Vizualizezi oferta circuit Statele Unite ale Americii, vacanta Statele Unite ale Americii.

Circuit avion Statele Unite ale Americii

Circuit Statele Unite ale Americii
  • Tari: Statele Unite ale Americii
  • Orase tranzitate: New York

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – New York (5 nopti)
Intalnire la aeroportul Otopeni si plecare spre New York. Sosire la New York, metropola cu o cultura bogata si o multime de obiective turistice. Pe langa faptul ca este un centru financiar mondial, Insula Manhattan (cumparata de olandezi de la nativii americani pentru 60 de guldeni) are cel mai mare cartier de afaceri din SUA. New York reprezinta un cocktail de libertate si aer cosmopolit, orasul cu peste 4000 de zgarie-nori si institutii de arta venerabile ce fac din aceasta metropola cel mai mare oras cultural din lume. Transfer la hotel. Cazare la Best Western Plus Arena Hotel 3* (1324 Atlantic Ave, Brooklyn, NY 11216) sau similar.

Ziua 2: New York
Tur panoramic New York ce include urmatoarele obiective turistice: Central Park, Empire State Building – a fost cea mai inalta cladire din lume pentru mai mult de 40 de ani, intre anii 1931 si 1972, Chrysler Building, Fifth Avenue – una dintre cele mai renumite artere comerciale din lume, Rockefeller Center, Central Station, Broadway – faimoasa strada a teatrelor din Manhattan, Wall Street – centrul financiar al orasului si al lumii, Brooklyn Bridge – cel mai vechi pod suspendat din SUA, ce uneste cartierele Manhattan si Brooklyn peste East River (la vremea constructiei a fost considerat o minune a tehnicii mondiale), Primaria, Battery Park – parc ce a primit numele primei baterii de artilerie care apara coasta americana si Castle Clinton – o fortareata in forma circulara construita in 1811. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 3: Statuia Libertatii si Memorialul 9/11
Excursie optionala – Early Access Statuia Libertatii, Ellis Island si Memorialul 9/11. Turul de aprox. 4 ore va incepe la ora 08:45 (plecare de la hotel la 08:00) de la Federal Hall National Memorial, construit pe locul unde George Washington a fost inaugurat ca primul presedinte al SUA, continua cu o oprire la New York Stock Exchange si cu Battery Park, pentru a ajunge apoi la Memorialul 9/11, ridicat in memoria atentelor teroriste de la World Trade Center din 2001. Dupa aceea, vom lua feribotul pentru a vizita Statuia Libertatii, Pedestal Museum si Ellis Island, unde se afla Muzeul Imigrantilor.
Mese incluse: mic dejun.

Ziua 4: New York – Philadelphia (160 km)
Excursie optionala la Philadelphia (durata aprox. 12 ore) – unul din cele mai frumoase orase ale SUA. Philadelphia este al saselea cel mai mare oras din SUA si are o importanta istorica deosebita – aici s-a semnat Declaratia de Independenta in anul 1776 si Constitutia in 1787 si tot aici s-au infiintat prima biblioteca (1731), primul spital (1751), prima bursa (1790), prima gradina zoologica (1874) si prima scoala de afaceri din SUA (1881). In cadrul turului de oras se pot observa: Primaria, Cathedral Basilica of Saints Peter & Paul, United States Mint (care adaposteste mormantul lui Benjamin Franklin), Chinatown, Rodin Museum, Gradina Zoologica, Fairmount Park, Rocky Steps, Rittenhouse Square.
Mese incluse: mic dejun.

Ziua 5: New York – Musical pe Broadway
Timp liber la dispozitie pentru explorarea orasului.
Optional – Musical pe Broadway (spectacolul variaza in functie de date si disponibilitati; exemple: My Fair Lady, Vrajitorul din Oz, Jersey Boys, Pretty Woman, Frozen).
Mese incluse: mic dejun.

Ziua 6: New York – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul de retur catre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun.

ziua 1: bucuresti – new york (5 nopti)
intalnire la aeroportul otopeni si plecare spre new york. sosire la new york, metropola cu o cultura bogata si o multime de obiective turistice. pe langa faptul ca este un centru financiar mondial, insula manhattan (cumparata de olandezi de la nativii americani pentru 60 de guldeni) are cel mai mare cartier de afaceri din sua. new york reprezinta un cocktail de libertate si aer cosmopolit, orasul cu peste 4000 de zgarie-nori si institutii de arta venerabile ce fac din aceasta metropola cel mai mare oras cultural din lume. transfer la hotel. cazare la best western plus arena hotel 3* (1324 atlantic ave, brooklyn, ny 11216) sau similar.

2: new york
tur panoramic new york ce include urmatoarele obiective turistice: central park, empire state building – a fost cea mai inalta cladire din lume pentru mai mult de 40 de ani, intre anii 1931 si 1972, chrysler building, fifth avenue – una dintre cele mai renumite artere comerciale din lume, rockefeller center, central station, broadway – faimoasa strada a teatrelor din manhattan, wall street – centrul financiar al orasului si al lumii, brooklyn bridge – cel mai vechi pod suspendat din sua, ce uneste cartierele manhattan si brooklyn peste east river (la vremea constructiei a fost considerat o minune a tehnicii mondiale), primaria, battery park – parc ce a primit numele primei baterii de artilerie care apara coasta americana si castle clinton – o fortareata in forma circulara construita in 1811. mese incluse: mic dejun.

3: statuia libertatii si memorialul 9/11
excursie optionala – early access statuia libertatii, ellis island si memorialul 9/11. turul de aprox. 4 ore va incepe la ora 08:45 (plecare de la hotel la 08:00) de la federal hall national memorial, construit pe locul unde george washington a fost inaugurat ca primul presedinte al sua, continua cu o oprire la new york stock exchange si cu battery park, pentru a ajunge apoi la memorialul 9/11, ridicat in memoria atentelor teroriste de la world trade center din 2001. dupa aceea, vom lua feribotul pentru a vizita statuia libertatii, pedestal museum si ellis island, unde se afla muzeul imigrantilor.
mese incluse: mic dejun.

4: new york – philadelphia (160 km)
excursie optionala la philadelphia (durata aprox. 12 ore) – unul din cele mai frumoase orase ale sua. philadelphia este al saselea cel mai mare oras din sua si are o importanta istorica deosebita – aici s-a semnat declaratia de independenta in anul 1776 si constitutia in 1787 si tot aici s-au infiintat prima biblioteca (1731), primul spital (1751), prima bursa (1790), prima gradina zoologica (1874) si prima scoala de afaceri din sua (1881). in cadrul turului de oras se pot observa: primaria, cathedral basilica of saints peter & paul, united states mint (care adaposteste mormantul lui benjamin franklin), chinatown, rodin museum, gradina zoologica, fairmount park, rocky steps, rittenhouse square.
mese incluse: mic dejun.

5: new york – musical pe broadway
timp liber la dispozitie pentru explorarea orasului.
optional – musical pe broadway (spectacolul variaza in functie de date si disponibilitati; exemple: my fair lady, vrajitorul din oz, jersey boys, pretty woman, frozen).
mese incluse: mic dejun.

6: new york – bucuresti
transfer la aeroport pentru zborul de retur catre bucuresti. mese incluse: mic dejun.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
20 Mai 2019 975 €
Data plecare Tarif
05 Iulie 2019 975 €
Data plecare Tarif
13 August 2019 975 €
Data plecare Tarif
01 Septembrie 2019 975 €
Data plecare Tarif
15 Octombrie 2019 975 €
Data plecare Tarif
01 Noiembrie 2019 975 €
Data plecare Tarif
28 Decembrie 2019 975 €

tarife incepand de la 975 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – New York – Bucuresti
5 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 3*
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Turul orasului New York
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport zborul international (465 euro/persoana)
Supliment obligatoriu pentru plecare de Paste/Revelion 325 euro/persoana
Excursiile optionale
Intrarile la obiectivele turistice din program
Asigurarea medicala
Asigurarea storno
Taxa de viza pentru SUA, nu se plateste in agentie, cost aproximativ 151 USD
Ghid local

Observatii

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 platitori, tarifele se recalculeaza.
Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours