Vizualizezi oferta circuit Canada, vacanta Canada.

Circuit avion Canada

Circuit Canada
  • Tari: Canada
  • Orase tranzitate: Montreal, Quebec City, Tadoussac, Ottawa, Gananoque, Kingston, Toronto

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Montreal (2 nopti)
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup si imbarcare pe zborul spre Montreal. Transfer la hotel. Cazare la Hotel Days Inn Centre-Ville Montréal 3*, 215, boul. Rene Levesque Est, Montreal, QC H2X 1N7, Canada.

Ziua 2: Montreal
Dimineata vom participa la un tur al orasului si vom admira Vechiul Port, Biserica Notre Dame, cladire construita in 1829 in stil neogotic, cunoscuta si sub denumirea de “capela nuntilor”, aici casatorindu-se in 1994 si Celine Dion.
Turul continua cu Oratoriul St. Joseph, avand al doilea dom ca marime din lume (97 m) dupa San Pietro din Vatican, si se incheie cu o oprire in parcul Mount Royal. Nu uitati aparatele foto pentru imortalizarea panoramei superbe oferite de punctele de belvedere ale parcului.
Dupa-amiaza va propunem vizitarea orasului subteran, realizat in scopul protejarii impotriva temperaturilor scazute ce se inregistreaza iarna. Cea mai mare retea subterana construita de om (30 km), acesta este un obiectiv ce nu trebuie ratat de pasionatii shopping-ului. Aici exista numeroase mall-uri, restaurante, hoteluri, banci, muzee, statii de metrou si de autobuz. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 3: Montreal – Quebec City (2 nopti) (271 km)
Plecare spre Quebec, cel mai vechi oras canadian, inclus de UNESCO pe lista patrimoniului mondial. Un tur pietonal ne va oferi oportunitatea descoperirii singurului oras fortificat din America de Nord.
Ne vom plimba prin “Orasul de Sus” si vom trece prin Parcul Battlesfield, scena ultimei batalii (1759) dintre francezi si englezi pentru cucerirea “Noii Frante”, vom continua cu Place d’Armes unde se afla Castelul Frontenac, simbol al Quebec-ului, in prezent transformat in hotel. Cazare in Quebec la Château Repotel – Henri-IV 3*, 2500 Av St Jean Baptiste, Québec, QC G2E 6J5. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 4: Quebec City
In cursul diminetii vom vizita impresionanta cascada Montmorency, inaltimea ei de 89,4 m depasind-o pe cea a celebrei Niagara si vom opri la celebra biserica St. Anne de Beaupre, centru de pelerinaj vizitat anual de zeci de mii de oameni. Dupa-amiaza vom avea timp liber pentru cumparaturi si vizite individuale in Quebec City. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 5: Quebec City – Tadoussac – Regiunea Fiordului Saguenay (1 noapte) (340 km)
Plecare spre regiunea Tadoussac. Vom strabate renumita regiune Charlevoix cu munti maiestuosi ce se oglindesc in apele fluviului Sf. Laurentiu, cu sate pitoresti ce au inspirat atat de multi artisti, cu flora si fauna remarcabile si ne vom opri pentru servirea pranzului in apropierea hotelului Tadoussac, renumit pentru acoperisul sau rosu ce domina fluviul.
In fiecare vara, la confluenta fluviului cu apele fiordului vin sa se hraneasca cele mai mari mamifere din lume, balenele albastre. In prezent acestea sunt pe lista animalelor pe cale de disparitie, asa ca nu ratati ocazia de a ajunge cat mai aproape de ele participand la o croaziera de 3 ore, timp in care veti afla toate secretele acestor animale fascinante.
Seara, cina si cazare in regiunea Saguenay, Le Montagnais 3*+, 1080 Boulevard Talbot, Chicoutimi, QC G7H 4B6. Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina.

Ziua 6: Regiunea Fiordului Saguenay – Lac Blanc (1 noapte) (300 km)
Plecare spre regiunea montana Lac Blanc, renumita pentru peisajele naturale deosebite. Ne vom intoarce in timp cu un secol intr-o calatorie fascinanta in oraselul “fantoma” Val Jalbert, parasit in anul 1920 si readus in prezent la viata de actori ce reproduc fidel obiceiurile de zi cu zi ale locuitorilor din acea perioada. Daca aceasta incursiune in istorie nu a reusit sa va copleseasca de emotie, atunci forta cascadei Ouiatchouan sigur o va face.
In continuare, vom vizita gradina zoologica Saint Felicien unde vom face cunostinta cu “Fram”, magnificii ursi grizzly, simpaticii ratoni si multe alte exemplare de animale specifice continentului nord-american.
Seara, vom lua cina si ne vom caza in hotelul Pourvoirie de Lac Blanc, “nature hotel” situat in mijlocul naturii. Nature Hotel = hotel situat intr-un cadru natural deosebit dar cu facilitati si dotari de baza. Pourvoirie du Lac Blanc 4*, 1000 Chemin du Domaine Pellerin, Saint-Alexis-des-Monts, QC J0K 1V0. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 7: Lac Blanc – Ottawa (2 nopti) (475 km)
Dimineata o vom petrece in Lac Blanc si ne vom bucura de aceasta evadare in natura, relaxandu-ne sau facand mici drumetii in imprejurimi. Dupa ce luam pranzul, vom pleca spre Ottawa. Situata la granita Quebecului si confluenta raurilor Outaouais, Rideau si Gatineau, Ottawa este renumita pentru frumusetea ei naturala, iesind din tiparele metropolelor nord americane aglomerate.
Capitala Canadei are un pronuntat caracter britanic, avand numeroase cladiri construite in stil victorian, fapt pentru care este denumita si “sora mai tanara a Londrei”. Pentru a ne familiariza cu acest fermecator oras, un ghid local ne va prezenta intr-un tur panoramic cladirile istorice, cladirea Parlamentului, resedinta Primului Ministru, Primaria Rideau. Dar nicio vizita a capitalei canadiene nu ar fi completa fara o plimbare de-a lungul Canalului Rideau, asa ca in continuare vom participa la o croaziera de o ora pe acest canal celebru.
Dupa-amiaza vom avea timp liber pentru vizitarea Pietei Byward si a imprejurimilor. Cazare in Ottawa la Quality Inn & Suites Gatineau 3*+, 111 Rue Bellehumeur, Gatineau, QC J8T 6K5. Mese incluse: Mic dejun si pranz.

Ziua 8: Ottawa
Dimineata vom vizita Parlamentul si vom asista la schimbarea garzilor. In continuare vom lua un pranz traditional aborigen cu barbeque si preparate specifice amerindiene. Dupa pranz ne vom bucura de un spectacol vibrant prezentat de dansatori Pow-Wow si vom face un tur al satului lor natal.
Dupa-amiaza vom pleca spre Centrul Regal Canadian al Ofiterilor din Politia Calare, cunoscuti sub denumirea de “Mounties”, imaginea acestora in uniforma rosie fiind un simbol al Canadei la fel de celebru ca si frunza de artar. Aici vom vizita scoala de echitatie, vom face un tur al grajdurilor si vom admira frumoasele exemplare cabaline. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 9: Ottawa – Gananoque – Kingston (Regiunea celor 1000 de insule) (1 noapte) (400 km)
Plecare spre Gananoque din regiunea celor 1000 de insule unde vom face o croaziera de o ora pe fluviul Sf. Laurentiu. In continuare vom pleca spre Kingston, scurt tur de oras. Cazare la Days Inn – Kingston 3*, 33 Benson Street, Kingston, Ontario K7K 5W2. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 10: Toronto (2 nopti)
In continuare, vom pleca spre Toronto. Cosmopolita metropola si capitala economica a tarii este, fara indoiala, cel mai “americanizat” oras canadian. Dupa-amiaza, timp liber pentru vizite individuale. Cazare in Toronto la Quality Inn Airport West 3*, 50 Britannia Road East, L4Z 2G2 Mississauga. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 11: Cascada Niagara – Toronto (265 km)
In aceasta dimineata vom face un tur pietonal al orasului Toronto impreuna cu un ghid local. Vom trece pe langa zgarie-nori cu arhitecturi indraznete, Cartierul Chinezesc cu piete in aer liber si miresme orientale dar nimic nu ne va fascina mai mult decat vederea panoramica oferita de cel mai inalt turn din lume, CN Tower (553 m).
Nu ne putem desparti de aceasta minunata tara inainte da a vizita una dintre cele mai impresionate forte ale naturii, Cascada Niagara. Vom merge pana in apropiere de inima cascadei intr-o croaziera de neuitat, la bordul “The Maid of the Mist”. Pe drumul de intoarcere spre Toronto, ne vom opri la “Niagara on the Lake”, un orasel tipic britanic cu strazi pitoresti si parcuri primitoare. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 12: Toronto – Bucuresti
Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul de retur catre Bucuresti.

ziua 1: bucuresti – montreal (2 nopti)
intalnire la aeroportul international henri coanda (otopeni) cu insotitorul de grup si imbarcare pe zborul spre montreal. transfer la hotel. cazare la hotel days inn centre-ville montréal 3*, 215, boul. rene levesque est, montreal, qc h2x 1n7, canada.

2: montreal
dimineata vom participa la un tur al orasului si vom admira vechiul port, biserica notre dame, cladire construita in 1829 in stil neogotic, cunoscuta si sub denumirea de “capela nuntilor”, aici casatorindu-se in 1994 si celine dion.
turul continua cu oratoriul st. joseph, avand al doilea dom ca marime din lume (97 m) dupa san pietro din vatican, si se incheie cu o oprire in parcul mount royal. nu uitati aparatele foto pentru imortalizarea panoramei superbe oferite de punctele de belvedere ale parcului.
dupa-amiaza va propunem vizitarea orasului subteran, realizat in scopul protejarii impotriva temperaturilor scazute ce se inregistreaza iarna. cea mai mare retea subterana construita de om (30 km), acesta este un obiectiv ce nu trebuie ratat de pasionatii shopping-ului. aici exista numeroase mall-uri, restaurante, hoteluri, banci, muzee, statii de metrou si de autobuz. mese incluse: mic dejun.

3: montreal – quebec city (2 nopti) (271 km)
plecare spre quebec, cel mai vechi oras canadian, inclus de unesco pe lista patrimoniului mondial. un tur pietonal ne va oferi oportunitatea descoperirii singurului oras fortificat din america de nord.
ne vom plimba prin “orasul de sus” si vom trece prin parcul battlesfield, scena ultimei batalii (1759) dintre francezi si englezi pentru cucerirea “noii frante”, vom continua cu place d’armes unde se afla castelul frontenac, simbol al quebec-ului, in prezent transformat in hotel. cazare in quebec la château repotel – henri-iv 3*, 2500 av st jean baptiste, québec, qc g2e 6j5. mese incluse: mic dejun.

4: quebec city
in cursul diminetii vom vizita impresionanta cascada montmorency, inaltimea ei de 89,4 m depasind-o pe cea a celebrei niagara si vom opri la celebra biserica st. anne de beaupre, centru de pelerinaj vizitat anual de zeci de mii de oameni. dupa-amiaza vom avea timp liber pentru cumparaturi si vizite individuale in quebec city. mese incluse: mic dejun.

5: quebec city – tadoussac – regiunea fiordului saguenay (1 noapte) (340 km)
plecare spre regiunea tadoussac. vom strabate renumita regiune charlevoix cu munti maiestuosi ce se oglindesc in apele fluviului sf. laurentiu, cu sate pitoresti ce au inspirat atat de multi artisti, cu flora si fauna remarcabile si ne vom opri pentru servirea pranzului in apropierea hotelului tadoussac, renumit pentru acoperisul sau rosu ce domina fluviul.
in fiecare vara, la confluenta fluviului cu apele fiordului vin sa se hraneasca cele mai mari mamifere din lume, balenele albastre. in prezent acestea sunt pe lista animalelor pe cale de disparitie, asa ca nu ratati ocazia de a ajunge cat mai aproape de ele participand la o croaziera de 3 ore, timp in care veti afla toate secretele acestor animale fascinante.
seara, cina si cazare in regiunea saguenay, le montagnais 3*+, 1080 boulevard talbot, chicoutimi, qc g7h 4b6. mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

6: regiunea fiordului saguenay – lac blanc (1 noapte) (300 km)
plecare spre regiunea montana lac blanc, renumita pentru peisajele naturale deosebite. ne vom intoarce in timp cu un secol intr-o calatorie fascinanta in oraselul “fantoma” val jalbert, parasit in anul 1920 si readus in prezent la viata de actori ce reproduc fidel obiceiurile de zi cu zi ale locuitorilor din acea perioada. daca aceasta incursiune in istorie nu a reusit sa va copleseasca de emotie, atunci forta cascadei ouiatchouan sigur o va face.
in continuare, vom vizita gradina zoologica saint felicien unde vom face cunostinta cu “fram”, magnificii ursi grizzly, simpaticii ratoni si multe alte exemplare de animale specifice continentului nord-american.
seara, vom lua cina si ne vom caza in hotelul pourvoirie de lac blanc, “nature hotel” situat in mijlocul naturii. nature hotel = hotel situat intr-un cadru natural deosebit dar cu facilitati si dotari de baza. pourvoirie du lac blanc 4*, 1000 chemin du domaine pellerin, saint-alexis-des-monts, qc j0k 1v0. mese incluse: mic dejun si cina.

7: lac blanc – ottawa (2 nopti) (475 km)
dimineata o vom petrece in lac blanc si ne vom bucura de aceasta evadare in natura, relaxandu-ne sau facand mici drumetii in imprejurimi. dupa ce luam pranzul, vom pleca spre ottawa. situata la granita quebecului si confluenta raurilor outaouais, rideau si gatineau, ottawa este renumita pentru frumusetea ei naturala, iesind din tiparele metropolelor nord americane aglomerate.
capitala canadei are un pronuntat caracter britanic, avand numeroase cladiri construite in stil victorian, fapt pentru care este denumita si “sora mai tanara a londrei”. pentru a ne familiariza cu acest fermecator oras, un ghid local ne va prezenta intr-un tur panoramic cladirile istorice, cladirea parlamentului, resedinta primului ministru, primaria rideau. dar nicio vizita a capitalei canadiene nu ar fi completa fara o plimbare de-a lungul canalului rideau, asa ca in continuare vom participa la o croaziera de o ora pe acest canal celebru.
dupa-amiaza vom avea timp liber pentru vizitarea pietei byward si a imprejurimilor. cazare in ottawa la quality inn & suites gatineau 3*+, 111 rue bellehumeur, gatineau, qc j8t 6k5. mese incluse: mic dejun si pranz.

8: ottawa
dimineata vom vizita parlamentul si vom asista la schimbarea garzilor. in continuare vom lua un pranz traditional aborigen cu barbeque si preparate specifice amerindiene. dupa pranz ne vom bucura de un spectacol vibrant prezentat de dansatori pow-wow si vom face un tur al satului lor natal.
dupa-amiaza vom pleca spre centrul regal canadian al ofiterilor din politia calare, cunoscuti sub denumirea de “mounties”, imaginea acestora in uniforma rosie fiind un simbol al canadei la fel de celebru ca si frunza de artar. aici vom vizita scoala de echitatie, vom face un tur al grajdurilor si vom admira frumoasele exemplare cabaline. mese incluse: mic dejun.

9: ottawa – gananoque – kingston (regiunea celor 1000 de insule) (1 noapte) (400 km)
plecare spre gananoque din regiunea celor 1000 de insule unde vom face o croaziera de o ora pe fluviul sf. laurentiu. in continuare vom pleca spre kingston, scurt tur de oras. cazare la days inn – kingston 3*, 33 benson street, kingston, ontario k7k 5w2. mese incluse: mic dejun.

10: toronto (2 nopti)
in continuare, vom pleca spre toronto. cosmopolita metropola si capitala economica a tarii este, fara indoiala, cel mai “americanizat” oras canadian. dupa-amiaza, timp liber pentru vizite individuale. cazare in toronto la quality inn airport west 3*, 50 britannia road east, l4z 2g2 mississauga. mese incluse: mic dejun.

11: cascada niagara – toronto (265 km)
in aceasta dimineata vom face un tur pietonal al orasului toronto impreuna cu un ghid local. vom trece pe langa zgarie-nori cu arhitecturi indraznete, cartierul chinezesc cu piete in aer liber si miresme orientale dar nimic nu ne va fascina mai mult decat vederea panoramica oferita de cel mai inalt turn din lume, cn tower (553 m).
nu ne putem desparti de aceasta minunata tara inainte da a vizita una dintre cele mai impresionate forte ale naturii, cascada niagara. vom merge pana in apropiere de inima cascadei intr-o croaziera de neuitat, la bordul “the maid of the mist”. pe drumul de intoarcere spre toronto, ne vom opri la “niagara on the lake”, un orasel tipic britanic cu strazi pitoresti si parcuri primitoare. mese incluse: mic dejun.

12: toronto – bucuresti
transfer la aeroport si imbarcare pe zborul de retur catre bucuresti.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 12 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
05 Iulie 2019 2,181 €
Data plecare Tarif
03 August 2019 2,181 €
Data plecare Tarif
05 Octombrie 2019 2,181 €

tarife incepand de la 2,181 €

Servicii incluse

Transport cu avionul Bucuresti – Montreal si Toronto – Bucuresti
11 nopti cazare cu mic dejun continental la hoteluri de 3*
Cina in zilele 5 si 6
Pranz in zilele 5 si 7
Pranz si spectacol traditional amerindian in ziua 8
Transferuri aeroport – hotel – aeroport si transport cu autocar/microbuz conform itinerariului
Taxele de intrare la Biserica Notre Dame si Oratoriului St. Joseph (Montreal)
Excursia din Charlevoix – observarea balenelor
Taxa de intrare la Val Jalbert si gradina zoologica St. Felicien (Regiune Saguenay-Lac Blanc)
Croaziera pe Canalul Rideau (Ottawa)
Vizitarea Parlamentului si a Centrului Regal Canadian al Ofiterilor din Politia Calare (Ottawa)
Croaziera in regiunea celor 1000 de insule
Excursia la Niagara si croaziera cu “Maid of the Mist”
Tururi panoramice in orasele Montreal, Quebec, Ottawa, Toronto
Vizitele precizate in program (taxele de intrare la obiective se achita separat, dupa caz)
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport si securitate – 480 euro /persoana
Taxa procesare eTA: 30 USD (pentru cei care au pasapoarte electronice)
Excursiile optionale
Bacsis obligatoriu pentru soferi, ghizi locali si bagajisti – aproximativ 40 Euro/persoana
Asigurarea medicala
Asigurarea storno

Observatii

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.
Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours