Vizualizezi oferta circuit Portugalia, vacanta Portugalia.

Circuit avion Portugalia

Circuit Portugalia
  • Tari: Portugalia
  • Orase tranzitate: Funchal

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Funchal (5 nopti)
Intalnire in aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul J’Info Tours si imbarcare pe zborul cu escala cu destinatia finala Funchal, Madeira. Sosire tarzie si transfer la hotel. Cazare la hotel Orca Praia 3* (Estrada Monumental 355, 9000-236 Funchal) sau similar. Hotelul este situat pe o stanca la 1 minut de plaja cu nisip si la 6 km de centrul orasului Funchal.

Ziua 2: Turul de Vest al Insulei Madeira
Excursie optionala – Turul partii de vest a insulei Madeira, tur ce va ofera ocazia de a admira peisajele deosebite pentru care Madeira este renumita: satul pitoresc Camara de Lobos, redat in picturile sale de Sir Winston Churchill, podgoriile renumite si Cabo Girao, stanca cea mai inalta fata de nivelul marii din Europa.
Turul continua catre Sao Vicente prin Encumenada, pe coasta de nord a insulei, unde natura ofera o panorama superba asupra Oceanului Atlantic. Pranz inclus in Porto Moniz, apoi excursia continua catre platoul magnific Paul da Serra, la o altitudine de 1600 m fata de nivelul marii, dupa care se coboara catre Ponta do Sol, spre coasta sudica si satul pescaresc Ribeira Brava.
Mese incluse: mic dejun.

Ziua 3: Excursie Monte si Valea Maicutelor
Excursie optionala Monte – Admirati orasul Funchal de la inaltime, din telecabina cu plecare din Monte. Aici se viziteaza biserica unde, din 1922, isi doarme somnul vesnic ultimul imparat austro-ungar. Nu ratati coborarea cu saniile de lemn, unul dintre mijloacele de transport traditionale ale insulei.
Turul continua cu Eira do Serrado, de unde aveti o panorama spectaculoasa catre Valea Maicutelor, un sat mic, situat intr-un crater abrupt, nu departe de cel mai inalt varf din Madeira. Inainte de intoarcerea in Funchal, degustati bautura specifica zonei – Ginja.
Mese incluse: mic dejun.

Ziua 4: Turul de Est al Insulei Madeira
Excursie optionala – Turul partii de est a insulei Madeira, ce incepe cu muntii din centrul insulei si varful Pico do Arieiro, al treilea varf ca inaltime, ce ofera o panorama superba, apoi Ribeiro Firo, unde se viziteaza crescatoria de pastravi, satul Santana, faimos pentru casele sale traditionale. Masa de pranz este inclusa. Excursia se continua catre Porto da Cruz, Portela si satul Machico, prima capitala a insulei, ascunsa intre dealuri si golfuri.
Mese incluse: mic dejun.

Ziua 5: Funchal – Seara traditionala
Timp liber la dispozitie pentru relaxare sau vizite individuale.
Optional – seara traditionala cu cina si program folcloric la un restaurant tipic. Delicioasele preparate culinare tipice bucatariei portugheze si insulare sunt stropite din plin cu vin.
Mese incluse: mic dejun.

Ziua 6: Funchal – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul de retur spre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun

ziua 1: bucuresti – funchal (5 nopti)
intalnire in aeroportul henri coanda cu reprezentantul j’info tours si imbarcare pe zborul cu escala cu destinatia finala funchal, madeira. sosire tarzie si transfer la hotel. cazare la hotel orca praia 3* (estrada monumental 355, 9000-236 funchal) sau similar. hotelul este situat pe o stanca la 1 minut de plaja cu nisip si la 6 km de centrul orasului funchal.

2: turul de vest al insulei madeira
excursie optionala – turul partii de vest a insulei madeira, tur ce va ofera ocazia de a admira peisajele deosebite pentru care madeira este renumita: satul pitoresc camara de lobos, redat in picturile sale de sir winston churchill, podgoriile renumite si cabo girao, stanca cea mai inalta fata de nivelul marii din europa.
turul continua catre sao vicente prin encumenada, pe coasta de nord a insulei, unde natura ofera o panorama superba asupra oceanului atlantic. pranz inclus in porto moniz, apoi excursia continua catre platoul magnific paul da serra, la o altitudine de 1600 m fata de nivelul marii, dupa care se coboara catre ponta do sol, spre coasta sudica si satul pescaresc ribeira brava.
mese incluse: mic dejun.

3: excursie monte si valea maicutelor
excursie optionala monte – admirati orasul funchal de la inaltime, din telecabina cu plecare din monte. aici se viziteaza biserica unde, din 1922, isi doarme somnul vesnic ultimul imparat austro-ungar. nu ratati coborarea cu saniile de lemn, unul dintre mijloacele de transport traditionale ale insulei.
turul continua cu eira do serrado, de unde aveti o panorama spectaculoasa catre valea maicutelor, un sat mic, situat intr-un crater abrupt, nu departe de cel mai inalt varf din madeira. inainte de intoarcerea in funchal, degustati bautura specifica zonei – ginja.
mese incluse: mic dejun.

4: turul de est al insulei madeira
excursie optionala – turul partii de est a insulei madeira, ce incepe cu muntii din centrul insulei si varful pico do arieiro, al treilea varf ca inaltime, ce ofera o panorama superba, apoi ribeiro firo, unde se viziteaza crescatoria de pastravi, satul santana, faimos pentru casele sale traditionale. masa de pranz este inclusa. excursia se continua catre porto da cruz, portela si satul machico, prima capitala a insulei, ascunsa intre dealuri si golfuri.
mese incluse: mic dejun.

5: funchal – seara traditionala
timp liber la dispozitie pentru relaxare sau vizite individuale.
optional – seara traditionala cu cina si program folcloric la un restaurant tipic. delicioasele preparate culinare tipice bucatariei portugheze si insulare sunt stropite din plin cu vin.
mese incluse: mic dejun.

6: funchal – bucuresti
transfer la aeroport pentru zborul de retur spre bucuresti. mese incluse: mic dejun

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
27 Aprilie 2019 429 € Rezerva
Data plecare Tarif
18 Mai 2019 429 € Rezerva
Data plecare Tarif
22 Iunie 2019 429 € Rezerva
Data plecare Tarif
20 Iulie 2019 429 € Rezerva
Data plecare Tarif
03 August 2019 429 € Rezerva
Data plecare Tarif
01 Septembrie 2019 429 € Rezerva
Data plecare Tarif
05 Octombrie 2019 429 € Rezerva
19 Octombrie 2019 429 € Rezerva

tarife incepand de la 429 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Funchal – Bucuresti
5 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3* in Funchal
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asistenta turistica

Servicii neincluse

Taxe de aeroport 289 euro/persoana
Supliment demipensiune 109/persoana
Supliment obligatoriu pentru plecarea de Paste/Revelion 175 euro/persoana
Excursiile optionale propuse
Intrarile la obiectivele mentionate in program
Asigurarea medicala
Asigurare storno

Observatii

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 platitori, tarifele se recalculeaza.
Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours