Ziua 3. ISTANBUL – Insula Buyukada (Insula Printului)
Turul insulei incepe dupa micul dejun. Faceti o croaziera pe Marea Marmara pana la Insulele Printului, acum un loc popular, cu plaje nisipoase si frumoase, case vechi de lemn otomane. Faceti un tur de relaxare pe strazile linistite, inguste ale insulei, cu trasuri trase de cai. Veti avea timp sa va relaxati sau sa explorati in timpul liber. Pranzul este, de asemenea, inclus la un restaurant local.

02.01.2022
Ziua 4. ISTANBUL – Palatul Dolmabahce – Marele Bazar
Mic dejun. De departe cel mai frumos oras din lume, Istanbul ocupa cu aroganta cate o palma de pamant pe doua continente – Europa si Asia. Pe malul european nu departe de podul peste Bosfor se afla Palatul Dolmabahce. Simbol al autoritatii si grandorii imperiului otoman timp de secole, palatul este astazi un obiectiv pe care nu il rateaza niciun vizitator, in drum spre cartierul Ortakoy, faimos pentru localurile, terasele si cluburile de noapte exclusiviste. Dupa vizita la Dolmabahce ne indreptam spre Marele Bazar. Aceasta e surpriza zilei – o seara traditionala turceasca unde vom urmari spectaculosul dans al dervisilor rotitori, la un restaurant cu bucate traditionale turcesti si inevitabilul ceai aromat. (optional 40 euro/pers.)
Este, poate, punctul terminus al traseului turistic din Istanbul, dar experienta ramane una plina de savoare si de emotii mixte.
Ziua 5. Istanbul – Bucuresti
Mic dejun. Hosçakal, görüsürüz…! (La revedere, pe curand…!) Lasam in urma orasul care se intinde pe 2 continente si ne indreptam spre casa. La ora 12.00 avem transfer de la hotel spre aeroport pentru zbor la Bucuresti. Sosire in Bucuresti in jurul orelor 18.10.

30.12.2021

1. bucuresti – istanbul
prezentare in aeroportul bucuresti otopeni se face in functie de orarul de zbor. dupa aterizare, imbarcare in microbuzul de transfer pentru deplasare la hotel. cazare la hotel de 4*. program liber la dispozitia turistilor. seara intalnire cu grupul sosit cu autocarul din romania

31.12.2021

2. istanbul – palatul topkapi, sf. sofia, moscheea albastra
günaydın! (buna dimineata!) mic dejun. chemarea muezinului trezeste orasul, pana si cel mai obosit calator uita de confortul cald si pufos al asternutului si incepe sa-si imparta in gand orele pe obiective, muzee si bazaruri de vizitat.
dupa micul dejun, mergem la pas spre sultanahmet, vechiul oras constantinopole, explorand strazile inguste cu ale lor case imbracate in lemn de stejar, pe acoperisurile carora zarim din cand in cand siluetele zvelte ale pisicilor ciacare. privelistea te fura oriunde te-ai intoarce, palate monumentale, minarete silfide ce brazdeaza norii incita privirea. vechea resedinta a sultanilor otomani, palatul topkapi, (astazi muzeu) este primul obiectiv unde intram. la doar cateva minute de mers, ajungem la catedrala sf. sofia (aya sofya) reper istoric, religios si cultural, capodopera arhitecturala ce atrage milioane de vizitatori in fiecare an. in complexul muzeal se afla si mormintele sultanilor mehmet iii, selim ii, murat iii, ibrahim i si mustafa i. ai ocazia sa admiri impunatoarele palate si moschei din sultanahmet, frumoasele cladiri de pe cele doua maluri si raidul de barci de pescari care ies in larg spre marea marmara pentru alte capturi imbelsugate.
ne intoarcem la hotel. (cazare in istanbul). İyi geceler! (noapte buna!)

01.01.2022

3. istanbul – insula buyukada (insula printului)
turul insulei incepe dupa micul dejun. faceti o croaziera pe marea marmara pana la insulele printului, acum un loc popular, cu plaje nisipoase si frumoase, case vechi de lemn otomane. faceti un tur de relaxare pe strazile linistite, inguste ale insulei, cu trasuri trase de cai. veti avea timp sa va relaxati sau sa explorati in timpul liber. pranzul este, de asemenea, inclus la un restaurant local.

02.01.2022

4. istanbul – palatul dolmabahce – marele bazar
mic dejun. de departe cel mai frumos oras din lume, istanbul ocupa cu aroganta cate o palma de pamant pe doua continente – europa si asia. pe malul european nu departe de podul peste bosfor se afla palatul dolmabahce. simbol al autoritatii si grandorii imperiului otoman timp de secole, palatul este astazi un obiectiv pe care nu il rateaza niciun vizitator, in drum spre cartierul ortakoy, faimos pentru localurile, terasele si cluburile de noapte exclusiviste. dupa vizita la dolmabahce ne indreptam spre marele bazar. aceasta e surpriza zilei – o seara traditionala turceasca unde vom urmari spectaculosul dans al dervisilor rotitori, la un restaurant cu bucate traditionale turcesti si inevitabilul ceai aromat. (optional 40 euro/pers.)
este, poate, punctul terminus al traseului turistic din istanbul, dar experienta ramane una plina de savoare si de emotii mixte.

5. istanbul – bucuresti
mic dejun. hosçakal, görüsürüz…! (la revedere, pe curand…!) lasam in urma orasul care se intinde pe 2 continente si ne indreptam spre casa. la ora 12.00 avem transfer de la hotel spre aeroport pentru zbor la bucuresti. sosire in bucuresti in jurul orelor 18.10.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 4 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
30 Decembrie 2021 418 € Rezerva

tarife incepand de la 418 €

Servicii incluse

- Bilet de avion București- Istanbul – București (orarul se poate schimba);
- transfer aeroport-hotel-aeroport;
- 4 nopți de cazare la hotel de 4*
- 4 mic dejun;
- ghid local în ziua 2
- croazieră pe Bosfor;
- gustare tradițională (kebab, ayran, baclavale) și înghețată turcească (dondurma) în ziua 2.
- covrig cu susan și ceai în ziua 4
- asistență turistică din partea agenţiei pe traseu.

Servicii neincluse

- Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oraș* plătibile la hotel, alte taxe şi cheltuieli personale.
- Excursiile opționale;
- Transportul în Istanbul și la obiectivele turistice.
- Optional:Asigurare COVID (storno+medicala)


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Donaris Tours