Vizualizezi oferta circuit Maroc, vacanta Maroc.

Circuit transport la cerere Maroc

Circuit Maroc
 • Tari: Maroc
 • Orase tranzitate: Casablanca, Meknès, Fès

Descriere

Ziua 1: Sosire în Casablanca.
Întâlnire cu ghidul român în aeroportul Otopeni sau în aeroportul din Casablanca. Zbor către însoritul Maroc. Sosire în aeroportul din Casablanca unde ne întâlnim cu ghidul local. Efectuăm transferul la hotel. Cazare la hotel sau riad în Casablanca. (În funcţie de ora de sosire în Casablanca, putem efectua un tur de oraş cu ghid local).

Ziua 2: Vizita cu ghid în Casablanca – Rabat – Meknes
Dimineața vom vizita capitala economică Casablanca: moscheea Hassan al II-lea și bulevardul Cornwall.
Plecăm spre Rabat, capitala administrativă a regatului Marocan, unde vom vizita:
• Mechouar și exteriorul Palatului Regal
• Mausoleul lui Mohamed al V-lea
• Kashbaha Oudaya
• Turnul Hassan
• Muzeul banilor
Mai departe ne îndreptăm spre Meknes, capitala lui Ismail. Seara este liberă pentru a explora orașul în voie. Cazare la hotel sau riad în Meknes.

Ziua 3: Meknes – Volubilis – Fez
După micul dejun, vom descoperi orașul Meknes, fostă capitală a Marocului în timpul domniei lui Moulay Ismail (1672-1727).
Vom începe turul obiectivelor turistice, vizitând poarta Bab Mansour și cei 40 de kilometri de ziduri de apărare, apoi vizităm grajdurile regale și cartierul evreiesc. După vizita în Meknes vom continua spre orașul muntelui sfânt, Moulay Idriss Zarhon, un oraș întins peste două dealuri, la poalele muntelui Zerhoun. În orașul se regăsește Mausoleul lui Idriss, dar vizita este permisă doar pentru musulmani.
La doar 5 kilometri depărtare este un obiectiv care nu trebuie ratat: ruinele orașului fenician și roman Volubilis. După o vizită ghidată prin interiorul sitului, ne îndreptăm spre Fez.
Cazare la hotel sau riad în Fez.

Ziua 4: Fez
Întreaga zi este dedicată unui tur ghidat al cel mai vechi oraș imperial, fondat în anul 808 ca prima capitală politică, religioasă și culturală.
Vom începe vizita noastră cu frumoasele Uşi de aur ale Palatul Regal, apoi mergem pe jos prin labirintul vechii Medine pentru a descoperi fiecare colț: moschei, madrase și site-uri religioase, cum ar fi Universitatea Qarawiyyin Al (cea mai veche instituție de învățământ superior din lume, conform UNESCO). Vom ajunge în cele din urmă în districtul de tăbăcari unde vom putea lua masa de prânz. După masa vom continua vizita cu zona artizanilor, care în ziua de azi dă orașului Fez binemeritatul nume de oraș al artizanilor.
Cazare la hotel sau riad în Fez.

Ziua 5: Fez – Ifran (Elveția Marocului) – Azrou – valea Midalt -Ziz – Erfoud – Rissani – dunele de nisip Merzouga (Erg Chebbi)
După micul dejun, traversăm Munții Atlas și ne îndreaptăm spre deșertul Sahara, trecând prin mai multe orașe mici (Sefrou, Ifran, Azrou). Vizităm pădurea de cedru pentru a vedea maimuțele Mago sau Maimuțele Barbary şi continuăm apoi spre Midelt.
Ajungem în valea Ziz unde avem multe oportunități de fotografie de-a lungul văii cu a sa oaza Tafilalt, considerată ca fiind cea mai mare oază din Africa. Continuăm spre Errachidia, Erfoud și apoi către Rissani, vechea capitală a regiunii Tafilalt. Opțional, putem vizita lui Mausoleul lui Moulay Ali Chrif, primul lider al dinastiei actuale (Alaouit). Mausoleul Moulay Ali Cherif, a fost al treilea stră-străbunic al lui Moulay Cherif, fondatorul dinastiei Alaouite din Maroc.
Ajungem în orașul Merzouga, unde ne întâlnim cu berberii care însoţesc cămilele. Ne suim pe cămile și ne îndreptăm spre tabăra stabilită între dunele Erg Chebbi, cu o înălțime de 150 m. Pe drum, vom admira apusul peste deșert din șaua cămilelor.

 • Notă: în Merzouga ne vom opri la hotel, unde, dacă există suficient timp înainte de a începe plimbare cu cămilă, ne putem relaxa la piscină, sau face un duș.
  Cazare și cină la tabăra de corturi berbere din deșert.

Ziua 6: Merzouga – Defileul Dades
Ne trezim devreme pentru a admira răsăritul peste dunele deșertului Sahara, apoi încălecăm în șaua cămilelor pentru a ne întoarce la hotel în Merzouga, unde vom face duș și vom servi micul dejun.
Ne îndreptăm spre cheile Dades prin Tinghir şi defileul Todra, o vale foarte frumoasă, unde, opțional, putem vizita cooperativa feminină de țesut covoare.
Cazare într-un hotel confortabil sau riad în mijlocul cheilor Dades.

Ziua 7: Defileul Dades – Ouarzazat – Kasbah Ait Ben Haddou (sit UNESCO) – Marrakech
După micul dejun, vizităm cheile Dades pentru o ședință foto cu soarele strălucind spectaculos printre pereții de piatră. Ne îndreptăm către Boumalen, kelaat Mgouna (Valea Trandafirilor) şi oaza Skoura. Drumul este cunoscut și ca drumul celor 1000 de “kasbahs”. Optional, vizităm studiourile de film si kashbaha Taourirte din Ouarzazate. Continuăm către către Ait Benhadou Ksars pentru o scurtă vizită, apoi mergem către Marrakech prin pasul Tizi n’Tichka (2260m).
Cazare într-un hotel confortabil sau riad în Marrakech.

Ziua 8: Marrakech
Dimineața vizităm cu ghid local cele mai importante obiective turistice cum ar fi: Mormintele Saadiane, Mellah sau Cartierul evreiesc, Palatul Bahia, Vechea Medină, Souk-urile, Piața Djemaa El fna și apoi Moscheea Koutoubia.
După-amiază timp liber pentru a face cumpărături în interiorul piețelor tradiționale (souk). Cazare într-un hotel confortabil sau riad în Marrakech.

Ziua 9: Marrakech – Essaouira (Mogador)
Dimineaţa părăsim Marrakech pentru a ajunge la Essaouira (3 ore de drum prin pădurea de argan). Opțional, putem vizita o cooperativă locală unde se produce ulei de argan pur dar şi alte produse cosmetice pe bază de argan. Pe drum spre Essaouira ne vom opri cu siguranță pentru a face fotografii cu zeci de capre cocoțate în copacii de argan!
Ne vom caza şi apoi vom merge pentru o vizita ghidată prin cele mai interesante locuri din Essaouira cum ar fi cimitirul evreiesc, vechea Medina, portul de pescari, Consulatul portughez din Essaouira și, de asemenea, vom face o plimbare de-a lungul plajei din Essaouira.
După-amiaza avem timp liber pentru cumpărături.
Cazare în riad sau hotel în Essaouira.

Ziua 10: Essaouira – Safi – Oualidiya – El Jadida
De dimineață vom părăsi Essaouira pentru a merge mai departe spre orașul El Jadida (orașul vechi a fost inclus în patrimoniul mondial al UNESCO în 2004). Oraș portughez El Jadida este situat pe drumul de coastă, pe cea mai liniștită plajă de pe coasta Atlanticului. Oceanul formează o piscină tip lagună în care sunt asigurate relaxarea și liniștea. În drumul nostru de-a lungul litoralului marocan vom trece prin două orașe diferite, Safi si Oualidiya.
După-amiaza în El Jadida vom merge pentru o vizită ghidată la vechea medină. Vizita va include, de asemenea, o vizită la celebrele cisterne și, de asemenea, vedem masivele ziduri portugheze din piatră cioplită.
Luăm masa de prânz (neinclus în tarif) în Safi într-unul din restaurantele tradiționale de pește, situate chiar în port.
Cazare într-un hotel, în apropiere de orașul portughez.

Ziua 11: El Jadida – Aeroportul din Casablanca – zbor către casă
După micul dejun efectuăm transferul spre aeroportul din Casablanca pentru zborul spre România (107 km ~ 1h40’). Programul exact depinde de orarul de zbor.

ziua 1: sosire în casablanca.
Întâlnire cu ghidul român în aeroportul otopeni sau în aeroportul din casablanca. zbor către însoritul maroc. sosire în aeroportul din casablanca unde ne întâlnim cu ghidul local. efectuăm transferul la hotel. cazare la hotel sau riad în casablanca. (În funcţie de ora de sosire în casablanca, putem efectua un tur de oraş cu ghid local).

2: vizita cu ghid în casablanca – rabat – meknes
dimineața vom vizita capitala economică casablanca: moscheea hassan al ii-lea și bulevardul cornwall.
plecăm spre rabat, capitala administrativă a regatului marocan, unde vom vizita:
• mechouar și exteriorul palatului regal
• mausoleul lui mohamed al v-lea
• kashbaha oudaya
• turnul hassan
• muzeul banilor
mai departe ne îndreptăm spre meknes, capitala lui ismail. seara este liberă pentru a explora orașul în voie. cazare la hotel sau riad în meknes.

3: meknes – volubilis – fez
după micul dejun, vom descoperi orașul meknes, fostă capitală a marocului în timpul domniei lui moulay ismail (1672-1727).
vom începe turul obiectivelor turistice, vizitând poarta bab mansour și cei 40 de kilometri de ziduri de apărare, apoi vizităm grajdurile regale și cartierul evreiesc. după vizita în meknes vom continua spre orașul muntelui sfânt, moulay idriss zarhon, un oraș întins peste două dealuri, la poalele muntelui zerhoun. În orașul se regăsește mausoleul lui idriss, dar vizita este permisă doar pentru musulmani.
la doar 5 kilometri depărtare este un obiectiv care nu trebuie ratat: ruinele orașului fenician și roman volubilis. după o vizită ghidată prin interiorul sitului, ne îndreptăm spre fez.
cazare la hotel sau riad în fez.

4: fez
Întreaga zi este dedicată unui tur ghidat al cel mai vechi oraș imperial, fondat în anul 808 ca prima capitală politică, religioasă și culturală.
vom începe vizita noastră cu frumoasele uşi de aur ale palatul regal, apoi mergem pe jos prin labirintul vechii medine pentru a descoperi fiecare colț: moschei, madrase și site-uri religioase, cum ar fi universitatea qarawiyyin al (cea mai veche instituție de învățământ superior din lume, conform unesco). vom ajunge în cele din urmă în districtul de tăbăcari unde vom putea lua masa de prânz. după masa vom continua vizita cu zona artizanilor, care în ziua de azi dă orașului fez binemeritatul nume de oraș al artizanilor.
cazare la hotel sau riad în fez.

5: fez – ifran (elveția marocului) – azrou – valea midalt -ziz – erfoud – rissani – dunele de nisip merzouga (erg chebbi)
după micul dejun, traversăm munții atlas și ne îndreaptăm spre deșertul sahara, trecând prin mai multe orașe mici (sefrou, ifran, azrou). vizităm pădurea de cedru pentru a vedea maimuțele mago sau maimuțele barbary şi continuăm apoi spre midelt.
ajungem în valea ziz unde avem multe oportunități de fotografie de-a lungul văii cu a sa oaza tafilalt, considerată ca fiind cea mai mare oază din africa. continuăm spre errachidia, erfoud și apoi către rissani, vechea capitală a regiunii tafilalt. opțional, putem vizita lui mausoleul lui moulay ali chrif, primul lider al dinastiei actuale (alaouit). mausoleul moulay ali cherif, a fost al treilea stră-străbunic al lui moulay cherif, fondatorul dinastiei alaouite din maroc.
ajungem în orașul merzouga, unde ne întâlnim cu berberii care însoţesc cămilele. ne suim pe cămile și ne îndreptăm spre tabăra stabilită între dunele erg chebbi, cu o înălțime de 150 m. pe drum, vom admira apusul peste deșert din șaua cămilelor.

 • notă: în merzouga ne vom opri la hotel, unde, dacă există suficient timp înainte de a începe plimbare cu cămilă, ne putem relaxa la piscină, sau face un duș.
  cazare și cină la tabăra de corturi berbere din deșert.

6: merzouga – defileul dades
ne trezim devreme pentru a admira răsăritul peste dunele deșertului sahara, apoi încălecăm în șaua cămilelor pentru a ne întoarce la hotel în merzouga, unde vom face duș și vom servi micul dejun.
ne îndreptăm spre cheile dades prin tinghir şi defileul todra, o vale foarte frumoasă, unde, opțional, putem vizita cooperativa feminină de țesut covoare.
cazare într-un hotel confortabil sau riad în mijlocul cheilor dades.

7: defileul dades – ouarzazat – kasbah ait ben haddou (sit unesco) – marrakech
după micul dejun, vizităm cheile dades pentru o ședință foto cu soarele strălucind spectaculos printre pereții de piatră. ne îndreptăm către boumalen, kelaat mgouna (valea trandafirilor) şi oaza skoura. drumul este cunoscut și ca drumul celor 1000 de “kasbahs”. optional, vizităm studiourile de film si kashbaha taourirte din ouarzazate. continuăm către către ait benhadou ksars pentru o scurtă vizită, apoi mergem către marrakech prin pasul tizi n’tichka (2260m).
cazare într-un hotel confortabil sau riad în marrakech.

8: marrakech
dimineața vizităm cu ghid local cele mai importante obiective turistice cum ar fi: mormintele saadiane, mellah sau cartierul evreiesc, palatul bahia, vechea medină, souk-urile, piața djemaa el fna și apoi moscheea koutoubia.
după-amiază timp liber pentru a face cumpărături în interiorul piețelor tradiționale (souk). cazare într-un hotel confortabil sau riad în marrakech.

9: marrakech – essaouira (mogador)
dimineaţa părăsim marrakech pentru a ajunge la essaouira (3 ore de drum prin pădurea de argan). opțional, putem vizita o cooperativă locală unde se produce ulei de argan pur dar şi alte produse cosmetice pe bază de argan. pe drum spre essaouira ne vom opri cu siguranță pentru a face fotografii cu zeci de capre cocoțate în copacii de argan!
ne vom caza şi apoi vom merge pentru o vizita ghidată prin cele mai interesante locuri din essaouira cum ar fi cimitirul evreiesc, vechea medina, portul de pescari, consulatul portughez din essaouira și, de asemenea, vom face o plimbare de-a lungul plajei din essaouira.
după-amiaza avem timp liber pentru cumpărături.
cazare în riad sau hotel în essaouira.

10: essaouira – safi – oualidiya – el jadida
de dimineață vom părăsi essaouira pentru a merge mai departe spre orașul el jadida (orașul vechi a fost inclus în patrimoniul mondial al unesco în 2004). oraș portughez el jadida este situat pe drumul de coastă, pe cea mai liniștită plajă de pe coasta atlanticului. oceanul formează o piscină tip lagună în care sunt asigurate relaxarea și liniștea. În drumul nostru de-a lungul litoralului marocan vom trece prin două orașe diferite, safi si oualidiya.
după-amiaza în el jadida vom merge pentru o vizită ghidată la vechea medină. vizita va include, de asemenea, o vizită la celebrele cisterne și, de asemenea, vedem masivele ziduri portugheze din piatră cioplită.
luăm masa de prânz (neinclus în tarif) în safi într-unul din restaurantele tradiționale de pește, situate chiar în port.
cazare într-un hotel, în apropiere de orașul portughez.

11: el jadida – aeroportul din casablanca – zbor către casă
după micul dejun efectuăm transferul spre aeroportul din casablanca pentru zborul spre românia (107 km ~ 1h40’). programul exact depinde de orarul de zbor.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

 • Durata: 11 zile
 • Categorie hoteluri: 3,4
 • Transport: Transport la cerere

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
21 Aprilie 2018 839 $

tarife incepand de la 839 $

Servicii incluse

• Transport cu microbuz cu aer condiţionat
• Cazare cu mic dejun la hotel 3*/4* sau riad-uri/pensiuni şi cazare în corturi berbere în deşert
• Plimbare cu cămilele în deşertul Sahara
• Cina în tabăra din deşertul Merzouga
• Vizită la situl Unesco Ait Ben Haddou
• Tur de oraş cu ghid local în Meknes, Volubilis, Fey, Marrakech, Essaouira şi El Jadida
• Ghid marocan vorbitor de limba engleză pe toata perioada circuitului
• Ghid român pe toată perioada circuitului

Servicii neincluse

• Bilet de avion (la cerere putem rezerva bilete de avion, la tariful disponibil în momentul rezervării ferme)
• Alte mese în afara celor specificate la servicii incluse
• Apa, băuturi alcoolice şi nealcoolice
• Bilete de intrare la obiectivele turistice
• Bacşişuri (aprox. 50 euro/persoană)

Observatii

Tarife:
- pentru grup de 10 = 839 USD/pers
- pentru grup de 9 = 875 USD/pers
- pentru grup de 8 = 970 USD/pers
- pentru grup de 7 = 1026 USD/pers
- pentru grup de 6 = 1178 USD/pers
- pentru grup de 5 = 1297 USD/pers
- pentru grup de 4 = 1482 USD/pers
*Grupul minim pentru organizarea acestui program: 4 persoane.

NOTA :
Preturile sunt valabile in momentul editaraii / postarii acestor oferte.
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Platile se pot realiza in euro sau lei (curs BNR din ziua platii + 2% coeficient de risc valutar) conform ofertei turistice astfel: • in agentie (cash sau prin POS) • prin depunere numerar la banca in conturile SC GE-COST 2001 SRL prin agentia de turism Neotour deschise la Banca Transilvania, Brd Groupe Societe Generale. • prin transfer bancar, in conturile SC GE-COST 2001 SRL prin agentia de turism Neotour deschise la Banca Transilvania, Brd Groupe Societe Generale.
Nu se accepta plata cu cardul online sau la sediul agentiei prin POS doar pentru achizitionarea BILETELOR DE AVION/AUTOCAR
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.
In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara anunt in prealabil.
Informatii si inscrieri:
Agentia de turism NEOTOUR Telefon: 021.250.15.63 Mobil: 0756.716.668 / 0723.424.646 Fax: 021.250.55.50 Email: [email protected] Web: http://www.neo-tour.ro Facebook: Agentia de Turism Neotour


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour