Vizualizezi oferta circuit Turcia, vacanta Turcia.

Circuit autocar Turcia

Circuit Turcia
  • Tari: Turcia
  • Orase tranzitate: Istanbul, Edirne

Descriere

Ziua 1: BUCURESTIISTANBUL (650 km)
Intalnire cu insotitorul de grup, vis a vis de Gara de Nord (coloane) in fata Parcului Ministerului Transporturilor, la ora 05.00 si plecare din Bucuresti la ora 05.30 cu autocarul pe traseul Giurgiu – Russe – Veliko Tarnovo – Edirne – Istanbul.
Oprire in Edirne pentru vizitarea moscheii Selimiye, capodopera lui Mimar Sinan, cel mai mare arhitect turc si optional popas pentru masa de pranz. Vom ajunge in Istanbul in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la hotel Grand Emin 3* sau similar.
Ziua 2: ISTANBUL
Mic dejun. Tur de oras pietonal cu insotitorul de grup in cartierul vechi: Moscheea Albastra – construita in secolul al XVIIlea de sultanul Ahmet I, fiind singura moschee cu 6 minarete din Turcia; Biserica Sfanta Sofia – cea mai mare catedrala din lume in momentul in care a fost construita in secolul al IV-lea, fiind transformata de catre turci in moschee dupa curerirea Constantinopolului in anul 1453; Hipodromul antic – locul unde se organizau curse de care si alte activitati sportive in perioada bizantina, astazi fiind un parc faimos cu monumente reprezentative precum: obeliscul egiptean,
coloana lui Constantin, coloana lui Serpentine din Delfi, fantana lui Wilhelm II. Turul se incheie pe malul Bosforului silanga Podul Galata si in continuare recomandam vizita in
Marele Bazar – una dintre cele mai mari piete acoperite din lume, cu peste 4.000 de magazine, fiind un adevarat paradis pentru iubitorii de shopping. Aici totul se negociaza, de la delicatesele traditionale turcesti pana la covoare, incaltaminte, pielarie sau bijuterii (inchis duminica). Cazare la acelasi hotel.
Ziua 3: PALATUL DOLMABAHCE SI PIATA TAKSIM
Dupa micul dejun, pornim impreuna cu ghidul insotitor din partea agentiei spre Dolmabahce, ultima resedinta a sultanilor si a parintelui statului turc, Mustafa Kemal Ataturk. Palatul este amplasat pe malul Bosforului, cu o vedere spectaculoasa asupra partii asiatice a Istanbulului. In continuare ne vom deplasa in Piata Taksim, in centrul orasului, unde se afla Monumentul Independentei, ridicat in memoria lui Ataturk, fondatorului Republicii Turcia. Transportul se va realiza cu tramvaiul (pret informativ 10 lire turcesti). Intoarcere la acelasi hotel. Timp liber la dispozitie.
ZIUA 4: CROAZIERA PE MAREA MARMARA LA INSULA PRINTULUI (optional)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional: Croaziera pe Marea Marmara la Insula Printului – Buyukada. Include transport cu tramvaiul pana la port, bilet de vapor, masa de pranz, turul insulei cu trasura, insotitor de grup. Dupa amiaza intoarcere la hotel (Tarif informativ: 55 EURO/persoana pentru un grup minim de 25 persoane).
ZIUA 5: ISTANBULEDIRNEBUCURESTI (650 km)
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, plecam spre casa. Sosire in Bucuresti in cursul serii, in functie de formalitatile vamale si trafic

ziua 1: bucuresti – istanbul (650 km)
intalnire cu insotitorul de grup, vis a vis de gara de nord (coloane) in fata parcului ministerului transporturilor, la ora 05.00 si plecare din bucuresti la ora 05.30 cu autocarul pe traseul giurgiu – russe – veliko tarnovo – edirne – istanbul.
oprire in edirne pentru vizitarea moscheii selimiye, capodopera lui mimar sinan, cel mai mare arhitect turc si optional popas pentru masa de pranz. vom ajunge in istanbul in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. cazare la hotel grand emin 3* sau similar.

2: istanbul
mic dejun. tur de oras pietonal cu insotitorul de grup in cartierul vechi: moscheea albastra – construita in secolul al xviilea de sultanul ahmet i, fiind singura moschee cu 6 minarete din turcia; biserica sfanta sofia – cea mai mare catedrala din lume in momentul in care a fost construita in secolul al iv-lea, fiind transformata de catre turci in moschee dupa curerirea constantinopolului in anul 1453; hipodromul antic – locul unde se organizau curse de care si alte activitati sportive in perioada bizantina, astazi fiind un parc faimos cu monumente reprezentative precum: obeliscul egiptean,
coloana lui constantin, coloana lui serpentine din delfi, fantana lui wilhelm ii. turul se incheie pe malul bosforului silanga podul galata si in continuare recomandam vizita in
marele bazar – una dintre cele mai mari piete acoperite din lume, cu peste 4.000 de magazine, fiind un adevarat paradis pentru iubitorii de shopping. aici totul se negociaza, de la delicatesele traditionale turcesti pana la covoare, incaltaminte, pielarie sau bijuterii (inchis duminica). cazare la acelasi hotel.

3: palatul dolmabahce si piata taksim
dupa micul dejun, pornim impreuna cu ghidul insotitor din partea agentiei spre dolmabahce, ultima resedinta a sultanilor si a parintelui statului turc, mustafa kemal ataturk. palatul este amplasat pe malul bosforului, cu o vedere spectaculoasa asupra partii asiatice a istanbulului. in continuare ne vom deplasa in piata taksim, in centrul orasului, unde se afla monumentul independentei, ridicat in memoria lui ataturk, fondatorului republicii turcia. transportul se va realiza cu tramvaiul (pret informativ 10 lire turcesti). intoarcere la acelasi hotel. timp liber la dispozitie.

4: croaziera pe marea marmara la insula printului (optional)
mic dejun. timp liber la dispozitie, sau optional: croaziera pe marea marmara la insula printului – buyukada. include transport cu tramvaiul pana la port, bilet de vapor, masa de pranz, turul insulei cu trasura, insotitor de grup. dupa amiaza intoarcere la hotel (tarif informativ: 55 euro/persoana pentru un grup minim de 25 persoane).

5: istanbul – edirne – bucuresti (650 km)
mic dejun. dupa eliberarea camerelor, plecam spre casa. sosire in bucuresti in cursul serii, in functie de formalitatile vamale si trafic

Detalii tarife circuit

  • Durata: 5 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
18 Martie 2020 155 € Rezerva
Data plecare Tarif
28 Aprilie 2020 165 € Rezerva
Data plecare Tarif
28 Mai 2020 165 € Rezerva
Data plecare Tarif
04 Iunie 2020 165 € Rezerva
17 Iunie 2020 165 € Rezerva
Data plecare Tarif
15 Iulie 2020 165 € Rezerva
29 Iulie 2020 165 € Rezerva
Data plecare Tarif
12 August 2020 165 € Rezerva
26 August 2020 165 € Rezerva
Data plecare Tarif
09 Septembrie 2020 165 € Rezerva
23 Septembrie 2020 165 € Rezerva
Data plecare Tarif
14 Octombrie 2020 155 € Rezerva
21 Octombrie 2020 155 € Rezerva
Data plecare Tarif
27 Noiembrie 2020 155 € Rezerva

tarife incepand de la 155 €

Servicii incluse

transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
• 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Istanbul;
• tur de oras in Istanbul;
• vizitarea Pietei Taksim si a Palatului Dolmabahce (intrarea nu este inclusa);
• insotitor roman de grup

PRET/persoana: 155EURO (loc in camera dubla)
Plecari: 18.03, 14.10, 21.10, 27.11.2020

PRET/persoana: 165EURO (loc in camera dubla)
Plecari: 28.04, 28.05, 04.06, 17.06, 15.07, 29.07, 12.08, 26.08, 09.09, 23.09.2020

Servicii neincluse

asigurarea medicala de calatorie (optionala – recomandata);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,
in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 5 EURO/persoana – se practica in tarile
vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Observatii

Supliment camera single: 90 EURO.
Reducere pentru a treia persoana in camera dubla (adult cu pat suplimentar): 10 EURO
Pret copil 2 – 5.99 ani in camera cu 2 adulti (fara pat suplimentar): 80 EURO
Pret copil 6 – 9.99 ani in camera cu 2 adulti (cu pat suplimentar): 135 EURO
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
GRUP MINIM: 40 PERSOANE
- Pentru un grup de 39-35 persoane, pretul se majoreaza cu 10 EURO/persoana
- Pentru un grup de 34-30 persoane, pretul se majoreaza cu 13 EURO/persoana
Pentru un numar mai mic de 30 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

TERMENE DE PLATA:
⚫ 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
⚫ 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
⚫ 5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intre 120 zile – 91 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile – 61 zile inaintea plecarii;
⚫ 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile – 46 zile inaintea plecarii;
⚫ 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile – 30 zile inaintea plecarii;
⚫ 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Anima Holidays