Vizualizezi oferta circuit Italia, circuit Elvetia, vacanta Italia, vacanta Elvetia.

Circuit avion Italia, Elvetia

Circuit Italia
  • Tari: Italia, Elvetia
  • Orase tranzitate: Milano, Bellagio, Sirmione, Bardolino, Lovere, Sarnico, Lugano

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Milano (5 nopti)
Intalnire pe aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul J’Info Tours si imbarcare pe zborul catre Bergamo. Sosire si transfer la hotelul din zona Milano.
Excursie optionala – Tur de oras Milano. Transfer privat in Milano, unde vom face un tur de oras pietonal ce va cuprinde urmatoarele obiective turistice: Domul din Milano (ce se mai numeste Catedrala Santa Maria Nascente), Galeriile Vittorio Emanuelle II (reprezinta o varianta a mall-ului modern, construit la sfarsit de secol XIX, cu arcade de otel acoperite de sticla), Teatro alla Scala, Castelul Sforzesco ce gazduieste, in prezent, doua galerii de arta cu opere ale lul Michelangelo (Pieta Rondanini-1564) si Muzeul de Arta Antica. Dupa tur, timp liber pentru cumparaturi sau vizite.
Cazare la iH Hotels Milano St John Sesto San Giovanni 4* (Via Bruno Buozzi, 97, 20099 Sesto San Giovanni). Mese incluse: cina.

Ziua 2: Lacul Como
Excursie de o zi la lacul Como. Pe drum, veti asculta informatii interesante despre istoria si cultura zonelor pe care le traversam. La sosire, ne vom imbarca pe un vas pentru o croaziera de 2 ore pe lacul Como. Veti afla cine sunt proprietarii vilelor de lux de pe malul lacului (personalitati istorice din vremuri apuse sau celebritati din prezent), veti avea sansa de a face fotografii unice si va veti bucura de o gustare sau o bautura la bord.
Vom ajunge in Bellagio, perla lacului Como, statiune situata la intersectia celor 2 brate din forma de Y a lacului. Bellagio este celebru pentru vilele de lux cu panorama asupra lacului Villa Serbelloni si Villa Melzi. Va recomandam o sesiune de cumparaturi pe artera comerciala Via Garibaldi si o cafea pe malul lacului. Intoarcere si cina la hotel. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 3: Lacul Garda
Excursie optionala de o zi la lacul Garda, cu vizitarea localitatilor Sirmione si Bardolino. Timp liber pentru ca fiecare sa poata explora orasul in ritmul propriu. Veti putea face cumparaturi si admira lacul din mai multe unghiuri, fiecare dezvaluind o alta vedere deosebit de frumoasa. Intoarcere si cina la hotel. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 4: Lacul Iseo
Excursie optionala de o zi la lacul Iseo, pe parcursul careia se vor vizita Lovere, unul dintre cele mai frumoase sate din Italia si Sarnico, orasel care in Evul Mediu era înconjurat de ziduri, cu trei porți și vegheat de pe înălțimi de un castel. In Sarnico se pot vedea Turnul cu Ceas din sec. al XV-lea si o biserica din sec. al XIV-lea, San Martino Vescovo. Intoarcere si cina la hotel. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 5: Lacul Lugano
Excursie optionala de o zi la lacul Lugano. Autocarul va va conduce pe sosele montane superbe, peste granita cu Elvetia, pana in orasul Lugano, supranumit “Monte Carlo al Elvetiei”. Amplasat pe malul lacului omonim si avand ca fundal Alpii Elvetieni, Lugano este o adevarata Mecca a amatorilor de shopping si preparate culinare deosebite.
Nu ratati ocazia de a cumpara ciocolata elvetiana pentru dvs. si cei dragi. Intoarcere si cina la hotel. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 6: Milano – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zbor de retur spre Bucuresti.

ziua 1: bucuresti – milano (5 nopti)
intalnire pe aeroportul henri coanda cu reprezentantul j’info tours si imbarcare pe zborul catre bergamo. sosire si transfer la hotelul din zona milano.
excursie optionala – tur de oras milano. transfer privat in milano, unde vom face un tur de oras pietonal ce va cuprinde urmatoarele obiective turistice: domul din milano (ce se mai numeste catedrala santa maria nascente), galeriile vittorio emanuelle ii (reprezinta o varianta a mall-ului modern, construit la sfarsit de secol xix, cu arcade de otel acoperite de sticla), teatro alla scala, castelul sforzesco ce gazduieste, in prezent, doua galerii de arta cu opere ale lul michelangelo (pieta rondanini-1564) si muzeul de arta antica. dupa tur, timp liber pentru cumparaturi sau vizite.
cazare la ih hotels milano st john sesto san giovanni 4* (via bruno buozzi, 97, 20099 sesto san giovanni). mese incluse: cina.

2: lacul como
excursie de o zi la lacul como. pe drum, veti asculta informatii interesante despre istoria si cultura zonelor pe care le traversam. la sosire, ne vom imbarca pe un vas pentru o croaziera de 2 ore pe lacul como. veti afla cine sunt proprietarii vilelor de lux de pe malul lacului (personalitati istorice din vremuri apuse sau celebritati din prezent), veti avea sansa de a face fotografii unice si va veti bucura de o gustare sau o bautura la bord.
vom ajunge in bellagio, perla lacului como, statiune situata la intersectia celor 2 brate din forma de y a lacului. bellagio este celebru pentru vilele de lux cu panorama asupra lacului villa serbelloni si villa melzi. va recomandam o sesiune de cumparaturi pe artera comerciala via garibaldi si o cafea pe malul lacului. intoarcere si cina la hotel. mese incluse: mic dejun si cina.

3: lacul garda
excursie optionala de o zi la lacul garda, cu vizitarea localitatilor sirmione si bardolino. timp liber pentru ca fiecare sa poata explora orasul in ritmul propriu. veti putea face cumparaturi si admira lacul din mai multe unghiuri, fiecare dezvaluind o alta vedere deosebit de frumoasa. intoarcere si cina la hotel. mese incluse: mic dejun si cina.

4: lacul iseo
excursie optionala de o zi la lacul iseo, pe parcursul careia se vor vizita lovere, unul dintre cele mai frumoase sate din italia si sarnico, orasel care in evul mediu era înconjurat de ziduri, cu trei porți și vegheat de pe înălțimi de un castel. in sarnico se pot vedea turnul cu ceas din sec. al xv-lea si o biserica din sec. al xiv-lea, san martino vescovo. intoarcere si cina la hotel. mese incluse: mic dejun si cina.

5: lacul lugano
excursie optionala de o zi la lacul lugano. autocarul va va conduce pe sosele montane superbe, peste granita cu elvetia, pana in orasul lugano, supranumit “monte carlo al elvetiei”. amplasat pe malul lacului omonim si avand ca fundal alpii elvetieni, lugano este o adevarata mecca a amatorilor de shopping si preparate culinare deosebite.
nu ratati ocazia de a cumpara ciocolata elvetiana pentru dvs. si cei dragi. intoarcere si cina la hotel. mese incluse: mic dejun si cina.

6: milano – bucuresti
transfer la aeroport pentru zbor de retur spre bucuresti.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
26 Aprilie 2019 360 €
Data plecare Tarif
23 Iunie 2019 360 €
Data plecare Tarif
09 Octombrie 2019 360 €

tarife incepand de la 360 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Bergamo – Bucuresti
5 nopti de cazare la hotel 4*
Demipensiune
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Excursie la lacul Como cu croaziera inclusa
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport 125 Euro/persoana
Supliment obligatoriu plecare de Paste 150 euro/persoana
Bagaj de cala
Asigurarea medicala
Asigurare storno
Excursiile optionale propuse
Intrari la obiectivele turistice
Taxe de oras

Observatii

Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului
Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours