Vizualizezi oferta circuit Franta, circuit Marea Britanie, vacanta Franta, vacanta Marea Britanie.

Circuit avion Franta, Marea Britanie

Circuit Franta
  • Tari: Franta, Marea Britanie
  • Orase tranzitate: Londra, Paris

Descriere

Ziua 1 (25.06): BUCURESTILONDRA
Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu conducatorul de grup la ora 11:50 dimineata; plecare spre Londra la ora 13:55, zbor KLM (cu schimbarea cursei la Amsterdam). Sosire la Londra (Aeroportul International Heathrow) la ora locala 17:10. Transfer la hotel. Cazare la Hotel Novotel London Wembley 4* (sau similar).
Ziua 2 (26.06): LONDRA
Mic dejun bufet. Tur panoramic de oras cu ghid local. Vom cunoaste Londra cu cele mai reprezentative obiective turistice ale sale (vizite exterioare): Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului – London Eye, Catedrala Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 3 (27.06): LONDRA
Mic dejun bufet. Dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la Palatul Buckingham, iar dupa amiaza doritorii vor vizita National Gallery (intrarea este gratuita) si National Gallery of Portraits (intrarea este gratuita). Seara va propunem o plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale Londrei, Oxford Street si Regent Street, apoi o plimbare cu insotitorul de grup in Leicester Square si Covent Garden sau in alte zone de interes ale orasului.
Ziua 4 (28.06): LONDRAOXFORD & WINDSOR (optional)
Mic dejun bufet. Zi libera. Optional va propunem o excursie de o zi la Oxford si la Castelul Windsor cu autocarul (pret informativ: 65 lire /persoana, minim 25 platitori – intrarea la Castelul Windsor nu este inclusa). Cazare la acelasi hotel.
Ziua 5 (29.06): LONDRAPARIS
Mic dejun bufet. Transfer spre aeroport in jurul orei 12:30 pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Paris.
Sosire in Paris (Aeroportul International Charles de Gaulle) la ora locala 18:05. Transfer si cazare la hotel The Originals
Paris Maison Montmartre 4* (fost Qualys Paris Montmartre) sau similar.
Ziua 6 (30.06): PARIS
Mic dejun. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras in cadrul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina” (vizite exterioare): Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 7 (01.07): PARIS
Mic dejun. In cursul diminetii, plimbare cu insotitorul de grup pe Ile de la Cite pentru a admira Catedrala Notre Dame, Conciergerie si Sainte Chapelle (intrari optionale), dupa care continuam cu boemele stradute din Cartierul Latin cu admirarea principalelor obiective: Panteonul, Sorbona si Biserica St. Germain des Pres. Dupa-amiaza, vizita in cartierul Montmartre, unde ne putem bucura de frumusetea bisericii Sacre Coeur si a Pietei Tertre. Cu aceasta ocazie, puteti obtine o amintire de neuitat din Paris: un portret pictat de renumitii artisti parizieni. Dupa o scurta pauza de cafea la una dintre cochetele cafenele, va recomandam sa urcati in Turnul Eiffel pentru a privi Parisul de la inaltime.
Ziua 8 (02.07): PARISBUCURESTI
Mic dejun urmat de transfer la aeroport in jurul orei 11:00. Imbarcare pe cursa Air France cu decolare la ora locala 14:30.
Sosire la Bucuresti la ora 18:25.

ziua 1 (25.06): bucuresti – londra
intalnire la aeroportul henri coanda (otopeni) cu conducatorul de grup la ora 11:50 dimineata; plecare spre londra la ora 13:55, zbor klm (cu schimbarea cursei la amsterdam). sosire la londra (aeroportul international heathrow) la ora locala 17:10. transfer la hotel. cazare la hotel novotel london wembley 4* (sau similar).

2 (26.06): londra
mic dejun bufet. tur panoramic de oras cu ghid local. vom cunoaste londra cu cele mai reprezentative obiective turistice ale sale (vizite exterioare): palatul parlamentului, orologiul big ben, roata mileniului – london eye, catedrala westminster abbey, piccadilly circus, trafalgar square, buckingham palace. cazare la acelasi hotel.

3 (27.06): londra
mic dejun bufet. dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la palatul buckingham, iar dupa amiaza doritorii vor vizita national gallery (intrarea este gratuita) si national gallery of portraits (intrarea este gratuita). seara va propunem o plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale londrei, oxford street si regent street, apoi o plimbare cu insotitorul de grup in leicester square si covent garden sau in alte zone de interes ale orasului.

4 (28.06): londra – oxford & windsor (optional)
mic dejun bufet. zi libera. optional va propunem o excursie de o zi la oxford si la castelul windsor cu autocarul (pret informativ: 65 lire /persoana, minim 25 platitori – intrarea la castelul windsor nu este inclusa). cazare la acelasi hotel.

5 (29.06): londra – paris
mic dejun bufet. transfer spre aeroport in jurul orei 12:30 pentru imbarcare pe cursa air france cu destinatia paris.
sosire in paris (aeroportul international charles de gaulle) la ora locala 18:05. transfer si cazare la hotel the originals
paris maison montmartre 4* (fost qualys paris montmartre) sau similar.

6 (30.06): paris
mic dejun. transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras in cadrul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina” (vizite exterioare): turnul eiffel, trocadero, domul invalizilor, muzeul louvre, notre dame, primaria, opera garnier, place de la concorde, arcul de triumf. cazare la acelasi hotel.

7 (01.07): paris
mic dejun. in cursul diminetii, plimbare cu insotitorul de grup pe ile de la cite pentru a admira catedrala notre dame, conciergerie si sainte chapelle (intrari optionale), dupa care continuam cu boemele stradute din cartierul latin cu admirarea principalelor obiective: panteonul, sorbona si biserica st. germain des pres. dupa-amiaza, vizita in cartierul montmartre, unde ne putem bucura de frumusetea bisericii sacre coeur si a pietei tertre. cu aceasta ocazie, puteti obtine o amintire de neuitat din paris: un portret pictat de renumitii artisti parizieni. dupa o scurta pauza de cafea la una dintre cochetele cafenele, va recomandam sa urcati in turnul eiffel pentru a privi parisul de la inaltime.

8 (02.07): paris – bucuresti
mic dejun urmat de transfer la aeroport in jurul orei 11:00. imbarcare pe cursa air france cu decolare la ora locala 14:30.
sosire la bucuresti la ora 18:25.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
25 Iunie 2019 865 €

tarife incepand de la 865 €

Servicii incluse

• transport avion Bucuresti – Londra (schimbarea cursei la Amsterdam) cu compania KLM; Londra – Paris si Paris –
Bucuresti cu compania Air France;
• 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4*: 4 nopti in Londra si 3 nopti in Paris;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport ;
• transport cu autocar pentru intreg traseul;
• tururi de oras cu ghizi locali in Londra si Paris;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering

Servicii neincluse

taxa de oras impusa de autoritatile locale din Paris: aproximativ 3 EURO/persoana/noapte (se achita personal, la
receptia hotelului);
▪ asigurarea medicala (optionala);
▪ asigurarea storno (optionala) se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice;
▪ excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
▪ bacsisurile pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 35 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se
achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu