Vizualizezi oferta circuit Maroc, vacanta Maroc.

Circuit avion Maroc

Circuit Maroc
  • Tari: Maroc
  • Orase tranzitate: Casablanca, El Jadida, Rabat, Meknès, Fès, Marrakech, Agadir el Ghazi

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Casablanca (2 nopti)
Intalnire cu reprezentantul J’Info Tours pe aeroport pentru zborul catre Casablanca. Sosire si transfer la Hotel Moroccan House 3* (04, Rue Mohamed Smiha, Cote Avenue Des Far, 20000 Casablanca).

Ziua 2: Casablanca – El Jadida (72 km)
Optional – excursie de o zi cu autocarul la orasul fortificat EI Jadida, cunoscut ca oras balnear sau “orasul nou”, la 100 km de Casablanca, singura asezare cu aspect ne-maur din Maroc datorita numeroaselor cladiri medievale ramase de la portughezi. Timp liber pentru plaja si baie in Atlantic.

Seara, optional se poate vizita “Barul Casablanca”, care aminteste de filmul “Casablanca”, pe vestita plaja EI Haouzia. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 3: Casablanca – Rabat – Meknes (1 noapte) (245 km)
Plecare spre Rabat, capitala Marocului. Vom admira obiectivele turistice: Moscheea Neterminata cu Turnul lui Hassan, Mausoleul lui Mohamed V, Galeriile Bab EI Kebir, Ouadayas Kasbah (o fortareata din secolul al XII-lea care adaposteste muzeul artei marocane, un “oras in oras” situat la marginea Rabat-ului, cu decoratiuni originale si cu vestita gradina Andaluza), Palatul Regal (doar exterior). Cazare la Hotel Akouas 3* (Rue Amir Abdelkader, Meknes 50000). Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 4: Meknes – Volubilis – Fez (2 nopti) (65 km)
Orasul Meknes, supranumit “orasul sutelor de minarete” si una dintre cele patru capitale imperiale ale Marocului este orasul resedinta a vizirilor Merindes inca din secolul al XII-lea, inconjurat de 40 Km de ziduri de protectie.

Vom admira obiectivele turistice: Medersa Bou Inania (cea mai mare Scoala de Coran din Maroc din anul 1358, numita dupa Sultanul Abu Inan), Poarta Bab Mansou, considerata una dintre cele mai frumoase porti din lume. Medina este animata de povestitori, dresori si saltimbanci. Orasul Meknes este inclus de UNESCO in Patrimoniul Cultural al Umanitatii.

Optional, excursie la Volubilis, cel mai important sit arheologic roman din Maroc. Intalnim aici cele mai de pret vestigii romane precum mozaicurile de paviment, foarte bine conservate din casele unor locuitori instariti. Deplasare catre Fez si cazare in Fez. Hotel Zahrat al Jabal 3* (Avenue Des Far, 30000 Fès). Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 5: Fez – Capitala Invatatilor, Perla Lumii Arabe
Daca ajungeti in Fez veti putea sa afirmati ca ati vizitat cel mai vechi oras islamic din lume. Este impartit in trei: orasul nou construit in 1912, orasul medieval construit in secolul al XIII- lea si orasul vechi, cu prima atestare documentara in anul 809.

Vom vizita obiectivele turistice: Medina Fez el Bali, Medersa EI Attarine (Scoala Caranica), Piata Nejjarine, Moscheea Karaouiyine, Bou Inania (Scoala Coranica). Aici se gaseste si cea mai veche universitate din lume, din acest motiv a devenit orasul filozofilor, al teologilor, centrul artelor islamice. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 6: Fez – Marrakech (2 nopti) (539 km)
Plecare spre Marrakech, situat la poalele Muntilor Atlas, fiind renumit pentru gradinile si monumentele sale de arhitectura din partea veche a orasului numita Medina. Vom admira obiectivele turistice: Gradinile Agdal, Moschea al-Koutoubya, Moschea Ben Youssef, Medersa “Scoala Coranica” (cea mai mare scoala islamica din nordul Africii), necropola Saadiana, Palatul Bahia, Piata Djemaa-EI-Fna, centrul vital al Marrakech-ului in jurul caruia s-a dezvoltat orasul vechi.

Vom vizita superbele Gradini Majorelle, una dintre principalele atractii turistice ale Marocului. Cazare in Marrakech. Hotel Moroccan House 3* (3 Loubnane Street, Gueliz، Marrakech 40000). Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 7: Marrakech – Ouarzazate (205 km)
Optional – excursie la Ouarzazate, numit si “Poarta catre desertul Sahara”. Pentru a ajunge aici vom traversa Pasul Tizi n`Tichka (2260 m altitudine), admirand nenumarate asezari cu case de pamant care adapostesc familii numeroase, raspandite prin vaile muntilor. Aici se viziteaza o veche cetate berbera, construita numai din chirpici. Ajungem la Ouarzazate, situat pe un platou desertic la 1600 m altitudine, dincolo de care se intinde la nesfarsit desertul Sahara. In imediata vecinatate se afla orasul fortificat (“ksar”) Ait Benhaddou, inclus in patrimoniul mondial UNESCO, una dintre cele mai importante asezari fortificate de-a lungul vechiului drum de caravane dintre Sahara si Marrakech, pe care se transportau sclavi, aur, fildes si sare. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 8: Marrakech – Casablanca (1 noapte) (242 km)
Plecare spre Casablanca. Tur panoramic pentru a admira obiectivele turistice: Moscheea lui Hassan al II-lea, Cartierul Anfa, La Corniche (bulevardul de promenada pe malul oceanului), Palatul Mohamed V cu fantana, Medina, Piata Natiunilor Unite, Cartierul Habous (cartier marocan tipic), Cartierul evreiesc Lusitania cu Muzeul Iudaismului Marocan, singurul de acest fel din lumea islamica, Biserica Notre-Dame de Lourdes din anul 1956, apoi Marabout cu “Altarul lui Sidi Abderrahman”, lac sfant pentru islamici, accesibil numai cand se retrag apele – se va admira de la distanta pe celebra Cornisa. Cazare in Casablanca – Hotel Moroccan House 3* (04, Rue Mohamed Smiha, Cote Avenue Des Far, 20000 Casablanca). Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 9: Casablanca – Bucuresti sau optional Agadir
Mic dejun. Pentru persoanele care nu vor opta pentru sejur prelungit in Agadir, transfer la aeroportul din Casablanca pentru zborul de retur catre Bucuresti.

Zilele 10, 11, 12: Agadir
Timp liber pentru plaja si relaxare.

Ziua 13: Casablanca – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Casablanca pentru zborul de retur catre Bucuresti.

ziua 1: bucuresti – casablanca (2 nopti)
intalnire cu reprezentantul j’info tours pe aeroport pentru zborul catre casablanca. sosire si transfer la hotel moroccan house 3* (04, rue mohamed smiha, cote avenue des far, 20000 casablanca).

2: casablanca – el jadida (72 km)
optional – excursie de o zi cu autocarul la orasul fortificat ei jadida, cunoscut ca oras balnear sau “orasul nou”, la 100 km de casablanca, singura asezare cu aspect ne-maur din maroc datorita numeroaselor cladiri medievale ramase de la portughezi. timp liber pentru plaja si baie in atlantic.

seara, optional se poate vizita “barul casablanca”, care aminteste de filmul “casablanca”, pe vestita plaja ei haouzia. mese incluse: mic dejun si cina.

3: casablanca – rabat – meknes (1 noapte) (245 km)
plecare spre rabat, capitala marocului. vom admira obiectivele turistice: moscheea neterminata cu turnul lui hassan, mausoleul lui mohamed v, galeriile bab ei kebir, ouadayas kasbah (o fortareata din secolul al xii-lea care adaposteste muzeul artei marocane, un “oras in oras” situat la marginea rabat-ului, cu decoratiuni originale si cu vestita gradina andaluza), palatul regal (doar exterior). cazare la hotel akouas 3* (rue amir abdelkader, meknes 50000). mese incluse: mic dejun si cina.

4: meknes – volubilis – fez (2 nopti) (65 km)
orasul meknes, supranumit “orasul sutelor de minarete” si una dintre cele patru capitale imperiale ale marocului este orasul resedinta a vizirilor merindes inca din secolul al xii-lea, inconjurat de 40 km de ziduri de protectie.

vom admira obiectivele turistice: medersa bou inania (cea mai mare scoala de coran din maroc din anul 1358, numita dupa sultanul abu inan), poarta bab mansou, considerata una dintre cele mai frumoase porti din lume. medina este animata de povestitori, dresori si saltimbanci. orasul meknes este inclus de unesco in patrimoniul cultural al umanitatii.

optional, excursie la volubilis, cel mai important sit arheologic roman din maroc. intalnim aici cele mai de pret vestigii romane precum mozaicurile de paviment, foarte bine conservate din casele unor locuitori instariti. deplasare catre fez si cazare in fez. hotel zahrat al jabal 3* (avenue des far, 30000 fès). mese incluse: mic dejun si cina.

5: fez – capitala invatatilor, perla lumii arabe
daca ajungeti in fez veti putea sa afirmati ca ati vizitat cel mai vechi oras islamic din lume. este impartit in trei: orasul nou construit in 1912, orasul medieval construit in secolul al xiii- lea si orasul vechi, cu prima atestare documentara in anul 809.

vom vizita obiectivele turistice: medina fez el bali, medersa ei attarine (scoala caranica), piata nejjarine, moscheea karaouiyine, bou inania (scoala coranica). aici se gaseste si cea mai veche universitate din lume, din acest motiv a devenit orasul filozofilor, al teologilor, centrul artelor islamice. mese incluse: mic dejun si cina.

6: fez – marrakech (2 nopti) (539 km)
plecare spre marrakech, situat la poalele muntilor atlas, fiind renumit pentru gradinile si monumentele sale de arhitectura din partea veche a orasului numita medina. vom admira obiectivele turistice: gradinile agdal, moschea al-koutoubya, moschea ben youssef, medersa “scoala coranica” (cea mai mare scoala islamica din nordul africii), necropola saadiana, palatul bahia, piata djemaa-ei-fna, centrul vital al marrakech-ului in jurul caruia s-a dezvoltat orasul vechi.

vom vizita superbele gradini majorelle, una dintre principalele atractii turistice ale marocului. cazare in marrakech. hotel moroccan house 3* (3 loubnane street, gueliz، marrakech 40000). mese incluse: mic dejun si cina.

7: marrakech – ouarzazate (205 km)
optional – excursie la ouarzazate, numit si “poarta catre desertul sahara”. pentru a ajunge aici vom traversa pasul tizi n`tichka (2260 m altitudine), admirand nenumarate asezari cu case de pamant care adapostesc familii numeroase, raspandite prin vaile muntilor. aici se viziteaza o veche cetate berbera, construita numai din chirpici. ajungem la ouarzazate, situat pe un platou desertic la 1600 m altitudine, dincolo de care se intinde la nesfarsit desertul sahara. in imediata vecinatate se afla orasul fortificat (“ksar”) ait benhaddou, inclus in patrimoniul mondial unesco, una dintre cele mai importante asezari fortificate de-a lungul vechiului drum de caravane dintre sahara si marrakech, pe care se transportau sclavi, aur, fildes si sare. mese incluse: mic dejun si cina.

8: marrakech – casablanca (1 noapte) (242 km)
plecare spre casablanca. tur panoramic pentru a admira obiectivele turistice: moscheea lui hassan al ii-lea, cartierul anfa, la corniche (bulevardul de promenada pe malul oceanului), palatul mohamed v cu fantana, medina, piata natiunilor unite, cartierul habous (cartier marocan tipic), cartierul evreiesc lusitania cu muzeul iudaismului marocan, singurul de acest fel din lumea islamica, biserica notre-dame de lourdes din anul 1956, apoi marabout cu “altarul lui sidi abderrahman”, lac sfant pentru islamici, accesibil numai cand se retrag apele – se va admira de la distanta pe celebra cornisa. cazare in casablanca – hotel moroccan house 3* (04, rue mohamed smiha, cote avenue des far, 20000 casablanca). mese incluse: mic dejun si cina.

9: casablanca – bucuresti sau optional agadir
mic dejun. pentru persoanele care nu vor opta pentru sejur prelungit in agadir, transfer la aeroportul din casablanca pentru zborul de retur catre bucuresti.

zilele 10, 11, 12: agadir
timp liber pentru plaja si relaxare.

13: casablanca – bucuresti
mic dejun. transfer la aeroportul din casablanca pentru zborul de retur catre bucuresti.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 13 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
25 Aprilie 2019 699 €
Data plecare Tarif
19 Iunie 2019 699 €
Data plecare Tarif
05 Septembrie 2019 699 €
Data plecare Tarif
24 Octombrie 2019 699 €

tarife incepand de la 699 €

Servicii incluse

Bilete de avion Bucuresti – Casablanca – Bucuresti
3 nopti de cazare cu mic dejun si cina la hoteluri de 3* in Casablanca
1 nopte de cazare cu mic dejun si cina la hotel de 3* in Meknes
2 nopti de cazare cu mic dejun si cina la hoteluri de 3* in Fez
2 nopti de cazare cu mic dejun si cina la hoteluri de 3* in Marrakech
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Bilet de intrare la Gradinile Majorelle din Marrakech
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport: 290 euro/persoana
Excursiile optionale
Serviciile de ghid local
Orice alt serviciu neinclus in program
Supliment 5 nopti in Agadir la hotel 3 stele 389 euro/persoana
Supliment hoteluri 4* & 5* / 7 nopti 299 euro/persoana
Supliment obligatoriu plecare Paste 225 euro/persoana
Asigurare medicala
Asigurare storno

Observatii

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours