Vizualizezi oferta circuit Italia, vacanta Italia.

Circuit avion Italia

Circuit Italia
  • Tari: Italia
  • Orase tranzitate: Roma, Florenta

Descriere

ZIUA 1 Zbor către Roma
Preluare de la aeroport şi transfer în hotelul dvs. confortabil de 4 stele – Michelangelo din Chianciano Terme. Cocktail de bun venit cu ghidul dumneavoastră şi cazare.

ZIUA 2 Montepulciano – ulei de măsline şi degustare de vinuri (inclus)
După ce serviti micul dejun, vă invităm la o excursie demnă de inut minte! Prima dată explora i oraşul din evul mediu, Montepulciano, care tronează pe un deal şi care este împrejmuit de un zid. În cele din urmă ve i vizita o planta ie de măslini. Aici ve i descoperi diferitele calită i ale uleiului de masline şi ve i a a cum este produs acesta. Tot aici pute i să testa i şi să savura i vinuri speci ce regiunii. Întoarcere la hotel.

ZIUA 3 Excursie în Siena
După micul dejun ave i posibilitatea să participa i la o excursie op ională în Siena. Siena este deja cunoscută ca unul dintre cele mai frumoase oraşe medievale ale Italiei, cu vechile construc ii gotice din Piazza del Campo care au luat naştere între secolele 12 şi 15. Din anul 1995, centrul vechi istoric face parte din moştenirea culturală mondială a UNESCO. Domul din Siena este unul dintre cele mai frumoase
din întreaga lume, care a fost construit în stil romano-gotic. Întoarcere la hotel.

ZIUA 4 Excursie în Pienza – Bagno Vignoni – Val d‘Orcia (inclus)
Excursie în Pienza – Bagno Vignoni – Val d‘Orcia Excursie deja inclusă în programul dvs. Mic dejun. Astăzi vă invităm la o excursie în minunata Toscana. Explora i împreună cu noi oraşele Pienza (Patrimoniul Mondial UNESCO) şi Bagno Vignoni. În cele idn urmă vizita i valea Orcia în sudul Toscanei, unul dintre cele mai frumoase şi fertile locuri din lume! Peisajul cu o câmpie plană din care se ridică dealuri aproape de forma conică a inspirat mul i artişti. Bucurati-vă de arhitectura impresionantă a renaşterii şi natură neatinsă. Întoarcere la hotel.

ZIUA 5 Excursie în Florenta
Mic dejun. Astăzi aveti posibilitatea să participati la o excursie optională într-unul dintre cele mai frumoase oraşe ale lumii. Floren a este leagănul Renaşterii – Mari maeştrii precum Leonardo, Giotto şi Michelangelo au locuit în Floren a şi au îmbogă it oraşul precum şi istoria acestuia cu capodoperele lor. În 1982 UNESCO a numit oraşul vechi istoric al Floren ei moştenire culturală mondială. Printre cele mai speciale atrac ii se numără Domul din Floren a şi turmul său cu ceas de sine stătător, care a fost proiectat de către Giotto. Întoarcerea la hotel.

ZIUA 6 Excursie în Perugia & Assisi
După micul dejun ave i posibilitatea să participa i la o excursie op ională. Prima dată vizita i Perugia, capitala regiunii Region Umbria. Oraşul cu strădu ele sale întortocheate se a ă situat pe o colină lină cu vedere minunată asupra Apeninilor şi a Lago di Trasimeno. În cele din urmă ve i călători spre Assisi, locul naşterii domnului Franz de Assisi şi a domnului Klara. Assisi este unul dintre cele mai importante oraşe penru pelerini din toată Italia. Întoarcere la hotel.

ZIUA 7 Roma – Audientă la Papa şi călătoria de întoarcere (inclus)
După micul dejun se va călători spre Vatican. Atâta timp cât Papa Francisc este în Roma, ave i oportunitatea să vizita i audien a papală, cu siguran ă un punct culminant al acestei călătorii. Apoi, vă aşteaptă un tur al oraşului de circa 4 ore cu ghid local. Acesta vă va aduce mai aproape cele mai interesante şi importante atrac ii ale „oraşului etern”: Piazza San Pietro, Basilca St. Peter, Fontata di Trevi, faimoasa strada Via Condotti, Piazza di Spagna până ajungem la Spanish Steps si Colosseum. În funcie de ora zborului, autocarul vă va aduce la aeroport şi veti începe călătoria de întoarcere.

ziua 1 zbor către roma
preluare de la aeroport şi transfer în hotelul dvs. confortabil de 4 stele – michelangelo din chianciano terme. cocktail de bun venit cu ghidul dumneavoastră şi cazare.

2 montepulciano – ulei de măsline şi degustare de vinuri (inclus)
după ce serviti micul dejun, vă invităm la o excursie demnă de inut minte! prima dată explora i oraşul din evul mediu, montepulciano, care tronează pe un deal şi care este împrejmuit de un zid. În cele din urmă ve i vizita o planta ie de măslini. aici ve i descoperi diferitele calită i ale uleiului de masline şi ve i a a cum este produs acesta. tot aici pute i să testa i şi să savura i vinuri speci ce regiunii. Întoarcere la hotel.

3 excursie în siena
după micul dejun ave i posibilitatea să participa i la o excursie op ională în siena. siena este deja cunoscută ca unul dintre cele mai frumoase oraşe medievale ale italiei, cu vechile construc ii gotice din piazza del campo care au luat naştere între secolele 12 şi 15. din anul 1995, centrul vechi istoric face parte din moştenirea culturală mondială a unesco. domul din siena este unul dintre cele mai frumoase
din întreaga lume, care a fost construit în stil romano-gotic. Întoarcere la hotel.

4 excursie în pienza – bagno vignoni – val d‘orcia (inclus)
excursie în pienza – bagno vignoni – val d‘orcia excursie deja inclusă în programul dvs. mic dejun. astăzi vă invităm la o excursie în minunata toscana. explora i împreună cu noi oraşele pienza (patrimoniul mondial unesco) şi bagno vignoni. În cele idn urmă vizita i valea orcia în sudul toscanei, unul dintre cele mai frumoase şi fertile locuri din lume! peisajul cu o câmpie plană din care se ridică dealuri aproape de forma conică a inspirat mul i artişti. bucurati-vă de arhitectura impresionantă a renaşterii şi natură neatinsă. Întoarcere la hotel.

5 excursie în florenta
mic dejun. astăzi aveti posibilitatea să participati la o excursie optională într-unul dintre cele mai frumoase oraşe ale lumii. floren a este leagănul renaşterii – mari maeştrii precum leonardo, giotto şi michelangelo au locuit în floren a şi au îmbogă it oraşul precum şi istoria acestuia cu capodoperele lor. În 1982 unesco a numit oraşul vechi istoric al floren ei moştenire culturală mondială. printre cele mai speciale atrac ii se numără domul din floren a şi turmul său cu ceas de sine stătător, care a fost proiectat de către giotto. Întoarcerea la hotel.

6 excursie în perugia & assisi
după micul dejun ave i posibilitatea să participa i la o excursie op ională. prima dată vizita i perugia, capitala regiunii region umbria. oraşul cu strădu ele sale întortocheate se a ă situat pe o colină lină cu vedere minunată asupra apeninilor şi a lago di trasimeno. În cele din urmă ve i călători spre assisi, locul naşterii domnului franz de assisi şi a domnului klara. assisi este unul dintre cele mai importante oraşe penru pelerini din toată italia. Întoarcere la hotel.

7 roma – audientă la papa şi călătoria de întoarcere (inclus)
după micul dejun se va călători spre vatican. atâta timp cât papa francisc este în roma, ave i oportunitatea să vizita i audien a papală, cu siguran ă un punct culminant al acestei călătorii. apoi, vă aşteaptă un tur al oraşului de circa 4 ore cu ghid local. acesta vă va aduce mai aproape cele mai interesante şi importante atrac ii ale „oraşului etern”: piazza san pietro, basilca st. peter, fontata di trevi, faimoasa strada via condotti, piazza di spagna până ajungem la spanish steps si colosseum. În funcie de ora zborului, autocarul vă va aduce la aeroport şi veti începe călătoria de întoarcere.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 7 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
23 Aprilie 2018 449 €
Data plecare Tarif
04 Octombrie 2018 499 €

tarife incepand de la 449 €

Servicii incluse

Serviciile şi beneficiile dvs:
-ZBOR DUS ŞI ÎNTORS
-TRANSFERURI DE LA/ LA AEROPORT.
-Ghizii noştri vă vor întâmpina la aeroport şi vă vor conduce la hotel, iar la întoarcere vă vor conduce către aeroport.
-ÎNTALNIRE DE BUN VENIT
-GHID VORBITOR DE LIMBA ROMÂNĂ 6 NOPtI DE CAZARE în hotel de 4 stele.
-MIC DEJUN ÎN FIECARE DIMINEA Ă TIP BUFET
-EXCURSII CONFORM PROGAM ÎN AUTOCAR MODERN CU AER CONDITIONAT
-PARCARE GRATIS ÎN AEROPORTUL OTOPENI

Servicii neincluse

Aceste taxe nu sunt incluse:
- Taxa de aeroport şi servicii: 95 €/pers.
- Asigurare medicală şi bagaje (fără limită de vârstă): 10 €/pers.

Va recomandam:
- Cină în ecare seară: 79 €/pers.
- Pachet 3 excursii optionale: 119 €/pers.
- Asigurare completă de călătorie (renun are) – 10 €/pers.

Suprataxă pentru camera single: 100 €/pers.

Observatii

INFORMATII IMPORTANTE
Pentru a călătoii este necesar un paşaport valabil timp de 6 luni de la data întoarcerii . Cumpărati programele optionale la momentul rezervării, pretul poate să difere la fata locului.

NOTA :
Preturile sunt valabile in momentul editaraii / postarii acestor oferte.
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Platile se pot realiza in euro sau lei (curs BNR din ziua platii + 2% coeficient de risc valutar) conform ofertei turistice astfel: • in agentie (cash sau prin POS) • prin depunere numerar la banca in conturile SC GE-COST 2001 SRL prin agentia de turism Neotour deschise la Banca Transilvania, Brd Groupe Societe Generale. • prin transfer bancar, in conturile SC GE-COST 2001 SRL prin agentia de turism Neotour deschise la Banca Transilvania, Brd Groupe Societe Generale.
Nu se accepta plata cu cardul online sau la sediul agentiei prin POS doar pentru achizitionarea BILETELOR DE AVION/AUTOCAR
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.
In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara anunt in prealabil.
Informatii si inscrieri:
Agentia de turism NEOTOUR Telefon: 021.250.15.63 Mobil: 0756.716.668 / 0723.424.646 Fax: 021.250.55.50 Email: [email protected] Web: http://www.neo-tour.ro Facebook: Agentia de Turism Neotour


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour