Vizualizezi oferta circuit Malta, vacanta Malta.

Circuit avion Malta

Circuit Malta
  • Tari: Malta
  • Orase tranzitate: Valletta, Mdina, Marsaxlokk

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Malta
Intalnire cu insotitorul de grup de la J’Info Tours pe aeroportul Henri Coanda si imbarcare pe zborul catre Malta. Sosire in Malta si transfer in St Paul’s Bay la Hotel Oriana at the Topaz 4* (Triq Censu Tanti, SPB 3025 Bugibba, Malta).
Insula Malta este situata in mijlocul Marii Mediterane, intre Sicilia si coasta Africii de Nord si este o destinatie fascinanta, pastrand urme ale culturilor feniciene, romane, franceze si in special britanice (limba engleza fiind limba oficiala). Cu toate ca peste tot se poate observa specificul britanic, stilul de viata maltez este cel tipic mediteranean: siesta face parte din ritmul cotidian iar ospitalitatea, toleranta si distractia se intalnesc la fiecare pas.
Mese incluse: cina.

Ziua 2: Malta – La Valletta
Excursie optionala la Valletta, capitala Maltei, unde admiram: Biserica Doamnei Noastre, Catedrala St. John, Palatul Superbissima, Muzeul National de Arte Plastice, Teatru Manwel, Parlamentul.
Valletta are cladiri foarte vechi, unele din sec. XVI, iar stilul arhitectural ce predomina este barocul. Orasul a fost recunoscut ca parte din patrimoniul mondial UNESCO in 1980.
Mese incluse: mic dejun si cina.
Tarif informativ: 47 euro/persoana (include transport privat si asistenta turistica in limba romana).

Ziua 3: Malta – Mdina – Mosta
Excursie optionala – orasul Mdina, fosta capitala a Maltei, cu Catedrala Sf. Paul, si cetatea locuita, “Orasul Tacerii”. Aici veti recunoaste poate scene din filme ca “Gladiatorul” si “Contele de Monte Cristo”. Citadela din Mdina se numara printre cele mai frumoase fortificatii medievale din Europa. Vom incheia ziua cu orasul Mosta, unde vom vizita biserica Sf. Maria.
Mese incluse: mic dejun si cina.
Tarif informativ: 38 euro/persoana (include transport privat si asistenta turistica in limba romana).

Ziua 4: Malta – Insula Gozo
Excursie optionala – Turul Insulei Gozo – pestera Calypso – unde Ulise a fost tinut captiv in farmecele nimfei Calypso, Citadela – cetate stil arab, Golful Nimfelor, Xlendi – sat pescaresc traditional, Ta Pinu – basilica cu o icoana celebra, facatoare de minuni.
Mese incluse: mic dejun si cina.
Tarif informativ: 75 euro/persoana (include transport privat, ferry si asistenta turistica in limba romana).

Ziua 5: Malta – Grota Albastra
Excursie optionala la Grota Albastra, unul dintre simbolurile cele mai recunoscute ale Maltei. Grota Albastra este vizibila de pe faleza sau din barca (daca marea permite) si este similara cu cea din Capri. Templele din Hagar Qim evoca locurile unde primii oameni ce au locuit in Malta acum 7000 de ani s-au inchinat zeilor.
Mese incluse: mic dejun si cina.
Tarif informativ: 36 euro/persoana (include transport privat si asistenta turistica in limba romana).

Ziua 6: Malta – Marsaxlokk
Excursie optionala Marsaklokk, comunitate pescareasca tipica. Templul lui Juno (zeita greaca a fertilitatii) a fost folosit in Grecia antica drept altar.
Mese incluse: mic dejun si cina.
Tarif informativ: 34 euro/persoana (include transport privat si asistenta turistica in limba romana).

Ziua 7: Malta – Cele 3 orase (Vittoriosa, Senglea si Cospicua)
Excursie optionala in Cele 3 orase, care ofera o privire inedita in istoria si viata autentica a Maltei. Cele 3 localitati (Vittoriosa, Senglea si Cospicua) sunt considerate leaganul civilizatiei malteze, conferind adapost si protectie tuturor popoarelor care s-au refugiat pe insula de-a lungul secolelor. Micile lor golfuri au favorizat comertul maritim, in acelasi timp expunandu-le pericolelor in timpul razboaielor.
Mese incluse: mic dejun si cina.
Tarif informativ: 45 euro/persoana (include transport privat si asistenta turistica in limba romana).

Ziua 8: Malta – Bucuresti
Transfer la aeroport Malta si imbarcare pe zborul de intoarcere catre Bucuresti.

ziua 1: bucuresti – malta
intalnire cu insotitorul de grup de la j’info tours pe aeroportul henri coanda si imbarcare pe zborul catre malta. sosire in malta si transfer in st paul’s bay la hotel oriana at the topaz 4* (triq censu tanti, spb 3025 bugibba, malta).
insula malta este situata in mijlocul marii mediterane, intre sicilia si coasta africii de nord si este o destinatie fascinanta, pastrand urme ale culturilor feniciene, romane, franceze si in special britanice (limba engleza fiind limba oficiala). cu toate ca peste tot se poate observa specificul britanic, stilul de viata maltez este cel tipic mediteranean: siesta face parte din ritmul cotidian iar ospitalitatea, toleranta si distractia se intalnesc la fiecare pas.
mese incluse: cina.

2: malta – la valletta
excursie optionala la valletta, capitala maltei, unde admiram: biserica doamnei noastre, catedrala st. john, palatul superbissima, muzeul national de arte plastice, teatru manwel, parlamentul.
valletta are cladiri foarte vechi, unele din sec. xvi, iar stilul arhitectural ce predomina este barocul. orasul a fost recunoscut ca parte din patrimoniul mondial unesco in 1980.
mese incluse: mic dejun si cina.
tarif informativ: 47 euro/persoana (include transport privat si asistenta turistica in limba romana).

3: malta – mdina – mosta
excursie optionala – orasul mdina, fosta capitala a maltei, cu catedrala sf. paul, si cetatea locuita, “orasul tacerii”. aici veti recunoaste poate scene din filme ca “gladiatorul” si “contele de monte cristo”. citadela din mdina se numara printre cele mai frumoase fortificatii medievale din europa. vom incheia ziua cu orasul mosta, unde vom vizita biserica sf. maria.
mese incluse: mic dejun si cina.
tarif informativ: 38 euro/persoana (include transport privat si asistenta turistica in limba romana).

4: malta – insula gozo
excursie optionala – turul insulei gozo – pestera calypso – unde ulise a fost tinut captiv in farmecele nimfei calypso, citadela – cetate stil arab, golful nimfelor, xlendi – sat pescaresc traditional, ta pinu – basilica cu o icoana celebra, facatoare de minuni.
mese incluse: mic dejun si cina.
tarif informativ: 75 euro/persoana (include transport privat, ferry si asistenta turistica in limba romana).

5: malta – grota albastra
excursie optionala la grota albastra, unul dintre simbolurile cele mai recunoscute ale maltei. grota albastra este vizibila de pe faleza sau din barca (daca marea permite) si este similara cu cea din capri. templele din hagar qim evoca locurile unde primii oameni ce au locuit in malta acum 7000 de ani s-au inchinat zeilor.
mese incluse: mic dejun si cina.
tarif informativ: 36 euro/persoana (include transport privat si asistenta turistica in limba romana).

6: malta – marsaxlokk
excursie optionala marsaklokk, comunitate pescareasca tipica. templul lui juno (zeita greaca a fertilitatii) a fost folosit in grecia antica drept altar.
mese incluse: mic dejun si cina.
tarif informativ: 34 euro/persoana (include transport privat si asistenta turistica in limba romana).

7: malta – cele 3 orase (vittoriosa, senglea si cospicua)
excursie optionala in cele 3 orase, care ofera o privire inedita in istoria si viata autentica a maltei. cele 3 localitati (vittoriosa, senglea si cospicua) sunt considerate leaganul civilizatiei malteze, conferind adapost si protectie tuturor popoarelor care s-au refugiat pe insula de-a lungul secolelor. micile lor golfuri au favorizat comertul maritim, in acelasi timp expunandu-le pericolelor in timpul razboaielor.
mese incluse: mic dejun si cina.
tarif informativ: 45 euro/persoana (include transport privat si asistenta turistica in limba romana).

8: malta – bucuresti
transfer la aeroport malta si imbarcare pe zborul de intoarcere catre bucuresti.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
10 Aprilie 2019 369 €
Data plecare Tarif
08 Mai 2019 369 €
Data plecare Tarif
05 Iunie 2019 369 €
Data plecare Tarif
04 Septembrie 2019 369 €

tarife incepand de la 369 €

Servicii incluse

- bilet de avion Bucuresti-Malta-Bucuresti
- 7 nopti de cazare cu demipensiune
- transfer privat aeroport-hotel-aeroport
- asistenta turistica

Servicii neincluse

- taxe de aeroport 129 euro
-Supliment obligatoriu plecare Paste 129 euro/persoana
-Supliment camera single 159 euro/persoana
- bagaj de cala
- asigurare medicala de calatorie
- asigurare storno
- excursii optionale
- intrari la obiective turistice
- taxe foto/video la atractii
- taxa de oras

Observatii

Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului
Tarifele excursiilor sunt calculate pentru 30 persoane. In cazul unui numar mai mic de participanti, tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours