Vizualizezi oferta circuit Romania, vacanta Romania.

Circuit autocar Romania

Circuit Romania
  • Tari: Romania
  • Orase tranzitate: Borsa, Sighetu Marmatiei, Sapanta, Viseu de Sus

Descriere

Ziua 1 – Vineri, 08 mai / 18 septembrie | Iași – Borșa
Întâlnire la ora 06:45 in fața magazinului Market fostul magazin Billa (gară), plecare la ora 07:00. Plecare pe traseul Iași – Borșa – Vișeu de Sus. În apropiere de Borșa, vom urca în Munții Rodnei la spectaculoasa Cascadă a Cailor.
Cazare în Borsa la hotel Nord 3* sau similar.
Ziua 2 – Sâmbătă, 09 mai / 19 septembrie | Borșa – Sighetu Marmației – Săpânța – Vișeu de Sus
După micul dejun, ne îndreptăm către Sighetu Marmației unde vom vizita Muzeul Satului care grupează, în principal, o colecție de case specifice zonei Maramureșului. Muzeul cuprinde peste 30 de gospodării, unele mobilate complet cu piesele originale. Continuăm să vizităm Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței care este format dintr-un muzeu situat în fosta închisoare politică. Memorialul are ca scop reconstituirea și păstrarea memoriei unor popoare, în particular celui român. Părăsim orașul Sighetu Marmației și ne îndreptăm către Săpânța unde vizităm Cimitirul Vesel, un cimitir faimos pentru crucile mormintelor viu colorate și picturile naive reprezentând
scene din viața și ocupația persoanelor înhumate. În continuare vizităm Mănăstirea Peri care se situează în prezent pe locul 3 ca înălțime între lăcașurile de cult din România având o înălțime maximă de 78 m. Ne continuăm călătoria către Mănăstirea Bârsana care datează din anul 1390, o construcție impresionantă din bârne asamblate în sistem „blockbau”, cu picturi murale de scene din Geneză. Cazare în Borsa la hotel Nord 3* sau similar.
Ziua 3 – Duminică, 10 mai / 20 septembrie | Vișeu de Sus – Iași
După micul dejun, ne deplasăm către gara căi ferate forestiere pentre plimbarea cu mocănița pe valea Vaserului. Durata călătoriei cu mocanița este de 6h 30m. După calătoria cu mocănița ne îndreptăm către Iași unde vom ajunge în cursul serii.

ziua 1 – vineri, 08 mai / 18 septembrie | iași – borșa
Întâlnire la ora 06:45 in fața magazinului market fostul magazin billa (gară), plecare la ora 07:00. plecare pe traseul iași – borșa – vișeu de sus. În apropiere de borșa, vom urca în munții rodnei la spectaculoasa cascadă a cailor.
cazare în borsa la hotel nord 3* sau similar.

2 – sâmbătă, 09 mai / 19 septembrie | borșa – sighetu marmației – săpânța – vișeu de sus
după micul dejun, ne îndreptăm către sighetu marmației unde vom vizita muzeul satului care grupează, în principal, o colecție de case specifice zonei maramureșului. muzeul cuprinde peste 30 de gospodării, unele mobilate complet cu piesele originale. continuăm să vizităm memorialul victimelor comunismului și al rezistenței care este format dintr-un muzeu situat în fosta închisoare politică. memorialul are ca scop reconstituirea și păstrarea memoriei unor popoare, în particular celui român. părăsim orașul sighetu marmației și ne îndreptăm către săpânța unde vizităm cimitirul vesel, un cimitir faimos pentru crucile mormintelor viu colorate și picturile naive reprezentând
scene din viața și ocupația persoanelor înhumate. În continuare vizităm mănăstirea peri care se situează în prezent pe locul 3 ca înălțime între lăcașurile de cult din românia având o înălțime maximă de 78 m. ne continuăm călătoria către mănăstirea bârsana care datează din anul 1390, o construcție impresionantă din bârne asamblate în sistem „blockbau”, cu picturi murale de scene din geneză. cazare în borsa la hotel nord 3* sau similar.

3 – duminică, 10 mai / 20 septembrie | vișeu de sus – iași
după micul dejun, ne deplasăm către gara căi ferate forestiere pentre plimbarea cu mocănița pe valea vaserului. durata călătoriei cu mocanița este de 6h 30m. după calătoria cu mocănița ne îndreptăm către iași unde vom ajunge în cursul serii.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 3 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
08 Mai 2020 535 RON
Data plecare Tarif
18 Septembrie 2020 535 RON

tarife incepand de la 535 RON


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Anima Holidays